Találatok a következő kifejezésre: A hugom hetes (4 db)

A hugom 35 hetes terhes, és p2-es lett a rákszűrése. A doki azt mondta neki, hogy nem adhat rá gyógyszert, csak akkor, ha már megszült, és hogy méhnyakrák van nála kialakulóban. Mért mondta ezt neki?

Én úgy tudom,hogy a p2-es z csak gyulladás vagy fert?zés.De akkor mért mond neki ilyet a doki?

Legjobb válasz: igaz,hogy akkor még nem voltam terhes,de nekem is volt már a rákszûrésem p2.Az tényleg csak gyulladás,vagy fertõzés.Nekem betadint adtak rá.A hugos meg szerintem MINDENKÉPP keressen meg egy másik dokit is,mert szerintem ez azért nem így mûködik,mert tudomásom szerint egy fertõzés,gyulladás megindíthatja a szülést is,ha felszáll a méhbe,ami egy 35 hetesnél csak a kissebbik gond lenne,viszont ha fertõzés kerül a magzatvízbe az csúnyán megfertõzheti a babát is(tüdõgyuszi,stb)legalábbis nekem egy kezeletlen fertõzéstõl lett anno a gyerekem koraszülött,és tüdõgyuszival született.amit ha idõben kezelnek megúsztam volna.De ez csak az én véleményem..

igaz, hogy akkor még nem voltam terhes, de nekem is volt már a rákszûrésem p2.Az tényleg csak gyulladás, vagy fertõzés.Nekem betadint adtak rá.A hugos meg szerintem MINDENKÉPP keressen meg egy másik dokit is, mert szerintem ez azért nem így mûködik, mert tudomásom szerint egy fertõzés, gyulladás megindíthatja a szülést is, ha felszáll a méhbe, ami egy 35 hetesnél csak a kissebbik gond lenne, viszont ha fertõzés kerül a magzatvízbe az csúnyán megfertõzheti a babát is(tüdõgyuszi, stb)legalábbis nekem egy kezeletlen fertõzéstõl lett anno a gyerekem koraszülött, és tüdõgyuszival született.amit ha idõben kezelnek megúsztam volna.De ez csak az én véleményem..
Az 5. válaszolónka üzeenem, hogy a P3-as nem rákot megelõzõ állapot. Az esetek 2/3-ban gyulladás... Okoska!
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!
Ja, és az elõttem szólónak még üzenném, hogy én minden évben voltam, még is p4 lett az eredmény. Ha már egyszer rossz eredmény született, javasolják is a fél évente való rákszûrést.(szigorúan)
Én úgy tudom a P2 az nem rossz erednény. 18 hetes terhes vagyok és én is nemrég voltam. Nekem azt mondta a dokim hogy minden rendben van. ( mintha p2 mondott volna) Volt már sajna nekem P4 is, és meg is mûtött a dokim. De nem azt mondta hogy rákos vagyok, hanem hogy az leszek kb 10 év múlva ha nem egyezem bele a mûtétbe. ( azt mondta máshogy nem gyógyítható). ennek tíz éve, és teljesen egészséges vagyok. Egy ismerõsömet viszont terhesség alatt mûtötte ugyanezzel a problémával, és egy gyönyörû egészséges gyemeke van. Ne aggódj, menj máshoz. Én is ezt tettem, mert a problémát nekem sem az az orvos fedezte fel, aki végül megmûtött. Az elsõ dokim, szóba sem hozta a mûtétet, (próbált kezelni) míg a másik azonnal a mûtõbe tollt.
P0- Értékelhetetlen a kenet, mert valamit rosszul vettek le. p1- Nincs a hüvelyben fehérje(gyulladás, fertõzés, baktérium és sperma sem. Ez általában teljesen egészséges hüvelyû és szûz lányoknál van, illetve ha gumival védekeztek. p2- Valamilyen gyulladás, baktérium, illetve sperma van a hüvelyben. Semmi köze a rákhoz, az orvos el tudja dönteni, hogy van e fertõzésed, vagy csak spermáról van szó, és megfelelõ kezelést ír elõ, ha szükséges. p3- Rákmegelõzõ állapot, ez már komoly kivizsgálást igényel, de maximum egy pici darabot kell kimetszeni a méhszájból, így nem tud tovább terjedni a betegség. p4- Ez már komoly dolog lehet, komoly mûtétet is igényelhet, ez már ráknak nevezhetõ, de ide csak akkor juthatsz el, ha nem mész el évente rákszûrésre, bár a barátnõm félévente jár, biztos ami, biztos.
Én mikor 7 hetes voltam, akkor csinált az orvosom rákszûrést, ami p2-es lett. Senki nem mondott semmit, még azt sem, hogy gyulladás, vagy fertõzés lenne, csak annyit, hogy minden rendben. Szóval szerintem ne aggódjatok, valószínû terhesen ez normális. A méhnyakrák kialakulását úgy gondolom nem ebbõl állapította meg, de inkább egy orvost kérdezzetek meg. És addig is nyugi! :)
Nekem is az összes rákszûrésem P2-es volt, immár 10 éve...
Nekem mindig p2, az még jó, a p3-al van gond. Sokaknak terhesen p3, de tényleg nem foglalkoznak vele az esetek nagyon nagy többségében csak szülés után. És nem kell magándokihoz menni, menjen másik sztk dokihoz. Ne féljetek, semmi baj nincsen!!.-)
P2: baktérium pedig mindig van a hüvelyben, csak nem kóros mennyiségben

3 hetes hugimnak egy picit, de tényleg egy nagyon picit megráztam a fejét, nem lesz semmi baja, ugye?

Olyan b?ntudatom van, Istenem, kérlek ne legyen semmi probléma ebb?l. :(

Legjobb válasz: Egy olyan pici babának?? Miért?

Egy olyan pici babának?? Miért?
a rázás meg az erõsebben mozgattad a fejecskéjét az nagyon különbözõ dolgok ám
Semmi baja nem lesz ettõl. Nem kell minden aprósággal azonnal orvoshoz szaladni. A pici babák sincsenek üvegbõl!
hány éves vagy?
.....de tényleg, miért ráztad meg? :O
Miért kellett megráznod egy 3 hetes csecsemõt?
A fejét? Mond te normális vagy. Ezek a babák még össze vissza csuklanak, a pics.nak vagy hülye.
Utolsó elõtti vagyok. Tudod, milyen cuki lesz majd, mikor megismer téged? Kicsi 6 hónapos, múltkor otthagytam anyóséknál a naggyal, aki elment boltba, hát a pici úgy sírt, hogy folytak a könnyei, legörbült a szája. Mikor 10 perc után belépett a nõvére, egy pillanat alatt abbahagyta a sírást, õ úgy megnyugodott. Pedig csak 6 hónapos, de így hozzánõtt a tesóhoz! Gratulálok anyukádnak, nagyon rendes lánya van! Remélem, az én lányom is ilyen lesz!
A kérdező hozzászólása: Igen, valószínû, hogy én rontottam el az egészet, a pániktól azt se tudtam, hogy mit írok, csak minden áron meg akartam gyõzõdni, hogy semmi maradandó károsodást nem okoztam a bébinek, lehet, hogy fölfújtam, az egész valószínû nem tartott 10 másodpercig se, belátom, hogy borzasztót hibáztam, egy kisbabához nem lehet így viszonyulni, mostmár kezdek megnyugodni, az elõzõ 30 percben azt se tudtam, élek vagy halok.
Nyugi semmi baja nem lesz, ettõl tuti nem.Egy csecsemõ azért nem olyan mint a tojáshéj.Látnád hogy mit mûvelnek velük közvetlen szülés után elképednél.Szoval nyugi. Egy anyuka.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az Isten áldjon meg!
Remélem, minden rendben van! Szerintem sem történt baj. Az agyamentekkel meg ne foglalkozz, konkrétan, aki azon szörnyülködik, hogy miért te vigyázol rá, ill. anyukád milyen felelõtlen volt, stb. Nem tudom, ezt mibõl következtette ki. Nagyon rendes lány lehetsz! Anyukád örülhet neked. Nekem 10 a nagylány, 6 hónapos a pici, 28 vagyok, de ha lesz még tesó, remélem a nagylány hozzájuk is így fog hozzáállni!
Nyugi, semmi baja nem lesz, a gyerekek azért elég ellenállóak. :D Ha izomból elkezded rázni, meg földhöz vágod, persze hogy baja lenne, de ilyet mégis milyen állat tenne... Azért az õsember gyerekek is megmaradtak valahogy, pedig szerintem nem úgy bántak velük, mint mostanában. :D Semmi baj nem lesz, nyugi. ^^
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, nagyon édesek vagytok. Nekem nem teher foglalkozni a kicsivel, szívesen teszem, legalább beletanulok ebbe is, meg végülis a hugim, szeretem nagyon. :)
A kérdező hozzászólása: Most hízik a májam. :)
A kérdező hozzászólása: Valaki kérdezte, hogy van a baba. Eddig úgy tûnik, semmi baja, de most kevésbé sírósabb. Lehet, hogy ez miattam?
A kérdésbõl ítélve nem vadult a babával. Nem gondolom, hogy ezért le kéne cseszni.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó, neked, mint hasonló szituáción átesett személynek, azért úgy érzem, jobban hiszek (vagy akarok hinni? hmm), remélem, nagyon remélem, hogy neked lesz igazad!!! De mindenkinek köszönöm, aki vette a fáradságot, és válaszolt!
A kérdező hozzászólása: Csak elkapott a hév, törölgettem az arcocskáját, és nem voltam elég óvatos úgy érzem, és erõsebben mozgattam ide-oda a fejecskéjét.
azonnal szólj anyukádnak és vigyétek orvoshoz, egy ilyen pici ebbe bele is halhat!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Végülis, ez nem volt olyan, a szó szoros értelmében vett rázás, az ágyában feküdt, szóval nem limbáltam a levegõben, semmi ilyesmi, csak így utólag, visszagondolva, erõsebben mozgattam a fejecskéjét.
akkor te nem megráztad
A kérdező hozzászólása: Amikor szembesültem azzal, hogy mit tettem, egyszerre kivert a víz, és össze-vissza tettem fel a kérdést, de annyira pánikolok most, hogy nem tudok tisztán gondolkodni. Most, ahogy kb. leírtam a helyzetet, szerintetek, akkor ugye nem okoztam kárt benne? Én esküszöm, hogy soha többé nem fogok hozzáérni, csak ne legyen semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Terhes maradt anyukám, és nem akarta elvetetni. 18 vagyok.
Szegény, nehogy már te hibáztasd magad. Anyukád nem neked szülte, ha már ilyen felelõtlen volt, ne te vigyázz rá, hanem õ. Eleve milyne már, hogy ennyi idõs gyereke mellé vállal valaki tesót, ilyet nem is hallottam még.
Rendes tõled, hogy segítesz anyukádnak. Nem hiszem, hogy ennyitõl baja lenne. Amikor 1 napos se volt a kisfiam, ráejtettem a mobilom a fejére. Csak pislogott csóri. Nem lett semmi baja. Az agresszív kommentelõk pedig jobb lenne, ha gyorsan megnyomnák a kis x-ecskét a képernyõ jobb felsõ sarkában.
akik utoljára írtatok gondolkozzatok már, ha a kérdezõ nem azt írta volna, hogy megrázta, hanem a valós dolgot írja, hogy erõsebben megtörölte akkor nyilván senki nem ír rosszat neki.
Én 14 hónaposan leégedtem magam forrovizzel fél évesen leestem a mosogéprõl :D Nem let semmi bajom, szerintem :D te gyerek most dönzsd el hogy megrásztad csóró gyereket vagy ide oda pofisztad ?

Hugim 35 hetes kismama és vasárnap leereszkedett a pocakja! Akinek van már babája, mennyi idővel ezután indult meg a szülés?

Nekem 3 gyermekem van, mindhárom a 38. héten született, a két lányommal szülés előtt pár nappal ereszkedett le a hasam, a kisfiammal 3 héttel előtte.

Legjobb válasz: Általában 3-4 héttel elõtte, nekem mindkét gyermekemnél 1 hónappal szülés elõtt.

Általában 3-4 héttel elõtte, nekem mindkét gyermekemnél 1 hónappal szülés elõtt.
Elsõ babáûnál általában 1 hónappal a szülés elõtt ereszkedik le a poci. A második vagy többedik terjhességnél legtöbbször csak néhány nappak vagy közvetlenül szülés elõtt. Nekem 4 gyerkõcöm van. Az elsõvel a 36. héten ment lejjebb, a 3. héten szültem. A 3 kicsivel közvetlenül szülés elõtt, vajúdás alatt ereszkedett csak le.
én pár nap múlva töltöm a 39. hetet, de még fent van a hasam.második baba.ugyhogy változó.de az elsõ lányomnál sem ereszkedett le a hasam egyáltalán.


Hogy lehet hogy a bátyám és én egyszerre ugyanazt álmodtuk és egyszerre ijjedtünk fel. Mindketten azt álmodtunk hogy a kis hugunk aki pár hetes volt, meghalt?

Legjobb válasz: egy környezetben élõ emberéknél, fõként a testvéreknél valamiféle telepátia alakul ki, ami hatással van rájuk/rátok. egyszerû példa: ha vele történik valami, mondjuk egy baleset, de lehet bármi, nem feltétlenül ez, akkor nálad beindul egy hetedik érzék szerû, igen furcsa érzés. ez visszafele is igaz. valószínûleg erre lehet fogni, legalábbis nekem ez a véleményem

egy környezetben élõ emberéknél, fõként a testvéreknél valamiféle telepátia alakul ki, ami hatással van rájuk/rátok. egyszerû példa: ha vele történik valami, mondjuk egy baleset, de lehet bármi, nem feltétlenül ez, akkor nálad beindul egy hetedik érzék szerû, igen furcsa érzés. ez visszafele is igaz. valószínûleg erre lehet fogni, legalábbis nekem ez a véleményem
az durva :D
lehet h nem is álom volt
Telepátia lehetett vagy közös álom.Nagyon egymásra lehettetek hangolódva gondolatilag.
Van kishúgotok?
A buta álmot telepatikusan küldte valamelyikõtök, véletlen szerûen! Telepátia tudományosan létezik!
azért mert mindkettwn szeretitek és féltitek a hugotokat és attól féltek hogy elvesztitek gondolom egyformák a gondolataitok. remélem segítettem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!