Találatok a következő kifejezésre: A jósló a has (83 db)

Ezek jóslók lehettek-? Tegnap éjszaka pár órán keresztül kb.10 percenként bekeményedett a pocakom. A hasam alja ilyenkor nagyon fájt. Már majdnem korház lett a vége, de szép lassan kezdett megnyugodni a pocakom.

38+1 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Igen ezek lehettek jóslók.Lehet hogy nyíltál is egy kicsit.Ha ilyen van akkor az a legegyszerûbb hogy kiderísd hogy szûlsz e vagy csak jósló hogy beûlsz egy kád meleg vízbe.Ha jósló akkor erre ellazulnak az izmaid és elmúlnak az összehúzódások.De ha tényleg a szülés indult be akkor ettõl csak megerõsödnek. 3. babáját váró kismama

Szia! Igen ezek lehettek jóslók.Lehet hogy nyíltál is egy kicsit.Ha ilyen van akkor az a legegyszerûbb hogy kiderísd hogy szûlsz e vagy csak jósló hogy beûlsz egy kád meleg vízbe.Ha jósló akkor erre ellazulnak az izmaid és elmúlnak az összehúzódások.De ha tényleg a szülés indult be akkor ettõl csak megerõsödnek. 3. babáját váró kismama
Valószínû, hogy jóslók voltak, bár nekem kb 20 percenként jöttek. Ha melegvizes zuhany vagy séta enyhíti, akkor pedig tutira csak jóslók.

Lehet nevezni joslo fájásnak azt, hogyha idöközönként belenyilal a fájdalom a has aljába? Egészen a hüvelyig nyilal, decsa idöközönként. Vagy ez más?

Legjobb válasz: Nem. A jósló fájás erõs méhösszehúzódás, kõkemény lesz a pocid, néhány másodpercig eltart. Ez óránként többször is megismétlõdik, de néhány óra elteltével elmúlik. A nyilalás más, valami ideget megnyom a kis buksija vagy ránehezedik a méhszájra talán. 32 hetes + 22 hós

Nem. A jósló fájás erõs méhösszehúzódás, kõkemény lesz a pocid, néhány másodpercig eltart. Ez óránként többször is megismétlõdik, de néhány óra elteltével elmúlik. A nyilalás más, valami ideget megnyom a kis buksija vagy ránehezedik a méhszájra talán. 32 hetes + 22 hós
Az szerintem még nem az. A joslófájás, mensis fájdalomhoz hasonlít, kissebb görcsök és olyankor a poci is bekeményedik!
szia, hát nem tudom csajok nekem is voltak ilyen nyilalások söt vannak is a mai napig, meg lehet külömböztetni ha idegre vagy hólyagra fekszik, én is rákérdeztem erre a dokimnál mivel elég rendszertelenül jöttek és azt mondta h az bizony jósló.Azóta még kiderült hogy segitett a kinyilásban is.

Ezek jóslók csak? Görcsöl a derekam, a hasam alja is néha, viszont egyfolytában fáj a hasam olyan furcsán. A derekam folyamatosan, egy percre nem marad abba.

Fájnak a csontjaim is,gondolom tágulnak.De ma olyan furcsán fáj a hasam.Két oldalt is görcsöl,ezenfelül semilyen testhelyzet nem jó,bárhogy fekszem fáj,ülni is fáj.Úgy érzem szét szakad a csípőm,derekam.Mindenhogy fáj a hasam,az egész.Szét tudnék robbanni az idegességtől.A sírás kerülget.Zsibbadnak a kezeim.Azt sem bánnám ha most rögtön szülnék.Csak az a baj,hogy a 35-36hét között vagyok csak.Baba is napok óta belassult.

Legjobb válasz: Irány a kórház! Könnyû szülést! Írj majd mi a helyezt:)

Irány a kórház! Könnyû szülést! Írj majd mi a helyezt:)
A kérdező hozzászólása: Az a rossz, hogy marhára nem olyan mint az összehúzódások, és a fájások, csak mindenhol fáj.:-( 3.szülésem lesz, tudom milyen ha fájások vannak.Ez nem olyan, de mégis olyan mintha megindult volna vmi.A hasam is kemény folyton.Letusolok, aztán ha nem változik semmi, meglátogatjuk a kórházat.
Szerintem felesleges rendszertelen fájások nélkül elindulnod. Sajnos ilyenkor már minden ilyesmi belefér. Ha nem vérzel, vagy nem folyik a magzatvíz, illetve a fájások nem rendezõdnek hidd el nem éri meg bemenni. Én is így voltam egy két hete mikor kezdõdtek a frontok. Ez inkább csak jósló tünet. :-) Pihenj sokat! kitartás! Már nekem is minden fáj! 38 hetes 3 gyermekes kismama


A jósló minden esetben fáj? Nekem sokat keményedik a hasam 39 hetesen, de nem fáj.

Akkor ez is jósló? Nem is tudom fel fogom-e ismerni a szülés közeledtét!

Legjobb válasz: Nekem végig keményedett a hasam,már megszültem,de a mai napig nem tudom,mi az hogy jósló. Mikor jöttek a fájásaim már kórházban voltam,10 perces fájásra mondta a doki,hogy csak jósló,pedig az NST is mutatta a rendszeres fájásokat. Erröl ennyit,pár óra mólva meglett a babám. Azt mondják,a jósló olyan mint a rendes,csak nem rendszeres és nem olyan erös. Nekem a "rendes" mensi görcs volt,ami nem volt a terhességem alatt,ezek szerint nem volt jóslóm,csak keményedésem.

Nekem végig keményedett a hasam, már megszültem, de a mai napig nem tudom, mi az hogy jósló. Mikor jöttek a fájásaim már kórházban voltam, 10 perces fájásra mondta a doki, hogy csak jósló, pedig az NST is mutatta a rendszeres fájásokat. Erröl ennyit, pár óra mólva meglett a babám. Azt mondják, a jósló olyan mint a rendes, csak nem rendszeres és nem olyan erös. Nekem a "rendes" mensi görcs volt, ami nem volt a terhességem alatt, ezek szerint nem volt jóslóm, csak keményedésem.
szülés elött egy nappal görcsöltem meg leszakadt majdnem a derekmam...másnap este mentem szüli ennyi volt! én sem tom mi az a a "jósló fájás"...
Szia, én is csak keményedtem, fõleg amikor vezettem, szerintem tuti fel fogod ismerni azt a fájdalmat ami a szülés kezdetét jelzi, mert annyira más érzés, de lehet nem is fájással kezdõdik hanem elfolyik a magzatvíz! Könnyû és gyors szülést!
Nekem is olyan volt, mint az elsõnek, rendes jóslóim nem voltak. Délelõtt még hazaküldtek a kórházból, amikor már fájt, hogy ez még nem szülés, aztán 2-re már bent voltam megint 4 ujjnyira tágulva. Könnyû szülést Neked és sok boldogságot!
nekem azt mondta a védõnõ, hogy vannak, akiknek a jósló is olyan fájdalmas, mint a szülési fájás. A dokinak is mondtam, nos-pa-t javasolt, de mivel ez természetes folyamat, úgy voltam vele, hogy nem szedek rá semmit. Ezért félek én is, mert keményedéseim eddig is voltak, 3 napja pedig mensi szerû szinte egész nap + keményedések. Csak össze-vissza van. Ha számolom a másodperceket, akkor ezek olyan fél percig tartanak, ebbõl gondolom, hogy jósló. A szülési fájás 40-60 mp-ig tart és rendszeres. Egyébként a rendszerességrõl csak ennyit: az elsõ szülésemnél volt 2 db 10 perces, aztán 7 és 5 perces váltakozva, aztán 3 percesekre beállt az elsõ 10 perces fájástól számított 40 perc alatt. Az elsõ görcs olyan volt, hogy éjjel arra ébredtem fel 1-kor. A második után felkeltem, szaladtam hasmenéssel. Fürödtem, na akkor már csillagokat láttam. De még mindig nem voltam benne biztos, hogy elkezdõdött. Még a kórházba is úgy mentünk be, negyed 5-kor indultunk, h remélem, nem küldenek haza. Pedig akkor már bõ 3 ujjnyi voltam. negyed 6-ra beértünk, fél 7-kor megszületett a lányom. Én is izgulok, hogy észre veszem-e, de hát remélem. Csak legalább a magzatvíz folyna el, akkor egyértelmû. De ezek a fájások...várom, hogy rendszerezõdjenek, ezt szokták mondani. Meg parázok minden este, hogy hátha...aztán reggel mindig itthon ébredek fel :) egy 3. gyerekét váró 38 hetes

39 hetes terhes vagyok, és görcsölök, majd bekeményedik a hasam. Rendszeresség nincs bennük, ez jósló fájás, vagy más? Holnap megyek pose-ra.

Legjobb válasz: Ha mensi szerû görcs, akkor igen, jósló. Amíg nem rendszeres, addig csak jósló. Ha már beáll valami rendszerre, akkor készülõdhetsz:-)

Ha mensi szerû görcs, akkor igen, jósló. Amíg nem rendszeres, addig csak jósló. Ha már beáll valami rendszerre, akkor készülõdhetsz:-)

Egésznap nyilallik a hasam alja. Meg olyan furcsa fájdalma vannak. Nem összehúzódás hanem keményedesek plusz idegileg is robbanekony vagyok ma. Ez most mi lehet szerintetek? Jóslo vagy valami komolyabb? Vagy a front okozna ilyen gondokat?

Orvosom sajnos nincs a héten elutazott ....Köszönöm szépen előre is a válaszokat vagy azt hogy egyáltalán foglalkoztok velem. 36hkm

Legjobb válasz: Én a múlt hetet kezdtem így, az eredmény annyi lett, hogy egy hét alatt egy ujjnyi tágultam. Én még jóslófájásoknak sem mondanám õket, mert tényleg csak görcsölgetések, vagy nem is tudom pontosan megfogalmazni. (Bár elsõ baba, így fogalmam sincs, hogy milyen egy igazi vagy egy jósló fájás.) Az orvosom szerint ha annyira nem visel meg, hogy vígan sétálgatok, dolgozok, akkor ezek még nem jóslók. 36 hkm

Én a múlt hetet kezdtem így, az eredmény annyi lett, hogy egy hét alatt egy ujjnyi tágultam. Én még jóslófájásoknak sem mondanám õket, mert tényleg csak görcsölgetések, vagy nem is tudom pontosan megfogalmazni. (Bár elsõ baba, így fogalmam sincs, hogy milyen egy igazi vagy egy jósló fájás.) Az orvosom szerint ha annyira nem visel meg, hogy vígan sétálgatok, dolgozok, akkor ezek még nem jóslók. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Kislány:-)
Sziasztok! Bár én még csak 31+4 hetes vagyok de a derekam és a hátam meg a szemérem csontom nekem is brutálisan fáj! Éjszaka mikor felkelek hogy majd ki megyek a mosdóba végig nyilall a fájdalom még a combomba is és sokszor van hogy egy pár másodpercig csak sántítok! Elsõ baba lesz! Kedves kérdezõ neked fiú vagy lány lesz?
A kérdező hozzászólása: A derék fájás az valami brutális !!!! Hogy tud ennyire fájni egy derék. ..??
A kérdező hozzászólása: Sajnos reggelre sem jobb állandóan keményedem..szülésznõm felhivtam azt mondta tipikus jóslo feküdjek annyit amennyit csak tudok. A front állítólag nagyon sok kismamának okozott gondot. ..
Dettó.....a combomig nyilal és hülye is vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a kedves válaszokat !!!!! Azt hittem letorkollo kommentár lesz de ez Kellemes meglepetés !!!!! Köszönöm nektek !!!!!!:-):-) Szerintem is valami tágulás féle lehet. ...
Nekem is nyilallgat, idegbeteg vagyok, már magamon lepõdök meg. :D 37hkm
Ez teljesen normalis :-) ne aggódj !! Az utolsó hetek sok meglepetést tartogatnak !! Nekem is nyilal, de szerintem azért mert mar szulopozban van a baba, es igen alul :-)! Nyugi, nem jo a nyûgosseg nem változtat semmin sajna :/ 39hkm
Nekem többen mondták hogy akik kislány babát vártak nehezebb volt a terhességük bár szerintem ez mindenkinél más! Gratulálok a babához :)

33+1 hetes vagyok és ma többször is éles fájdalmat éreztem a hasamban és a derekamban. Mitől lehet? Ez a jósló fájás? Ma 3 szor éreztem!

Legjobb válasz: Nem valószínû hogy ez jósló fájás lenne. Azok inkább görcsök és rendszeresen jönnek. nem csak napi 3x. Nekem gyakran van éles fájdalmam a hasamban és derekamban is. 36 heteske

Nem valószínû hogy ez jósló fájás lenne. Azok inkább görcsök és rendszeresen jönnek. nem csak napi 3x. Nekem gyakran van éles fájdalmam a hasamban és derekamban is. 36 heteske

38 hetes vagyok, éjjel elkezdett lent fájni a hasam, mint mensi alatt, de egy óra alatt elmúlt. Most megint fáj, de egyfolytában, s mintha csikarna is a hasam. Ez lenne a jósló fájás?

Nyákdugót még észleltem.

Legjobb válasz: Hát szerintem ez változó mindenkinél. Majd te is megtapasztalod. De szerintem ezek már nem joslók! Figyeld,hogy milyen idõközönként jönnek a fájások,ha még vannak.

Hát szerintem ez változó mindenkinél. Majd te is megtapasztalod. De szerintem ezek már nem joslók! Figyeld, hogy milyen idõközönként jönnek a fájások, ha még vannak.
Szia! Ha erõsödnek a fájások és egyre gyakrabban jelentkeznek akkor ez már nem a jósló. Jegyezd le a fájások kezdetének idõpontját és azt, hogy mikor múlnak el teljesen. Ha sûrûsödnek és erõsödnek hívd a dokid vagy a szülésznõd, ha egyik sincs akkor a kórházat ahol szülni fogsz. Õk meg tudják mondani mikor kell elindulnod a kórházba. Remélem már össze van készítve a kórházi csomag :) Szurkolok neked! :) Könnyû és gyors szülést! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most elmúltak, majd figyelem az idõt, de mindenesetre bepakolok a táskába!

Ha leszállt a hasam és vannak szurkáló, néha görcs szerű jósló fájásaim akkor mennyi lehet még a szülésig?

Legjobb válasz: Sajnos erre nincs garancia. Nekem nagyon lenn van a hasam hetek óta, gyakorlatilag mindennaposak az erõs jóslók, de már betöltöttem a 41. hetet. Szóval bármi lehet.

Sajnos erre nincs garancia. Nekem nagyon lenn van a hasam hetek óta, gyakorlatilag mindennaposak az erõs jóslók, de már betöltöttem a 41. hetet. Szóval bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor még nem aggódom! :)
szia én 39hetes vagyok, 3-4lennt a hasam, a doki is megerõsített benne, hogy a babó feje is nagyon lenn van. fájások mindennaposak. még egyben vagyunk :D boldog babavárást

A joslo fajasokkal, mehosszehuzodas is jar? Mert tegnap delutan ugy megkemenyedett a hasam, hogy hiaba lefekudtem akkor sem mult el, pedig maskor elszokott.

aztan nem rendszeres fajasok voltak neha,mit jelenthet ez kozel a szules?37 hetes kismama

Legjobb válasz: igen, jósló fájás az még nem fáj, csak keményedik a hasad, nekem is sokat szokott mostmár. a fájásokkal várd meg míg rendszeres lesz, ha már 5 percenként jön és kb 1 percig tart kemény és fáj, akkor indulás. Ha magzatvíz folyik akkor is! Igen, közeledhet már! Én is 37 hetes vagyok! Könnyû, gyors szülést! Homeós bogyót szedsz? Segít puhulni, ill tágulni a vajúdásnál! Próbáld ki, én megvettem már!

igen, jósló fájás az még nem fáj, csak keményedik a hasad, nekem is sokat szokott mostmár. a fájásokkal várd meg míg rendszeres lesz, ha már 5 percenként jön és kb 1 percig tart kemény és fáj, akkor indulás. Ha magzatvíz folyik akkor is! Igen, közeledhet már! Én is 37 hetes vagyok! Könnyû, gyors szülést! Homeós bogyót szedsz? Segít puhulni, ill tágulni a vajúdásnál! Próbáld ki, én megvettem már!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem szedek semmit, mert kulfoldon elunk, itt pedig nem igazan lehet semmi ilyesmit kapni.itt minden termeszetes uton zajlik le, sot meg beontes sincs!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!