Találatok a következő kifejezésre: A jósló mikor jelentkeznek (4 db)

A jósló fájások mikor jelentkeznek? Lehet az jósló fájás, ha nagyon erős fájdalmaim vannak az egész hasamnál?

normális ez? 35 hetes a magzat.

Legjobb válasz: Nagyon változó, hogy kinél mikor jelentkezik. Nálam pl. a szülés elõtt 1 héttel, de több barátnõm is volt, akiknek a szülés elõtt több héttel már voltak jóslófájásai, sõt volt olyan barátnõm, akinek a 20. héten már volt. 35. héten teljesen normális.

Nagyon változó, hogy kinél mikor jelentkezik. Nálam pl. a szülés elõtt 1 héttel, de több barátnõm is volt, akiknek a szülés elõtt több héttel már voltak jóslófájásai, sõt volt olyan barátnõm, akinek a 20. héten már volt. 35. héten teljesen normális.

Milyenek a joslo fájások, mik a tünetei (görcsöl, nyom, szur, zsibbad), hol érzem? Mikor jelentkeznek, mennyi van még vissza ha ilyet érzek?

35 hetes vagyok,tegnap görcsölt a forgom és kisugárzott a combomba is,végig zsibadt és görcsölt egész du. és még este is,ez már lehet joslofájás?

Legjobb válasz: Szia. a josló fájás is olyasmi mintha megakarna jönni hasonlóan a rendes fájáshoz.Neked szerintem valami ideget nyomhatott a baba és azt érezted de persze ez is lehet mindenkinél más.Egyébként nekem már 28 hetesen voltak rendszeres jósló fájásaim a fiammal és mégis majdnem túlhordtam a végén.

Szia. a josló fájás is olyasmi mintha megakarna jönni hasonlóan a rendes fájáshoz.Neked szerintem valami ideget nyomhatott a baba és azt érezted de persze ez is lehet mindenkinél más.Egyébként nekem már 28 hetesen voltak rendszeres jósló fájásaim a fiammal és mégis majdnem túlhordtam a végén.

Milyenek azok a jósló fájások? Hányadik héttől jelentkeznek? Mit kell érezni?

26 hetes kismama vagyok, szeretném tapasztaltaktól tudni, hogy ez milyen érzés és mikor tudom h ez jósló fájás! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nekem most van, 38. héten, változó. Kb. 30. héttõl már lehet. Olyan érzés, mintha meg akarna jönni.

Nekem most van, 38. héten, változó. Kb. 30. héttõl már lehet. Olyan érzés, mintha meg akarna jönni.
Szia.37 hetes kismama vagyok, nekem a 34.hèten màr voltam jòslòim.De ez szerintem mindenkinèl màs, van akinek egyàltalàn nincs jóslòja.Èn elôször nagyon erôs szùrkàlàst èreztem a hüvelyembe aztàn enyhe menszi szerû görcs, derèk fàjàs rendszertelenûl.
34 hetesen erõsebb menzesz-szerû görcsökkel bementem ügyeletre, a zárójelentésre jóslófájásokat írtak. Visszagondolva nekem már jóval korábban is voltak szerintem, ha ez az.


Milyen érzés a jósló fájás? Mit lehet akkor érezni? És milyen sűrűn jelentkezik?

Legjobb válasz: Olyankor enyhe mensiszerü görcseim vannak es az egesz pocim bekemenyedik!

Olyankor enyhe mensiszerü görcseim vannak es az egesz pocim bekemenyedik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!