Találatok a következő kifejezésre: A homeos mennyi (20 db)

Mennyi idő alatt hatnak a homeos gyógykészítmények fogfájásra? Gondolok itt a viburcol kúpra, a chamomilla bogyókra, a dologél-re!

Legjobb válasz: Hát nekünk semmit nem ér sem a kúp,sem a homeos bogyó.Ami jo,az a dentinox gél.Az azonnal zsibbaszt egy kicsit ahogyan bekened....

Hát nekünk semmit nem ér sem a kúp, sem a homeos bogyó.Ami jo, az a dentinox gél.Az azonnal zsibbaszt egy kicsit ahogyan bekened....

A homeos koktél mennyi idő alatt indítja be a szülést?

Túl vagyok a terminuson, és nem akarok indítást, ezért kipróbálnám a homeos koktélt. Holnap megyek gyógyszertárba, és a kórházba is, ott is megkérdezem, de kiváncsi lennék valós tapasztalatokra is. Ha mondjuk holnap délel?tt megiszom, mikorra várható, hogy "valami trténik"?

Legjobb válasz: szerintem ezt is kérdezd meg inkább gyógyszertárba. Egyáltalán mi az? Szerintem, ha infúzióval indítják nem tnnél nagy kárt senkinek sem, de te tudod..lehet jobban ártasz, ha tovább bent marad, amíg várod a koktél hatását. Jók a homeos szerek, na de egy életrõl van szó és lehet hogy ki kéne már jönnie... szerintem nyugodtan bízhatod magad a dokidra, de a te meglátásod... kérdezz egy homeopata internetes oldalt ott én is sokat találtam ami aegített egyéb bajaimon.

szerintem ezt is kérdezd meg inkább gyógyszertárba. Egyáltalán mi az? Szerintem, ha infúzióval indítják nem tnnél nagy kárt senkinek sem, de te tudod..lehet jobban ártasz, ha tovább bent marad, amíg várod a koktél hatását. Jók a homeos szerek, na de egy életrõl van szó és lehet hogy ki kéne már jönnie... szerintem nyugodtan bízhatod magad a dokidra, de a te meglátásod... kérdezz egy homeopata internetes oldalt ott én is sokat találtam ami aegített egyéb bajaimon.
A kérdező hozzászólása: Mint írtam , meg fogom kérdezni, itt konkrét tapasztalatra lennék kiváncsi. És nem bennttartani akarom a babát, pont azt szeretném, hogy jöjjön ki, de "természetesen", nem infúzióval vagy repesztéssel. Nem túl jó, ha elfolyik a víz, és még 24 órát vajúdik az ember, a vége meg császár.-ezt szeretném elkerülni a homeos koktéllal. Szóval ha valaki használt ilyen homeos indító koktélt, megírná mi volt a tapasztalata? Köszönöm
megint én vagyok!! írd be a keresõbe (google): homeopátiás szülésmegindítás... és az elsõ ami bejön tárolt változatra kattintva olvasd el.. keresd a szövegben a szinesen kiemelt részeket !
Közben látom írtál, nem akartam én semmi rosszindulatot sugározni, megértelek, de mivel látom nem írt senki ezért próbáltam ollyat keresni ami segíthet. Amit írtam oldalon az is ott van hogy kb 6 óra múlva megkezdõdik a hatás, de azt még mindig nem tudom, hogy arról van -e ott is szó amit te írsz, mert ott ricinusolaj meg ilyenek vannak benne. Hát remélem nem lesz gondod és hátha még valaki tud is válaszolni.. azért pedig kifejezetten ne haragudj, hogy írtam valamit, nem kell elfogadni a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Oké, nincs harag, köszönöm:-) Elolvasom a googleban ami van:-)
Ezen az oldalon homeopata orvosok segítenek: http://homeopatia.info.hu Mondjuk neked lehet, hogy késõ lenne, mire válaszolnak, de a szülést segítõ szerek isnek külön cikk van szentelve. Egyébként az említett homeós koktél nem ital, hanem több különbözõ gyógyszer, amiket külön kell megvenni és az elõírt mennyiségben elszopogatni. A fent említett oldalon szerintem megtalálod a választ a kérdéseidre.

Mennyit és mikor, hogy adjátok a fogzásra a homeós cuccokat? Mennyi ideig kell adni? Van itthon chamomilla vulgaris 15ch és viburcol kúp is. Hogy lenne a leghatásosabb? Innentől addig adjam ameddig az összes foga ki nem bújik?

Legjobb válasz: Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.

Ha nagyon nyûgös éjjel-nappal, akkor a camomillából akár negyed óránként lehet adni 5 golyót, a viburcol kúpból pedig lefekvés elõtt egyet. Egy-másfél hétig kell adni, elsõ napokban felerõsítheti a tüneteket. Az adagolás után ugyanannyi szünet következzen, mint ameddig adtad, vagy ameddig ismét nem jelentkeznek a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás, tehát ha hatni fog, akkor megtaláltad a babád alkati szerét, és nincs szükség folyamatos adagolásra.


A homeós "bogyók" mennyibe kerülnek?

Cimicifuga Racemosa CH30

Legjobb válasz: 615 forintért vettem darabját Szimpatikában. Azokból, amikbõl napi 5 szem kell a 36. héttõl, két adagot vegyél, mert nekem 15 napra volt elegendõ egy doboznyi és általában mindig hiány van belõlük...

615 forintért vettem darabját Szimpatikában. Azokból, amikbõl napi 5 szem kell a 36. héttõl, két adagot vegyél, mert nekem 15 napra volt elegendõ egy doboznyi és általában mindig hiány van belõlük...
kb 700 Ft egy doboz, és elég sok golyó van bennük, de mindig 5 golyó 1 adag, tehát egyszerre 5 golyót kell bevenni
darabja 650 Ft és 80c golyó van benne tehát attól függ, hogy szeded, ha napi 2X5, akkor 8 napig elég.
Nálunk 500Ft egy 90 golyócskát tartalmazó dobozka. A fajtája nem számít. Mindegyik ugyanannyi. Az, hogy mennyi ideig elég, függ az elõírt adagtól. A mi dokink van úgy, hogy napi 3x3 szemet ír fel, ez esetben 10 napig elég, de a nagyobb potenciákat 5 szemet oldva írja fel, ekkor tovább is elég...

A málnalevél teától és a homeós bogyótól zárt méhszájjal mennyi idő alatt tágultatok ki?

Cauolophyllum Ch5-öst használok, mert azt mondta a homeopata orvos, hogy ez jó a táguláshoz.

Legjobb válasz: Konkrétan 2 napig szültem.

Konkrétan 2 napig szültem.
Nekem is azt mondták, hogy a 30CH-s nem jó, hiába ajánlják, hanem az 5CHs a caulloból s cimicifugából, de én úgy tudom, hogy azokat a szüléskor vagy vajúdás megindulásakor kell elkezdeni. Elõtte az6 arnicha 9ch, a 36-37.héttõl. Bár én még nem tudom használt-e, mert a 35. héttõl egy ujjnyira ki vagyok tágulva, s így 38+5 hetesen kezdtem el az arnichát, s a másik kettõt csak szüléskor A málnalevél teánál meg azt hallottam méhszájlazító, de nem tágítja a méhszájat, attól u.úgy zárt marad. S azt a betöltött 36. héten kezdtem el inni.
Semennyire sem tágultam ki, 18 órát hagytak vajúdni aztán eldöntötték, mégis császár.
Én is málnalevél teát, Caulophyllumot ch5, Cinicifugat ch5 szedtem a 36. héttõl és a vajúdás alatt is. Nekem indított szülésem volt a 41. héten, zárt méhszájjal és 4 óra alatt megszületett a kisfiam. Hogy ez segített-e nem tudom, de én hittem benn nagyon. Ártani biztos nem árt.

Milyen árban vannak a homeós bogyók? Megéri belemerülni? Nagyon tervezem, h csak ezeket tartanék itthon. Szoptatásra milyet szerezzek be és mennyit?

Legjobb válasz: Szia a homeopátiás bogyok 500 ft köröl vannak.szoptatáshoz az urtica urens 5ch bogyó van.Nekem segít , én naponta 3x5 bogyót szedek.

Szia a homeopátiás bogyok 500 ft köröl vannak.szoptatáshoz az urtica urens 5ch bogyó van.Nekem segít , én naponta 3x5 bogyót szedek.
Szia! Kezd úgy, hogy bemész egy patikába és kérsz egy homeopátiás könyvet (Homeopátia napjainkban, patikától függ az ára: én ugyanazt a könyvet egyik helyen megvettem 300 Ft-ért, a másik helyen ingyen adták). Ez kiindulási pontnak nem rossz, külön fejezet van a várandósság alatti idõszakra illetve a gyermekgyógyászatban használatos szerekrõl. A homeopátiás szerek ára attól függ, hogy milyen terméket veszel: a monokészítmények 500 Ft-tól, a komplex készítmények 800 Ft-tól. A gyártó honlapja: http://www.boiron.hu A szoptatásra: Urtica urens 5 CH naponta 2-3*5 golyó vagy Ricinus communis 5 CH naponta 2-3*5 golyó. Valakinek az utrica jó, valakinek a ricinus. Ha egy tubus elfogyasztása után nem javul a tejtermelés válts a másikra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
Azért nézz meg másik gyártót is fõleg ha beválik valamelyik bogyó. Mert a Boiron cég 80 golyós fiolákat gyárt. 1 fiola 530 Ft. Urtica Urenc 5 CH, Ricinus Communis 5 CH. A Remedia cég fioláiban kb 1000 golyócska van, és egy fiola 1300 Ft. A Remedia is gyárt Urtica Urenst csak õ a potenciát D4-el jelzi. Urtica urens 5CH= Urtica urens D4. Csak az egyikben 80 golyó van a másikban 1000. Szoptatásra nagyon jó még az Alfa alfa D6 és Avena Sativa D6 kombinációja 2-3x5golyó, és az Agnus Castus D6 3x5 golyó. Itt pedig nézz szét: http://www.homeopatika.hu/ Ezekben az a jó hogy ha sok lesz a tejed nyugodtan abbahagyhatod és bármikor újra is kezdheted. Én 9 hónapja szoptatok
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.

Szedem a 37 héttől a homeós bogyókat. Mennyi bogyó van egy tégelyben?

Jó lenne ha a szülésre is elég lenne.

Legjobb válasz: Na, ez jó kérdés, tegnap én is néztem, de nem találtam sehol, hogy rá lenne írva.

Na, ez jó kérdés, tegnap én is néztem, de nem találtam sehol, hogy rá lenne írva.
Szia! Én is szedem, de fogalmam sincs, hogy mennyi lehet benne...
Grammra és nem golyószámra adják meg, így én sem tudom, hogy mennyi van benne, de azt biztos, hogy elég lesz, én 36 hetesen kezdtem szedni és 40+3 naposan szültem. Még maradt is bogyó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor remélem elég lesz, napi 2x5 golyót szedek mindkettõ fajtából.
Én napi 3x5 bogyót szedek, Caulophyllumot és Cimicifugát.
Szia! Mirre szeded a homeós bogyókat?
Kb 80 golyócska van a 4 grammos tubusban. Nincs ráírva, de neten még utánanéztem, mielõtt megvettem (tudni szerettem volna, hogy kb mennyire lesz szükségem), illetve a gyógyszertárban is megerõsítették.
A kérdező hozzászólása: Méhtágulásra szedem. Köszönöm a válaszokat.
Köszi, a választ! :D Remélem segít neked!

Mennyire válnak be a homeós bogyók a babáknál?

Gondolok itt a hasfájásra, fogzásra...Segítenek?

Mennyire befolyásolják a homeós szerek a vérvétel eredményét?

Most volt a peteérésem és szeretném elkezdeni a palástf? tinktúrát, viszont lesz hormon vérvételem 23. ciklusnapon, azaz 6 nap múlva. Befolyásolná-e az eredményt?

Legjobb válasz: ehhez igazából nem értek de szerintem nem befolyásolják mert nem gyógyszert szedsz csak gyógtynövényt

ehhez igazából nem értek de szerintem nem befolyásolják mert nem gyógyszert szedsz csak gyógtynövényt

Kinek mennyi idő után kezdtek hatni a homeos bogyók?

Legjobb válasz: nekem 3.-4.-ik napon az urtica urens, és ugy szedtem hogy napi 3x5 bogyo 3 napig, majd 2x5 bogyo, ...és igy tovább de amikor érzem hogy több a tej abba hagyom a szedését, és mikor megint érzem hogy kevesebb ujra kezdem! :) 1 honapos baba mamája :D

nekem 3.-4.-ik napon az urtica urens, és ugy szedtem hogy napi 3x5 bogyo 3 napig, majd 2x5 bogyo, ...és igy tovább de amikor érzem hogy több a tej abba hagyom a szedését, és mikor megint érzem hogy kevesebb ujra kezdem! :) 1 honapos baba mamája :D
A kérdező hozzászólása: Én az urtica-t és a ricinus-t egyszerre szedem 3óránként 5-5szem, 3-4napig. Aztán csak az egyiket pár napig, aztán a másikat pár napig. A védõnõ így ajánlotta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!