Találatok a következő kifejezésre: A jóslófájás időközönként (6 db)

A jóslófájás is visszatérhet szabályosan, ugyanolyan időközönként?

38 hetes kismama vagyok. Tegnap este óta sokat volt összehúzódásom, kora reggel óta pedig szinte ponotsan 1,5 óránként jön egy nagyobb volumen?. Most ez mi lehet? Lehet ez már a szülés el?jele? Vagy a jóslófájások is térhetnek vissza pontosan ugyanolyan id?közönként?

Legjobb válasz: Igen a jóslófájások is lehetnek szabályos idõközönként jövõek.Ha a szülés van itt azt meg fogod érezni,már akkor,amikor a doki még nevetve hazaküldene a kh-ból,h vaklárma.

Igen a jóslófájások is lehetnek szabályos idõközönként jövõek.Ha a szülés van itt azt meg fogod érezni, már akkor, amikor a doki még nevetve hazaküldene a kh-ból, h vaklárma.
en is 38 hetes vagyok, nekem is eleg sok es eros osszehuzodasaim szoktak lenni, a mulntnap este 7perenkent voltak erosebb fajasok, de egy ido utan elmultak, szerintem neked is josloak.

Kinek milyen időközönként jelentkeztek a jóslófájások szülés előtt?

Most vagyunk 37 hetesek és 3rom naposak és nekem már lassan 2hete vannak jóslófájásaim,amik ráadásul 2-3naponta jellentkeznek és van hogy egésznap kitart pici szünetekkel.A babóm is lelasult ráadásul,már nem mocorog olyan intenziven.Szerintetek lehetséges hogy hamarabb szülünk mint a ki írt id?pont?

Legjobb válasz: Nekem nem voltak jóslóim, és nem is lassult le a babám szülés elõtt. 39+3-ra szültem, annyi elõjellel, hogy 4 nappal elõbb eltávozott a nyákdugó. Gondolom kell már járnod ctg-re, ott mind mondanak? Jelzi a gép a fájásokat? Simán lehet, hogy hamarabb szülsz, de a jóslófájásokkal akár 42.hétig is kihúzhatod. Kitartás, már nincs sok hátra, nemsokára láthatod a babádat! Üdv

Nekem nem voltak jóslóim, és nem is lassult le a babám szülés elõtt. 39+3-ra szültem, annyi elõjellel, hogy 4 nappal elõbb eltávozott a nyákdugó. Gondolom kell már járnod ctg-re, ott mind mondanak? Jelzi a gép a fájásokat? Simán lehet, hogy hamarabb szülsz, de a jóslófájásokkal akár 42.hétig is kihúzhatod. Kitartás, már nincs sok hátra, nemsokára láthatod a babádat! Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igen már hétfõn voltam ctg és már jelezte a gép is, de nem mondtak rá semmit.
Szia! Szülés elõtt 2 napig rendszertelenül, ált 10-40 percenként. Az NST nem jelezte, mondjuk annyira nem is voltak durvák. Aztán egyszer csak a 3 percesekre ébredtem éjjel és rá 2, 5 órára már megvolt a fiam.
A ctg elárul mindent.Én az utolsó vizsgálatnál még semmit nem éreztem, de a gépen már nagy kitérések voltak.Másnap reggel indultak a fájások, estére már szülõszoba, hajnalban megszültem!Ez mindenkinél más...Én elõbb szültem 1 héttel.
Szia! Nekem 30. héttõl vannak jóslóim és még nem szülök. Bár az én babóm még nagyon aktív. De van akinek az utólsó pillanatig mocorog elég aktívan. 36+6 heteske
JA, 39 hetes voltam pont...
Szia! Nekem sosem voltak joslóim, sõt méhösszehúzódás is alig. Nálam csak azon a napon jöttek elõször fájások, amikor meg is szültem. Reggeltõl fájdogált a hasam, menetem 11 kor CTG-re a babám már egyáltalán nem mocorgott. Még haza mentem a kórházból, de du. 17-kor már vissza is mentünk , mert sûrübben jöttek a fájások. Éjjel 1-kor született a kisfiam.
Jóslófájásaim hetente kábé két este voltak a 36. héttõl - bár már a 33. után nem szedtem a magne b6-ot- átlagban öt- hét percenként és úgy négy órán át éreztem õket este lefekvéskor és csak egyszer nappal.A kiírt idõpont elött egy nappal született. Nem hiszem hogy hamarabb születik majd csak gyakorlatozik a méhed.

A bizonyos időközönként jelentkező hát-, és derékfájások is jóslófájásoknak tekinthetők?

Néhány napja hajnali 4kor arra ébredek, hogy iszonyúan fáj a derekam. Aztán elmúlik, majd ismét el?kap.

Legjobb válasz: A derékfájás biztosan lehet jósló. Hátfájásról még nem hallottam. Könnyû szülést!

A derékfájás biztosan lehet jósló. Hátfájásról még nem hallottam. Könnyû szülést!
Szia! Kifejezetten jósló fájásnak nem nevezendõ a hát és derékfájás, inkább a méhkeményedésekre mondják szerintem. Ez egy kis plusz még hozzájuk:) Minden jót!


A jóslófájás milyen időközönként jelentkezik? Naponta kb. hányszor?

Legjobb válasz: ez nagyon változó, a lényeg ha nem rendszeres akkor még van idö, de ha már rendszeres pl 10 perces akkor nincs idö.

ez nagyon változó, a lényeg ha nem rendszeres akkor még van idö, de ha már rendszeres pl 10 perces akkor nincs idö.

Milyen a jóslófájás? Milyen időközönként lehet érezni?

Ez már azt jelenti hogy hamarosan szülök?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy készül a méhed a szülésre. Keményedni érezheted, vagy pedig mensi szerû görcsöket. A lényeg, hogy nem szabad még rendszeresen jönnie.

Ez azt jelenti, hogy készül a méhed a szülésre. Keményedni érezheted, vagy pedig mensi szerû görcsöket. A lényeg, hogy nem szabad még rendszeresen jönnie.
Lényeg, hogy szabálytalan idõközönként jön. Ha nagyon fáj, nem jósló már. Én is 35 hetes vagyok, 3. baba, és vannak rendesen, van amikor 10 perc alatt 3 és fáj, de ez még tényleg csak "jósló" vagyois Braxton Hicks :)
Nekem is vannak ilyen panaszaim. Pedig csak 28 hetes vagyok, a tegnap este elsõ és a második görcsszerû fájás közt 10, utána 15 majd a legutolsónál 45 perc telt el. Ez normális?
ha nem jelentkezik rendszeres idõközönként nincs ok aggodalomra 35 hét már gyakorol a méhed. sok sikert . irigyellek :)
ez teljesen normális, MagneB6 vagy magnerot javasolt
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod:)
31 hetes vagyok és épp ezt érzem én is! A derekam a hasam de nem erõsen csak kicsit görcsölget, de a lábaim is fájnak, alig bírnak el, mondjuk plusz 12 kilóm van 63-most 75, lehet ettõl is fáj.
A kérdező hozzászólása: Én is 12-öt hiztam eddig:) Kezd vizesedni a lábam és nem fáj, de lassabban teszem meg a távot már:) Nekem a bordám a jobb oldalamon fáj nagyon:S Egyszerüen már feküdni nem tudok tõle és tegnap ez a görcsölés, hát fene tudja....De mondom nem idöközönként jön, hanem olyan mintha rögtön meg akarna jönni, párosul mellé a derekam is mint mensikor szokott, megijedtem kicsit, korai lenne még ha kibujna a manocska...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!