Találatok a következő kifejezésre: A hormonzavar terhesség jeleivel (2 db)

A hormonzavar a terhesség jeleivel hasonlóak?

Jelek rajtam:

Legjobb válasz: Én olvastam egy honlapon, hogy a hormonzavar jelei és a terhesség jelei hasonlóak. Sajnos nekem még várnom kell, hogy tesztelhessek, de hasonló tüneteim vannak. A has viszketése az elég jellemzõ rám is. Picit furcsa:P Sok sikert! Drukkolok neked!

Én olvastam egy honlapon, hogy a hormonzavar jelei és a terhesség jelei hasonlóak. Sajnos nekem még várnom kell, hogy tesztelhessek, de hasonló tüneteim vannak. A has viszketése az elég jellemzõ rám is. Picit furcsa:P Sok sikert! Drukkolok neked!
szerintem nagyobb a valoszinusege a terhessegnek, mivel nekem is volt mindketto de hormon zavaros idom alatt nem voltam kivanos vagy nem kivanos, es nem is viszkettem.a nemi szervem nem tudom milyen szinu volt mert nem nezegettem.varj meg es csinalj egy tesztet ha nem jon meg.
Kár találgatni , várjuk meg azt a pár napot, hogy meg-e jon....Majd írd med, Szia...
Barátnõmnek is majdnem minden tünet fenn állt...menstruáció elõtt.

Mi a különbség a hormonzavar és a terhesség jelei közt?

Az igazság az hogy szeptember óta babát szeretnénk de megjön, viszont kevesebb ideig.Már a kék vérerek is megjelentek a mellemen.Van el?tejem és már a kezdeti hányingeres szakaszin is tól vagyok.Tegnap csináltam tesztet igaz este és neg. lett.

Legjobb válasz: Igen,mutathat a teszt is téves eredményt,meg a szervezeted is produkálhat álbabát.Minden olyan,mint a terhességnél,csak nincs a szervezetedben HcG.Az álterhesség egy olyan pszichés állapot,amikor a nõ nagyon szeretne babát,és ezért a szervezete úgymond elkészíti neki. De h megtudd,h most a tested vagy a teszt szórakozik,ezért érdemes lenne elmenned dokihoz.

Igen, mutathat a teszt is téves eredményt, meg a szervezeted is produkálhat álbabát.Minden olyan, mint a terhességnél, csak nincs a szervezetedben HcG.Az álterhesség egy olyan pszichés állapot, amikor a nõ nagyon szeretne babát, és ezért a szervezete úgymond elkészíti neki. De h megtudd, h most a tested vagy a teszt szórakozik, ezért érdemes lenne elmenned dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!