Találatok a következő kifejezésre: A japán hány napig (2 db)

A japán tyúk hány napig kotlik?

Csak mert a miénk 24 napja ül rajta és még mindig nincs semmi!Miért van ez?Egyépként 8 tojás volt alatta az els? nap, de már 15 lett!Ez természetes?

Legjobb válasz: A japán tyúk 18 21 napra költi ki a kiscsibéket és addig kotlik ameddig van alatta tojás , de ha sötét helyre teszed ,vagy vízbe nyomod elmúlik a kotlása.

A japán tyúk 18 21 napra költi ki a kiscsibéket és addig kotlik ameddig van alatta tojás , de ha sötét helyre teszed , vagy vízbe nyomod elmúlik a kotlása.
Ja és ha több tojás lett mint amennyi alatta volt eredetileg és nemfért a fészekhez másik tyúk akkor nem kotlóssal van dolgod mert a tyúk amikor elkezd kotlani akkor abbahagyja a tojás tojást
Addig tojik, amíg jónak nem látja, utána kotlik el! Nekünk már volt olyan, hogy kettõ kikelt utána ott is hagyta a fészket, pedig még volt alatta 3 tojás -.-

A kezdő Krisnásoknak hány kör Japázás ajánlott? És a nap részeiben magukkal szokás hordani a Japa láncot?

Legjobb válasz: Hare Krisna, A cél a napi 16 kör. Azt, hogy ki mennyi idõ alatt jut el erre a szintre, az sok mindentõl függ. De igyekezz ne a mennyiségre, hanem a minõségre törekedni, arra, hogy õszinte, átéléssel japázz. Jobb csak egy kört, de azt nagyon odatéve, mint 16 kört, olyan "na, végre mára ezen is túl vagyok végre" hozzáállással. Azért célszerû magadnál hordani a japa láncot, mert így bárhol elõveheted és japázhatsz. Hare Krisna!

Hare Krisna, A cél a napi 16 kör. Azt, hogy ki mennyi idõ alatt jut el erre a szintre, az sok mindentõl függ. De igyekezz ne a mennyiségre, hanem a minõségre törekedni, arra, hogy õszinte, átéléssel japázz. Jobb csak egy kört, de azt nagyon odatéve, mint 16 kört, olyan "na, végre mára ezen is túl vagyok végre" hozzáállással. Azért célszerû magadnál hordani a japa láncot, mert így bárhol elõveheted és japázhatsz. Hare Krisna!
A kérdező hozzászólása: Haribol! Köszönöm a választ! :) Nemrég kezdtem Japázni, 1-2 kört csinálok, pár napja még csak! Egyre lelkesebb vagyok, elemlem hamarosan! :)
Gouranga! Tudod, minél többet japázol, annál többet akarsz, mert érzed majd a különbséget, hogy milyen feltöltõdést képes adni! Legalábbis nálam ez így mûködik. De tényleg figyelj arra, hogy inkább õszinte, szívbõl jövõ legyen, és ne a mennyiséget tartsd fontosabbnak. Megkérdezhetem, hogy merre, hol laksz? tegnap 17:04-kor írtam elõször ide. Haribol!
A kérdező hozzászólása: Írtam e-mailben! :) Hari!
Hari bol! De jó olvasni titeket! Szép bhakták vagytok így tovább! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!