Találatok a következő kifejezésre: A jósló hol (10 db)

Milyenek a joslo fájások, mik a tünetei (görcsöl, nyom, szur, zsibbad), hol érzem? Mikor jelentkeznek, mennyi van még vissza ha ilyet érzek?

35 hetes vagyok,tegnap görcsölt a forgom és kisugárzott a combomba is,végig zsibadt és görcsölt egész du. és még este is,ez már lehet joslofájás?

Legjobb válasz: Szia. a josló fájás is olyasmi mintha megakarna jönni hasonlóan a rendes fájáshoz.Neked szerintem valami ideget nyomhatott a baba és azt érezted de persze ez is lehet mindenkinél más.Egyébként nekem már 28 hetesen voltak rendszeres jósló fájásaim a fiammal és mégis majdnem túlhordtam a végén.

Szia. a josló fájás is olyasmi mintha megakarna jönni hasonlóan a rendes fájáshoz.Neked szerintem valami ideget nyomhatott a baba és azt érezted de persze ez is lehet mindenkinél más.Egyébként nekem már 28 hetesen voltak rendszeres jósló fájásaim a fiammal és mégis majdnem túlhordtam a végén.

39+4 hetes kismama vagyok hogyan tudom megkűlöböztetni a joslo fájdalmakat az igazi öszehuzodásoktol hol érzem én azt?

Legjobb válasz: Szió! Én úgy tudom, hogy a jósló fájások nem rendszeres idõközönként jelentkeznek, és egy idõ után elmúlnak. A rendesnél pedig megfigyelhetõ a rendszeresség és az egyre erõsödõ fájdalom. Remélem, tudtam segíteni. Zita (35 hetes kislány anyukája)

Szió! Én úgy tudom, hogy a jósló fájások nem rendszeres idõközönként jelentkeznek, és egy idõ után elmúlnak. A rendesnél pedig megfigyelhetõ a rendszeresség és az egyre erõsödõ fájdalom. Remélem, tudtam segíteni. Zita (35 hetes kislány anyukája)
Nekem azt mondta a védõnõm, hogy a jóslófájások meleg fürdõ hatására elmúlnak, a rendes fájások viszont nem! 35 hetes kismama
Az igazi fájások nem múlnak el, hiába zuhanyzol, hiába sétálsz. És rendszeresek. És ha már egy órája 5 percenként jönnek, készülhetsz a kórházba... Üdv, 2 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Miert van az hogy picurkam egyfojtaban mozgolodik forgolodik alig pihen? Ja mijen az a joslo fajas mit kell erezni es hol? Mi kell fajjon es hogy? Lehet 33 hetesen joslo fajas?

33 hetes kis mama vagyok.en ugy ereztem hogy a vesem szeet akarna nyilni es a hasam aljan is fura erzes volt ijet meg nem ereztem meg sose.nem tartott sokaig par percig idonkent megereztem.

Legjobb válasz: Az nem baj ha mozgólódik,az lenne a baj ha nem mozogna. Nekünk is van olyan hogy egyik nap nagyon aktív, másnap noszogatni kel. A jóslófájás olyan mint a menstruációs fájás a hasad alján,nekem derékfájással együtt van. 33 hetesen már lehet,igaz nekem 36hetesen kezdõdtek. 39 hetes kismama

Az nem baj ha mozgólódik, az lenne a baj ha nem mozogna. Nekünk is van olyan hogy egyik nap nagyon aktív, másnap noszogatni kel. A jóslófájás olyan mint a menstruációs fájás a hasad alján, nekem derékfájással együtt van. 33 hetesen már lehet, igaz nekem 36hetesen kezdõdtek. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszike es szep baba varast es konnyu szulest.

A jósló fájásokat hol lehet érezni? És a szülés elött mennyi idővel jönnek?

A hasam alján szoktam érezni néha fájdalmat, mintha 1-1 menstruácós görcs lenne. Általában csak pár másodpercig tart, és rendszertelenül jön. Volt már séta közben 1szer-2szer, volt lefekvés közben, ha át fordulok az egyik oldalamról a másikra.De még nem ment el a nyákdugóm se. Lehet hogy csak a baba nyom meg valamit?

Legjobb válasz: Szia! Nálam a 36. héttõl kezdõdtek. Mensi szerû fájások amit az alhasban érezni. Elõtte lehet méhösszehúzódásod, keményedésed. Ezek a fájások lehetnek rendszeresek is, de amíg mozgásra elmúlnak és nem rendszeresek addig csak jóslók. Amikor már rendszeres idõnként jönnek és egyre sûrûbben és egyre jobban fáj és mozgásra nem nem múlik, na akkor kezd el írni hány percenként jönnek és 10 perceseknél érdemes elindulni a kórházba.

Szia! Nálam a 36. héttõl kezdõdtek. Mensi szerû fájások amit az alhasban érezni. Elõtte lehet méhösszehúzódásod, keményedésed. Ezek a fájások lehetnek rendszeresek is, de amíg mozgásra elmúlnak és nem rendszeresek addig csak jóslók. Amikor már rendszeres idõnként jönnek és egyre sûrûbben és egyre jobban fáj és mozgásra nem nem múlik, na akkor kezd el írni hány percenként jönnek és 10 perceseknél érdemes elindulni a kórházba.
Azt kifelejtettem, hogy a 40 héten szültem a kiírt napon kezdõdött a szülés, a nyákdugó szülés elõtt 1 órával a magzatvíz pedig fél órával elõtte távozott burokrepesztés után. Nem törvényszerû, hogy elõtte napokkal elmenne a nyákdugó. A szülés jele lehet a nyákdugó távozása, de az akár elõtte 1-2 héttel is távozhat, a magzatvíz távozása esetén kórházba kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :)

Ha keményedik a poci hol szokott lent vagy köldök magasságban? A hátfájás is jósló fájás? és ha nem párosul mellé hasi fájdalom?

Legjobb válasz: Nekem olyan volt a keményedés, mintha az egész hasam egy befeszült labdává alakult volna át. Szóval ahol a baba volt (a méhem), ott az egész kemény lett. Nekem nem fájt. A hátam nem fájt.

Nekem olyan volt a keményedés, mintha az egész hasam egy befeszült labdává alakult volna át. Szóval ahol a baba volt (a méhem), ott az egész kemény lett. Nekem nem fájt. A hátam nem fájt.
A kérdező hozzászólása: érdekes nekem is szinte az egész hasam kemény azt hittem hogy majd csak alul fokok keményedni--a hasaljamnál.. 38 hetes vagyok.. fájásaim nem igazán vannak max ugy szokott fájni a hátam mintha meglenne .
Ha keményedik a has, az egész egy kõkemény gombóc, ezek a méhösszehúzódások jelzik hogy a méh felkészül a szülésre, a derekad a megnövekedett súlytól is fájhat, a jóslófájások úgy tudom, rendszeresek szoktak lenni, de nem olyan intenzívek, mikor megkezdõdnek az igazi fájások.

Hol fáj pontosan a fájás? A vajúdásra gondolok, nem a jóslókra.

Az egész pocak, vagy csak lent fáj, mint mensikor...?

Legjobb válasz: Szerintem ezt hiába írjuk le, nem igazán lehet elmagyarázni, pedig nagyon szívesen segítenék, csak annak lehet errõl pontos képe, aki már szült, annak nem, akinek elmagyarázták... :) Én menzesz-szerû görcsöket éreztem, de el sem lehet mondani, hogy mennyire fáj... Éreztem az egész méhemet, és az volt az érzésem, mint amikor egy hegyet képzelek magam elé: a fájás kezdetén megyek fel a hegyre, és amikor a tetejére érek, akkor volt a legerõsebb a fájás, majd szépen fokozatosan gyengült, és elmúlt. Végülis az egész pocak fáj, mert a 9 hónap végén már tekintélyes méretû a méh, tehát nem csak ott érzed, ahol mensikor. Olyan jó lenne elmagyarázni, de nekem is hiába mondták elõtte! :o) Szép szülést kívánok neked!

Szerintem ezt hiába írjuk le, nem igazán lehet elmagyarázni, pedig nagyon szívesen segítenék, csak annak lehet errõl pontos képe, aki már szült, annak nem, akinek elmagyarázták... :) Én menzesz-szerû görcsöket éreztem, de el sem lehet mondani, hogy mennyire fáj... Éreztem az egész méhemet, és az volt az érzésem, mint amikor egy hegyet képzelek magam elé: a fájás kezdetén megyek fel a hegyre, és amikor a tetejére érek, akkor volt a legerõsebb a fájás, majd szépen fokozatosan gyengült, és elmúlt. Végülis az egész pocak fáj, mert a 9 hónap végén már tekintélyes méretû a méh, tehát nem csak ott érzed, ahol mensikor. Olyan jó lenne elmagyarázni, de nekem is hiába mondták elõtte! :o) Szép szülést kívánok neked!
Nekem olyan volt, mint az erõs görcsös menszi fájás, egész lent fájt.
Az elsõ szülésemnél mindenem fájt. Az egész hasam, hátam, derekam. A másodiknál és a harmadiknál csak lent, de azért körben, szóval hátul is. Valóban hasonlít a menstruációs fájdalomhoz, csak persze sokkal erõsebb és hátul deréktájon is fáj. Minden szülés más és más, van aki alig érez valamit.
A kérdező hozzászólása: Már szültem, de semmilyen fájásom nem volt, úgy tágultam és toltam. Most még 2 hónapom van hátra szülésig, és kiváncsi vagyok, hogy pontosan hol is fog fájni.
Szia!En amit ereztem, azt leginkabb eros vesegorcshoz tudnam hasonlitani!Persze nem a vesem fajt, de ott hatul ket oldalt ereztem a legnagyobb gorcsoket!A ferjem egesznap ott ult, es azt maszirozta, attol picit jobb volt:) KOnnyu szulest kivanok Neked, es kivanom, hogy a masodik is olyan siman menjen, mint az elso:)

Hol tudom letölteni ingyenesen a Dark Oracle (Sötét jóslat) sorozat összes részét magyarul? Nem tom pontosan, de kb 3-4-5 éve ment a TV-ben és nagyon fontos!

Legjobb válasz: http://jetixclub.co.cc/epizodok-sotet-joslat.html Innen le lehet tölteni, megaupload. Tök jó, azt hittem már, hgoy nem is ismeri rajtam kívül senki :D Viszont kár, hogy nincs harmadik évad.

http://jetixclub.co.cc/epizodok-sotet-joslat.html Innen le lehet tölteni, megaupload. Tök jó, azt hittem már, hgoy nem is ismeri rajtam kívül senki :D Viszont kár, hogy nincs harmadik évad.
A kérdező hozzászólása: jaja, imádom! :D
A linkre hol kell regelni?:S
A kérdező hozzászólása: nem kell!! csak rákattintasz arra, h letöltés
Mozicsillag.
A kérdező hozzászólása: Jó de online-ba !
A Végzetes jóslat c. filmet igen.
A kérdező hozzászólása: ja ok :)

Hol található a Bibliában a Világvége jóslat?

Legjobb válasz: Jelenések könyve?

Jelenések könyve?
Szia! A prófétai könyvekben, Dániel könyve próféciáiban, Jézus nagy apokaliptikus beszédében, melyet Máté evangéliuma 24. fejezetében találsz, és természetesen az elsõ hozzászóló által említett Jelenések könyvében, mely a Szentírás utolsó könyve. Üdv. Péter
Az "Úr Napja" jelentette a "világvégét", amikor (sok) minden elpusztul. A keresztények késõbb más másképp (=maguk felé haza beszélve tanították). "az egyik felvétetik, a másik ottmarad"
Sajnos nagyon sokan szó szerint értik a "Világvége" kifejezést! De ha belegondolunk abba, hogy Isten a szeretet Istene, akkor eltudjuk róla képzelni azt a gonoszságot, hogy elpusztítsa a Földünket? Akkor miért teremtette meg a Földet és az embereket? Ez nem logikus így. Ott van például Noé története, akkor sem a földet pusztította el, csak a földön lévõ gonosz embereket. Most is ez fog történni, Isten a gonosz embereket fogja elpusztítani, hogy végérvényesen megvalósuljon szándéka, amit már az Édenkertben szeretett volna megvalósítani.

Hogy és hol fáj pontosan, ha fájásokkal indul a szülés? Jóslókhoz hasonló, vagy ettől kicsit eltérő?

Jóslóim már régóta vannak, most egyre s?r?bb és er?sebb, ez olyan, mintha mindjárt megjönne. De az éjjel másként fájt, fél óráig görcsöltem, pontosan a hasam alja és a derekam, körben. Nagyon fájt, gondolkoztam is, hogy EZ MÁR AZ, de aztán harminc perc múlva elmúlt, és nem jelentkezett azóta. Szóval valami hasonló lesz, csak éppen rendszeres? Mert ez azért eltér a mensiszer? fájdalomtól. 40. hétben lév? km

Legjobb válasz: Igen, az éjszakaihoz hasonló lesz. Hasad aljából indul, és sugárzik át a derekadba. Sokkal jobban fáj, mint egy egyszerû mensis görcs. És igen, rendszeres is lehet, de nem biztos, hogy rögtön az lesz. A lényeg, hogy olyasmire számíthatsz, mint amit éjszaka éreztél, és szerintem nem is olyan sokára! Könnyû szülést Neked!:)

Igen, az éjszakaihoz hasonló lesz. Hasad aljából indul, és sugárzik át a derekadba. Sokkal jobban fáj, mint egy egyszerû mensis görcs. És igen, rendszeres is lehet, de nem biztos, hogy rögtön az lesz. A lényeg, hogy olyasmire számíthatsz, mint amit éjszaka éreztél, és szerintem nem is olyan sokára! Könnyû szülést Neked!:)
Az én fájásaim nem fájtak, csak rendszeresen összehúzódott a méhem. Ki lehetett tapintani, hogy kemény olyankor. Eleinte 4-5-7 percenként, figyeltem is az órát, aztán átváltott 10-12 percre és rendszertelenebb lett, közben lefeküdtünk aludni, mert azt hittem, csak jósló és majd elmúlik. De az összehúzódásokra mindig felébredtem és megnéztem, mennyi idõ telt el az utolsó óta. Amikor már egy jó 50 perce kb. 5 percenként jöttek, elkezdtem komolyan venni a dolgot és felhívtam a dokit, aki be is rendelt a kórházba. Tehát nem feltétlenül kell, hogy fájjon, csak hogy legyen méhtevékenység rendszeres összehúzódásokkal. Egy-egy összehúzódás meg kb. 20 másodpercig tart, nem fél óráig.
én elõször azt hittem, hogy csak jóslók, aztán egyre gyakrabban voltak és a fájdalom jellege is megváltozott. Nekem egyáltalán nem görcs-szerû fájásaim voltak, inkább mint egy durva hascsikarás. (a jóslók viszont elõtte tényleg olyan mindjárt-megjön hasfeszülõsök voltak)
Nekem is voltak sokszor derékfájásaim, meg h elnehezült a pocim... Mikor befektettek a kórházba mert nagyon kinyiltam a 39.héten, akkor is mondtam a dokimnak mikor kérdezte h h vagyok vizitnél, hogy már megszoktam ezeket az érzéseket s hogy ebbõl tuti nem mostanában lesz baba.... Erre este arra keltem fel hogy folyton beáll a hasam, de még mindig ugy voltam vele hogy megszokott, másfél óra múlva már, megmaradni nem tudtam egy helyben 4 perces-2perces fájásaim voltak Nah akkor már tudtam hogy szülünk....:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!