Találatok a következő kifejezésre: A jászberényi ki a (7 db)

Babát tervezünk! Jászberényben kik a nőgyógyászok?

Nem tudjuk, hogy melyikhez menjek mert kevés infóm van róluk. (pár éve élünk csak Berényben).Írjátok meg tapasztalataitokat, véleményeiteket a jb.-i n?gyógyászotokról.

Legjobb válasz: Szia Válaszadó! Köszi az infót de ha lehetséges írj róla néhány szót: természete, kora, hozzáállás stb..

A kérdező hozzászólása: Szia Válaszadó! Köszi az infót de ha lehetséges írj róla néhány szót: természete, kora, hozzáállás stb..
Szia!Én Dr. Dallos Lászlóhoz járok most a második babámmal , az elsõt is nála szültem.A magánrendelése a jb.-i kórház szülészeti osztályán van, hétfõn és szerdán 16-18h-ig.
Gondolhatod, hogy meg vagyok elégedve a hozzáállásával, különben nem nála akarnám szülni a 2.babámat is.A kora szerintem mellékes, de olyan 45-50 körül lehet.A természetével sincs semmi bajom, õszinte és segítõkész.
Szia!Én Dr Balogh Jánosnál szültem aki mellesleg a szülészet fõorvosa nincs magán rendelése de bármikor hívható és ha szükségem van valamire csak hívom és rögtön fogad a kórházban.Én meg voltam elégedve vele nem húzott le anyagilag mint a legtöbb orvos a kismama páciensét, csak akkor rendelt be ha kötelezõ vizsgálat volt, ellentétben amit hallottam a többi orvosról hogy elég sûrûn hívogatják be a pácienst és az fizetgethet.Odafigyelt rám maximálisan.Amíg benn voltam láttam a többi orvost is és szerintem még Zrupkó Ferenc is jó lehet õ is nagyon segítõkész és figyelmes.Egyébként amikor én bent voltam a szobatársam babájának a fejét megvágta császár közben Dallos doktor a mûtét során :( de biztos véletlen.

Ki a legjobb gyerekorvos Jászberényben?

Mindenképpen váltani szeretnénk, aki jászberényi tudna segíteni?


A jászberényi Kórházban ki a legjobb szülésznő? Egyáltalán császáros szüléshez kell a szülésznő? (33 hetes kmama)

Legjobb válasz: császároshoz? minek? oda mûtõ kell, aneszteziológiával! Ha tudod, mert programozott vagy nehogy keresgélj szülésznõt! Én egyébként sem fogadok, az elsõnél is tökéletesen megfelelt az ügyeletes.

császároshoz? minek? oda mûtõ kell, aneszteziológiával! Ha tudod, mert programozott vagy nehogy keresgélj szülésznõt! Én egyébként sem fogadok, az elsõnél is tökéletesen megfelelt az ügyeletes.
Szerintem sem kell szülésznõ császárhoz.Azt hogy ki a legjobb?Szerintem a fõszülésznõ ..Gabika , de a többi szülésznõ is rendeben van kedvesek tudják a dolgukat.Mindegy hogy kinél szül az ember.Én saját tapasztalatból mondom 1 hónapja szültem.

A Jászberényi Kórház Szülészetén ki a legjobb szülésznő, és orvos?

Legjobb válasz: énsem ajánlom berényt senkinek!!!!!!én egyik éjjel begörcsöltem bementünk és aztmondták hogy méhenkivüli terhesség.Megakartak rögtön müteni csak én nemhoittem el és nemirtam alá a papirt. Másnap 5 orvos nézett és kiderült cysta 4cm -es a dokik engem felakartak szurni hogy majd mintát vesznek nem e roszindulatu. a rosszindulatu cysta pedig a terhességi teszt pozitivat mutat nálam nem mutatott pozitivat. a másik hogy adtak cystára augmentint. hát ezt nemis tudom miért adták. hála a joistennek megjött és elmentem haza majd mondták ha elmulik a menzim menjek vissza .Hát szolnokra mentem és ottmondták hogy mégjo hogy nemszurtak fel mert 18 éves vagyok a másik hogy 4cm es cysta még nem nagy ,és hogy ha elmulik magátol nem rosszindulatu. na elis mult a következõ menzitõl de ott adtak gyogyszer és nemis tartottak bent

énsem ajánlom berényt senkinek!!!!!!én egyik éjjel begörcsöltem bementünk és aztmondták hogy méhenkivüli terhesség.Megakartak rögtön müteni csak én nemhoittem el és nemirtam alá a papirt. Másnap 5 orvos nézett és kiderült cysta 4cm -es a dokik engem felakartak szurni hogy majd mintát vesznek nem e roszindulatu. a rosszindulatu cysta pedig a terhességi teszt pozitivat mutat nálam nem mutatott pozitivat. a másik hogy adtak cystára augmentint. hát ezt nemis tudom miért adták. hála a joistennek megjött és elmentem haza majd mondták ha elmulik a menzim menjek vissza .Hát szolnokra mentem és ottmondták hogy mégjo hogy nemszurtak fel mert 18 éves vagyok a másik hogy 4cm es cysta még nem nagy , és hogy ha elmulik magátol nem rosszindulatu. na elis mult a következõ menzitõl de ott adtak gyogyszer és nemis tartottak bent
és zrukkot ajánlanám.
Én Ördögh Jánosnál szültem, nagyon jó orvos!Én Zrupkót nem ajánlom, engem terhességem végén egyszer vizsgált meg, azt hittem, ottmaradok a vizsgálószéken..., de mindenkinek más a jó!
Szia! Én Balogh Jánoshoz járok, sokak szerint õ a "sztárszülész" most Berényben. Nekem csak jó tapasztalatom van róla. Õ az elsõ doki, akinél még a belsõ vizsgálat se kellemetlen számomra. Jó a híre, hozzáértõ, sok barátnõm szült nála az utóbbi években. Velem is mindig nagyon emberséges, kedves, semmit nem dramatizál túl, nem vizsgál feleslegesen, de ami szükséges, azt maximálisan. Én nagyon ajánlom õt. Szülésznõket nem is ismerek, azt nem tudom megmondani. Boldog babavárást! 27 hetes kismama
Én is Balogh János páciense vagyok szintén jó szakembernek tartom.Szerintem is jó keze van mert a belsõ vizsgálatokat nem nagyon éreztem illetve õ volt az elsõ olyan orvos, aki úgy vette le a rákszûréshez a kenetet hogy semmit nem éreztem, nem volt szóró csípõ érzés, amikor a mintát vette le.Én is nálla szülök majd.Egyedüli negatívum, hogy idõnként szétszórt bár biztos a megnövekedett kórházi feladatai miatt van.A kórházban is sokan õ tartják a nõgyógyászok közül a legjobbnak.(22 hetes kismama)
Lányok Balogról csak annyit, hogy 2 mûhibapere van folyamatban. Az én lányom DOWN-os lett, mert az AFP eredményt elnézte. No comment.
A közvetlenül elõttem válaszolónak: nagyon sajnálom, hogy downos a kislányod, de a down kórról nem a dokik tehetnek! Amúgy az afp értéket nem is tudja elnézni. Van egy normálisnak számító határérték, ha azon belül van, akkor jónak számít. Az afp értéket pedig a laborban állapítják meg, nem a doki. Õ csak azt mondhatja, amit a papíron lát. Ja, és köztudott, hogy az afp nagyon nem megbízható. Tényleg sajnálom, ami veletek történt, megértem, hogy bûnbakot keresel, talán én is azt tenném a helyedben, de a doki ebben nem hibás. Amúgy nem vagyok nagy orvosbarát, én pl otthon fogok szülni, ha minden jól megy, csak akkor megyek kórházba, ha valamiért muszáj lesz. Eddig úgy néz ki, minden ok. Szóval nem azért védem, mert bálványozom. Szó sincs róla. De más dokihoz fejvesztés terhe mellett se mennék. Volt rossz tapasztalatom bõven. S amint elõttem már írták, a Baloghnál legalább nincs gyomorgörcsöm a vizsgálatoktól, mert nem volt még rossz élményem nála. Másnál bezzeg...
Az egyik ismerõsöm Berényben szült dec. 30-án, a fogadott orvosa elment szilveszterezni, az ügyeletes orvos este 7-kor ránézett, aztán legközelebb reggel 7-kor, addig vajúdott, a szülésznõ nem nagyon csinált semmit. Egész éjszaka szenvedett 3 perces fájásokkal, aztán császár lett a vége. Én biztos nem mennék ide szülni, elképesztõ, hogy hogy bánnak a kismamával, az orvos (aki ugye általában férfi, nem is tudja, mekkora fájdalom a szülés) és szülés után sem segítenek szinte semmiben, pl. szoptatás, pelenkázás, Mezõtúron kérdés nélkül elmondanak és megmutatnak mindent.
Csak azért írok, mert ez engem is érdekel és hogy megtaláljam a kérdést, bocsi. Ki a dokid?
A kérdező hozzászólása: Szia! dr. Fehér András. Nála szültem a kislányomat, még Gyöngyösön .Neki köszönhetem, hogy most mind a ketten jól vagyunk. Komoly problémám volt a terhesség alatt és maximálisan figyelt ránk. Igaz, most a távolság miatt nehezebb, de nála biztos kezekben érzem magam::--))
Róla én keveset tudok, pont azért, mert ugye nem olyan régóta van itt. :-) A kórházról: van alapítványi szoba, ha gondolod, állítólag elég extra, de ha szerencséd van, és pont nem szülnek sokan, akkor úgy is lehetsz egyedül a babáddal, hogy normál kórteremben vagytok. Barátnõm így szült januárban. Ketten voltak frissen szült anyukák összesen. :-) Minden jót neked és jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és viszont kívánom::--))

1958-1959-ben ki volt a tanács elnök Jászberényben?

Legjobb válasz: Ha másképp nem megy, a levéltárban megtalálhatod.

Ha másképp nem megy, a levéltárban megtalálhatod.
Kapajag Imre (1902-1977)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!