Találatok a következő kifejezésre: A jóslófájásokat a (247 db)

Az normális, hogy én a jóslófájásokat a petefészkeim környékén érzem?

Legjobb válasz: Nem középen fáj,hanem mindig valamelyik oldalon.36 hetes km.

A kérdező hozzászólása: Nem középen fáj, hanem mindig valamelyik oldalon.36 hetes km.
Nekem azt mondták hogy ilyenkor ráfekszik egy idegre és azt nyomja...ezt érzem én.

Miért nevezik a keményedést jóslófájásnak a terhesség végén, ha az nem is fáj? És az éles szúró fájdalmak a hüvelynél? Az állítólag nem jósló. Nem értem. Most akkor mi is a jóslófájás?

39 hetes kismama

Legjobb válasz: a keményedés az nem a jósló fájás!! a keményedés az nem fáj, csak néha picit kellemetlen és hamar elmúlik, a jóslófájások hasonlóak az igaziakhoz, tehát erõteljesebbek és jobban fájnak, mint a méhkeményedés, onnan tudod, jóslófájásod lehet, h még az "igazi" fájás, percre pontosan jön, azonos idõközönként (pl. ha 10 percesek, akkor a köv. is 10 perc múlva jön), addig a jóslófájás meg össze-vissza van (pl. 20 perc, köv. 10 perc, köv. 3 perc, köv.15 perc, tehát lényegében rendszertelen) a hüvelynél a szúró fájdalom, amit érzel, h a baba feje beágyazódik a kijárat felé, és nyomja a medencét, ill mindent odabent, ez teljesen természetes, és látom már nem sok van hátra:)) (nekünk sem) könnyû szülést kívánok neked:)) 36hetes kismama

a keményedés az nem a jósló fájás!! a keményedés az nem fáj, csak néha picit kellemetlen és hamar elmúlik, a jóslófájások hasonlóak az igaziakhoz, tehát erõteljesebbek és jobban fájnak, mint a méhkeményedés, onnan tudod, jóslófájásod lehet, h még az "igazi" fájás, percre pontosan jön, azonos idõközönként (pl. ha 10 percesek, akkor a köv. is 10 perc múlva jön), addig a jóslófájás meg össze-vissza van (pl. 20 perc, köv. 10 perc, köv. 3 perc, köv.15 perc, tehát lényegében rendszertelen) a hüvelynél a szúró fájdalom, amit érzel, h a baba feje beágyazódik a kijárat felé, és nyomja a medencét, ill mindent odabent, ez teljesen természetes, és látom már nem sok van hátra:) ) (nekünk sem) könnyû szülést kívánok neked:) ) 36hetes kismama
A keményedés nem ugyanaz, mint a jóslófájás, mert a joslófájás az fáj, míg a keményedés az meg nem fáj.A jóslófájás a méhnél fáj, és azért hívják jóslónak, mert a hamarosan beinduló szülést jelenti.Nem szúró éles fájdalom, hanem sokkal inkább , mensis görcsre hasonló.

Leírnátok nekem milyen a jóslófájás? És hogy kb hány hetes korban jelentkezett nálatok?

31 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nekem alhasi szúrkálás volt.Kb 36 hetesen éreztem elösszõr.Bár sokat meg se érez az ember.Viszont ha mész NST vizsgálatra ott kimutatja a gép ha vannak jóslófájásaid és a nagyságát is.Nekem erõs jóslófájásaim voltak,mégis a 42. héten szültem.

Nekem alhasi szúrkálás volt.Kb 36 hetesen éreztem elösszõr.Bár sokat meg se érez az ember.Viszont ha mész NST vizsgálatra ott kimutatja a gép ha vannak jóslófájásaid és a nagyságát is.Nekem erõs jóslófájásaim voltak, mégis a 42. héten szültem.
A kérdező hozzászólása: köszi
Szia! Nekem kb. két hetet van. Fáj a derekam, és enyhe menszis görcseim vannak, de nem vészes, és elmúlik. Általában este jelentkezik, de az se törvényszerû, hogy minden este, tegnap pl. nem volt. Nekem második baba, a védõnõ és doki szerint is ez már normális. szia 34+1 hetes km

Milyenek a jóslófájások mit kell érezni és hol? Mikor kellene a szülés előtt jelentkeznie?

38 hetesek vagyunk de igazábol én még semilyen jóslót nem éreztem vagyis nem is tudom mit kell érezni !Olyan viszont gyakran van f?leg este hogy bekeményedik a hasam !

Legjobb válasz: A jóslófájás azért jóslófájás, mert fáj. :) Szóval a keményedés az nem az. A jóslóknál bekeményedik a pocid, és hozzá még fáj is. Nekem olyan menstruációs jellegûek a fájások, bár annál enyhébbek (mondjuk nekem nagyon durva menstruációs fájdalmaim voltak). És olyankor a derekam is fáj. Nem is biztos, hogy érzel majd jóslót, van olyan kismama, akinek egyáltalán nincsenek.

A jóslófájás azért jóslófájás, mert fáj. :) Szóval a keményedés az nem az. A jóslóknál bekeményedik a pocid, és hozzá még fáj is. Nekem olyan menstruációs jellegûek a fájások, bár annál enyhébbek (mondjuk nekem nagyon durva menstruációs fájdalmaim voltak). És olyankor a derekam is fáj. Nem is biztos, hogy érzel majd jóslót, van olyan kismama, akinek egyáltalán nincsenek.
nekem sosem volt jóslófájásom, gondoltam is, h na ez is túlhordás lesz mint a nagytesó, nála se volt, õt 41 hetesen indították. a kistesó meg 38+3 naposan jött, és mondom sosem volt jóslóm, aznap du. voltam vizsgálaton, 2000 méhszáj és az orvos is azt mondta h odébb van ez még. szóval bármikor jöhet!
Nekem sem volt, nem mindenkinek van. Az olyan, mint az igazi, csak rendszertelen, és elmúlik. Az igazit lehet mérni szabályosabban bizonyos idõközönként jönnek a fájások, egyre gyakrabban, és erõsebben.

Keményedések után nálatok mikor kezdődtek a jóslófájások?

39. hetet kezdem holnap, de keményedésen kívül még nem érzek semmit sem! A méhszáj állapota két héttel ezel?tti vizsgálat szerint 2111! Szerintetek mire számíthatok? 2napja van napi többször keményedésem, néha szúrkálás a szeméremcsontnál és derékban! Mikor fognak jönni a jósló fájások, vagy lehet inkább vízelfolyással fog kezd?dni?

Legjobb válasz: Ugy tudom nem mindenkinel van joslofajas. Nekem 34.heten kezdodott.

Ugy tudom nem mindenkinel van joslofajas. Nekem 34.heten kezdodott.
Keményedésem sokszor volt, meg medencefájdalom, de jóslóim sosem voltak. Amikor jöttek a fájások, az már az éles vajúdás volt. Magzatvíz nem folyt el nálam, burkot repesztettek. Ez sem törvényszerû, de a környezetemben annak volt gyorsabb lefolyású a szülése, akinek magzatvíz elfolyással kezdõdött. Én reggel 6 kor kezdtem és éjfélre lett meg a babám..
A kérdező hozzászólása: Remélem azért kibújik a jövõ héten!
Nekem csak keményedéseim voltak, jóslók sosem. Magzatvíz elfolyással indult a szülésem (szerencsére...mert, ha az elsõ igazi fájásra várok, akkor nagyon kapkodni kellett volna, hogy beérjünk). Mire jött az elsõ rendes fájás (vagyis görcs, nem pedig keményedés) addigra már 6 centire kitágultam a keményedésektõl..:-) Nekem nem voltak 20-10-5 perces fájásaim, egybõl 3 percesekkel indult. Remélem, a 2. szülésem is így alakul spontán és hasonlóan rövid lesz.

Ez lenne a jóslófájás?

33 hetes vagyok,ma kétszer is éreztem egy olyat,hogy elkezdett a derekam fájni,majd kisugárzott ez a fájdalom az alhasamba,menzeszszer? fájdalom volt,és kb.1-2 percig tartott,de ahogy jött,olyan hirtelen el is múlt!

Legjobb válasz: nekem szülés elõtt 2 nappal volt jóslófájásom,de az sokkal tovább tartott.kb. 2-3 órán keresztül,így nem tudom,mert elsõ babám

nekem szülés elõtt 2 nappal volt jóslófájásom, de az sokkal tovább tartott.kb. 2-3 órán keresztül, így nem tudom, mert elsõ babám
Én 34 hetes vagyok és már egy ideje nekem is van ilyen érzésem, az orvos szerint még nem lehet josló fájás.Maximális adagban kell szedni a Magne B6-ot, napi 6 szemet, vagy más készitménybõl a javasolt maximális napi adagot, az megoldhatja a problémát.Nekem ez idõben, gyakran görcsölt a lábam, néha a kezem is, nyakam is és gyakran érzem csuklani a babám, ami úgyancsak görcsõs rángás, a magnézium hiány miatt.Vas készitménnyel együtt szedve csökkentik egymás felszívodását, 3 óra külömbséggel kell bevenni.

Hány hetes kortól jelentkeznek a jóslófájások? Milyen érzés?

29 hetes kismama.

Legjobb válasz: szia nekem 5honaposan külsö belsõ mészáj nyitottvolt és voltak joslofájásaim végig szerintem ne agodj

szia nekem 5honaposan külsö belsõ mészáj nyitottvolt és voltak joslofájásaim végig szerintem ne agodj

Milyenek azok a jóslófájások? És mikor jönnek?

37 hetes vagyok és pár napja nyílal és szúrogat a pocakomba és ez a hüvelyembe is lenyílal. Éjszaka pedig már fáj annyira feszül, nyomódik a hasam. Ez lehet az?

Legjobb válasz: Ez közeláll a jóslófájáshoz,de az még egy kicsit erõsebb ..onnan lehet megkülönböztetni az igazi riadótól,hogy rendszertelenül jönnek..és enyhülnek egy idõ után.

Ez közeláll a jóslófájáshoz, de az még egy kicsit erõsebb ..onnan lehet megkülönböztetni az igazi riadótól, hogy rendszertelenül jönnek..és enyhülnek egy idõ után.
Rendszertelen méhösszehúzódások enyhe menstruációs fájdalmak kíséretében, amelyek egy idõ után (leginkább egy órán belül) elmúlnak.

Milyenek a jóslófájások? Tegnap óta olyan fájásaim vannak mintha rögtön meg akarna jönni. Ezek azok lehetnek?

Hol rövidebb hol hossszabb ideig tartanak, de nem görcsöl csak fájdogál.34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen, ezek a jóslófájások. Rendszertelenek, hol kicsit, hol rövidek, hol erõsek, hol hosszúak. Ha majd rendszerezõdnek, akkor lesz szülés:-) (de még várj vele kicsit!!)

Igen, ezek a jóslófájások. Rendszertelenek, hol kicsit, hol rövidek, hol erõsek, hol hosszúak. Ha majd rendszerezõdnek, akkor lesz szülés:-) (de még várj vele kicsit!!)
Vigyázz azért ezzel nagyon sokat feküdj, mert nekem is ez volt és a dokim mondta ez még nagyon korai, nekem gyógyszert kellett szedjek a görcseimre, hogy ne szülessen meg idõ elõtt a pici.Jah és kiderült megrövidült a méhnyakam..szval pihenj nagyon sokat inkább feküdj ha tudsz mint mást, akkor pihen a méhed is és az összes többi cucc..37hétig koraszülött egy baba azért mondom, azért nektek még bõven bírni kéne.37hetes kismama

A jóslófájások milyen erősek?

39 hetes vagyok.1 hete voltam voltam dokinál.akkor 1 ujjnyira voltam kitágulva.Másnap elment a nyákdugó is.Azóta semmi.Kicsit szokott fájdogálni a hasam,de nem vészes.Ez is lehet jóslófájás?

Legjobb válasz: Nem is fájásokat érzek,inkább csak mint mikor meg akarna jönni.Alul olyan puffadt érzés vagy ilyesmi.Ez lehet jóslófájás?

A kérdező hozzászólása: Nem is fájásokat érzek, inkább csak mint mikor meg akarna jönni.Alul olyan puffadt érzés vagy ilyesmi.Ez lehet jóslófájás?
Azok a mensis görcsök azok.Egyre erõsödnek, majd be is sûrûsödnek.Nekem naponta 7-8 mminimum van.Ezt játszuk már 2 hete. 39 hetes kismama
Szia. Igen, a mensis görcsök a jóslófájások. De szerintem, hogy milyen erõs, ugyanúgy egyéni, mint a mensi görcsök is. Biztosan hamarosan a kezedbe foghatod a kisbabád! Gyors és könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismama.
Igen, én is úgy tudom, hogy ezek már azok. Nekem 32 hetes korom óta vannak, és még egyben vagyunk:-) 37 hetes kismama:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!