Találatok a következő kifejezésre: A hullahopp a (55 db)

Túlvagyok két szülésen, még 5 kiló felesleg van rajtam, az mind a hasamon. Minden nap mozgok egy órát, egyik nap steppelek, másik nap hullahoppozok. Hatásos a hullahopp a szülés utáni hasra? Mivel tudnám ledolgozni azt?

Legjobb válasz: Szerintem hatásos a hulahopp karika, nekem is azt ajánlották, csakhogy nem tudom csinálni, mindig leesik, hiába gyakorlom.:-))A férjem lógós hasa teljesen eltûnt tõle, közben tévét nézett, órákig csinálta.

Szerintem hatásos a hulahopp karika, nekem is azt ajánlották, csakhogy nem tudom csinálni, mindig leesik, hiába gyakorlom.:-))A férjem lógós hasa teljesen eltûnt tõle, közben tévét nézett, órákig csinálta.
Szerintem hasonló cipõben járunk, hasonló kérdést tettem fel az elõbb.Arra gondoltam, hogy megnyúlt a hasfal és talán nem is háj, hanem a laza hasfal okozza a látványt, mert ha odafeszülne már nem is lenne nagy.Na erre van-e megoldás?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak üzenem hogy sajnos nincs. Most már két éve napi egy órát edzek ami minden másnap egy óra hullahopp plusz 20 perc hasizom, a derekam karcsú lett, felsõ hasizmom kockás de a megnyúlt bõrt semmi se tudja eltávolítani, csak egy plasztikai sebész. Úgyhogy most gyûjtök egy mûtétre mert engem nagyon zavar...

A hullahopp karikázás, ugrálötelezés, párositása, jó fogyó módszer? Főleg ha derék tájt! Ill, hog karcsúsodjon a derekam. ( Azon belűl hasra derékra egy kis torna, futás) De a hangsúly a hullahopp és az ugrálókötél!

Legjobb válasz: A hullahopp nem hetek sõt nem is hónapok alatt hozza meg az eredményét, kitartás kell hozzá. Nekem kb. 1 év után hozott eredményt de addig is napi 1 órát nyomtam megállás nélkül. Este gyerekek aludtak én meg TV nézés közben csináltam. És igenis lehet tõle fogyni, bárki bármit is mond!!!

A hullahopp nem hetek sõt nem is hónapok alatt hozza meg az eredményét, kitartás kell hozzá. Nekem kb. 1 év után hozott eredményt de addig is napi 1 órát nyomtam megállás nélkül. Este gyerekek aludtak én meg TV nézés közben csináltam. És igenis lehet tõle fogyni, bárki bármit is mond!!!
Mivel nincs helyi zsírégetés, így a karikával nem megy le a derekadról a zsír. Viszont az ugrókötelezés eredményes lehet, ha párosul megfelelõ étrenddel.
Részben nem értek egyet az elsõ hozzászólóval, a hullahopp egyáltalán nem idõpocsékolás. Én 2 gyerek után majdnem 20 kilót adtam le, jobb formában vagyok mint fénykoromban, az úszógumik oldalról hogy lementek az a hullahoppnak köszönhetõ. Igaz napi 1 órát pörgetem, illetve minden másnap de meglett az eredménye.
Te rohadtul nem attól fogytál kedvesem...
nem. a hulahoppnak-bármit is olvastál róla-nincs se alakformáló, se jelentõs cal égetõ hatása, ezért edzés szempontjából haszontalan idõpocsékolás. a kötél viszont remek ötlet. ha kombinálni szeretnéd, akkor vagy a 4 ütemû fekvõvel, vagy az 5 ütemû fekvõtámasszal érdemes kombinálni. ezek olyan gyakorlatok amiknek a cal igénye elég magas, és állóképességileg is kivesz rendesen. 1perc kötél/10 4ütemû, ahányszor megy.
A kérdező hozzászólása: Igen az étrendemen is változtattam. semmi cukor, kenyér. sok gyümölcs, párolt zöldség, csirke mell, joghurt. :) ez így jó???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) ))
Szívesen.:)
Mennyi idõ alatt kedves utolsó? Nekem is azt mondta az edzõm, hoy az nagyon jo az úszógumik ellen és a derék formálására.

A hullahopp karika tényleg hasznos, vagy csak jó elfoglaltság?

Legjobb válasz: A hullahopp karika használatával valóban karcsúsodhatsz. Ehhez azonban kitartóan és naponta legalább egy órát kell hasznlnod.

A hullahopp karika használatával valóban karcsúsodhatsz. Ehhez azonban kitartóan és naponta legalább egy órát kell hasznlnod.
hasznos, mert megmozgat, kecsesebben fogsz járni, ha hullahoppozol, és könnyû is


A hullahopp karika segíthet a derekamból lefaragni valamennyit?

Rendes fehérkenyér és cukor nélküli étrenddel, de más mozgás nélkül.

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy mennyi ideig is milyen intenzíven csinálod. Persze van aki nem segít... http://www.ukmukfuk.com/wp-content/uploads/2012/12/Hullahopp..

Ez attól függ, hogy mennyi ideig is milyen intenzíven csinálod. Persze van aki nem segít... http://www.ukmukfuk.com/wp-content/uploads/2012/12/Hullahopp..
Óránként 600 kalória mínusz.. szerinted ez nagatív? Azért írtam, hogy milyen intenzitással, és mennyi ideig, mert 4 óra napi szinten már 2400 kalória... mint mondjuk 4 és fél óra tenisz.
Nem tudom, mennyire valóságos ez a 600-as mínusz, de nyilván te is tudod, hogy nem csak az intenzitástól függ, hanem egyéntõl is (ott is rengeteg dologtól, pl. súlytól ugye nagyban, nem mindegy, hogy 44 kg vagy 120), az viszont nagyon biztos, hogy helyi fogyás nincs, úgyhogy hiába tekeregsz, ha éppen a derekadról fogsz elõször valamilyen mozgástól az inkább a genetikádtól van, nem attól, hogy csak a derekadat vonod be... Ha nem akarsz mozgás miatt kimenni a négy fal közül (bár nem értem meg), inkább csináld az ingyenes Bodyrock edzéseket, sokkal többre mész vele.
120 kilónál már a hullahoppozás akadályokba ütközhet..lásd kép..
Ide azt hittem írtam. Táplálkozás kérdése, önmagában ez a mozgásfajta nem segít. Semmin, nem túl hasznos edzés. Hulla - hopp! Ez meg így a nekromanciára utal, a karikázás a hulahop.
A csaj a képen nem 120 kilós, 120 kilósan simán lehet hulahopozni/hullahoppozni (akinek ahogy tetszik). BodyRockos, Zuzkás edzések tényleg jók, inkább ezeket próbáld.

Akik a hullahopp karikázással fogytak! Válaszolnátok?

Mennyi id? alatt látszódott meg az eredmény? Mennyit csináltátok naponta? Mennyi ment le (akár cm-re is)? És ugye a hullahopp az a derékon megy(?), de attól a hasról is fogytatok? A karotok nem fárad el közbe? Az nem baj, ha könny? a hullahopp karika? Kérlek csak normális válaszokat adjatok. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS!! A hullahopp karikától nem lehet sehonnan fogyni az nem jó semmire!! Ha fogyni akarsz akkor szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Heti 0,5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni. Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat, gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetõleg futás,lépcsõzés, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen. Itt találsz minta étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4

NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS!! A hullahopp karikától nem lehet sehonnan fogyni az nem jó semmire!! Ha fogyni akarsz akkor szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Heti 0, 5-1 kg fogyás a normális, ha annál több akkor nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni. Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm ch. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojás. Szénhidrát: zöldség, rizs, zab teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta. 3 óránként kajáljál, napi 6-7 étkezésnek kéne lenni. Igyál min. 2 liter vizet. Ne egyél sok szénhidrátot, hanyagold a cukros kajákat, gyorskajákat, péksütiket és a tejet. Kell még aerob edzés is, tehát végezz napi min. 1 órás testmozgást, ami lehetõleg futás, lépcsõzés, biciklizés vagy ugrálókötelezés legyen. Itt találsz minta étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: * Ha nem is fogytak, csak szépített a hasukon/karcsúsított.
A nekromancia alkalmatlan bármire is.

A hullahopp karika hogyan fogyaszt a hasból?

Úgy értem mennyi id? alatt lehet elérni egy látható eredményt? A másik kérdésem hogy hogyan fogyaszt? Mivel ha hullahoppozok mindig egy vonalban pörög rajtam a karika. Nekem kb van 3 nagyobb hurkám ha leülök/guggolok :S Hogy fog eltünni mind a 3 ha csak egy helyen pörög mindig?

Legjobb válasz: A hullahopp karika nem fogyaszt. A mozgás fogyaszt.. tehát ha egy helyben állsz és pörög rajtad az semmit nem ér, de ha aktívan mozogsz közben akkor egy kis eredménye lehet. Ha gyors fogyást akarsz, akkor inkább a Norbi féle tornákat próbáld ki, attól 2-3 hét alatt látványos eredményt érhetsz el, ha jól csinálod.

A hullahopp karika nem fogyaszt. A mozgás fogyaszt.. tehát ha egy helyben állsz és pörög rajtad az semmit nem ér, de ha aktívan mozogsz közben akkor egy kis eredménye lehet. Ha gyors fogyást akarsz, akkor inkább a Norbi féle tornákat próbáld ki, attól 2-3 hét alatt látványos eredményt érhetsz el, ha jól csinálod.
A hullahopp karika úgy fogyaszt, hogy "összetöri" a bekötött zsírszövetet illetve fokozza a bõr és rétegeinek vérgeringését, ezáltal és a mozgás által a zsírsejtekbõl könynebben jut a zsír a vérbe amit az izmok megfelelõ mozgásmennyiség esetén elégetnek...

A hullahopp karika tényleg hatásos? Ha igen, heti hányszor hány percig?

Nagyon szeretem a hasamat, de nyárra szeretnék egy kicsit jobb formát neki. Tapasztalatokat, javaslatokat kérek.

Legjobb válasz: Probáld ki a vércsoport diétát.A neten találsz.Megvan határozva mit ehet pédául egy A vércsoportu.Sokat hallottam hogy mennyire hatásos.És nem kell éhezned csak egy picit oda figyelned.Hatásos a hullahopp,de rengeteget kell csinálnod.

Probáld ki a vércsoport diétát.A neten találsz.Megvan határozva mit ehet pédául egy A vércsoportu.Sokat hallottam hogy mennyire hatásos.És nem kell éhezned csak egy picit oda figyelned.Hatásos a hullahopp, de rengeteget kell csinálnod.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom a vércsoportom és diétázni sem szeretnék mert 173 cm-hez 58 kg vagyok nem hiszem, hogy szükséges lenne, de azért köszi a választ!!!
Kedves kérdezõ!! Neked tényleg nem kell diéta!! Valóban csak valami jó kis izmosító sport kellene, hogy az általunk irigyelt alakod még szebbé váljon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!

Mért lehetne fogyni a hullahopp-karikától?

Sok embertől hallotam már meg olvastam is. Nemértem, ettől hogyan lehetne fogyni??

Legjobb válasz: Úgy, hogy mozogsz, miközben használod.

Úgy, hogy mozogsz, miközben használod.

Úgy hallottam a hullahopp karikázás fogyaszt/formál, igaz?

Sok helyen azt mondták h a műanyag karikával való hullahopp karikázás az nem ér semmit, de nekem sajnos csak az van és nem tudok más milyet szerezni. Ez akadályozhat a fogyás-/formálásban?

Legjobb válasz: Ítélkezésnél jobb!

Ítélkezésnél jobb!
Szerintem nagyon jó derékra, csináld csak!
igaz, nagyon is használ. derékra, csípõre, combra nagyon jó, tapasztalat!
Józan paraszt ésszel: minél keményebb egy mozgásforma annál több kalóriát égetsz el vele. De minden az étrenden múlik. Megint csak józan paraszt ész: mozoghatsz akármit ha több kalóriát eszel mint amennyit felhasználsz nõ a súlyod ha kevesebbet csökken. Az hogy mennyire formásodsz attól függ hogy: az adott mozgásforma mennyire izmosít ÉS attól hogy mit eszel. Mert lehet az izomzat vagy a zsír mennyiségét is változtatni. Egészségesen, fehérjedúsan kell étkezni akkor ha a zsírból akarsz lentebb adni.
A konklúziót rád akartam bízni de az elsõ válasz függvényében inkább leírom: A hullahopp nagyjából semmit sem ér.
Kedves 2/3! Próbáltad már?
Érdemes? :D
Ez nem ítélkezés ám hanem észérvek. Az izmok nem helyileg égetik a zsírt a felettük lévõ zsírpárnából. Más szóval helyi fogyás nem létezik. Nincs olyan hogy ez a "derekára jó". A monoton motorikus mozgás pedig nem igazán izmosít. A hullahopp nem égethet el sok kalóriát, akár csak a kocogáshoz képest, és még az sem épp a legextrémebb sport. Átmozgatásnak biztos nagyon jó, meg bemelegítésnek. Meg az is lehet hogy a semminél jobb mert kimelegszel ha hosszú ideig csinálod. De a komolyabb mozgás nem árt.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)

A hullahopp karika jó az alhas formálására?

Legjobb válasz: nem!semmire nem jó!gyerekjáték

nem!semmire nem jó!gyerekjáték
Igen, jó. Érdemes naponta többször használni, mindig amennyit bírod.
Biztos jó, bár nekem nem vált be. Ezek között viszont vannak jók, bár kicsit keményebb: http://www.youtube.com/watch?v=onAu7FXulJo&feature=player_em.. Pont a múltkor kérdezte valaki hogy ez jó e és kipróbáltam. van ennek fenék formálós része is, abban is vannak jó gyakorlatok:) Lehet kiegészítésként egész jó lesz a hulahopp mellé:)
Nagyon sokat segít de az ugráló kötél is ugyan olyan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!