Találatok a következő kifejezésre: A horrorfilmekben szereplők (3 db)

A horrorfilmekben a szereplők miért tesznek meg mindent, ami a legkevésbé ésszerű?

Nem arra gondolok, amikor már pánikban van, és maga sem tudja mit csinál, hanem még az elején. Egy idegen házban bemegy a szobába kutatni, egyedül megy el megnézni, hogy mi az a furcs zaj... stb. Olyan idegesít?. :)

Legjobb válasz: hát pont ez a lényeg, ha a szereplõk nem tennének irreális dolgokat akkor nem lenne cselekmény!!

hát pont ez a lényeg, ha a szereplõk nem tennének irreális dolgokat akkor nem lenne cselekmény!!
Meg lehetne azt úgy is csinálni, hogy mindneki normális ember módjára viselkedik. Sokkal rémisztõbb lenne, jobban bele tudná élni magát a nézõ is. Csak gondolom így egyszerûbb a forgatókönyvíróknak.
Pánikhelyzetben az ember nem mindig cselekszik észszerûen, ráadásul a szereplõk kevesebbet is tudnak, mint mi nézõk. Én már néhányszor belegondoltam, hogy bár kívülrõl nézve blõdségnek tûnik, simán elkövetném ugyanazokat a hibákat is, mint a horrorfilm szereplõi. Persze nem akkora baromságra gondolok, hogy miután már vér folyt, elindulok egyedül bóklászni az erdõben.
Azért csinálnak marhaságokat, mert amugy nem lenne igazi film a horrorfilm! Most gondolj bele milyen uncsi lenne, egy szimpla film ahol mindenki azt csinálja ami ésszerû! Asszem mindenki aludna a horrorfilm alatt...
DETTO Én is belegondoltam és én is elkövetném az olyan hibákat mint kinyitom az ajtót és benézek a szekrénybe... stb. Mert az ember kiváncsi természet.... De ha baj van tuti én is meghúzom magam és nem indulok megkeresni a gyilkost... kivéve, ha nincs nála valaki számomra fontos személy. Amit nagyon ajánlok mindnekinek : A FÛRÉSZ Nagyon elgondolkodtató történetek, mert több részes... talán négy.
mert idióták mind:D

Miért olyan gyakori szereplõk a kislányok a horrorfilmekben és játékokban?

Gyakran körülöttük forog a sztori is, pl. Silent Hill

Legjobb válasz: Mert jobban aggódunk egy gyerekért vagy kutyáért, mint egy felnõttért.

Mert jobban aggódunk egy gyerekért vagy kutyáért, mint egy felnõttért.
Valamint az "ártatlanságot" szimbolizálja.
A kérdező hozzászólása: én is ilyesmire gondolok, de miért inkább kislány, mint kisfiú?

Milyen művelt vagy a horrorfilmek világában? Felismered-e az alábbi szereplőket?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110525/168112_15247177147538.. Mennyit ismersz fel? Írd le a nevüket és a filmek címét amiben szerepeltek.

Legjobb válasz: Hûû... nem sokatxD Ott van Sadako, meg Hannibal Lecter, a Bõrpofa vagy ki a tököm.., Freddi Krüger... a többirõl fogalmam sincs:D

Hûû... nem sokatxD Ott van Sadako, meg Hannibal Lecter, a Bõrpofa vagy ki a tököm.., Freddi Krüger... a többirõl fogalmam sincs:D
A WC-bõl kimászó dolog a Vérszomjas szörnyecskékbõl való? A doktor szerintem Re-animátor. Meg, amit kihagytak, ott van még Drakula is.
Még Frankeinstein is ott van, a Sikoly mellett:)
http://www.youtube.com/watch?v=VStambh9Bmo :D:D:D:D:D:D:D:D (elõzõ voltam)
Fraddy, Péntek 13, halloween, láncfûrészes, sikoly, alien, samara(kör), hannibal lecter, szörnyecske ( akosárban) az a hülye baba akinek nemtudom a nevét, ésnemtom, h az van helsing e ott kalappban..ennyit tudok..:/
Sikoly, Pumpkinhead, Jason, Freddy, dolog, szörnyecske, Chucky, Halloween, Alien, Bõrpofa, Lechter
A légy-bõl is ott van a valami
A Gremlins mióta horror? o_O A rajz amúgy tök jó :)
Az elõzõ leírta nagyjából az összeset, de egyébként 60-70%-os lett volna nálam. Az a Wc-bõl kimászó kis [email protected]áda az mi lenne?
Ja még a Bárány Hallgatnak-ból is ott van az a Hannibal Lechter vagy ki xD (elõzõ voltam)
Én szinte csak horrorokat nézek, de így animációban elég nehéz... azé' megpróbálom :P Chucky (Gyerekjáték, -II- ivadéka, -menyasszonya), Jason (Péntek 13), Freddy (Rémálom az Elm Utcában), Thomas/Junior/Bõrpofa (A Texasi láncfûrészes mészárlás), Sikoly (Sikoly xD), asszem Alien, Predator, Vérfarkas... az a szögesfejû Hellraiser, a véres doki meg talán Az Emberi Százlábú? :D a lógós hajú meg vagy Kayako (Harag, Átok), vagy Samara (A Kör). Kayako a földön csúszik, szal inkább Samara :) Xtiahn 19F
11-et ismertem fel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!