Találatok a következő kifejezésre: A homeos mennyi idő alatt (4 db)

Mennyi idő alatt hatnak a homeos gyógykészítmények fogfájásra? Gondolok itt a viburcol kúpra, a chamomilla bogyókra, a dologél-re!

Legjobb válasz: Hát nekünk semmit nem ér sem a kúp,sem a homeos bogyó.Ami jo,az a dentinox gél.Az azonnal zsibbaszt egy kicsit ahogyan bekened....

Hát nekünk semmit nem ér sem a kúp, sem a homeos bogyó.Ami jo, az a dentinox gél.Az azonnal zsibbaszt egy kicsit ahogyan bekened....

A homeos koktél mennyi idő alatt indítja be a szülést?

Túl vagyok a terminuson, és nem akarok indítást, ezért kipróbálnám a homeos koktélt. Holnap megyek gyógyszertárba, és a kórházba is, ott is megkérdezem, de kiváncsi lennék valós tapasztalatokra is. Ha mondjuk holnap délel?tt megiszom, mikorra várható, hogy "valami trténik"?

Legjobb válasz: szerintem ezt is kérdezd meg inkább gyógyszertárba. Egyáltalán mi az? Szerintem, ha infúzióval indítják nem tnnél nagy kárt senkinek sem, de te tudod..lehet jobban ártasz, ha tovább bent marad, amíg várod a koktél hatását. Jók a homeos szerek, na de egy életrõl van szó és lehet hogy ki kéne már jönnie... szerintem nyugodtan bízhatod magad a dokidra, de a te meglátásod... kérdezz egy homeopata internetes oldalt ott én is sokat találtam ami aegített egyéb bajaimon.

szerintem ezt is kérdezd meg inkább gyógyszertárba. Egyáltalán mi az? Szerintem, ha infúzióval indítják nem tnnél nagy kárt senkinek sem, de te tudod..lehet jobban ártasz, ha tovább bent marad, amíg várod a koktél hatását. Jók a homeos szerek, na de egy életrõl van szó és lehet hogy ki kéne már jönnie... szerintem nyugodtan bízhatod magad a dokidra, de a te meglátásod... kérdezz egy homeopata internetes oldalt ott én is sokat találtam ami aegített egyéb bajaimon.
A kérdező hozzászólása: Mint írtam , meg fogom kérdezni, itt konkrét tapasztalatra lennék kiváncsi. És nem bennttartani akarom a babát, pont azt szeretném, hogy jöjjön ki, de "természetesen", nem infúzióval vagy repesztéssel. Nem túl jó, ha elfolyik a víz, és még 24 órát vajúdik az ember, a vége meg császár.-ezt szeretném elkerülni a homeos koktéllal. Szóval ha valaki használt ilyen homeos indító koktélt, megírná mi volt a tapasztalata? Köszönöm
megint én vagyok!! írd be a keresõbe (google): homeopátiás szülésmegindítás... és az elsõ ami bejön tárolt változatra kattintva olvasd el.. keresd a szövegben a szinesen kiemelt részeket !
Közben látom írtál, nem akartam én semmi rosszindulatot sugározni, megértelek, de mivel látom nem írt senki ezért próbáltam ollyat keresni ami segíthet. Amit írtam oldalon az is ott van hogy kb 6 óra múlva megkezdõdik a hatás, de azt még mindig nem tudom, hogy arról van -e ott is szó amit te írsz, mert ott ricinusolaj meg ilyenek vannak benne. Hát remélem nem lesz gondod és hátha még valaki tud is válaszolni.. azért pedig kifejezetten ne haragudj, hogy írtam valamit, nem kell elfogadni a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Oké, nincs harag, köszönöm:-) Elolvasom a googleban ami van:-)
Ezen az oldalon homeopata orvosok segítenek: http://homeopatia.info.hu Mondjuk neked lehet, hogy késõ lenne, mire válaszolnak, de a szülést segítõ szerek isnek külön cikk van szentelve. Egyébként az említett homeós koktél nem ital, hanem több különbözõ gyógyszer, amiket külön kell megvenni és az elõírt mennyiségben elszopogatni. A fent említett oldalon szerintem megtalálod a választ a kérdéseidre.

Málnalevél teával és homeós bogyókkal hány hetesen szültetek és mennyi idő alatt lett meg a manó?

Legjobb válasz: Málnalevél teát ittam a 37. héttõl minden nap 2 dl-t. Elsõ baba, pontosan a kiírt napon 4 óra alatt lett meg.

Málnalevél teát ittam a 37. héttõl minden nap 2 dl-t. Elsõ baba, pontosan a kiírt napon 4 óra alatt lett meg.
Málnalevél tea 36. héttõl 2 deci Caullophyllum CH 30 5szem naponta Cimicifuga CH 30 5szem naponta 40 hét + 11 nap!!! 4 óra vajúdás burokrepesztésig, aztán onnan még 6, fájásgyengeség, elhúzódó kitolási szak, vákum. szóóóval...... de azóta már semmi baj nincs. a következõ gyereknél viszont nem fogok bohóckodni ilyen cuccokkal, semmi értelme. legalábbis számomra nem volt, pedig nagyon bíztam benne.
Málnalevél teát ittam napi 2x a 36. héttõl. Homeós bogyókat a 37. héttõl szedtem. Kisfiam 42 hétre született császárral, mert nem tágultam semennyit. Oxitocin infúzió (és 12 magzatvíz vizsgálat) után is csak 3111 volt a méhszáj, a baba szívhangja pedig a béka segge alatt.
nekem ilyesmik nélkül 40hét4 nap, 4-5 óra alatt lett meg kb. csak összehasonlításképp írom : ) szerintem nem ezen múlik.
Helló! 36. héttõl MÁLNALEVÉL Homeós bogyót nem mert 2222re voltam nyitva 40.+5 napra szültem 3óra vajúdás 5.nyomásra kint volt.
En malnalevel teat ittam a 36. hettol napi egy bogret, 38. hettol napi ket bogrevel. Homeos bogyot is szedtem a 36. hettol. Kiiert datum elott 3 nappal szultem. 3 orat vajudtam, fel ora volt a kitolas, gatvedelemmel szultem, az pedig lassabb, mint ha van metszes. A fiam kozel negy kilo volt, 55 cm, szoval nem volt aprocsaka, de en egy kicsit sem repedtem, konnyen tagult a mehszaj is.
Én málnalevélteát ittam a 36. héttõl, 5 óra alatt lett meg a lányom. De ahogy itt visszaolvasgattam a hasonló kérdésekre adott válaszokat, gyanús, hogy aki homeós bogyózott is meg málnalevélteázott is egyszerre, azoknak mind "kínlódás" volt a szülés. Nem lehet, hogy a kettõ üti, vagy semlegesíti egymást? Vagy esetleg teljesen más irányba hat?-ellenben ha csak egyféle dolgot használ valaki, úgy már hatásos valóban......??


A málnalevél teától és a homeós bogyótól zárt méhszájjal mennyi idő alatt tágultatok ki?

Cauolophyllum Ch5-öst használok, mert azt mondta a homeopata orvos, hogy ez jó a táguláshoz.

Legjobb válasz: Konkrétan 2 napig szültem.

Konkrétan 2 napig szültem.
Nekem is azt mondták, hogy a 30CH-s nem jó, hiába ajánlják, hanem az 5CHs a caulloból s cimicifugából, de én úgy tudom, hogy azokat a szüléskor vagy vajúdás megindulásakor kell elkezdeni. Elõtte az6 arnicha 9ch, a 36-37.héttõl. Bár én még nem tudom használt-e, mert a 35. héttõl egy ujjnyira ki vagyok tágulva, s így 38+5 hetesen kezdtem el az arnichát, s a másik kettõt csak szüléskor A málnalevél teánál meg azt hallottam méhszájlazító, de nem tágítja a méhszájat, attól u.úgy zárt marad. S azt a betöltött 36. héten kezdtem el inni.
Semennyire sem tágultam ki, 18 órát hagytak vajúdni aztán eldöntötték, mégis császár.
Én is málnalevél teát, Caulophyllumot ch5, Cinicifugat ch5 szedtem a 36. héttõl és a vajúdás alatt is. Nekem indított szülésem volt a 41. héten, zárt méhszájjal és 4 óra alatt megszületett a kisfiam. Hogy ez segített-e nem tudom, de én hittem benn nagyon. Ártani biztos nem árt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!