Találatok a következő kifejezésre: A hormonvizsgálat mire lehet (3 db)

hormonokkal
A kérdező hozzászólása: köszike, ezt egyedül is kitaláltam. arra vagyok kiváncsi, hogy különbözõ rendellenességekre milyen hormont adnak?

A hormonvizsgálat eredményéből mire lehet következtetni?

Voltam 3. és 21. napos vérvételen, aminek az eredményével felkerestem a dokit. Azt mondta, hogy az eredmények rendben, nem írt fel semmit és azt mondta, hogy ebb?l még nem lehet tudni, hogy van-e pé-m. Akkor most mit csináljak???

Legjobb válasz: A peteérést csak hüvelyi UH-án lehet megnézni.Kérd meg az orvosod, hogy csináljon egyet a ciklusod közepe táján és kiderül,hogy van-e peteérésed!

A peteérést csak hüvelyi UH-án lehet megnézni.Kérd meg az orvosod, hogy csináljon egyet a ciklusod közepe táján és kiderül, hogy van-e peteérésed!
Igaza van az elõttem szólónak, én is éppen most járok kétnaponta uh.ra a ciklusom tizedik napjától . a ciklusaim 26 naposak
A kérdező hozzászólása: Magánrendelésre jártok? Az én dokim csak egyszer rendel egy héten. A doki ajánlotta fel, vagy ti kértétek?
A normálisabb dokik maguktól ajánlják fel.Nekem úgy kellett megkérnem rá!Ami fontos még, hogy hüvelyi ultrahangot magánrendelõben nem nagyon szoktak csinálni, csak kórházban.Gondolom a dokid csak dolgozik valamilyen kórházban.Az enyém is dolgozik és van külön magánrendelõje is.Szóval engem a kórházba hívott be egy megbeszélt idõpontban, amikor neki is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A bajom csak az, hogy volt egy dokim az elõzõ lakóhelyemen, aki nagyon rendes volt és mindent megtett bármi bajom volt. Most meg új dokim van és azt érzem, hogy õ más ... Legszívesebben visszamennék a régihez, de kb. 50 km és pl. kétnaponta az sok lenne ... )-:
Szerintem nem muszály 2 naponta menni.Ha mondjuk elmész a 12. napon, akkor Õ már látni fogja, hogy kezd-e érni a petéd?Meg tudja állapítani nagy valószínûséggel a tüszõ nagyságából, hogy mikor lesz peteérés ill. tüszõrepedés.A feltételezett tüszõrepedés utáni napon is kéne lennie egy UH-nak, hogy megtudd, valóban megrepedt-e, vagyis kb a 16. és 17.nap körül.

Mennyit kell szedni az Utrogestan hüvelykapszulából? Nekem az orvos 1db-ot irt fel 1 vetélés után, hormonvizsgálat nélkül. (pozitiv lett a tesztem) Mivel keveslem, 2-szer 1-et alkalmazok, de lehet több sem ártana, sőt.

Legjobb válasz: Nekem nem volt vetélésem, csak a baba nehezen jött össze, és barnázni, majd vérezni és görcsölni kezdtem, így írt fel a dokim.Én 2*1-et használtam, persze orvosi utasításra.Szerintem a több nem árt, de nem vagyok orvos, hogy helyes legyen a válaszom:-) 35 hetes kismami

Nekem nem volt vetélésem, csak a baba nehezen jött össze, és barnázni, majd vérezni és görcsölni kezdtem, így írt fel a dokim.Én 2*1-et használtam, persze orvosi utasításra.Szerintem a több nem árt, de nem vagyok orvos, hogy helyes legyen a válaszom:-) 35 hetes kismami
nekem is volt egy vetélésem 7 hetesen 2 honapja akkor kicsit barnáztam most megint terhes vagyok de nincs barnázásom irt fel utrogeston hüvelykupot megint 3*1 javasolt de a növér azt mondta meg a receptre is ugy van irva 3*2.én most ugy használom biztos nem lesz gond ebböl.mivel márciusban 2*1 irt fel és a baba felszivodott lehet épp az miatt mert progreszteronom nem volt jo. elötte pedig voltam márciusban hormon vizsgálaton is.ez mellett iszom a palástfü teát napi 2 szer az meg abban jo hogy ne vetélj el.
Nekem 2 vetélésem volt, és amint elmentem hozzá most, hogy megint terhes vagyok és volt 1-2 barna pöttyöm, azonnal felírt 3x2 Utrogestan hüvelykúpot és mellé Duphastont 3x1-et. Azóta ezt szedem és minden rendben van. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, az utolsó válaszolótól kérdezem, mennyi gyógyszert irt fel a doki egyszerre, mert 1 dobozban csak 30 szem van, ha emelem az adagot akkor csak pár napig lesz elég.Én úgy gondoltam, 2-szer kettõt fogok alkalmazni, remélem az már elég lesz, vagy még mindig kevés?
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, hogy hány hetes vagy, és mikor kezdtél barnázni, szóval mikortól kezdted szedni?
Nekem 1 vetélésem volt. Mostpedig napi 3x1 kellett szednem a 12-ik hétig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!