Találatok a következő kifejezésre: A jónás hól (22 db)

Mi a Jónás módszer? és hol lehet magyarul kiszámitani? Babát szeretnék régota és hallottam hogy soknak ez segitett.

Legjobb válasz: én úgy tudom h a jónás módszert nem lehet sehol magyarul kiszámítani és megtekinteni!a lényege igazából az h a jónás naptár segítségével ki tudod számolni h melyek azok a napok amikor a legfogamzóképesebb vagy!sokaknak már állítólag segített de nekem még nem!sajnos!remélem neked nagyobb sikered lesz!mielõbbi babásodást kívánok!

én úgy tudom h a jónás módszert nem lehet sehol magyarul kiszámítani és megtekinteni!a lényege igazából az h a jónás naptár segítségével ki tudod számolni h melyek azok a napok amikor a legfogamzóképesebb vagy!sokaknak már állítólag segített de nekem még nem!sajnos!remélem neked nagyobb sikered lesz!mielõbbi babásodást kívánok!
csak egy angol oldal van de nem bonyolult sztem...én si azon számítottam ki, pontosan kell tudni a születésed óráját percét csak úgy mûködik
A kérdező hozzászólása: és melyik ez az angol oldal? meg én angolul se tudok sajna.. azért köszi ha megirod..

Joe Jonas nem tud gitarozni? Hol tudnek a Jonas testverekkel beszelgetni?

Legjobb válasz: Hát beszélgetni szerintem nem nagyon tudsz velük, de nemzetközi honlapjuk csak van.

Hát beszélgetni szerintem nem nagyon tudsz velük, de nemzetközi honlapjuk csak van.
De tud gitározni. A Camp Rockban is az I gotta find you c. számot gitározta, valamint a This is me refrénjét is gitáron gyakorolta. Állítólag öt gitárja van, szóval kicsiny az esélye, hogy nem tud gitározni. :) 2007-ben lehetett velük chatelni, sajnos ez nem válhatott rendszeressé. Esetleg írhatsz levelet az autogramm címükre, de az is évekbe telik, mire választ kapsz. Ha bármi kérdésed van, írj e-mailt. :)
de tud gitározni... vannak youtubeon is videók ahol gitározik.amúgy ez a hivatalos oldaluk: http://www.jonasbrothers.com de inkább ide írj ha van myspaced: http://www.myspace.com/jonasbrothers nem hinném hogy tudnál velük beszélgetni.. mondjuk volt októberben egy élõ chat én kérdeztem tõlük és válaszotak is de nem sûrûn csinálnak ilyet úgyhogy írd szorgalmasan a leveleket hátha válaszol majd:D
Nem csak, hogy a Gotta find you-ban, de koncerteken például a Little Bit Longer-ben is, és az új számukban a Love is on its way-ben is gitározik. Idõnként szoktak csinálni video chat-eket, ott lehet velük beszélgetni. Idén már kettõ is volt:D Egy januárban és egy februárban.
Tud gitározni!De nagyon ritkán szokott. Egyébként alkalomadtán tudsz vele beszélni a facebook-on van egy live chat és kiszokták írni, hogy mikor lesz élõ. Ma hajnal fél 1kor is volt. Ebben az évben ez már a 4. chatjük volt..ami fura mert elég ritkán szokott lenni...
tud gitározni, az koncerteken az A Little Bit Longer címû számban is szokott :D

Hol találom meg a Jónás naptárt?

Már mindenhova beírtam és így sem hozta ki!Valaki tudja az oldal címét ahol meg lehet ezt találni???Köszönöm!

Legjobb válasz: http://lunarium.co.uk/jonas.phpHol tudom megnézni a Jonasék los angelesben című sorozat részeit magyarul?

Legjobb válasz: pl.:Itt:https://www.google.hu/search?q=Jonas%C3%A9k+los+angelesben&a..

pl.:Itt:https://www.google.hu/search?q=Jonas%C3%A9k+los+angelesben&a..

Hol találok közérthető, normális elemzést A jónás könyvéről?

Elolvastam, értem a cselekményt, de nekem az elemzése kéne, és nem találom sehol, ha mégis akkor egyáltalán nem értem...

Legjobb válasz: Szia, nézd meg ezt a honlapot, itt találsz egy rövid elemzést róla, illetve ha lejjebb görgetsz, van még pár link, nézegesd meg azokat is! http://erettsegi.com/irodalom/babits-mihaly-jonas-konyve-tar..

Szia, nézd meg ezt a honlapot, itt találsz egy rövid elemzést róla, illetve ha lejjebb görgetsz, van még pár link, nézegesd meg azokat is! http://erettsegi.com/irodalom/babits-mihaly-jonas-konyve-tar..
sorozatokingyen.org

Hol tudom letölteni a Jonas 2. évadát v ill. online megnézni?

Tudom az a jetixes oldal! De más esetleg!?? El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Mind1 már megvan:D

A kérdező hozzászólása: Mind1 már megvan:D
Akkor nekem is megadhatnád, mert én is keresem :) a többsége meg van, de a 13. rész második felét mindenhol letiltották és az azt követõ részek sincsenek meg :( nekem felirattal kellene, angolul fenn vannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!