Találatok a következő kifejezésre: A játszószőnyegre idős (7 db)

A játszószőnyeget mennyi idős korától élvezte a babád és meddig?

Legjobb válasz: Kb 2-3 hós korától nézte, aztán 5,5 hósan már lekúszott róla... sok hasznát nem vettük.

Kb 2-3 hós korától nézte, aztán 5, 5 hósan már lekúszott róla... sok hasznát nem vettük.
7 hetesen kapta, akkor elnézelõdött rajta, de 12 hetesen hara fordult, és onnan az állványnak nem volt értelme, az alja tetszett neki, 5 hós volt, amikor elkezdett kúszni, akkor már a játszószõnyeget kiegészítettük szivacspuzzle-lel, és azon volt szinte egész nap:)
Kislányom utálta, úgyhogy nem használtuk csak párszor. A lelógó állatok nem érdekelték, sõt kifejezetten nem tetszett neki, hogy egyáltalán lóg valami fölötte. A kiságyban lévõ forgót sem szerette. De visszatérve a játszószõnyegre, nekünk tök felesleges dolog volt.
11 hetes és most nagyon élvezi. Örülök, hogy megvettem. Jó sokat elvan rajta, nézegeti a játékokat, fogdossa (próbálja), nagyokat vigyorog közben.
Nekünk játszó matrac van, még nem tud ülni, ezért kispárnát rakok bele, és úgy fekszik benne. 4 hósan kezdte el érdekelni, most 5 hós.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elég megosztó...valaknek nagyon bejön és valakinek nagyon nem. Kérdezhetek még? És pihenõszéket szerette a babátok és azt mikortól használtátok és meddig?
Pihenõszéket használtuk, már elég hamar beletettük egy kis idõre. Szeretett benne hintázni, nézelõdni a kislányom. Kb. 6-7 hónapig használtuk, mert azután már ki akart belõle jönni, inkább kúszni akart már és nem egy helyben ülni. De jó volt a pihenõszék. A hozzátáplálás kezdetekor még abban is etettem, mert az etetõszékben még felborult. Nekünk jó volt.
3 hónaposan kapta, kb. két hónapig játszott rajta. Nem nagyon érte meg megvenni 17 ezer Ft-ért.
A kérdező hozzászólása: uhh, 17 ezerért valóban nem..

A játszószőnyeg mennyi idős korukig köti le a babákat?

Itt olvastam, hogy sok baba szereti, ha viszonylag hosszú ideig tudjuk használni, akkor én is vennék a kisfiamnak.

Legjobb válasz: Mi nyáron a Rossmann-ban vettük,11 hós és még most is eljátszik vele csak nem fekve,hanem alá-mellé ül.

Mi nyáron a Rossmann-ban vettük, 11 hós és még most is eljátszik vele csak nem fekve, hanem alá-mellé ül.
brendonban akció van! canpol 5000 ft. http://www.brendon.hu-n nézd meg!
Mi a tescoba vettük. 4-5 hónapos koráig jó.
Mi már két hónapos kora óta használjuk. Most hét hónapos és ebben a pillanatban is azon játszik. Én egy helyi babaoltban vettem. (Pécs, Baby Shop)
Én Fisher-Pricet vettem 2 hónapos korában, 8 hónapos koráig nagyon jól eljátszott vele. Még mindig fel van állítva a szoba sarkában, néha odamegy, megpörgeti a tükröt v. rágcsálja a zsiráf fülét, de már nem játszik vele.

A játszószőnyegre mennyi idős kortól lehet rátenni a babát?

A kisbabánk 9 hetes és már egyedül elfordul az oldalára és a pocakjára, de visszafordulni még nem tud. Mivel a gerince még fejl?désben van nem merem rárakni a játszósz?nyegre. Aki használ ilyet kérem írja le a tapasztalatait.

Legjobb válasz: Én unokatesóm babájának 2 hónapos korában vittem ajándékba. Azóta is hálálkodnak érte, mert imádja a baba. Leteszi a szõnyegre, hanyattfekteti a babát aki imád nézelõdni rajta. Amikor meg már tudott arrébmászni, akkor sem volt gond, mert eleve a földön volt, nem tudott leesni. Nem udom másnak bejön-e, de Zalán baba nagyon szereti.

Én unokatesóm babájának 2 hónapos korában vittem ajándékba. Azóta is hálálkodnak érte, mert imádja a baba. Leteszi a szõnyegre, hanyattfekteti a babát aki imád nézelõdni rajta. Amikor meg már tudott arrébmászni, akkor sem volt gond, mert eleve a földön volt, nem tudott leesni. Nem udom másnak bejön-e, de Zalán baba nagyon szereti.
Én már pár hetesen ráraktam, most is ott hempereg.Nyugodtan használhatod nem árt neki egyáltalán.
3 hetesen rátettem. A játszószönyegre rá van írva mikortól használhatod, de semmi baja nem lesz a Babának. Amit mi vettünk az újszülöttkortól 1 éves koráig jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, már ki is próbáltuk, de nálunk nem aratott elsöprõ sikert, bár ma hidegfront van és nyügik vagyunk.:)


Játszószőnyeget mennyi idős korig használnak a babák?

4 hónapos a kislányom, és nem tudom érdemes-e vennem, van olyan játékhidunk, amit fölé lehet helyezni, és játékok lógnak le róla, valamelyik tükrös, valamelyik pörgetős, valamelyik csörgős. Érdemes-e ezen kívűl beszerezni egy játszószőnyeget, vagy ezzel is ugyanúgy fejleszthető... A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem nem. a játszószönyegnek a legnagyobb lényege azok a lelógok. mikor elkezd mászni magára tekeri csak a szönyeget, meg bele gabajodik. habár nekünk aztán vissza jött maga a szönyeg de csak 1-2 hétre. ha van lelógosod akkor tök felesleges a szönyeg.

Szerintem nem. a játszószönyegnek a legnagyobb lényege azok a lelógok. mikor elkezd mászni magára tekeri csak a szönyeget, meg bele gabajodik. habár nekünk aztán vissza jött maga a szönyeg de csak 1-2 hétre. ha van lelógosod akkor tök felesleges a szönyeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést, én is így gondoltam, de nem akarok tõle megvonni semmit :) emiatt inkább megkérdeztem.
Én ezt ajánlom nagyon: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ZQAEMZFCL._SL500_AA3.. Taf Toys picnic mat, vaterán vettem, hasonló, mint egy játszószõnyeg, de elég nagy méretû. Az alja vízhatlan, kint szuperul lehet használni, mi bent is ki szoktuk teríteni. 8 hónapos volt a lányom, mikor megvettem neki, most 19 hónapos múlt, és rengetegszer használtuk a szõnyeget, még évekig jó lesz szerintem. Aranyos rajzok vannak rajta, a kislányom imádja. Taf Toys egyébként nagyon jókat gyárt, vannak kifejezetten játszószõnyegei is.
147x115cm a mérete.
A kérdező hozzászólása: Hm... ez viszont jó nagy, szõnyegméretû. na, most megint nem tudom mi lenne a jó :D
Nekünk nem volt. Enélkül is felnõtt, fejlõdött a gyerek. Szerintem a játékhíd, ami van, tökéletes!
nekünk volt mindkettõ!A játszõszõnyeget 3 hós kora körül kezdtük el használni!Én azt azért szerettem mert nem csak a lelógós játékok voltak hasznosak hanem a szõnyegrészén is voltak minták, tükrös rész, zörgõ virágszirom és ez ösztönözte a babám a hasra fordulásban, forgásban nagyon jól elvolt vele!A játékhídat 5-6 hós korában kezdtük el használni!Azt is nagyon szerette, rengeteget játszott vele ezt meg azért szerettem mert ez meg a felülésben ösztönözte(ugye a lelógó játékok kapaszkodósak is voltak egyben)Úgyhogy én így utólag nem bántam meg hogy mindkettõt beszereztük..ja és vaterán, teszveszen 2-2 ezer ft körül vettem õket!Szal nem nagy kiadás!Ja és kb 10 hós koráig használta isõket tehát jócskán ki volt használva mindkettõ! Utánna meg feltettem vaterára õket és majdnem ugyanannyiért el is adtam!
A kérdező hozzászólása: Megint egy ide-egy oda. Ami persze érthetõ! Köszönöm a válaszaitokat, mentek a zöld pacsik. Várom a válaszokat továbbra is. Az a dilemmám vele, hogyha hasra teszem, akkor lefelé kell néznie, ami elég kényelmetlen póz, még nekünk felnõtteknek is. Most a szõnyegére leterítek egy nagy plédet, és körbeteszem játékokkal, így ugye ösztönözve van a hason elõre nézésre, meg a fordulgatásra is- gondolom. Igen, azt gondoltam én is, ha nem kell fel lehet tenni eladásra, bár valószínû majd csak a következõ baba után. Na még átrágom magam. :)
Jaj, még egy eszembe jutott! Lamaze my first mirror / Lamaze elsõ tükröm. Ha teheted, ezt feltétlenül vegyél, nagyon-nagyon jó. Kislányom 1 éves múlt, mikor elpakoltam a tükröt, egyébként vateráról vásároltam. Ezzel nagyon jól el tud szórakozni, ha hason van, a kisbabák szeretik nézegetni magukat a tükörben. http://www.toystore.hu/pictures/pict.php?size=600&pic=bGVhcm.. egyik elõzõ

Mennyi idős korukig játszanak a csörgőkkel, játszószőnyeggel, színes lógó tárgyakkal a babák?

Legjobb válasz: ha már tudnak ülni, akkor kevésbé, de gyereke válogatja, mondjuk, hogy 7-8-hónapig, de egyszer-egyszer késõbb is eszükbe jutnak

ha már tudnak ülni, akkor kevésbé, de gyereke válogatja, mondjuk, hogy 7-8-hónapig, de egyszer-egyszer késõbb is eszükbe jutnak
nekem most hat hós egy hónapja kúszik és azóta nem elég nagy semmi ahova leteszem mert mindig elkúszik ami lóg nem érdekli meg a játszószõnyeg sem csak a csörgõk de az is úgy hogy hason van és rázza, igaz az enyém folyton hason van és volt is utált hanyatt

Játszószőnyeget, pihenőszéket mikor kezdtetek használni? Mennyi idős volt a babátok?

Legjobb válasz: Csak játszószõnyeg volt, pihenõszék nem. Amikor már nézelõdött, figyelgetett dolgokat, akkor a játszószõnyegre tettem, de nem a földre, hanem a mi ágyunkra (jó nagy franciaágy) és körberaktam párnákkal (fõ a biztonság alapon)

Csak játszószõnyeg volt, pihenõszék nem. Amikor már nézelõdött, figyelgetett dolgokat, akkor a játszószõnyegre tettem, de nem a földre, hanem a mi ágyunkra (jó nagy franciaágy) és körberaktam párnákkal (fõ a biztonság alapon)
A hordozóba már 6hetesen beletettem napközben fél órára imádta mert szétlátott belõle, a játszószõnyegre is már úgy 6-7 hetesen ráfektettem én is az ágyra tettem közben énekeltem neki meg zenét hallgattunk azokat amiket a pocakban is.Most 10 hetes és múlthéten kapott apukámtól egy Óceán-varázs hintát amit imád és jókat alszik meg játszik benne, nagyon szereti a forgó zenélõ játékokat!
hat mi eleg hamar, jatszoszõnyegre 2 hetesen tettem, imadta nezegetni, mindig varialom a lógó jatekokat, már javában huzogassa rángassa, probléma nélkul megfogja, persze amiket csak elér pihenosze nincs, hintat vettunk neki amiben fekszik, 6 hetesen, ezt is nagyon szereti, ebben fekszik ha a konyhaban vagyok, innen beszelget velem, mindent lat amit csinalok most 3 honapos
Én 6 hetes korában vettem neki. Most 5 hónapos és imádja a játszószõnyegét azóta is. Elõször csak nézegette és véletlenül bele-bele püfölt. De kb 2 hét után már széndékosabban kalimpált. Ez olyan, hogy a játékök közül van egy ami érintésre(vagy ütésre) hangot ad ki, de be lehet állandó zenélésre is állítani. Ezt imádja. A pihenõszék az rezgõs és az elsõ perctõl fogva szerette. Lassan kinõjük, mert 9 kg-ig jó. De most beleszerettem egy Graco 3dimenziósan ringató hintába ami 11 kg-ig használható (vastag barna szörmés macis és cukííí). A pihiszéke az õ kis fotele. Már 6 hetesen bámúlta onnan a fényeket és az elején ha nyûgös volt ebben aludt el a legjobban. Ha a pocija fájt akkor is könnyebben trotyizott benne. A mai napig szereti.
Mi mindkettöt használjuk a pihenõszékbe etetem de mikor kisebb volt akkor nagyon jól elnézelõdött benne. A játszószönyeget 4 hónaposan vettük neki de csak késõbb tudta élévezni mert akkor már elérte a játékokat rajta és meg tudta fogni.
November 28.-án született.Egy barátnõmtõl játszószõnyeget kaptunk karácsonyra a nõvérétõl meg megkaptuk kölcsön szilveszterkor a pihenõszéket.Beleraktam mindkettõbe de a játszószõnyeget csak most kezdi értékelni.A pihenõszék nagyon jó dolog szerintem (nekünk legalább is) mert bukós is és hasfájós is.Szóval én és a lányom is nagyon szereti.
játszószõnyegre elég korán kitettem, mikor nem volt még álmos. Talán 7-8 hetesen. Pihenõszéket 2 hónaposan. Imádta.
Napközben egész pici korától játszószõnyegre tettem õket, a nappaliban a szõnyegen. Olyankor az ívet nézegették, pár hónapos koruktól meg a mintákat, és a játékokat, amikor már forogtak. Pihenõszéket nem használtunk egyik gyerekkel sem. Ha pl. a konyhába kellett vele mennem, akkor babakocsiba tettem és úgy vittem magammal, vagy bekötöttem a gyerekülésbe. De ez csak néhány percet jelent, sose voltak így hosszú ideig.
Játszószõnyeget 4 hónaposan kezdtük el használni, 1 hónapig használtuk az ívvel, és 1 hónapig nélküle. Mikor már kezdett forogni, akkor már nem volt jó, mert magára húzta. Pihenõszéket születése óta használjuk, jelenleg abban etetem, mert még nem ül, most 8 hónapos, de nem lehet egyedül benne hagyni, mert kimászik belõle, csak evésnél marad meg benne, szóval lassan elrakjuk, de majd pár hónap múlva elõvesszük megint, és bele tud majd ülni, mert átalakítható kis babafotellé.
Pihenoszeket sosem hasznaltunk. Jatszoszonyeget a 10-12 het kornyeken kezdtuk el hasznalni, bar akkor meg inkabb csak fekudt rajta :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az én fiam 7 hetes, és én is úgy gondolom, hogy le fogom már rakni a játszószõnyegre. És valószínû beszerzünk egy pihenõszéket is.

Mennyi idősen raktátok a babátokat játszószőnyegre? Mikor mutattátok neki a csörgőt? Morzsoló kendőt hány hetesen lehet neki oda adni?

Legjobb válasz: Én már a kezdetektõl használtam a játszószõnyeget, mivel nem volt ágy fölé akasztható zenélõ forgónk, és amúgy is csak alváskor raktam az ágyába. Az elsõ csörgõt és rongyállatot kb. másfél-két hónaposan kapta. Amikor már nincs állandóan ökölbe szorítva a keze, elkezdheted adogatni neki a játékokat, és megérinti, esetleg tartogatja, de még nem tudja elengedni. Viszont le lehet vele kötni, és gyorsan ügyesedik a keze.

Én már a kezdetektõl használtam a játszószõnyeget, mivel nem volt ágy fölé akasztható zenélõ forgónk, és amúgy is csak alváskor raktam az ágyába. Az elsõ csörgõt és rongyállatot kb. másfél-két hónaposan kapta. Amikor már nincs állandóan ökölbe szorítva a keze, elkezdheted adogatni neki a játékokat, és megérinti, esetleg tartogatja, de még nem tudja elengedni. Viszont le lehet vele kötni, és gyorsan ügyesedik a keze.
kisfiam már hathetesen is elvolt a játszószõnyegen. aztán 5 hós kora körül nem érdekelte. most féléves, és megint imádja...a morzsolókendõt 3 hónapos kora óta értékeli, most már elképzelhetetlen nélküle minden (alvás, játék, séta, stb...)
4 hónapos a kislányom, és a morzsikendõket kb 2 hete adtam oda neki. Azóta mindig lóg egy ilyen a szájából, és mindegyik úszik a nyáltól. A játszószõnyegen kb 1 hónapja érzi jól magát, azóta nézegeti a lelógókat. Bár az annyira nem köti le, jobban szereti a szobát nézegetni. A csörgõt még nem fogja meg magától, csak ha a kezébe adom, de akkor viszont egybõl a szájába veszi.
ha minden nap játszol vele mutogatod neki a játékokat mesélszrola neki akkor észrefogod venni hogy mikkor érdeklödik utána, minden héten figyelmesebb lesz csak meg kell öket tanitani a játékra is. Könyvet ajánlom lelehet tölteni :Anya taníts engem c.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!