Találatok a következő kifejezésre: A jónás bejött (10 db)

A Jónás módszer bejött már valakinek?

Honnan lehet megtudni nekem melyek a jónás napjaim?Már másfél éve próbálkozunk sikertelenül hátha ez segítene.

Legjobb válasz: Szia! Nekem bejött ;)http://www.lunarium.co.uk/jonas.php illetve a www.astro.com

Szia! Nekem bejött ;)http://www.lunarium.co.uk/jonas.php illetve a http://www.astro.com
mi az a jonás modszer?
Nekem a fiam (2 éves múlt) is jónás napon sikerült, és a lányom aki még pociban van õ is. Azért érdekes, mert teljesen függetlenül volt az a nap a ciklusomtól, szóval nem a 14-15 nap környékén volt a peteérés hanem jóval késõbb. Mindkettõjükre igaz lett a nemük (egy fiú, egy lány). És sajnos a kettõjük között volt egy vetélésem, vagyis nem lett szívhangja a babának :(( Mint kiderült rizikónap környékén voltunk együtt, így nem is maradt velünk õ :( Nem azt mondom h 100% meg ez a tuti módszer de fura mód nekem mindig bejött...
Nekem egy barátnõmnek volt fontos 3 fiú után a kislány, összejött.Esküsznek a módszerre.

Hiszel a Jónás módszerben? Bejött? Olyankor extra peteérés lehet, vagy hogy működik?

Legjobb válasz: Most néztem meg pont tegnap, 3 hónapja mérem a hõm és 3 hónapja minden ciklusban pontosan ugyanazon a napon volt PÉ-m, mint amit a Jónás naptár beírt.

Most néztem meg pont tegnap, 3 hónapja mérem a hõm és 3 hónapja minden ciklusban pontosan ugyanazon a napon volt PÉ-m, mint amit a Jónás naptár beírt.
Nekem érdekes módon mindig a mensim ötödik napjára esett a fogantatás a Jónás szerint. :/ Ahhoz képest mindig a 16-17 napomon volt PÉ-em, akkor sexeltünk, és be is jött, mert itt van 3gyönyörû gyermek mellettem.
én figyelem a jónás naptáramat, de eddig nem jött össze a baba ezzel a módszerrel.
Nekem nem jött volna be. Tudom mikor volt peteérésem, akkor fogant a babánk, megnéztem a Jónás szerint és kb. egy héttel elõrébb tette. 17 hkm
Én nem hittem benne, sõt, azt sem tudtam, hogy mi az, meg még teherbe sem akartam esni. Mégis azon a napon lettem terhes, amelyiken meg kellett volna jönnie a mensimnek. Évekkel késõbb néztem utána és jöttem rá, amikor megismertem a Jónás módszert, hogy akkor arra a napra esett az én Jónás napom.
Ezen a linken el tudod olvasni a mûködését http://www.babatakarok.hu/babatervezo/jonas-naptar
A Holddal magyarázza, szerinte csak akkor tudunk megfoganni amikor úgy áll az adott hold abban a hónapban mint amikor születtünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszokat. Tudja valaki, hogy mi a logika mögötte? Hogy lehetne teherbeesni, ha nem akkor van a normál pé, amikorra a Jónás naptár írja?
Jónás módszer alapján sose lenne gyerekem mindig a mensim elsõ napjára teszi a Jónás napomat, sem elsõ gyereknél sem most a másodiknál nem jött be a számítása, ugyanis ciklus közepén volt ovum és így sikerült. Ha a naptárt vettem volna figyelembe várhattam volna a csodát.
10:04-es vagyok. Nekem mivel 26-27 napos a ciklusom, ezért van, mikor a menzi napjára esik a jónás napom, van mikor pé. idejére. amúgy úgy mûködik, hogy megnézed, a születésed napján milyen holdállás volt (én például újhold utáni 4.napon születtem), s így tehát nekem az újhold utáni 4.nap a jónás napom minden hónapban. a módszer szerint ezt a jónás napot megelõzõ 4 napon célszerû együtt lenni a baba érdekében, és nem a jónás napon.

A Jónás napom a mensi után van 2 nappal létezik, hogy akkor eshetem teherbe? Bejött ez már valakinek mármint a jónás naptár?

Legjobb válasz: Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Kozuletek bejott valakinek a Jonas modszer? Utolag ki lehet szamolni? 12 hetes vagyok es mar probaltam neten rakeresni de nekem valah nem megy. Kiszamolna nekem valaki? Privibe kuldom az adatokat.

Legjobb válasz: Nekem igen! Több hónap sikertelen ovu számolgatás után, kiszámoltattam, nem a neten, hanem a pesti dokival és össze is jött. A mensim utáni 2-3. nap volt a Jónás nap és terhes is lettem, biztos hogy akkor mert pár nap múlva meg is volt a beágyazódási vérzés akkor tudtam, hogy terhes vagyok, a nemvárt elõtt egy héttel már nagyon hányingerem volt és az elsõ UH-n mondták, hogy nagyobb mint a számított hetek szerinti lenne. Mi lesz a babó azt még nem tudjuk, ha gondolod majd megírom, pár hét és kiderül szerintem. Bemásolok egy oldalt ahol ki lehet számolni. http://www.astro.com Ha nem boldogulsz írj és kikeresem, van egy részletes leírás hogy kell itt kiszámolni.

Nekem igen! Több hónap sikertelen ovu számolgatás után, kiszámoltattam, nem a neten, hanem a pesti dokival és össze is jött. A mensim utáni 2-3. nap volt a Jónás nap és terhes is lettem, biztos hogy akkor mert pár nap múlva meg is volt a beágyazódási vérzés akkor tudtam, hogy terhes vagyok, a nemvárt elõtt egy héttel már nagyon hányingerem volt és az elsõ UH-n mondták, hogy nagyobb mint a számított hetek szerinti lenne. Mi lesz a babó azt még nem tudjuk, ha gondolod majd megírom, pár hét és kiderül szerintem. Bemásolok egy oldalt ahol ki lehet számolni. http://www.astro.com Ha nem boldogulsz írj és kikeresem, van egy részletes leírás hogy kell itt kiszámolni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszod, es orulok h sikerult es osszejott a babad.en most vagyok 12 hetes de mar nagyon kivancsi vagyok h kisfiu vagy kislanyka.mar mindenfele vicces modszert kiprobaltam, a viroskaposzta tesztet is megcsinaltam nagyon mokas, allitolag mindenkinek bejott, nem szamit igazabol csak egesseges legyen.a Jonas modszert a riziko faktor miatt szerettem volna tudni, mar probaltam azon az oldalon kiszamolni, de valami nem stimmel mert majus, juniusra nem mutatja es en juniusba maradtam terhes, ezert gondoltam h valaki esetleg tobb szerencsevel jar.:) es timit szeretnetek kisfiut vagy kislanyt? Boldog babovarast!;)

Hisztek a Jónás naptár módszerben? Próbáltátok már? És ha igen, bejött? Nagyon kíváncsi vagyok!

Legjobb válasz: Szia!Én még csak most vagyok "próbaidõn", de sokaktól hallottam, hogy bejött ez a módszer :-) Elsõ hónap, hogy aszerint nézem, és kiváncsi leszek az eredményre :-)

Szia!Én még csak most vagyok "próbaidõn", de sokaktól hallottam, hogy bejött ez a módszer :-) Elsõ hónap, hogy aszerint nézem, és kiváncsi leszek az eredményre :-)
Bocsi az off .Mi az a jónás nap?
Bocsi nem nap hanem naptár az elözö iro vagyok csak el olvastam
az elsõ vagyok az astro.com oldalon találtam én rá, a google-n ha beírod hogy jónás naptár akkor a második vagy harmadik bejegyzés egy ilyen jó kis szájbarágós leírás hogy hogy is kell kitölteni, mert az oldal angolul van. De mikor legutóbb rákerestem pl. már nem nyitotta meg azt az oldalt. de az astro.com on is el lehet menni sztem azért. Amúgy születési év hó nap, születési óra perc meg hely kell hozzá.

Valakinek bejött már a jónás módszer? Ha nekem 4-én volt a nagy nap, akkor már éreznem kéne vmit?

Legjobb válasz: Ez a holdnaptáros ugye? Én nem eszerint "csináltam", de amikor olvastam róla, akkor ellenõrzésként visszaszámoltam magamnál is, és egy barátnõmnél is, és meggyõzõdtem róla, hogy valóban azon a napon történt a teherbeesés. Most egyik barátnõmnek, aki babát szeretne a jónás módszer szerint kiírtam azokat a napokat, amikor teherbe eshet. Most kíváncsian várakozunk. Ha Neked nov. 4-én volt a nagy nap, akkor még nem kell érezned, hisz az még 2 hete volt. (Én anno 5-6 hetes terhes voltam, amikor feszülni kezdett a mellem, és jöttek a tünetek.) Nagyon szurkolok Neked!

Ez a holdnaptáros ugye? Én nem eszerint "csináltam", de amikor olvastam róla, akkor ellenõrzésként visszaszámoltam magamnál is, és egy barátnõmnél is, és meggyõzõdtem róla, hogy valóban azon a napon történt a teherbeesés. Most egyik barátnõmnek, aki babát szeretne a jónás módszer szerint kiírtam azokat a napokat, amikor teherbe eshet. Most kíváncsian várakozunk. Ha Neked nov. 4-én volt a nagy nap, akkor még nem kell érezned, hisz az még 2 hete volt. (Én anno 5-6 hetes terhes voltam, amikor feszülni kezdett a mellem, és jöttek a tünetek.) Nagyon szurkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni, hogy nov.1-én jött meg, és 4-ére épp csak elmúlt. Ezért hihetetlennek tartom, hogy akkor lehetséges lett volna a fogamzás. De azért nem hagytuk ki.:) Minden hónapban menses körüli idõszakra tette, persze akkor ugye nem próbálkozunk, lehet azért nem sikerült eddig?
Szerintem bármikor teherbe lehet esni, én sem az állítólagos peteéréskor estem teherbe. (ha így lenne, akkor nem is forgalmaznának fogamzásgátlókat, mert akkor elég lenne csak azt a pár napot kihagyni 2 menzi között, és elkerülnék a teherbeesést) Persze ne keseredj el, ha nem jön elsõre össze. Én nagyon szorítok Neked!
akkor próbálkozzatok holnap is. én szerintem még korai lenne ezeket a tüneteket a babához társítani! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi, szorits!
Szia! Én most néztem a Jónás naptárat. elvileg én most vagyok abban a fázisban, h legtermékenyebb vagyok, de most éppen megvan. (Igaz a végét járom.) Kipróbálom. Kíváncsi vagyok, h bejön-e.
Bejött valamelyikõtöknek?
A kérdező hozzászólása: nagyon is bejött!másfél éves múlt a kisfiam!

Jónás naptár szerint esett itt már valaki teherbe? És a baba neme is bejött?

Legjobb válasz: Két gyerekemnél utólag néztem, mindkettõnél bejött, hogy lányok. A peteérésem pont azokra a napokra esett, amit Jónás doktor is írt nekem, tehát sokat nem számít így. A harmadiknál nem néztem.

Két gyerekemnél utólag néztem, mindkettõnél bejött, hogy lányok. A peteérésem pont azokra a napokra esett, amit Jónás doktor is írt nekem, tehát sokat nem számít így. A harmadiknál nem néztem.
A kérdező hozzászólása: Én is most így utólag néztem meg, és érdekes módon nekem is bejött a baba neme és a peteérés ideje is. Pontosan akkor fogant a babánk, amikor "ajánlatos" volt akciózni. Majd a kistestvérnél már elõre megnézem. :-)
Én tudom mikor volt pé-m tavaly, szóval, ha be tudod linkelni, akkor megnézem, és megírom.
Én nem néztem még utána a Jónás naptárnak, de azt egyébként tudom, hogy PÉ elõtt lányra, pont PÉ-nél fiúra van esély. Nálunk ez abszolút bejött: én nem megálmodtam a nemüket, hanem egyszerûen "kiszámoltam" ill. ez alapján tudtam.
Nekem 2 ismerõsömnél bejött. Mar a legelején megnézték hogy fiú lesz. Én utólag, de aszerint is. Köv.gyereknél kislanyra megyek :-)

Jónás naptár - volt olyan személy itt akinek elég bizarr napot jelölt meg a naptár, és mégis bejött, terhes lett, ráadásul olyan nemű lett a gyermek mint amit megjelölt a naptár?

Egy ideje próbálkozunk a második babával. Csak ma találtam rá erre a módszerre. Ma jött meg a vérzésem, és gondoltam veszteni valóm nincs majd júliusra kipróbáljuk ezt a módszert pénzbe nem kerül, neten az astro.com-ról ingyen letölthető. Megnéztem erre azt írja hogy ciklus előtti ill kezdeti napon félúton van a következő legtermékenyebb napom. Hát ez elég furán hangzik...Volt akinek szintén ilyet írt, és mégis bejött? Az evidens hogy vérzés mellett nem próbálkozunk Ráadásul pont júliusra nem jelölt meg nemet - ami elvileg azt jelenti hogy bármilyen nemű lehet a baba a leírás szerint... Mivel a holdhoz van lőve az egész ez a ciklus közeli nap a szabályos ciklusomat figyelembe véve egész hátralévő évben jellemző lesz...

Legjobb válasz: Egyel több ok egy plusz hancúrra. :-) Nekem teljesen irreális napot jelölt meg és egyik gyereknél sem az az idõpont jött be. Sok szerencsét! :-)

Egyel több ok egy plusz hancúrra. :-) Nekem teljesen irreális napot jelölt meg és egyik gyereknél sem az az idõpont jött be. Sok szerencsét! :-)
Nekem sem jött be a Jónás naptár, viszont most döbbentünk meg a dokimmal, mivel 2 napja múlt el a vérzésem amikor megnézett uh-val. Eredetileg azért, hogy "kizárjuk" a terhességet, mert nagyon kevés és halvány vérzés volt, azt pedig megelõzte 2 halvány, de szürke csíkos teszt. Szóval 2 nappal az alig 5 napos mensim után, a 7. napon már 7 mm volt a nyálkahártyám, és volt egy 19 mm-es tüszõm!!!!!! Hogy hogy, azt nem tudjuk, azt mondta én vagyok a kivétel. Elviekben a 8-9. nap között éjszaka repedhettem. Szóval bármi lehet szerintem, azt mondta, ahogy vége a mensinek, ugorjunk is egymásnak, nehogy lecsússzunk a dolgokról.
Nekünk bejött a Jónás ;) Annó Dec. 31-én jött meg, január 12-re írta a naptár az együttlétet, 22-én már pozitív volt a teszt! Fiút jósolt és ez is stimmelt ;)
A barátnõm VÉDEKEZÉSRE használta, elsõ hónapban teherbe esett.
Én még biztosat nem tudok mondani, még pár nap és kiderül. Elvileg nekem pont teliholdat mutatott, hogy akkor esnk teherbe, sacper kb a peteérésem is akkor volt. Majd meglátjuk. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!