Találatok a következő kifejezésre: A homlokom az (192 db)

Milyen hajad van? Csak akinek magas a homloka, az LINKELJEN képet!

Magas a homlokom, de nemtudom milyen frufrut vágassak!?

Legjobb válasz: Nekem magas a homlokom, kb, mint angelina Jolie-nak, de nekem naóem áll túl jól a frufru. Ez talán jól áll, ha nem szögletes a fejed. http://www.tominfodrasz.hu/images/news/frufru.jpg ha viszont széles az arcod, vagy kocka alakú fejed van (mint Demi Moore-nak)akkor ne hord frufrut. Vagy ami még bejöhet az a feles tépett frufru (ez nekem is jól áll): http://forum.sanomabp.hu/forumkep/21/204177/418/12537309/2.jpg

Nekem magas a homlokom, kb, mint angelina Jolie-nak, de nekem naóem áll túl jól a frufru. Ez talán jól áll, ha nem szögletes a fejed. http://www.tominfodrasz.hu/images/news/frufru.jpg ha viszont széles az arcod, vagy kocka alakú fejed van (mint Demi Moore-nak)akkor ne hord frufrut. Vagy ami még bejöhet az a feles tépett frufru (ez nekem is jól áll): http://forum.sanomabp.hu/forumkep/21/204177/418/12537309/2.jpg

Ha tonikkal naponta 2X, reggel este áttörlöm a homlokom az segít pattik esetén, vagy nincs értelme?

Mármint frissen és tisztán tartja a b?rt, esetleg csökkenti a pattanásokat, kialakulásuk esélyét vagy semmi ilyesmi?

Legjobb válasz: kitudja...mindenkire másképp hat igazából. próbáld ki és megtudod

kitudja...mindenkire másképp hat igazából. próbáld ki és megtudod
Csak akkor használ, ha elõtte arctisztítóval lemosod az arcod, és utána kened rá. A tonik ugyanis összehúzza a pórusokat, és így csökkenti a pattanások kialakulását. Viszont ha nem mosod le elõtte az arcod, akkor csak bezárod a szennyezõdést a pórusokba, és attól csak még több pattanásod lesz. Remélem tudtam segíteni :)
ugyanazt tudnám elmondani mint az elõttem szóló. Szerezz be lemosót meg krémet és akkor tuti lesz :)

Kisfiam elesett és nagyon beverte a homlokát az ajtóba, egy nagy horpadás lett lejegeltem horpadás eltűnt. Lehet valami baja?

Legjobb válasz: Lehet ! Vidd el orvoshoz,mert nincs kizárva az agyrázkódás meg a belsõ vérzés sem.

Lehet ! Vidd el orvoshoz, mert nincs kizárva az agyrázkódás meg a belsõ vérzés sem.
Horpadás vagy duzzanat?
A kérdező hozzászólása: Miután jegeltem már nem láttam horpadást de elsõre horpadás volt pont az ajtó peremébe esett. Hamar megnyugodott el is alukált. Csak félek nehogy legyen valami.
Duzzanat lesz az, a horpadás nem múlik el egy kis jégtõl. Kérdezõ, kifelé vagy befelé domborodott az a "horpadás"? Én mindenképp megvizsgáltatnám orvossal, ilyen esetekbõl akár vérrög is kialakulhat, de nem ragozom, mert nem akarlak megijeszteni.
Nem lehet, hogy az ajtó széle nyomta meg bõrt és az tûnt horpadásnak? Ha egybõl fölsírt, nem hány, nem viselkedik másképpen, nem aluszékonyabb mint szokott, nem lesz baj.
Orvos!
Mi van veletek? Most látom csak, éjjeli a kérdés...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat minden rendben van reggelre a pukli is lement.Minden rendben van. Ma lettünk 1 évesek :)
Gratulálok a szülinaposhoz!

Akiknek magas a homlokuk, azok miért hordják a hajukat két oldalra fésülve?

Ha nem úgy hordanák, nem lenne ennyire feltűnő.

Legjobb válasz: mert nekik úgy tetszik? nem tök mindegy neked?

mert nekik úgy tetszik? nem tök mindegy neked?
Mert nem szereti a frufrut???
Nem kizárólag a homloktól függ, hogy milyen haj áll jól valakinek. A magas homlok önmagában még nem kizáró ok, az összhatás a lényeg. Meg van, akinek pont a magas homlok tetszik :) Persze van, akinek nem áll jól a középen elválasztott haj.
Mert lehet, hogy más még rosszabbul állna neki. Neked nem tökmindegy, hogy ki hogy hordja a haját, Szerintem inkább a sajátoddal foglalkozz, nyilván azon is van mit javítani.
A kérdező hozzászólása: Nektek meg nem tök mindegy miért kérdezem??? :D
Mert nem tudják, hogy lenne jobb. Ez egy olyan kérdés volt amire nincs egy pontos válasz sem..
A "feje tetején a homlokánál kibújik a koponyája" részt el tudnád magyarázni? Nem értem mire gondolsz, a homlok is a koponya része.

16 éves fiú vagyok mit kezdjek a homlokommal az alábbi esetben?

a homlokom eddig takarásban volt a hajamtól és most levágattam rövidre így nagyon látszik a pattanásos homlokom, mivel tudnám eltüntetni jöv. hét szerdáig? mert akk lesz suli megint

Legjobb válasz: Napoztasd :D Vagy valami tonik, vagy valami ami kiszárítja a pattijaid :) Kozmetikus :P

Napoztasd :D Vagy valami tonik, vagy valami ami kiszárítja a pattijaid :) Kozmetikus :P
Vegyél a pattanásokra DM -ben vagy Rossmannban pattanásra való ecsetelõt, azok elég hatásosak. kérdezd meg az eladót, majd õ segít. ne nyomkodd. ha még szerdán is csúnya, tegyél rá egy kevés bõrszíneddel megegyezõ alapozót, és jól dolgozd el a bõrödön. alapozót kérj kölcsön anyukádtól vagy a nõvéredtõl/húgodtól. nappali fényben csináld!
Pedig a nap csodát tesz!!
menj szolariumba.. az szaritja a pattanasokat.. aztan meg ajnalatos egy gozolest csinalni kamilla teanal .. ott kitagulnak a porusok.. aztan kinyomod a franya pattanasokat.. aztan meg tonizalod :) amugy meg meg hasznalhatsz clean&clear tisztito zselet.. vagy oriflame tol pattanasra korrektort az is hamar leszaritja a pattanasokat es a piros gyulladast is eltunteti.. rem segitettem.. pusz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket. ;) a Napban nem hiszek.:D így marad a kozmetikus és a Rossman.
A kérdező hozzászólása: én amikor a vállam akartam napoztatni akk nem használt semmit.:S
Ne hallgass az utolsóra, a gyulladt pattanásaid vannak, nehogy nyomkodd õket!
Vichy pattanástalanító kenõcs, vichy arclemosó tonik, vichy alapozó (ilyen kis cerka), clean & clear bõrradír. én ezeket használom (alapozó cerka arra van h ha naon piros egy pati lekened vele és nem látszik) szóval ezeket használom és elég jók XD képzeld most a szünetben nem használtam és máris a szám fölött egy hatalmas nõt xDD bõrradírt hetente max 2x használd mint a arclemosót jól megmosod az arcod VIZESEN HAGYOD bõrradír lemosod, törlöd: arclemosó tonik, krém, és ha suliba v. vhova mész akkor ceruza ennyih F/13

Beverte a homlokát az ágy szélébe. Lehet baja tőle?

Annyira rosszul érzem magam, pedig ott voltam, hogy majd elkapom ha esne, de olyan gyorsan történt. 7 hónapos lesz, és kapaszkodni akart az ágyba, térdre fel is állt, de megingott, és beverte a homlokát, púpot még nem látok.

Legjobb válasz: Jajj a picik ilyen idõsen esnek-kelnek :) Ettõl még nem vagy rossz Anya!! Nem lehetsz minden másodpercben mellette, és nem figyelheted, hogy jajj éppen most fog elesni, elkapom gyorsan... Ilyen elõfordul és még hány ilyen eset lesz hajaj.. :) Ha nem lett sebes, puklis a feje akkor nem lehet olyan nagy probléma. Ha meg nagyon nyugtalan vagy, akkor délután sétáljatok el az orvoshoz, hogy nézze meg.

Jajj a picik ilyen idõsen esnek-kelnek :) Ettõl még nem vagy rossz Anya!! Nem lehetsz minden másodpercben mellette, és nem figyelheted, hogy jajj éppen most fog elesni, elkapom gyorsan... Ilyen elõfordul és még hány ilyen eset lesz hajaj.. :) Ha nem lett sebes, puklis a feje akkor nem lehet olyan nagy probléma. Ha meg nagyon nyugtalan vagy, akkor délután sétáljatok el az orvoshoz, hogy nézze meg.
Szegénykém, az enyém is ilyen. Sajnos hozzátartozik, hogy az ember már úgy lesi mint valami keselyû de még így is folyton, esnek kelnek. 1, Rakj rá neki nedves zsebit, az hûti. 2, Legyen vészhelyzet táskád ami ha bármi lenne s orvoshoz kéne vinni a legszükségesebbek benne legyenek pl: pelenka, textil, egykis üveg babaital, orvosi iratok, ha van gyógyszere, váltóruha egy othoni pléd.(ha fázna de az othoni biztonság szag megnyugtathatja) 3, Figyeld a következõ 4-6órában imbolyog-e nem lett hisztisebb, aluszékonyabb, az ételt rendesen eszi-e, hányás fontos jel! Ha hányik mindenképp beszélj a védõnõddel, gyerekorvossal fogadnának-e titeket. 4, Sajnos sokszor elõfordúlhat te annyit tehetz, hogy ha megtörtént ne ilyeszd halárra magad, mert megérzi s ettõl õ is izgatott, megilyed s lehet azért is sír. ÉN is próbálok higadt maradni (9hós) s már õ is alig hüppög ha elcsúszik.
Nyugi, biztos azért is sírt annyira amellett, hogy fájt neki, mert meglepõdött, gondolom még nem volt ekkora ütése-esése! Ha máskor beüti, rögtön rakj rá törölközõbe csavart jégkockát vagy valami hûtõhideget, hogy lenyomja a duzzanatot, akkor nem lesz rajta akkora pukli! Annyi ilyen lesz még, az én lányom olyan, mint egy sajtkukac, 22 hónapos és állandóan esik, üti be magát, ha mellette vagyok, ha nem, késõbb már amúgy is hagyni kell õt egyedül ügyeskedni, nem a te hibád, ettõl még jó anyuka vagy! Az ember hajlamos magát okolni, de késõbb az esést is meg kell tanulniuk, szóval kellenek ezek is sajnos! Amúgy azt mondják, nincs olyan baba, aki ne esett volna le valahonnan legalább egyszer élete során!
Szia. NEM VAGY ROSSZ ANYA!!!! Mi az ágyról estünk le egyszer, pedig nem csak én voltaM A KÖZELÉBen, hanem a nagyi is. Ez mindenkivel megesik, aki azt mondja, hogy nem az hazudik. Lesznek még esések én például amíg nem tanulta meg, hogy hogyan üljön le, addíg minden bajom volt. Kapaszkodva állt és egyszercsak koppant a feje a padlón. Én minden nap kivoltam borúlva estére. De hamar megtanulta, hogy mit kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok. Ugyanolyan huncut, talán nincs gond, tovább figyelem. És szegénynek még a foga is jön, ma minden összejött!

A kisfiam ma 10 hetes és még nem múlt el a vérzésem. Az orvos nem talált semmit a hüvelyi UH-n, de nagyon ráncolta a homlokát. Azt mondta, egy hónap múlva csináljunk egy rákszűrést. Má si volt így?

Hogy ilyen sokáig vérezgetett? Ja, császárral szültem.

Legjobb válasz: azt nem tudom pontosan meddig véreztem,talán 2 hetet,de volt néha utána pecsételõs,aztán 12 hetes volt a gyermekem mikor megjött az elsõ mesim

azt nem tudom pontosan meddig véreztem, talán 2 hetet, de volt néha utána pecsételõs, aztán 12 hetes volt a gyermekem mikor megjött az elsõ mesim
Én is ennyi ideig véreztem és csak ekkor csinálták meg a 6 hetesemet! semmi gond nem volt csupán egy kicsit hosszabban és lassabban tisztulam! Szoptatsz? Ha nem lehet ez is az oka, mert lassabban húzódik vissza a méhed! Én fejtem, lehet, hogy e miatt volt lassabb!!

A kislányom 5 hetes és hámlik az arca, de már miota hazajöttünk a korházból. (a homlokán az orra felett). Mit tehetnék vele? Kenjem valamivel?

Legjobb válasz: A magzati bõr az elsõ hetekben lehámlik, kinél látványosabban, kinél szinte észrevétlenül. Igazán nincs vele teendõ, esetleg fürdés elõtt kend át a gyógyszertári fürdetõvel vékonyan az arcocskáját, utána pár perc múlva mosd le.

A magzati bõr az elsõ hetekben lehámlik, kinél látványosabban, kinél szinte észrevétlenül. Igazán nincs vele teendõ, esetleg fürdés elõtt kend át a gyógyszertári fürdetõvel vékonyan az arcocskáját, utána pár perc múlva mosd le.
Nekünk is ilyen volt, de elmúlt magától. Én megkérdeztem a gyerekorvost, azt mondta, hogy semmit ne kenjek rá. A feje is hámlott, arra azt tanácsolta, hogy fürdés elõtt 5 perccel kenjem be paraffinolajjal, majd mossak neki hajat. Az arcára ezt nem javasolta! Én egyébként 6 hetes kisfiam 2 naponta fürdetem csak. Te?
A kérdező hozzászólása: Én naponta fürdetem, de utánna meg is nyugszik és be alszik.Csak 3 kor kel fel enni.Volt már, hogy ki hagytam 1 napot és éjszaka fent voltunk mind 2-en.
A gyógyszertári mosakodókenöccsel fürdés elött kend be a kis arcát (ugy néz majd ki mint egy kis indián) és csak töröld át neki vizes szivaccsal.Meglátod pár nap alatt helyre jön :)
Nálunk is hámlot a bõre, de amint lehámlot semmi baja nem volt. Most nagyon szép bõre van. Egyébként mi csak a kezére és a lábára kentünk bepantent. 4 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket.

Sminkelősök! Honnan látom hogy hova kell tenni a homlokra a fényt? És hogyan kell az álltól fülig részt kontúrozni (állkapocs)?

Fura alakokat tud felvenni a homlokom, ha nem jó helyre teszem a fényt és eddig még nem találtam el a megfelel? helyét. Honnan, milyen szögb?l lehet látni hogy hova kell?

Legjobb válasz: Homlokra az orrnyerektõl kiindulva vidd fel legyezõ formába. Ne túl magasra, de ne is középre, mert attól domború lesz a homlokod. Rögtön az orrnyerged felé, legyezõ alakban. Az állkapcsodra pedig oda, ahol keskenyíteni szeretnéd. Ha kontúr színt viszel fel, nem highlightert, akkor nem kéne nagyítania. Oldalra próbáld meg az állkapcsodra a fület alatt, ahol szögletes. http://www.youtube.com/watch?v=D8g3orq4M7U

Homlokra az orrnyerektõl kiindulva vidd fel legyezõ formába. Ne túl magasra, de ne is középre, mert attól domború lesz a homlokod. Rögtön az orrnyerged felé, legyezõ alakban. Az állkapcsodra pedig oda, ahol keskenyíteni szeretnéd. Ha kontúr színt viszel fel, nem highlightert, akkor nem kéne nagyítania. Oldalra próbáld meg az állkapcsodra a fület alatt, ahol szögletes. http://www.youtube.com/watch?v=D8g3orq4M7U
A kérdező hozzászólása: DE jó! Köszi szépen!:)

Nagynak tartom a homlokomat. Milyen haj állna még is normálisan illetve ami most van, az tényleg nem jó a nagy homlokhoz? (Lent)

A lenti képeim szerint hordom mindig a hajam és igazából én mindig ehhez ragaszkodom, hogy kicsit tarajos legyen. :-)

Legjobb válasz: Ez nem nagy homlok, ez tök átlagos. Elsõ két képen jó a hossza meg minden, viszont jobban állna ha oldalt is olyan hosszú lenne mint a tarajos részen. Amúgy semmi gond vele.

Ez nem nagy homlok, ez tök átlagos. Elsõ két képen jó a hossza meg minden, viszont jobban állna ha oldalt is olyan hosszú lenne mint a tarajos részen. Amúgy semmi gond vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!