Találatok a következő kifejezésre: A husi jó, elég a (4 db)

A husi bevezetéséhez jó, elég a bébiétel ami husit tartalmaz?

Úgy gondoltam ha kés?bb megszokja f?zök még bele neki "igazi" husit. MEkkora adag kell egy f?zihez? A babakajákban kb 1 deka van.

Legjobb válasz: a bébiétel biztos jó, mert babáknak van kitalálva, de ha mindig azt kap, mert megszokják, utána az ovi semmit nem tud beletömni.. Levesbe szépen fõzz csirkemellet, abból tépkedj neki, nem kell dekázni, majd nem eszi ha nem kell több, de mindig kis adagot kínálj, nem lesz e gondja, aztán mehet a többi. Késõbb comb, mejdfokozatosan a sötétebb húsokat lehet.

a bébiétel biztos jó, mert babáknak van kitalálva, de ha mindig azt kap, mert megszokják, utána az ovi semmit nem tud beletömni.. Levesbe szépen fõzz csirkemellet, abból tépkedj neki, nem kell dekázni, majd nem eszi ha nem kell több, de mindig kis adagot kínálj, nem lesz e gondja, aztán mehet a többi. Késõbb comb, mejdfokozatosan a sötétebb húsokat lehet.
Én új dolgot általában elöször bébiétel formában adtam. De nem vittem túlzásba az üveges kaját. Inkább fõzõcskéztem. 8hónaposan már a mama levesébõl ette a zöldséget és a husit. Nekem a védõnõ azt ajánlotta, hogy csirke/pulyka mellet fõzzek mek, pürésítsem és jégkocka tartóban fagyasszam. Ha kész volt a fõzelék csak beleraktam egyet és már husis volt :) Nekünk bejött mindkettõnél.

A főtt hús nem (elég) jó a kutyának?

Olvasom,hogy mindenki barf-étrend szerint etet és a nyerset favorizálja,amitől én valamiért idegenkedek.Kutyáink évek óta főtt csirkefarhátat,nyakat,belsőséget stb kapnak zöldségekkel és tésztával,rizzsel,+néha idénygyümit és eddig hosszú éveik során akkor láttak csak orvost,amikor ivartalanítva illetve oltatva lettek.Egészségesek,gyönyörűek,tele energiával koruk ellenére is,a fogaik olyan szépek,mintha külön ápolnánk őket,holott csak a fent említett étrendet eszik-de nem nyersen.Nektek mi a véleményetek?A főtt etetés nem elég jó?

Legjobb válasz: A fõzés elpusztìtja a hasznos enzimeket a húsban, ezért jobb nyersen adni nekeik. Tészta rizs meg abszolút fölösleges nekik. De nem muszály így etetni ha neked nem szimpi a dolog. Csak a nyers közelebb áll a természetes táplálékhoz mint a fõtt kaja. A farkasok, vadkutyák sem raknak tûzet és fõznek egy vacsit :-)

A fõzés elpusztìtja a hasznos enzimeket a húsban, ezért jobb nyersen adni nekeik. Tészta rizs meg abszolút fölösleges nekik. De nem muszály így etetni ha neked nem szimpi a dolog. Csak a nyers közelebb áll a természetes táplálékhoz mint a fõtt kaja. A farkasok, vadkutyák sem raknak tûzet és fõznek egy vacsit :-)
ha nincs semmi gondod a kutyáid állapotával, akkor nem mindegy, mások mit favorizálnak?
Attól függ hogymilyen fajta hus csontos vagy nelkuli?
Igazából a belsõségeket én is megfõzöm, a többit nem. Nem túl jó megfõzni mivel értékes tápanyagok és enzimek pusztulnak el, amit a kutya nem tud máshonnan megszerezni. Néha-néha lehet nekik adni tésztát és rizset is. Amúgy szerintem még a fõzött etetés is jobb mint a kutyatáp, vagy az otthoni maradékok.
Én táppal, forralt csontos hússal, belsõséggel etetek...tehát csirke-kacsa farhát, nyak, néha láb...marha/sertés (soha nem tudom, melyik :D ) gége, vese, máj...ritkán csirke/kacsa szív, zúza, máj. Ha nincs táp, akkor kap répát, almát, néha rizst. Tésztát már nem adom neki...a rizs sokkal emészthetõbb. Emellett ami itthon megmarad, megy a kutyának :) Egyszerûen nincs lehetõségem sokáig fagyasztani és nyersen etetni...színhúsra meg nem telik, az kizárva

Tescoban vett romlott húst visszavihetem blokk nélkül? A tálcán rajta van a súly, ár, tesco embléma és, hogy 06.30-ig jó a minősége! Ez is elég lenne hozzá?

Legjobb válasz: 29.e van tehát holnapig még jó,ha büdös netán látszik a külsején hogy rossz miért vetted meg? amugy szerintem simán visszaviheted a tescoba

29.e van tehát holnapig még jó, ha büdös netán látszik a külsején hogy rossz miért vetted meg? amugy szerintem simán visszaviheted a tescoba
szia! próbáld meg, nagy eséllyel visszaadják a pénzed, ha nem szarfejek :)
Talán azért büdös a husi, mert valaki már egyszer visszavitte.
szerintem semmi értelme, nem tudod bebizonyítani, hogy pl te megfelelõen tároltad. azt fogják mondani, hogy nem tetted hûtõbe, most meg mennél vissza. amúgy ha nem akarnak balhét menj vissza, szerintem kicserélik, nem szoktak problémázni ilyeneken.
Vidd inkább a fogyasztóvédelemhez, vagy az ÁNTSZ-hez!
Mehetsz akárhová, blokk nélkül azt sem tudod igazolni, hogy ott vetted abban az áruházban.
Ha a blokk meglenne akkor adnának másikat. Tudom mert már jártam így visszavittem mondták hogy hozzak másikat vagy vissza adják a pénzemet. De blokk nélkül kicsit nehézkes lesz ez a dolog, lehet a fogyasztóvédelemhez kellene inkább menned.
Amúgy tényleg nem értem mi a bajod. A teszkóba minden hús eleve romlott állapotban kerül be, most innentõl a biológia megkülönbözteti ugyan a bomlás egyes fázisait, de jogilag a romlott az romlott. Tehát ami rossz az rossz. Kicseréltetheted te kismilliószor, de ha egyszer olyat hozol ki a teszkóból , amirõl laboratóriumi körülmények közt is kimutatható, hogy nem tartalmaz káros bomlástermékeket, tehát nem volt romlott (nem napok, hetek óta tárolják) akkor én esküszöm egyrészt leszoplak fényes nappal a Hõsök Terén, másrészt életem hátralévõ jövedelmét neked adom.
Van már egy éve is, hogy vettem egy egész karika sajtot a Tescóban. Hatalmas árengedménnyel kínálták. Oly boldog voltam, hogy végre olcsón is lehet sajtot venni. A guriga be volt csomagolva piros nájlonba. Otthon derült ki, hogy tiszta penész az egész. Még a kutya se ette meg. Igen, ilyen hülye tud lenni az ember lánya, ha árengedmény lát. Azóta nem vásárolok a Tescóban lehet tõlem bármilyen árengedmény.
A fagyasztási láncot legalább 3-szor szakítják meg, mivel nem a helyi kistermelõktõl és állattartóktól származik a hús, nem szabad sokat elvárni tõle. Ha jó húst akarsz, menj ki a piacra és ott vegyél húst, na az hús. Vagy menj ki egy közeli faluba, és ott vegyél háztól, mint régen. Elszoktak az emberek a minõségtõl sajnos.
Egyébként aki járt már éltében legalább egyszer teszkóban, valószínûleg azt is tudja, hogy azzal reklámozzák magukat, hogy rettentõen olcsó. Most kérdem én milyen cég az, aki mellet egyetlen érv szól és az nevezetesen az, hogy olcsó. És azt hiszem ezen a ponton joggal merül fel egy kérdés: Milyen ember az aki olcsó terméket vásárol meg? Szóval itt nem is annyira Jack Cohenben van a hiba, hanem ténylegesen vannak olyan idióták akik vásárolnak tõle. Akkor õ miért ne adná el azt a sok szemetet? Õ is csak a pénzbõl él...
Sosem értettem, hogy aki teszkóban vásárol , mért várná el még azt is, hogy ne legyen romlott.
"Vidd inkább a fogyasztóvédelemhez, vagy az ÁNTSZ-hez!" Mert azok nem fújnak velük egy követ, mi? Látom a hivatalok mûködésérõl sem tudsz sokat.
Nem. Aki teszkóban vásárol már úgyis hozzászokott a romlott húshoz, mivel ott mást nem árulnak, viszont ha kicserélik akkor is csak romlottra tudják. Tehát nem értem a problémád.
Igen, a teszkó a romlott húsok és sajtok szaküzlete. De én ha bemegyek egy lyukas zokni szaküzletbe, nem reklamálok, hogy a vásárolt zokni lyukas...

Hús helyett jó a gomba is? Abban is van elég fehérje, igaz, nem állati.

Legjobb válasz: Egy egészséges étrend tartalmaz elég húst, zöldséget, gyümölcsöt és telítetlen zsirt. Ha a gomba jo lenne akkor nem lenne szukseg husra

Egy egészséges étrend tartalmaz elég húst, zöldséget, gyümölcsöt és telítetlen zsirt. Ha a gomba jo lenne akkor nem lenne szukseg husra
Azt is nézd meg mennyi van benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!