Találatok a következő kifejezésre: A honfoglaló játékban (72 db)

A Honfoglaló játék 1 óra hosszan tartó aktív használata mekkora adatforgalommal jár?

Legjobb válasz: Magát a keretprogramot kell a játék elején letölteni, ami viszonylag nagy mennyiség (nem tudom pontosan, szerintem 5-7 mega lehet), utána nagyon minimális adatforgalom van játék közben. Szerintem játékonként nincs 0,5 mega sem.

Magát a keretprogramot kell a játék elején letölteni, ami viszonylag nagy mennyiség (nem tudom pontosan, szerintem 5-7 mega lehet), utána nagyon minimális adatforgalom van játék közben. Szerintem játékonként nincs 0, 5 mega sem.
Telepítsd ezt a kis programot: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/bitmeter-2-3-5-8-OF13.h.. Ez naplózza az adatforgalmat. Ha telepítetted, akkor megjelenik egy kis ablak, ami mutatja a letöltési sebességet. Jobb klik az ablakon és Start Stopwatch, akkor pontosan tudod követni, hogy mennyi az adatforgalmad a honfoglaló indításától kezdve.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hasznosnak ítéltem.

A honfoglalóban (játékban) mi az a JEP és a HHP?

Legjobb válasz: JEP pontokat minden játék végén kapsz vagy veszítesz attól függõen hogy játszottál HHP pontokat minden olyan napon kapsz mikor legalább egyszer bejelentkezel ha jól emlékszem 5 HHP után tudsz chatelni és 30 HHP után tudsz kérdést beküldeni (amit utána majd úgyis visszadobnak valaki béna kifogással vagy akár kifogás nélkül -.-)

JEP pontokat minden játék végén kapsz vagy veszítesz attól függõen hogy játszottál HHP pontokat minden olyan napon kapsz mikor legalább egyszer bejelentkezel ha jól emlékszem 5 HHP után tudsz chatelni és 30 HHP után tudsz kérdést beküldeni (amit utána majd úgyis visszadobnak valaki béna kifogással vagy akár kifogás nélkül -.-)
*valami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)


A honfoglalóban játék közben le lehet tiltani a reklámcsíkot?

Valami beépül? programmal esetleg?

Legjobb válasz: Az ezzel a gond, hogyha tiltod mondjuk a Flash bõvítményt, maga a játék sem fog menni.

Az ezzel a gond, hogyha tiltod mondjuk a Flash bõvítményt, maga a játék sem fog menni.

A Honfoglaló játékban van-e mód arra, hogy belepillantsunk mások játékába? Természetesen beleszólás nélkül. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: az eredeti conquiztador nagyon kevés dologra ad lehetõséget, kevesebbre mint a magyar...szinte alig szoktak lenni az oldalon és nagyon gyengusz az egész felépítése...a magyar messze a legjobb verzió,de sajna ez a funkció itt se áll rendelkezésre..:-(2.válaszolóü

az eredeti conquiztador nagyon kevés dologra ad lehetõséget, kevesebbre mint a magyar...szinte alig szoktak lenni az oldalon és nagyon gyengusz az egész felépítése...a magyar messze a legjobb verzió, de sajna ez a funkció itt se áll rendelkezésre..:-(2.válaszolóü
nincs
Nincs ilyen lehetõség.
a magyaron?mert az tényleg jó!!
A kérdező hozzászólása: Pedig érdekes lenne! Gondolom a eredeti Conquiztador se ad rá lehetõséget. Nem baj csak egy kérdés volt. A válaszokat hasznosnak jelöltem!
A kérdező hozzászólása: Én már 3 éve játszom az oldalon.
A kérdező hozzászólása: természetesen
Nem, szerintem nincs!!

Mit jelent ez a Honfoglaló játékban?

Van ez a játék: honfoglalo.hu

Legjobb válasz: Ahányszor belépsz kapsz 1 hhp-t, egy nap csak egyet kaphatsz. Ha belépsz 5 nap, akkor kapsz 5 hhp-t.

Ahányszor belépsz kapsz 1 hhp-t, egy nap csak egyet kaphatsz. Ha belépsz 5 nap, akkor kapsz 5 hhp-t.
hhp-honfoglaló hûség pont, ha jól emlékszem.
A kérdező hozzászólása: köszi.:)

Vettetek már valamit a Honfoglaló játék "aukcióján"?

Ha igen, mit? És valóban megérkezett a nyeremény?

Valaki írjon már nekem egy nevet a Honfoglaló játékba, mert én nem tudok?

Legjobb válasz: írd a neved fordítva, olyan biztos nincs senkinek

írd a neved fordítva, olyan biztos nincs senkinek
R-3.14

Miért nincs hang a Honfoglaló játékon?

Amúgy van a youtube-on, a vlc-n, stb, csak ott nincs, de kb 3 hete volt, aztán valamiért nincs. Hol állítom be?

Legjobb válasz: http://kepkezelo.com/images/q941ackuprsmxat1xkz.png

A Honfoglalo jatekba hogy lehet HHP-t szerezni?

Legjobb válasz: Amelyik nap belépsz, azon a napon kapsz egyet. Az utolsó 100 napot nézik. Ha minden nap beléptél az utolsó 100 napon, akkor van 100, ha csak 2-szer, akkor 2.

Amelyik nap belépsz, azon a napon kapsz egyet. Az utolsó 100 napot nézik. Ha minden nap beléptél az utolsó 100 napon, akkor van 100, ha csak 2-szer, akkor 2.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!