Találatok a következő kifejezésre: A jövő lesz (716 db)

Vajon a jövőben lesznek még országok?

Mekkora az esélye annak,hogy pár száz év múlva a földön egységes nyelv lesz egyetlen egy hatalmas országgal?

Legjobb válasz: Ha beteljesedik a globalizmus a Nagy-Izrael létrehozása,akkor a jövõbe egy- vagy két hatalmas ország lesz egy nyelvvel,egy kultúrával,összekevert származással.

Ha beteljesedik a globalizmus a Nagy-Izrael létrehozása, akkor a jövõbe egy- vagy két hatalmas ország lesz egy nyelvvel, egy kultúrával, összekevert származással.
Semennyi! Minden népnek van öntudata, max a magyarnak nincs, már vagy 300-400 éve.
Világállam nem lesz, de kontinentális államok igen. Ez szerintem 50-100 éven belül megvalósul. Ott van az Eu-n kívül az Észak-, Dél-Amerikai Unió, Afrikai-, Ázsiai Unió, és ha jól tudom van ilyen arab liga nevezetû valami. A legelõrehaladottabb az EU. Ha mégis lesz világállam az csak akkor következne be, ha találkoznánk valami idegen fajjal. De most még katasztófa lenne egy ilyen, annyi hatalom öszpontosulna a kormány kezében, hogy azzal sokan visszaélnének. Szóval szerintem ilyen kontinentális blokkok szükségszerûek, régebben például nem is volt nemzetállam, sok nemzet alkotott egy államot.
02:09 Azt te csak gondolod......
Izrael lehet, hogy kicsi és jelentéktelen, de a zsidó bankárok és a sátáni rabbik hatalma globális!
Szal akárhogy is erõltetem az agyam valahogy nem tudom összehozni az egyiptomi piramisokat a skót dudával.
Az ázsiaiakból biztosan nem lehet majd kiirtani az öntudatot , de szerintem a többi népbõl sem pl szerbek, spanyolok, görögök... Be lehet ismerni hogy csak ez a nép ilyen selejt, azért is tart itt..
Nem tudom mi a túrót jöttök állandóan Izraellel! Izrael légypiszok Kínához vagy Indiához képest!
Nézd meg az 1984 c filmet, kb ilyesmi lehet a globalizmus: http://www.youtube.com/watch?v=-9d_38kEveY
Elképzelhetõ, mert az internacionalimusnak, globalizmusnak, kozmopolitizmusnak és multikulturalizmusnak "köszönhetõen" kihal az emberekbõl az "elavultnak" titulált nemzeti öntudat. Egy nagy szürke massza lesz az "emberiség". Persze ez csak az elitnek kedvez.
Azt én is támogatom, hogy az egész világon egy nyelvet beszéljenek. De ha valaki nagyon meg akarja tartani az anyanyelvét akkor ok de az egész világon minden iskolában, minden szakon tanítsanak egy nyelvet és mindenkinek, úgy, hogy jó is legyen benne.(ide minden iskolát besorolok, egyetem, közék, szakmunkás, általános, stb) Mondjuk az angolt, mert most az a világnyelv.

Szerintetek a jövőben lesznek-e olyan jó fordítóprogramok, hogy feleslegessé válnak az emberi fordítók?

Legjobb válasz: Jajj ne mondj ilyet! Én fordítónak ill. tolmácsnak szeretnék menni:D

Jajj ne mondj ilyet! Én fordítónak ill. tolmácsnak szeretnék menni:D
A gépi fordítások sosem az igaziak, (sõt, a mai fordítók egyenesen szärok), a gép nem érezheti, hogy éppen mi rejlik a szöveg mögött, ezért sem hiszek abban, hogy a közel jövõben lesz ilyen fordítógép. A TÁVOLI jövõben (amikor én már nem élek :D) akkor majd feltalálhatják, ha addig megpróbálják piacra dobni, én magam fogom megsemmisíteni XDDD
Adok neki 5évet. Viszont novellákat, mélyebb jelentésû irodalmi mûveket talán sose tudnánk programokkal lefordítani, kivéve a valaki feltalálja az MI-t.
18:31 - dehogynem. Felolvasóprogramok vannak. Adatbázisban meg kell adni különbözõ szinonímákat, rokon értelmû kifejezéseket, és így ebbõl, generált hang alapján, a program ki tud választani egy olyat, amelyik rímel. Sajnálatos, de a jövõben ez lesz. Sõt, szerintem 100-200 év múlva mindenki masszõr lesz, vagy prostítuált. Minden mást gépek végeznének. De nagyon remélem, hogy nem lesz igazam. Jön a mátrix...
A kérdező hozzászólása: jó, nyilván nem a közeljövõben fog ez bekövetkezni, és én se vágyom rá, nadena.
természetesen, pár évtizeden belül lesznek. Én mondjuk a facebook magyarosítását is elleneztem, ugyanígy vagyok az iPhone OS-szel. Eddig iPhone-ja csak azoknak a sznoboknak volt, akik legalább annyira mûveltek voltak, hogy beszéltek angolul, most már minden pénzes gyökérnek van...
Én is remélem, hogy nem, mert akkor a tolmácsnak megszûnik a kenyere.
Kedves Kérdezõ, nem válnak fölöslegessé a fordítók. Jókat lehet nevetni a googli fordításokon - próbáld ki, beírsz egy mondatot - lefordítod- és vissza- egy párszor... :) ))) Komolyan: a fordításkor a szavak jelentése "fölé" kell menni az értelemhez. Majd onnan "visszahozni" erre csak az emberi intellektus képes. Ha nem teszi vicces lesz a fordítása neki is. Nagyon jó. Karinthy Frigyes: Mûfordítás c. humoreszkje. üdv: A.Anna itt pedig egy érdekes - egybevetés:) )) http://blog.cstom.hu/?p=1598

Valamikor a jövöben lesz szinkronizálva a family guy 7. és 8. évada? Azon kivül mi az a viva high school musical mexiko ami most lesz vasárnap? Még semmit sem hallottam rola.

mégvalami (mert nem vok hajlandó várni még 1 órát hogy ujjat kérdezzek... mikor kerül mozikba az a film amelyikben miley cyrus játsza a föszerepet???

Legjobb válasz: Az elsõ kérdésre nem tudom a választ. A másodikra itt megtalálod:http://yamm.hu/b_petra13/8764977139-viva-high-school-musical A harmadikra:http://mileycyrus.fan-site.hu/filmek De legközelebb nézd meg a Google-n.Ezeket én is ott találtam.

Az elsõ kérdésre nem tudom a választ. A másodikra itt megtalálod:http://yamm.hu/b_petra13/8764977139-viva-high-school-musical A harmadikra:http://mileycyrus.fan-site.hu/filmek De legközelebb nézd meg a Google-n.Ezeket én is ott találtam.

Ér valamit ez a sok tüntetés ami mostanában zajlik Budapesten? Vagy a jövőben lesz ennek eredménye?

Már több tízezer ember is tüntetett.Fog történni valami?A hivatalos szervek miért nem csatakoznak?

Legjobb válasz: Remélem igen. Az már más kérdés, hogy ebbõl kik fognak profitálni a választásokkor. "A hivatalos szervek miért nem csatakoznak?" mely hivatalos szervekre gondolsz?

Remélem igen. Az már más kérdés, hogy ebbõl kik fognak profitálni a választásokkor. "A hivatalos szervek miért nem csatakoznak?" mely hivatalos szervekre gondolsz?
Elõbb-utóbb lesz foganatja. Gyurcsány pedig politikus még most is. De a tüntetõk között több a nem politikus, mint a politikus.
Érdekes most nem szedik az utcaköveket és nem gyújtogatnak!
ma 14:20 vagy kivégzik Orbánt, ami üdvös lenne.
A kérdező hozzászólása: Azt nem értem hogy a Gyurcsány az mit keres ott?Mát nem politikus hanem egy senki a politikában.Mit akar?
majd megunják és hazamennek.
A kérdező hozzászólása: Hát én is reménykedek hogy lesz eredménye a tüntetésnek.
http://www.origo.hu/i/1201/20120103-uj-alkotmany-tuntetes-un.. Újbudai fiatalok. Átlagéletkor kb 60 év. Ha ez a mai fiatalság, akkor nagyobb a baj, mint azt hinnénk.
A kérdező hozzászólása: Ahogy látom sokuk valami vörös ördög kommunista ami még a fidesznél is rosszabb.
Persze, hogy... Nem. Most komolyan. Az esetek 98% a tüntetések nem érnek semmit, hiszen a rendõrség+egy kisebb jól képzett magánhadsereg még mindig ott van a politikusok védelmére. Amíg ez, pénz, miegyéb még megvan nekik, mi a fenét foglalkoznának a tüntetõkkel? Persze, ez csak személyes vélemény.

Milyenek lesznek a jövő kis felnőttjei? Félek.

Jelenleg azt tapasztalom, hogy mindenki agresszív a másikkal, anyák úgy beszélnek egymással mint a kutyával, mindig várván,hol lehet valakit leszólni, lehordani, ovis szinten problémát megoldani. Mivel van két gyerekem látom a következetes nevelés teljes elhagyását nagyon sok szülőnél. Ráhagynak mindent a gyerekre, nincs idejük energiájuk megtenni azt a hatalmas lépést, amiből a gyermek tanul. Viszont egymás szidása az megy. Milyen példa ez? Tudom rá fog ismerni egy kérdező is erre a kérdésre, mert ez ütötte ki a biztosítékot. Egy leendő anyuka odaszól egy másik felnőttnek: "agyszint=0". Csak azért, mert nem értett egyet a kérdésével. De normálisan írta meg a választ. És ez nyilván egyéniségből fakad, mert erőltetve ilyet nem írok. És ez csak porszem, annyi rosszat látok. Mindenképpen elrettentő példákat.

Legjobb válasz: Nem szeretnélek megbántani, kedves elõttem szóló, de 10 hónapos baba mellõl még könnyû okosnak lenni... Nekem is volt ennyi idõs gyerekem, én is meg voltam elégedve magammal, beszéltük is a férjemmel, hogy ennek a gyereknek olyan jó dolga van, annyira szeretjük, hogy nála biztosan nem lesz hiszti meg dac, mert az csak a szeretetlen közegben élõ gyerekeknél jön elõ. Aha, ahogy azt Móricka elképzeli. Nem csak hogy hisztizett, dacoskodott, de egy idõben õ volt a játszótér legagresszívabb gyereke, kicsit se volt égõ... Aztán kinõtte. Vagy leneveltük róla. Esetleg mindkettõ. :) Egy 3 évesnek igenis büntetés, hogy nem játszhat a barátaival, hanem a "meleg családi fészekben" kell egyedül elfoglalnia magát, amíg anyukája végzi a házimunkát. Egy 10 hónaposnál még persze, hogy nem így mûködik ez sem. Nekem is két gyerekem van, a nagy áprilisban lesz 3, a kicsi jövõ héten tölti az 1 évet. Beíratom ugyan a nagyot oviba, de nem valószínû, hogy felveszik, helyhiány van. Nekem meg egyik szemem sír, a másik nevet. Azt látom ugyanis a környezetemben, hogy az ovi nagyon rossz hatással van a legtöbb gyerekre. Vagy talán nem is az ovi, hanem az a tény, hogy az egész napjukat idegenek között töltik, napi egy-két órában vannak csak a szüleikkel, akik fáradtak, idegesek, pont nem a gyerek következetes nevelésére van energiájuk. És nem õk tehetnek róla, õk sem így akarják. Hogy õszinte legyek, nagyon félek attól, mi lesz, amikor jövõre visszamegyek dolgozni, és a gyerekeimet a bölcsi és az ovi fogja nevelni helyettem. Mit fognak tanulni? Mennyit fogom látni õket? Olyan kicsik még, attól félek, nehezen fogom tudni ellensúlyozni azt, hogy egész nap távol vagyunk egymástól.

Nem szeretnélek megbántani, kedves elõttem szóló, de 10 hónapos baba mellõl még könnyû okosnak lenni... Nekem is volt ennyi idõs gyerekem, én is meg voltam elégedve magammal, beszéltük is a férjemmel, hogy ennek a gyereknek olyan jó dolga van, annyira szeretjük, hogy nála biztosan nem lesz hiszti meg dac, mert az csak a szeretetlen közegben élõ gyerekeknél jön elõ. Aha, ahogy azt Móricka elképzeli. Nem csak hogy hisztizett, dacoskodott, de egy idõben õ volt a játszótér legagresszívabb gyereke, kicsit se volt égõ... Aztán kinõtte. Vagy leneveltük róla. Esetleg mindkettõ. :) Egy 3 évesnek igenis büntetés, hogy nem játszhat a barátaival, hanem a "meleg családi fészekben" kell egyedül elfoglalnia magát, amíg anyukája végzi a házimunkát. Egy 10 hónaposnál még persze, hogy nem így mûködik ez sem. Nekem is két gyerekem van, a nagy áprilisban lesz 3, a kicsi jövõ héten tölti az 1 évet. Beíratom ugyan a nagyot oviba, de nem valószínû, hogy felveszik, helyhiány van. Nekem meg egyik szemem sír, a másik nevet. Azt látom ugyanis a környezetemben, hogy az ovi nagyon rossz hatással van a legtöbb gyerekre. Vagy talán nem is az ovi, hanem az a tény, hogy az egész napjukat idegenek között töltik, napi egy-két órában vannak csak a szüleikkel, akik fáradtak, idegesek, pont nem a gyerek következetes nevelésére van energiájuk. És nem õk tehetnek róla, õk sem így akarják. Hogy õszinte legyek, nagyon félek attól, mi lesz, amikor jövõre visszamegyek dolgozni, és a gyerekeimet a bölcsi és az ovi fogja nevelni helyettem. Mit fognak tanulni? Mennyit fogom látni õket? Olyan kicsik még, attól félek, nehezen fogom tudni ellensúlyozni azt, hogy egész nap távol vagyunk egymástól.
Ne haragudjatok, de szörnyû ez a sok butaság amit itt össze hordtatok a következetességrõl 10 hónaposan, a bölcsirõl, meg az oviról tapasztalatok nélkül!
Nekem is hasonló véleményem van. Mindig csak szidják itt is a fiatalságot, de az, hogy a mai fiatalokat a szülõk nevelték ilyenre az senkinek nem tûnik fel.
Már miért is?? Egy 10 hónapos, akinek mindent megengednek, szerinted nem viselkedik másképp, mint akinél vannak szabályok? A baárátnõm gyerekének minden meg van és volt engedve szinte.. Hát nem is merem beengedni a lakásomba, mert kiszed mindent a szekrénybõl, húzza a függönyt, nyomja a távirányítókat, csapkodja az ajtókat, és mindent tép, hõz szakít le... Az én lányom tudja mit szabad és mit nem, pedig egyidõsek.... Szóval számít a nevelés az elsõ perctõl....
sajnos mi is ezt látjuk a férjemmel... Nem tehetsz mást, mint próbálod nevelni a gyereked normálisan, bár sajnos elég kevesen lesznek szegények... :(
A 10 hónapos anyukája vagyok és én egy szóval sem mondtam, hogy az én lányomnál nem lesz hiszti, vagy dac!! ÉN csak azt mondom, hogy amiket itt a környezetemben hallok már a 6-7-8 hónapos babákról, hogy tépik a függönyt, csapkodnak, harapnak, csípnek, hisztiznek, és nem lehet nekik nemet mondani, ... Na õket már messze túlszárnyalja az én babám, aki korántsem tökéetes és nem is lesz az, de muszáj következetesnek lenni, mertha nem, a saját és a kicsi dolgát nehezítjük hosszútávon....

Milyen lesz a jövő nagyvárosa?

A filmekben hatalmas,égigér? felh?karcolók vannak,van aki fent lakik kb.a 70-edik emeleten.Parkok,patakok,folyók,fák nincsenek is,még f? sem.Ilyen lesz?

Legjobb válasz: Én valami ilyesmit képzelek el. http://www.femina.hu/terasz/igy_kepzeltek_a_jovot/szarnyas_f.. Zsúfolt felhõ karcolok, túlnépesedett emberek. Szmog, szennyezett víz, levegõ. Vagy olyat amilyen a dredd bíró filmben van. Lesz egy elzárt rész ahol túlnépesedés lesz, és lesz a senkik földje. Vagy olyan lesz mint a Menekülés Los Angelesbõl.. De egy biztos. Szép zöldes tájakat, nyugodt légkört, nyugodt helyet nem nagyon fogsz találni..Talán a hegyekben fent ahol mindig hideg van..

Én valami ilyesmit képzelek el. http://www.femina.hu/terasz/igy_kepzeltek_a_jovot/szarnyas_f.. Zsúfolt felhõ karcolok, túlnépesedett emberek. Szmog, szennyezett víz, levegõ. Vagy olyat amilyen a dredd bíró filmben van. Lesz egy elzárt rész ahol túlnépesedés lesz, és lesz a senkik földje. Vagy olyan lesz mint a Menekülés Los Angelesbõl.. De egy biztos. Szép zöldes tájakat, nyugodt légkört, nyugodt helyet nem nagyon fogsz találni..Talán a hegyekben fent ahol mindig hideg van..
Milyen lesz a jövõ városa? mint valaki már írta attól függ észheztér-e az emberiség, lesz-é igazságosság valaha-- mert ha nem akkor csak ménkû gazdagok, fegyveresekkel kordonokkal körülvéve és nyomorgó ember tömegek na és föld alatti lázadók. aztán persze attól is függ mikor lesz az a jövõ? Mert az élet csak pár ezer évig maradhat itt, mert a Földünk haldoklik és durván számolva kb 40 ezer év múlva olyanná lesz mint a Vénusz. A gazdagok elhúznak majd, a tömegeket itt felejtve egy forrósodó, gázosodó platnin".
Ku*rva gazdagok fognak ott élni, elképzelhetetlen fényûzésben. Kinnt meg a prérin a maradék csóró, gettókban.
cigány city

Ma van a 24. napom. A hétvégém zűrös lesz, ezért próbálkozhatnék most a teszttel? Van olyan teszt, amely már kimutatná a Picit? Vagy várjam meg inkább a jövő hetet?

A ciklusaim 26-28 naposak. Múlt hónapban csak barnáztam de akkor a teszt "-" lett. A h?m 36,9 és 37 közötti. T?netem nincs.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit gondolj másra, és várd meg a jövõ hetet! Ha pozitív akkor is pozitív lesz. De lehet, hogy most korán lennél, és elkeserednél egy esetleges negatívtól! Várj jövõ hétig ha nem jön meg hétfõn reggel tesztelj! Sok sikert! szorítok!

Szerintem kicsit gondolj másra, és várd meg a jövõ hetet! Ha pozitív akkor is pozitív lesz. De lehet, hogy most korán lennél, és elkeserednél egy esetleges negatívtól! Várj jövõ hétig ha nem jön meg hétfõn reggel tesztelj! Sok sikert! szorítok!
Ha csinálnál teszted ha negatív lenne, nem lenne biztos eredmény. Kis szerencsével már kimutathatja a teszt, de nem biztos. Drukkolok :)
Várj vele, nehogy csalódj!

Szerintetek a távoli jövőben vagy a közel jövőben lesz harmadik világháború?

Legjobb válasz: Nem lesz! Oroszo és Kína pont ma állt Európa mellé!:)))

Nem lesz! Oroszo és Kína pont ma állt Európa mellé!:) ))
és ez is a jövõzenéje 10-100 év múlva
Ha lenne is az is az Oroszok és az Amerikaiak között lenne egy atom háború vagy a megint a földrészekért vagy a nyersanyagért ami fogyóban van vagy amit az elõttem szólók mondták az emberiség megtizedeléséért de ha atom háború is lenne semelyik ország nem élni túl így se úgy se egy nagyobb háborút egyszer a vész tartalékok is elfogynak akik túlélik azok max az állatok.
Minden bizonnyal ki fog törni.Hiába gondolják sokan hogy a vezetõknek nem éri meg, meg hasonlók.De ez szinte elkerülhetetlen, mivel most már mindenki érzi hogy vészesen növekszik a föld lakossága.És a háborút arra is "jónak" vélik majd, hogy kicsit megtizedelje az embereket.Számtalan ok szól a háború ellen és mellett.Húzhatják ameddig akarják, de tény hogy lesz 3. vh.
Európán Amerikát is értettem :) Szóval most már tuti nem lesz, megoldják békésen Szíriát, aztán Iránt, aztán szép lassan eljön a világbéke és már csak a gazdaságilag gyilkolják majd egymást a hatalmak.
Már rég elkezdõdött a harmadik világháború az emberek ellen csak mi ezt nem vesszük észre
ha elfogy az olaj kitör a 3. világégés ugye azt te se hiszed el hogy békésen megosztja majd az amerikai a franciával az utolsó hordó olajat?
Valamikor tutira kirobban a 3.VH sõt abban is biztos lehetsz, hogy lesz 4., 5., ..stb is! Az, hogy mikor robban ki az kérdéses. Lehet már holnap vagy 10 vagy 100 év múlva.
Sziasztok! Több országban válságban van köztük nálunk is!Nos a válság sajna világháborúval jár :( .Ez általában (lehet) 5-6 éven belül bekövetkezik.Igaz ennek nagyon csekély a valószínûsége! (20%)De azért legyünk óvatosak!
Nem hiszem hogy kifog törni a harmadig VH. Hogyha kitörne nem puskákkal, kardokkal dõlne el a világ háború, hanem kémiai vegyszerekkel. Egyszóval mindenki meghalna, NEM LENNE ÉRTELME!
Hát persze. Már holnapután. :D
Nem tudom, hogy miféle fegyverekkel harcolnak majd a harmadik világháborúban, de ezt tudom, hogy mivel a negyedikben: kövekkel és botokkal

Szerintetek milyenek lesznek a jövő filmjei?

Ilyen 2030-40-50 körül.

Legjobb válasz: Felszínesek, üresek, erõszakosak, látvány filmek, popcorn filmek. Az olyan klasszikusok, mint a Keresztapa, tízszer jobbak lesznek majd a jövõbeli Oscar díjas filmeknél...

Felszínesek, üresek, erõszakosak, látvány filmek, popcorn filmek. Az olyan klasszikusok, mint a Keresztapa, tízszer jobbak lesznek majd a jövõbeli Oscar díjas filmeknél...
Ezt osztom:) De ezért túlzás, hogy manapság egyáltalán nem készülnek jó filmek.
ma is készüknek azért jó filmek bár kevés. mostanában a legtöbb film valaminek a folytatása vagy remakeje. Olyan klasszikusokhoz hasonlót mint a Keresztapa, Csillagok háborúja, A remény rabjai régen nem láttam az újak közül. de azért azt se felejtsük el hogy régen is rengeteg sz*r filmet csináltak csak azokra már szinte senki sem emlékszik. Ezeket a mai sablon filmeket is elfelejtik pár év alatt de a jókra azért emlékezni fognak még ha kevés is van belõle. Biztos hogy akkor is fognak majd jó filmeket csinálni.
Hát addigra biztos eljutnak a 7D-ig. Már most készülnek a 4D-re.
4D? A 4. dimenzió nem az idõ? :D
A múltkor volt cikk hogy "illatosak" lesznek a filmek. Ezt gondolják állítólag 4D-re. Mert már nemcsak a látást, hallást, térérzékelést akarják hanem a szaglást is. De ki tudja?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!