Találatok a következő kifejezésre: A jövő hét közepén fog (2 db)

Szombaton próbálkoztunk a szüzességem elvesztésével, de nagyon fájt és megijedtem. Ma reggelre megjött -csak a jövő hét közepén kellett volna megjönnie- ez természetes? Minden próbálkozás után meg fog jönni?

Legjobb válasz: "Minden próbálkozás után meg fog jönni?" Ez valami olyan magas intelligenciaszintre utal,hogy az már szinte nem is e világi.Amennyiben átszakítottátok a szûzhártyádat,tapasztalhatsz vérzést-ez általában egyszeri alkalom,de nálad ki tudja.Lehet köztes vérzésed is,akár egészen más ok miatt.Nõgyógyászhoz látogass majd el..

"Minden próbálkozás után meg fog jönni?" Ez valami olyan magas intelligenciaszintre utal, hogy az már szinte nem is e világi.Amennyiben átszakítottátok a szûzhártyádat, tapasztalhatsz vérzést-ez általában egyszeri alkalom, de nálad ki tudja.Lehet köztes vérzésed is, akár egészen más ok miatt.Nõgyógyászhoz látogass majd el..
Happy, már nem vagy szûz
Két lehetõség van: az egyik, hogy nem vagy szûz (ez attól függ, hogy átszakadt-e a szûzhártyád), és akkor a seb vérzik, és nem megjött; a másik meg, hogy ettõl teljesen függetlenül jött meg hamarabb a menzeszed. Nem tudom elõtte önkielégítettél-e, de ha nem, akkor a hormonok miatt is lehet, hogy hamarabb jött meg. Vagy ha megijedtél, akkor az idegességtõl. Rengeteg oka lehet, de az, hogy próbálkoztatok nincs közte. És hogy ne fájjon legközelebb: ne görcsölj rá, csak akkor csináljátok, ha már el tudsz lazulni. :)
A szüzesség elvesztése nem egyenlõ a szûzhártya szakadásával XD Akkor mégis a pasik hogyan veszítenék el? Nekik nincs szûzhártyájuk. Meg ha egy csaj szûzhártyája elszakad lovaglás vagy gimnasztika közben, az most elveszítette a szüzességét? Erõs fogalmi zavarok vannak itt :D Csakhogymár tisztázzuk, szüzességet akkor veszít el valaki ha egyik félként részt vesz szexuális aktusban, azaz a férfi pénisze a nõ hüvelyébe hatol (most maradjunk normál, heteroszexuális eseteknél, de aki akar az behelyettesíthet mást XD). Az erõs fájdalmadra három magyarázati lehetõség van: 1.) egészséges, normális vagy, csak túlreagáltad, vagy nem voltál beindulva eléggé (nem voltál elég síkos) 2.) amennyiben voltak korábban tamponfelhelyezési vagy kivevési problémáid, lehet, hogy a szûzhártyád volt kiterjedtebb, zártabb mint a normál (vagy még az is, nem tudom sikerült-e a behatolás), ezt érdemes megnézetni orvossal, fõleg ha nem sikerült a behatolás mert esetleg abbahagytátok a fájdalmad miatt (ettõl függetlenül keletkezhetett seb a szûzhártyán) 3.) vaginizmus, azaz pszichésen féltél a behatolástól, és begörcsöltek az izmaid, ezt szexuálpszichológus tudja gyógyítani, de itt is fizikailag rendben vagy a vérzés lehet szakadástól a szûzhártyán vagy attól, hogy elõbb jött a menszeszed, ezt mi nem tudjuk megmondani így
11:56 vagyok még azért is elleneztem annyira a szüzesség elvesztése = szûzhártya szakadásával, mert rengeteg nõnek egyáltalán nem szakad el az elsõ vagy többedik alkalom után ha tágulékony meg függ a partnerük méretétõl és óvatosságától is XD akkor most õk szüzek még?
A kérdező hozzászólása: Nem szakadt át a szûzhártyám, a menstruációm jött meg hamarabb.

A jövő héten (hét közepén) fog megjönni, viszont egy hete, mensis alhasi fájalmat érzek, hőemelkeésem is van: 37-37, 1, és hányingerem is. Terhességtől lehet a hőemelkedés?

Legjobb válasz: Lehet igen!Várd meg a ciklus végét és csinálj rá egy pár napra egy tesztet.Szerintem babás vagy! Gratula!

Lehet igen!Várd meg a ciklus végét és csinálj rá egy pár napra egy tesztet.Szerintem babás vagy! Gratula!
Megeshet...a jelek arra utalnak.De azért ez még nem fix! Nem lettél mostanában fáradékony??Ha babás vagy hamarosan rengetget fogsz aludni.Várj jövõ hét végéig, és ha addig nem jön meg, csin egy tesztet.
Én most ugyan ilyen helyzetben vagyok.Nekem 36, 9 és 37, 4 között mozok már 3 napja.És hányingerem, alhasi fájdalmam is van. Mensimnek 11-én kellene, hogy megjöjjön.Remélem, hogy ez terhességre utal valóban:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!