Találatok a következő kifejezésre: A hordozókendő kenguru amit (2 db)

A hordozókendő vagy kenguru amit többen említettek itt, hogy még a lakásba is rajtuk és a babán van, hogy a bab ne legyen egyedül és ne sírjon és szorosabb legyen a kapcsolat is, az használható már egészen pici kórtól?

Legjobb válasz: A hordozókendõ már újszülött kortól, a kenguru három hónapos kortól ajánlott. Bár én nem igazán értek egyet az állandó hordozással, mert sok gyerek késõbb sem tudja önállóan elfoglalni magát. Egy gyerekkel a melleden/hátadon meg nem tudom, hogy tud valaki akár vécére is elmenni. De ez már egyéni véleményem.

A hordozókendõ már újszülött kortól, a kenguru három hónapos kortól ajánlott. Bár én nem igazán értek egyet az állandó hordozással, mert sok gyerek késõbb sem tudja önállóan elfoglalni magát. Egy gyerekkel a melleden/hátadon meg nem tudom, hogy tud valaki akár vécére is elmenni. De ez már egyéni véleményem.
Egyet értek az elöttem szólóval. A lányomnál elsõre kengurut vettünk.de nem volt kényelmes, mondjuk lakásban nem használtam, csak annyira hogy leugorjak a kisboltba zsemléért :) De mikor idõsebb lett(olyan fél éves) vettem hordozókendõt. Sokkal könnyebb volt benne, de a lányom elég nyugis, önnálló baba volt, így ritkán volt benne. A fiamnál már jobban kihasználtam. Kicsi korában nagyon igényelte a közelségemet és így NÉHA a lakásban is felkötöttem magamra. De figyeltem, hogy ne szokja nagyon meg, mert szerintem az nem jó. De ez baba függõ is, mert a fiam még most is sokkal inkább igényli a jelenlétemet a lányom meg nagyon önálló és mindent egyedül akar csinálni.
Én nekem is van hordozó kendõm, de a baba még a pociban, de nekem eszembe sem jutott, hogy a lakásban magamra kötözgessem, max ha gyakorlom a kötési tipusokat.De sztem a babának is meg kell tanulnia önnállónak lenni, mert ebbõl lesznek azok a problámák majd amikor nem fog egyedül aludni a pici stb és nem is fog hagyni semmit sem csinálni.Szval sztem nem biztos, hogy egészséges állandóan hordozni.KEngurut én nem vennék..ez nekem szimpibb:)

3 hos babamat tehetem mar hordozokendobe? Nem art a gerincenek, mire gigyeljek amikor benne van (pl. Kell e tartani ot. A hatat vagy valami. )? Es kenguru vagy inkabb kendo, can kulonbseg?

Legjobb válasz: Már 3 naposan is beletehetted volna!! A jól megkötött kendõ teljesen biztonságos, követi a baba gerincének C görbületét, egyáltalán nem kell tartani. A kengurut viszont egyáltalán nem ajánlom, az nagyon egészségtelen. Ha a kendõ nem jön be, akkor vegyél mei tait, bár ehhez még lehet, kicsi a babád. A kendõt újszülött kortól akár 3 éves koráig is használhatod (ill. amíg bírod). Kendõ és a kenguru közt épp annyi a különbség, mint egy ferrari és egy trabant közt.

Már 3 naposan is beletehetted volna!! A jól megkötött kendõ teljesen biztonságos, követi a baba gerincének C görbületét, egyáltalán nem kell tartani. A kengurut viszont egyáltalán nem ajánlom, az nagyon egészségtelen. Ha a kendõ nem jön be, akkor vegyél mei tait, bár ehhez még lehet, kicsi a babád. A kendõt újszülött kortól akár 3 éves koráig is használhatod (ill. amíg bírod). Kendõ és a kenguru közt épp annyi a különbség, mint egy ferrari és egy trabant közt.
Kendot vegyel szerintem is. Kengurubolt is vannak jok amik ortopedilag jok (liliputi pld) de ahhoz meg pici a babad. Az en 6 honapos fiam most kezd belenoni. A kendo tokeletes sokaig. Megkotni nehezkes (utcan le felvenni szinte nem lehet, mert felsoprod a mocskot) mindenesetre akkor is jobb a kendo. A meitai se rossz bar en nem szerettem inkabb kendoztem sokat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!