Találatok a következő kifejezésre: A horvátországi és (101 db)

Kint nyaralunk Horvátországban, és elkezdett nőni a bölcsességfogam. Az ínyem teljesen begyulladt. Nem tudom Horvátországban milyen gyógyszerek vannak. Mi a neve valami erős vény nélküli fájdalomcsillapítónak?

Legjobb válasz: Hany eves vagy?Horvatorszagba kaphato,Plivadon(ez koffein keverek tabl.) vagy ha Brufent kersz(ibuprofent tartalmaz,400mg.van erösebb is)megertik,gondolom ez a 400-as eleg.Ha fiatal is vagy ezt nyugodtan hasznalhatod,hugom 10 eves kora ota hasznalja.Ha erdekel meg valami ,irjal ,leirom neked horvatul vagy nemetül.

Hany eves vagy?Horvatorszagba kaphato, Plivadon(ez koffein keverek tabl.) vagy ha Brufent kersz(ibuprofent tartalmaz, 400mg.van erösebb is)megertik, gondolom ez a 400-as eleg.Ha fiatal is vagy ezt nyugodtan hasznalhatod, hugom 10 eves kora ota hasznalja.Ha erdekel meg valami , irjal , leirom neked horvatul vagy nemetül.
van egy Andol nevû gyógyszerük is, ez leginkább az aszpirinre hasonlít, ha jól emlékszem, van 50 és 100 mg-os, de a Brufent én is tudom ajánlani, ha nincs gondod az ibuprofen tartalmú gyógyszerekkel. Ha emlékeim nem csalnak, Panadolt is lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. Köszönöm a segítséget, remélem használni fog.

Horvátország, Nin városa? Még nem voltunk Horvátországban, és ezt a helyet néztük ki magunknak. Olvastam, hogy homokos, és kisgyerekeseknek ajánlják.

Volt-e valaki innen ott?

Legjobb válasz: Csak Trogírnál tudok segíteni.Ha érdekel, írj egy privátot.

Csak Trogírnál tudok segíteni.Ha érdekel, írj egy privátot.

Horvatorszag - Zaton melletti Privlaka nevezetu udulofalu! Valaki jart mar itt? Vagy a kozelben? Es ha igen, hogy tetszett?

1.5 eves gyerekekkel akarunk menni.Minden informacio erdekelne

Legjobb válasz: Ezt konkrétan nem tudom, hol van, de ha tengerpart, akkor biztosan jó hely. Az Adria egész horvátországi partszakasza gyönyörû, és szépen ki van építve.

Ezt konkrétan nem tudom, hol van, de ha tengerpart, akkor biztosan jó hely. Az Adria egész horvátországi partszakasza gyönyörû, és szépen ki van építve.
Mi voltunk arra 4-5 éve. Egész pontosan Zatonban voltunk és A Vir szigeten. Konkrétan az említett üdülõfalut nem tudom, a környéket mondhatni ismerem. Zaton nagyon jó hely, szép hosszú homokos tengerpart, tökéletesen kiépített üdülõparadicsomnak mondható a strandja. Kiszolgálóegységek, medencék (kicsiknek is), bazár, föveny, játszótér, programok, minden van. Belépõt kellett venni, de közelben szállóhelyek, hotelek, kempingek is voltak. Olyan jó hely volt, hogy mi a Vir szigetrõl naponta átjártunk a zatoni strandra.
Horvátországba elég a személyi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Horvátországba és Olaszországba a határon beletúrnak a cuccokba? Értem én ezt ruhákra, megnézik-e a kistáskákat, piperetáskát, stb.

Legjobb válasz: Olaszba schengeni zónán mész, ott nincs határellenõrzés a határon (de bárhol megállíthat a határõr, és apró csavarjaira szedhet szét mindent...), Horvátországba viszont van határellenõrzés, tehát ott akár meg is túrhat és tételesen megnézhet mindent.

Olaszba schengeni zónán mész, ott nincs határellenõrzés a határon (de bárhol megállíthat a határõr, és apró csavarjaira szedhet szét mindent...), Horvátországba viszont van határellenõrzés, tehát ott akár meg is túrhat és tételesen megnézhet mindent.
tudom, hogy mire gondolsz. nos Horvát.o--ba menet kiszokták nyittatni a csomitartót, megtúrják a toastkenyeret, néha hoznak kutyuskát, aki szaglászik. Olaszba nincs határ, ahogy elõttem írták. sztem ne vigyél semmit, meg tudod venni ott is. :D
Idén már többször is voltam kint. Volt, hogy belenéztek a cuccba, volt, hogy csak tovább-ot intettek. A lényeg, hogy kiszámíthatatlan. (De mit is akarsz átcsempészni??)
Minden nyáron Horváto.-ban nyaralunk kb. 9 éve, de még sohasem kellett a csomagtartót sem kinyitni, se kiszállni, semmi, pedig tetõboxot is viszünk és tejet, üdítõt, ásványvizet, kaját. stb.
Velünk kinyittatták a csomagtartót Horvátországba menet, visszafelé pedig megkérdezték hogy van-e nálunk cigi vagy pia, de nem volt és el is hitték, hogy nincs :) Jó utat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

A horvátországi Rijekát és Crikvenicát néztem ki nyaralás céljából. Mit tudni róla?

Ki volt ott nyaralni, mennyib?l jött ki,mik a tapasztalatok, érdemes-e oda menni?minden apró részlet érdekel.

Legjobb válasz: Nem tudom milyen szempontok alapján nézted ki Rijekát és Crikvenicát, én a következõket tudom mondani. Mi a férjemmel jó pár éve alaposan körülnéztünk Horvátországban, hogy hol vannak jó helyek. Rijekát mi egy koszos kikötõvárosnak tartottuk, oda nem mennénk nyaralni. Mellete van Opatija, ami egy elegáns üdülõváros, érdemes megnézni. Crikvenica egy kellemes nyaralóhely, ha strandolni,fürödni akartok, akkor ez oké. Ha a távolság nem gong, akkor én inkább Dalmáciát választanám.Primosten, Trogir, Split, Makarska, csodálatos, nem beszélve Dubrovnikról. Itt nem csak fürödni lehet, hanem gxönyörû vidékeket és mûemlékeket látni is. Ha ez túl messze van tengerparti nyaralásra plusz kirándulásra jó Porec, Rovinj, Pula. Gondoljátok át!

Nem tudom milyen szempontok alapján nézted ki Rijekát és Crikvenicát, én a következõket tudom mondani. Mi a férjemmel jó pár éve alaposan körülnéztünk Horvátországban, hogy hol vannak jó helyek. Rijekát mi egy koszos kikötõvárosnak tartottuk, oda nem mennénk nyaralni. Mellete van Opatija, ami egy elegáns üdülõváros, érdemes megnézni. Crikvenica egy kellemes nyaralóhely, ha strandolni, fürödni akartok, akkor ez oké. Ha a távolság nem gong, akkor én inkább Dalmáciát választanám.Primosten, Trogir, Split, Makarska, csodálatos, nem beszélve Dubrovnikról. Itt nem csak fürödni lehet, hanem gxönyörû vidékeket és mûemlékeket látni is. Ha ez túl messze van tengerparti nyaralásra plusz kirándulásra jó Porec, Rovinj, Pula. Gondoljátok át!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, a külföldi nyaralást (sajnos) jövõre halasztottuk:(
Én a debreceni CACIBon voltam nagyon jó volt. Gondolom hasonló a horvátországi is :) Érdemes kipróbálni.:D
Hasonlók, mint a magyar kiállítások. Nekem eddig semmi problémám nem volt a horvátokkal. :-)

Nyaralt már valaki HOrvátországban Novi Vinodolsikban. Pontosan a Vila Jana apartmanban? Véleményket várok milyen volt a ház és a strand?

Legjobb válasz: A kikötõnél van lépcsõs part azon kívül a hotelnél apró kavicsos a part van a sétány mellett pedig Horvátországhoz viszonyítva hatalmas sziklák vannak. Kisebb távon látni a nyílt tengert is. Sok a magyar. A víz elég hideg volt szombaton amikor ott voltam (vagy voltunk).

A kikötõnél van lépcsõs part azon kívül a hotelnél apró kavicsos a part van a sétány mellett pedig Horvátországhoz viszonyítva hatalmas sziklák vannak. Kisebb távon látni a nyílt tengert is. Sok a magyar. A víz elég hideg volt szombaton amikor ott voltam (vagy voltunk).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát gyerekkel megyünk azért kérdeztem a strandot. Remélem melegszik 20áig a víz:)
Jó hely Novi Vinodolski. Én négy éve voltam ott (bár nem ebben az apartmanban), nekem tetszett.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Kell vinni szerinted tengercipõt???
szerintem vigyél, legfeljebb nem használod. Én inkább használom, mert egyik haverom már lépett sünbe, és elmondása szerint nem volt kellemes :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!
amúgy szerintem ott van hely, ahol kibírható cipõ nélkül. De majd döntsd ott el, van akinek a talpa nem bírja már a kemény kavicsokat se. Van aki meg a sziklákon sétálgat lazán. De a sünök miatt mindenképp ajánlott
A kérdező hozzászólása: Köszi még egyszer! Mindenképp viszek mert kisgyerekkel megyünk öneki mindenképp gondoltam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!