Találatok a következő kifejezésre: A hullámos a szemhéján (1 db)

A hullámos papagájunknak a szemhéján fehér szinú kinövés (szemölcs? ) található. Így vettük. Mi lehet ez? Betegség vagy szépséghiba?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem lehet akkora baj!De ha kételkedsz,akkor vidd el orvoshoz!Nem írtad,hogy mennyi ideje van nálad.Ha már régebb óta,akkor szerintem csak szépséghiba.Lehet,hogy hülye kérdés lesz,de a madár be tudja csukni a szemét?Ha nem akkor irány a doki!!!

Szia! Szerintem nem lehet akkora baj!De ha kételkedsz, akkor vidd el orvoshoz!Nem írtad, hogy mennyi ideje van nálad.Ha már régebb óta, akkor szerintem csak szépséghiba.Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de a madár be tudja csukni a szemét?Ha nem akkor irány a doki!!!
Én rühösségre tippelnék amúgy, de szerintem is inkább doki.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kanáriknál mennyi idő telik el a párzás és a tojásrakás között?

2

A papagáj, ha kiengedjük a szobába össze-vissza kakilhat mindent? Vagy csak a kalitkában teszi ezt?

12

A városi galambok közülsoknak miért hiányoznak az ujjai vagy a lába?

7

A papagájok (főleg hullámos) hogy viselik, ha mondjuk egy évben kb 5x elutazunk egy hétre és nem megvalósítható, hogy magunkkal vigyük?

Enni és inni kapnának csak ilyenkor sokat lennének egyedül.Melyik faj bírja jobban ezt? Esetleg pinty,kanári? Párban lennének mindenképp.

1

Mitől lehet, hogy papagájomnak híg széklete van?

7

2 cm-en kifér a hullámos papagáj feje?

Van egy régi kalitkám, ami bazi nagy, és jó állapotban van.Gondoltam átrakom bele a két hullámosomat, csak az a baj, hogy ott a rácsok közötti távolság 2 cm, a másiknál(amiben még vannak 1 cm) Kiférnek rajta? Vagy beszorulhat a fejük? Az a kalit nimfáknak való, csak sajna ő meghalt, na kb olyan nagyra kell gondolni.

4

A dolmányos varjú él Tatabányán is?

Nagyon tetszik az állat és szeretném megvizsgálni közelebbről is. Nem tudjátok, hogy Tatabányán van-e olyan hely ami megfelelő nekik?

1

Milyen papagájfajokkal tartható együtt a nimfa papagáj?

8

Hol kaphatok keltetni való brojler csirke tojást Komárom Esztergom megyében?

2

Hogy lesz a sima tojásból csirke?

Nem rég költöztünk vidékre Városból és minden érdekel, ne nevessétek ki a kérdésem :)
a szomszéd a másiknak adott sima tojásokat hogy keltesse ki a tyúk, de abból hogy lesz csirke ha a kakas a közelében sem járt annak a tojástojó tyúknak?
a kiscsirkék már kikeltek.
köszi a kedves válaszokat

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!