Találatok a következő kifejezésre: A jászberényi szülészete mennyire (2 db)

A jászberényi kórház szülészete mennyire bababarát? Hogy zajlik egy szülés Dr. Balogh Jánosnál? Megválaszthatom milyen pózban szeretnék szülni? A szülés után velem maradhat a kisbabám?

Legjobb válasz: Én 2004-ben szültem itt elõször, de Dallos doktornál. Én kértem, hogy velem lehessen a baba. Csak este tízkor vitték el, és reggel hatkor hozták. Szülés után rögtön rámtették, de nem sokáig hagyták rajtam, mert volt egy kis probléma a szívhanggal a szülés köben. Van alternatív szülõszoba. Nagyon jók a homeopátiában is. Szerintem, ha megbeszéled a Balogh doktorral a kívánságaidat, mindent megenged, ha nem lesz egyikõtökkel sem probléma a szülés alatt. Egyébként most õ a "sztárorvos" a berényi szülészeten. Én augusztus végén fogok újra itt szülni, mert meg voltam elégedve az elsõ szülésemkor is. Ja, és mindenképpen válassz egy jó szülésznõt, mert az is sokat segít. Jó babavárást!

Én 2004-ben szültem itt elõször, de Dallos doktornál. Én kértem, hogy velem lehessen a baba. Csak este tízkor vitték el, és reggel hatkor hozták. Szülés után rögtön rámtették, de nem sokáig hagyták rajtam, mert volt egy kis probléma a szívhanggal a szülés köben. Van alternatív szülõszoba. Nagyon jók a homeopátiában is. Szerintem, ha megbeszéled a Balogh doktorral a kívánságaidat, mindent megenged, ha nem lesz egyikõtökkel sem probléma a szülés alatt. Egyébként most õ a "sztárorvos" a berényi szülészeten. Én augusztus végén fogok újra itt szülni, mert meg voltam elégedve az elsõ szülésemkor is. Ja, és mindenképpen válassz egy jó szülésznõt, mert az is sokat segít. Jó babavárást!
A jászberényi szülésszetet senkinek nem ajánlom!!!! Név nélkül, de szinte egy doki sincs normális. Pénzéhes szakbarbárok! 1. Rokonoknál babát vártak, nem jött meg... bement a kórházba, közölték vele, hogy cysta, mûtik. Otthon csinált egy tesztet, pozitív lett. Pestre mentek és az ottani doki megnyugtatta, hogy minden ok, cysta nincs, egészséges magzaat van! 2. Kismama bevérzett, éjszaka ügyeleten közölték vele, hogy meghaalt a baba. Holnap megmûtik, meg kell szülni. Férje nem hagyta annyiban, átmentek Ceglédre ügyeletre, ott meg mondták, hogy él a magzat, minden rendben van, csak feküdni és pihenni kell! 3. Egészséges kismama, egészsséges magzat. Félrediagnosztizálás miatt vénás gyógyszert kapott a kismama, belehalt a baba és majdnem az anyuka is. Azon a héten 5 kisbaba halt meg! Mindez fél év alatt!

Jászberényben a szülészeten átlagban mennyi pénzt illik adni a szülésznõnek?

Van fogadott orvosom,ott már kb.tudom,mit illik,de természetesen a szülésznõ is számít.

Legjobb válasz: Szia! Én 20 000 ft-ot adtam. Ki az orvosod és a szülésznõd?

Szia! Én 20 000 ft-ot adtam. Ki az orvosod és a szülésznõd?
Szia!mi az nst alkalmával 2000-3000.- adtunk.szülés után 10000.- mikor haza jöttünk 5000.- mert a szabadnapján is bejött és szülés alatt is rengeteget segített.engem is érdekelne ki az orvosod és szülésznõd.6 hkm 15 hós lányka anyukája
A kérdező hozzászólása: Dallos dr.-hoz járok.De mivel nem rég, csak pár éve lakom a Jászságban, nem ismerem az itteni tarifákat.Köszönöm a válaszokat.Sokat segítettetek.26 hetes vagyok egyébként. :)
A kérdező hozzászólása: Szülésznõm nincs, mert csak Munkácsy-Mihályi Tímeát ismerem, de vele próbáltam már értekezni, nem válaszol, ezért a tanácstalanságom.
2. ha ajánlhatok akkor az Emese szülésznõt mondanám.nagyon jó bába.
1.vagyok! Én is Dallosnál szültem tavaly májusban és a szülésznõm Emese volt ;) Tökéletesen meg voltam elégedve velük! A következõ babánkat is náluk szeretném szülni :) 6
2. én Zrupkó Dr.-nál szültem tavaly februárban, ugye Emesével és most is velük fogok.már alig várom.nagyon meg voltam elégedve.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon köszönöm a válaszokat.Dallos dr.-t azért választottam, hogy Zrupkóval ne kelljen találkoznom, már elszúrt egy mûtétemet.De ez más ügy...Köszönöm Nektek, nagy segítség volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!