Találatok a következő kifejezésre: A jövő hét közepén (7 db)

Szombaton próbálkoztunk a szüzességem elvesztésével, de nagyon fájt és megijedtem. Ma reggelre megjött -csak a jövő hét közepén kellett volna megjönnie- ez természetes? Minden próbálkozás után meg fog jönni?

Legjobb válasz: "Minden próbálkozás után meg fog jönni?" Ez valami olyan magas intelligenciaszintre utal,hogy az már szinte nem is e világi.Amennyiben átszakítottátok a szûzhártyádat,tapasztalhatsz vérzést-ez általában egyszeri alkalom,de nálad ki tudja.Lehet köztes vérzésed is,akár egészen más ok miatt.Nõgyógyászhoz látogass majd el..

"Minden próbálkozás után meg fog jönni?" Ez valami olyan magas intelligenciaszintre utal, hogy az már szinte nem is e világi.Amennyiben átszakítottátok a szûzhártyádat, tapasztalhatsz vérzést-ez általában egyszeri alkalom, de nálad ki tudja.Lehet köztes vérzésed is, akár egészen más ok miatt.Nõgyógyászhoz látogass majd el..
Happy, már nem vagy szûz
Két lehetõség van: az egyik, hogy nem vagy szûz (ez attól függ, hogy átszakadt-e a szûzhártyád), és akkor a seb vérzik, és nem megjött; a másik meg, hogy ettõl teljesen függetlenül jött meg hamarabb a menzeszed. Nem tudom elõtte önkielégítettél-e, de ha nem, akkor a hormonok miatt is lehet, hogy hamarabb jött meg. Vagy ha megijedtél, akkor az idegességtõl. Rengeteg oka lehet, de az, hogy próbálkoztatok nincs közte. És hogy ne fájjon legközelebb: ne görcsölj rá, csak akkor csináljátok, ha már el tudsz lazulni. :)
A szüzesség elvesztése nem egyenlõ a szûzhártya szakadásával XD Akkor mégis a pasik hogyan veszítenék el? Nekik nincs szûzhártyájuk. Meg ha egy csaj szûzhártyája elszakad lovaglás vagy gimnasztika közben, az most elveszítette a szüzességét? Erõs fogalmi zavarok vannak itt :D Csakhogymár tisztázzuk, szüzességet akkor veszít el valaki ha egyik félként részt vesz szexuális aktusban, azaz a férfi pénisze a nõ hüvelyébe hatol (most maradjunk normál, heteroszexuális eseteknél, de aki akar az behelyettesíthet mást XD). Az erõs fájdalmadra három magyarázati lehetõség van: 1.) egészséges, normális vagy, csak túlreagáltad, vagy nem voltál beindulva eléggé (nem voltál elég síkos) 2.) amennyiben voltak korábban tamponfelhelyezési vagy kivevési problémáid, lehet, hogy a szûzhártyád volt kiterjedtebb, zártabb mint a normál (vagy még az is, nem tudom sikerült-e a behatolás), ezt érdemes megnézetni orvossal, fõleg ha nem sikerült a behatolás mert esetleg abbahagytátok a fájdalmad miatt (ettõl függetlenül keletkezhetett seb a szûzhártyán) 3.) vaginizmus, azaz pszichésen féltél a behatolástól, és begörcsöltek az izmaid, ezt szexuálpszichológus tudja gyógyítani, de itt is fizikailag rendben vagy a vérzés lehet szakadástól a szûzhártyán vagy attól, hogy elõbb jött a menszeszed, ezt mi nem tudjuk megmondani így
11:56 vagyok még azért is elleneztem annyira a szüzesség elvesztése = szûzhártya szakadásával, mert rengeteg nõnek egyáltalán nem szakad el az elsõ vagy többedik alkalom után ha tágulékony meg függ a partnerük méretétõl és óvatosságától is XD akkor most õk szüzek még?
A kérdező hozzászólása: Nem szakadt át a szûzhártyám, a menstruációm jött meg hamarabb.

A jövő héten (hét közepén) fog megjönni, viszont egy hete, mensis alhasi fájalmat érzek, hőemelkeésem is van: 37-37, 1, és hányingerem is. Terhességtől lehet a hőemelkedés?

Legjobb válasz: Lehet igen!Várd meg a ciklus végét és csinálj rá egy pár napra egy tesztet.Szerintem babás vagy! Gratula!

Lehet igen!Várd meg a ciklus végét és csinálj rá egy pár napra egy tesztet.Szerintem babás vagy! Gratula!
Megeshet...a jelek arra utalnak.De azért ez még nem fix! Nem lettél mostanában fáradékony??Ha babás vagy hamarosan rengetget fogsz aludni.Várj jövõ hét végéig, és ha addig nem jön meg, csin egy tesztet.
Én most ugyan ilyen helyzetben vagyok.Nekem 36, 9 és 37, 4 között mozok már 3 napja.És hányingerem, alhasi fájdalmam is van. Mensimnek 11-én kellene, hogy megjöjjön.Remélem, hogy ez terhességre utal valóban:)
Minimális, de van
Attól függ, hogy milyen hosszú ciklusaid szoktak lenni, hiszen. Ha nagyon rövidek akkor igen.

Menstruálok, ez az elsô napom, de csak jővô hét közepére vártam, holnap randizom és holnap után Balatonra megyek. Fogamzásgátlót szedek, ha most elkezdek egy új levelet elmúlik a menszeszem?

Legjobb válasz: remélem, h betartottad a szünetet, és nem kezdted el a másik levelet!?!? Egyébként ha nem élsz nemi életet, akkor minek szeded a tabit. remélem, h nem válaszoltam késõn.

remélem, h betartottad a szünetet, és nem kezdted el a másik levelet!?!? Egyébként ha nem élsz nemi életet, akkor minek szeded a tabit. remélem, h nem válaszoltam késõn.

Anyukák, pozi a tesztem, orvoshoz időpont jövő hét közepén, ma délután 1 csepp vér a bugyin mi lehet?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok: pár csepp nekem is volt, semmit nem jelent, azt mondta a dokim. Gyakori a terhesség elején, mert helyenként még nemterhesként mûködik a méh.

Elsõ vagyok: pár csepp nekem is volt, semmit nem jelent, azt mondta a dokim. Gyakori a terhesség elején, mert helyenként még nemterhesként mûködik a méh.
Szia! Ezzel nem jó várni! Én felhívnám a dokimat, vagy mennék az ügyeletre! Kedves elõzõ, így látatlanban ne nyugtassunk meg senkit! Terhesség alatt semmiféle színû és mennyiségû vérzés, barnázás, rózsaszinezés stb. nem megengedett! sem egy csepp, sem nagyobb mennyiség! DOKI!!!
ORVOS!! Se vézés, se barnázás, se rózsaszínes folyás NEM NORMÁLIS!!
1 csepp semmi. Több ne legyen. Szorítok!
Az az 1 csepp is vér!Szerintem is minél elõbb menjél dokihoz.
Szia Nekem is volt egy-két csepp a nyolcadik hét körül, mentem is a dokihoz, és azt mondta, ne aggódjak, a terhesség elején ez gyakori.De azért szorítok.

Ha munkaszerződés felbontasarol van szo, lehet elobbre datumozni? Peldaul jovo heten junius kozepet irok ra, hogy en onnantol fogadom el a felmondasi ido kezdetet, tehat az csak juniusban indul es nem most.

Legjobb válasz: Ilyen nincs. Azt lehet megtenni, hogy kikötitek, hogy a felmondási idõ mondjuk júli közepéig tart. Ha valamit ma írsz alá, azt ma veszed tudomásul.

Ilyen nincs. Azt lehet megtenni, hogy kikötitek, hogy a felmondási idõ mondjuk júli közepéig tart. Ha valamit ma írsz alá, azt ma veszed tudomásul.
Nem jellemzõ ez az eljárás, de ha valami miatt indokolt , pl ismert a körülmény ami miatt indokol, ezért lehetséges. Természetesen a munkáltató irja alá kérdés hogy belemegy e ebbe. Akkor lesz érvényes ha mindkét fél aláírja.. akár közös megegyezés , akár felmondás munkavállaló, vagy munkáltató részérõl történik.
A kérdező hozzászólása: Koszi, de en a kezdetet akarom kikotni, mert ha felmondasi ido alatt esek teherbe, akkor a felmondas vegen kitesznek, nem? De amig nem irtam ala a felmondasi ido kezdetet, addig ved a terhessegem.
Nekem zavaros amit írsz. Mit akarsz? Miért nem jó, hogy június közepén egy hónap felmondási idõvel felmondasz?!?
A kérdező hozzászólása: En azt szeretnem, de a GYES em most jar le ( a szabadsagom viszont csak juniusban) es a munkaltatom, aki kulfoldi, rovidre akarja zarni es ala akarja velem iratni a szerzodest. Ha viszont most alairom, akkor innentol kezdve " felmondasi idot toltok" tartsom az akarmennyi ideig, es a problemam az hogy en meg juniusig megprobalok teherbe esni. Ha felmondasi ido alatt esek teherbe, akkor a felmondasi ido vegen, ugy kiraknak, mint macskat, nem ved a terhessegem, A korom miatt szinte az utolso eselyem, nem varhatok tovabb. Amig nincs felmondasi ido, addig alkalmazasban allok, es ha viszem a papirt, hogy terhes vagyok, akkor maradhatok. Tudom hogy bonyolult, de ra vagyok kenyszeritve.
Tehát ha lejárt a szabid, a fõnök ki akar rúgni. Nem értem, mi a probléma, júniusban felmond és kész. Neked nincs mit tenned ezügyben, szerintem. Nem kell aláírnod semmit sem most, sem máskor. Nem jól értem?
Ha a munkáltatód mond fel, õ határozza meg a felmondási idõ kezdetét. Törvényileg azt is megteheti, hogy most felmond neked, a felmondási idõ alatt kiad annyi szabit amennyit tud, ha pedig marad még szabid, azt kifizeti. De ha ezt keresztül is tudod verni, hogy késõbbre írjátok a felmondási idõ kezdetét, a munkaviszonyod akkor is megszûnik a felmondási idõ végével, ha a felmondási idõ megkezdése elõtt esel teherbe. Mivel már van egy aláírt munkaviszony megszüntetés, hiába leszel közben terhes, nem állsz felmondási védelem alatt, mivel nem akkor mondanak fel neked, hanem most (függetlenül attól, hogy mikor kezded meg a felmondási idõd letöltését)

Ha 21-én volt az utolsó mensim elsõ napja, és jövõ héten 3-án mennék rákszûrésre az úgy jó? Vagy pont a ciklus közepén kell?

Dolgozom,és nem tudok máskor eljönni.

Legjobb válasz: Szerintem tök mindegy, csak ne menzesz közben menj. Szerintem semmi köze a ciklusnak a rákszûréshez.

Szerintem tök mindegy, csak ne menzesz közben menj. Szerintem semmi köze a ciklusnak a rákszûréshez.
Jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, menni fogok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!