Találatok a következő kifejezésre: A játszóház milyen (18 db)

Járt valaki a Kökiben a játszóházban? Milyen? Két éves fiúcska élvezné?

koszi a valaszokat :-)

Legjobb válasz: Szia! Mi oda járunk mióta megnyílt, most lesz 2éves pár nap múlva a fiam. Mindenhova be tudsz vele menni, még csúszdázni is tudtok együtt. Van külön rész is a kicsiknek ott van homokozó is. Kapsz játékzsetonokat amikor kifizeted a belépõt, elöl vannak játékok ami inkább a nagyobbaknak való de kis segítséggel már tud játszani. Szerintem az egyik legjobb! Csak ajánlani tudom.

Szia! Mi oda járunk mióta megnyílt, most lesz 2éves pár nap múlva a fiam. Mindenhova be tudsz vele menni, még csúszdázni is tudtok együtt. Van külön rész is a kicsiknek ott van homokozó is. Kapsz játékzsetonokat amikor kifizeted a belépõt, elöl vannak játékok ami inkább a nagyobbaknak való de kis segítséggel már tud játszani. Szerintem az egyik legjobb! Csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Koszi, akkor holnap megnezzuk. :-)

Milyen az a játszóház? Baj vagy rossz anya vagyok ha még egyszer sem vittem ilyenbe a 19hónapos kislányomat? Néha lelkiismeret furdalásom van!

Nézegettem már a neten,de nekem nagyon drágának t?nik. Például ilyeneket találtam,fél óra 700ft,minden negyed óra után 350ft. Ahogy a lányom ismerem 3óránál hamarabb úgy sem jönne ki,és én anyagilag nem engedhetem meg!

Legjobb válasz: A fiam 2 éves, sosem jártunk játszóházban. Õ jobban szereti a természetet, mint a zárt környezetet. Ettõl én nem érzem magam rossz anyának, mert amúgy másban nem szenved hiányt. Rossz anya az én szememben az, aki veri a gyerekét, nem törõdik vele stb., semmiképpen nem az aki nem viszi a gyerekét játszóházba.

A fiam 2 éves, sosem jártunk játszóházban. Õ jobban szereti a természetet, mint a zárt környezetet. Ettõl én nem érzem magam rossz anyának, mert amúgy másban nem szenved hiányt. Rossz anya az én szememben az, aki veri a gyerekét, nem törõdik vele stb., semmiképpen nem az aki nem viszi a gyerekét játszóházba.
Az én fiam 4 éves, és még õ sem volt sosem játszóházban. Egyrészt, a városban nem nagyon van ilyesmi, ami meg van, az messze. Ráadásul drága is, ennél jobb helyre is tudom tenni a pénzt. Különben meg 2 éves kora óta bölcsis, most meg már ovis, van ott elég gyerek meg játék :)
Az én lányom 2 éves, és eddig csak egyszer vittem játszóházba, a névnapján. És nem is tervezem rendszeresen vinni, mert szerintem is drága. Amiatt, hogy nem viszed, nem vagy rossz anya egyáltalán, és nem is baj. Ettõl nem fog visszamaradni a fejlõdésben. :D
Nem ettõl vagy jó vagy rossz anya!Én rendszeresen járok vele, mert imádja.Van a közelünkben egy nagyon nagy élménypark, ahol nap jegy van.A gyereknek 2 éves korig ingyenes, a kísérõ meg kb 1000 Ft.Ott lehetsz egész nap is akár ennyiért!Ez mondjuk nem kimondottan játszóház, mert itt légvárak vannak, meg ilyesmik, de ezt is nagyon élvezik a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is tudnám hová vinni, de nagyon drága. Bánt a dolog mert tudnom hogy élvezné!
az én fiam lassan kétéves, még sosem volt játszóházban. vidéken, kis faluban lakunk, több órát kellene autókázni, hogy játszóházba vihessem. belépõ+üzemanyag+apa kiesõ keresete=nagyon sok pénz... nálunk az a játszóház, hogy a többi kisgyerekes anyukával megbeszéljük, mikor kihez megyünk át többen a gyerekekkel. viszünk harapnivalót, sütit, esetleg gyümölcslét nekik, vagy közösen összedobunk egy piskótát és fõzünk teát, legutóbb gofrisütés volt. a kicsik meg elvannak egymás játékaival, a másé úgyis újdonság.


Zuglóban vagy a közelben milyen játszóházat vagy hasonlót tudtok ajánlani, ahol babám gyerekekkel találkozhat?

Most 11 hónapos, nagyon érdekl?d?, én nem kötöm ?t már úgy le, ahogy le tudná kötni egy játszóházszer? valami, ötletek?

Legjobb válasz: szia van egy nagyon szupi hely-csak irj privit-nem akarom igy leirni

szia van egy nagyon szupi hely-csak irj privit-nem akarom igy leirni
Szia! A Telepes utcában most nyilt nemrégen a Kerekerdõ játszóház különféle programokkal.Az interneten rá tudsz keresni árak idõpontok mindent megnézhetsz.Az Én kisfiam 10 hónapos és nagyon gondolkodom hogy mi is meglátogatjuk.Szerintem tetszeni fog.

Kalandpark, játszóház? Milyen klassz helyek vannak, ahol a 4 éves unokaöcsém csodásan érezné magát?

Szombaton én vigyázok rá, kellene valami klassz program, akár szabadtéri, akár benti. (Budapesten) Aztán egy jó kis hely, ahol beebédelünk :)

Legjobb válasz: Állatkert vagy Tropicarium. Ebben a korban különösen érdeklik õket az állatok. Jó szórakozást!

Állatkert vagy Tropicarium. Ebben a korban különösen érdeklik õket az állatok. Jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: Az állatkertbe éves bérletük van, hetente 2-3 alkalommal mennek, szóval azzal nem lennék menõ nagynéni :D Mondjuk a tropicarium nem rossz ötlet.
Aha, így tényleg nem. :) Ha esetleg Budapest környéke is szóba jöhet, Veresegyházán van egy Medvepark, nagyon klassz szórakozás az is! :)
A kérdező hozzászólása: Ott is voltunk már :) Imádja az állatokat, szóval az ilyen helyeket elég jól ismeri.
A hajó gyári szigeten gyereknap lesz szombaton 10tõl este 8ig!!Játszóház meg minden féle és még neki való koncertek is lesznek!!

Szolnokon a Pelikánban lévő játszóház milyen?

13hónapos lányomat szeretném majd elvinni. Milyen árak vannak? Sajnos a neten nem találtam róla semmit.

Legjobb válasz: 2helyiségbõl áll. Az egyikben van a kisvár csúszdákkal, kis alagúttal, 100százalékig biztonságos, kötelek védik. De te nem mehetsz oda fel. Körülötte lehet menni a kisebb jármûvekkel körbe-körbe. Bár amikor sokan vannak, még nem engedtem oda a várhoz a kisfiamat ennyi idõsen. A másik helyiségben kis azstalok, székek, egy kisház van, amiben tud fõzni. Autók vannak, építõkockák, egy hintaló, ceruzák, színezõk. Hétköznap azt hiszem 1-7-ig vannak nyitva. Hétvégén 10-tõl. Vasárnap 16-kor zár! 400Ft/óra, fél órákat nem számolnak. Szóval vagy 1órát maradtok, vagy kitöltitek a kettõt. Enni-inni nem szabad a helyiségekben, de ahol levetkõzöl, van ivóvíz automata. A Wc-nél pelusozó is van. Kérdezz, ha még érdekel.

2helyiségbõl áll. Az egyikben van a kisvár csúszdákkal, kis alagúttal, 100százalékig biztonságos, kötelek védik. De te nem mehetsz oda fel. Körülötte lehet menni a kisebb jármûvekkel körbe-körbe. Bár amikor sokan vannak, még nem engedtem oda a várhoz a kisfiamat ennyi idõsen. A másik helyiségben kis azstalok, székek, egy kisház van, amiben tud fõzni. Autók vannak, építõkockák, egy hintaló, ceruzák, színezõk. Hétköznap azt hiszem 1-7-ig vannak nyitva. Hétvégén 10-tõl. Vasárnap 16-kor zár! 400Ft/óra, fél órákat nem számolnak. Szóval vagy 1órát maradtok, vagy kitöltitek a kettõt. Enni-inni nem szabad a helyiségekben, de ahol levetkõzöl, van ivóvíz automata. A Wc-nél pelusozó is van. Kérdezz, ha még érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Még annyit, hogy mennyi idõs gyerekek járnak oda kb? Nem túl fiatal oda a lányom?:)

Voltatok már a Sugár Játszóházban (Örs vezér tér)? Milyen? Sok gyerek van? 11 hónapos babát érdemes elvinni?

Szeretném ha gyerekek között lenne a kicsim, és ez közel van hozzánk.

Legjobb válasz: ezt a játszóházat nem ismerem, de arra a kérdésedre, hogy érdemes elmenni csak igennel tudok válaszolni! nekem is 11 hónapos a babám, imádja a játszóházat, mi hetente kétszer járunk, mindketten élvezzük :)

ezt a játszóházat nem ismerem, de arra a kérdésedre, hogy érdemes elmenni csak igennel tudok válaszolni! nekem is 11 hónapos a babám, imádja a játszóházat, mi hetente kétszer járunk, mindketten élvezzük :)
Én se voltam még ott, csak a keresztúriban (az 1 éves kor alatt ingyenes). De egy barátnõm régóta a Sugárba jár a kisfiával, és nagyon szeretik. Van külön elkerített rész az ilyen picik számára. Ha megnézed a weblapjukat, van fenn jó sok kép, meg árlista is. Ha jól emlékszem, kedden olcsóbb. Mi is elmegyünk majd valamikor megnézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Elmegyünk megnézni jövõ 7en. :)

I. vagy II. kerületben milyen játszóház lehetőségek vannak, amik nem túl drágák? És mi a "protokoll" egy játszóházban?

Még sosem voltam játszóházban, de kisfiam időnként nagyon fél a gyerekektől játszótéren, stb - ezért finoman szeretném bevinni a közösségbe, mert télen akárhányszor mentünk játszótérre nem is voltak gyerekek, ha meg igen menekülés és sírás lett a vége. Milyen cipőt, ruhát érdemes vinni? Mikor érdemes menni - délelőtt- délután, hogy ne legyenek túl sokan? Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!