Találatok a következő kifejezésre: A homeopátiás nem lehet (11 db)

Miért kell nyugtató?
hova a neve .de pont a 8. kérdezö ír róla
Sedatif Pc, ezt én is szoktam néha használni.
A kérdező hozzászólása: Azért kell, mert depresszió kerülget és ezzel tudnám enyhíteni, de a babának sem szeretnék ártani, mert tejcsizik.
Még a citromfû tea is jó, én azt iszom.

A homeopátiás gyógyszereknek nem lehet semmilyne mellékhatása, szövődménye?

Egy homeotápátiás könyvben találtam egy szert , ami jó lenne a b?römre.Meg van adva ,hogy milyen potenciájúnak kell lennie és a mennyiség.Be merjem venni,vagy inkább menjek el egy homeopatához?

Legjobb válasz: Mellékhatásai lehetnek, inkább keress fel egy homeopatát!

Mellékhatásai lehetnek, inkább keress fel egy homeopatát!
Házi "kísérletezésre" inkább az alacsony potenciájú szereket használd, de ha nem segít, fordulj homeopatához, mert õ jobban be tudja határolni, mire van szükséged. Ha a talált szerbõl magasabb potenciájút kellene szedned, semmiképp ne tedd homeopata orvossal való megbeszélés nélkül!
Kis potenciályú készítménynek nincs mellékhatása. Nyugodtan kipróbálhatod. Alapban a homeopátia arrol szól többek közt hogy nem gyógyszer!!!! Ha nincs szügsége a szervezetednek rá akkor távozik belõlle úgyis! De ha jobban érdekel a dolog, menj el egy homeopatához.
A homeopátiás szereknek IS lehet mellékhatása. Azonban én csak akkor használnék ilyen szert, ha a normál szerek már hatástalanoknak bizonyultak. És még drága is...
elvileg nincs, de azzal számolnod kell, hogy a homeopata gyógyszerek úgy mûködnek, hogy elõször felerõsítik a problémádad, így serkentve a szervezetedet a védekezésre és az öngyógyulásra .Nem kell megijedni és föleg nem szabad abbahagyni mert ezután indul a gyógyulási folyamat.Ja és ne használj mentolos fogkrémet rágót, semmit ami mentolos mert módosíthatja a hatásmehanizmust

A lactoherb teát és az urtica urens homeopátiás szert tényleg nem lehet együtt szedni?

Azt hallottam, hogy a kett? együtt üti egymást, vagy az egyiket, vagy a másikat lehet csak szedni. Igaz ez?

Legjobb válasz: A homeós szereknek nincs mellékhatásuk. A tea me gyógynövényekvbõláll. Én még nem hallottam, hogy ne lehetne együtt szedni,inni. Csupán arról lehet inkább szó, hogy a homeós bogyók bevétele és a folyadékfogyasztás között el kell tellnie minimum fél órának. Én együtt szedtem a bogyókat és ittam a teát is, ha kellet (növekedési ugrások). Hattottak (hogy melyik, nem tudom), iszonyú sok tejem volt..

A homeós szereknek nincs mellékhatásuk. A tea me gyógynövényekvbõláll. Én még nem hallottam, hogy ne lehetne együtt szedni, inni. Csupán arról lehet inkább szó, hogy a homeós bogyók bevétele és a folyadékfogyasztás között el kell tellnie minimum fél órának. Én együtt szedtem a bogyókat és ittam a teát is, ha kellet (növekedési ugrások). Hattottak (hogy melyik, nem tudom), iszonyú sok tejem volt..
Az egyik kérdésnél olvastam én is hogy nem tanácsos egyszerre teát és más tejszaporító "szert" szedni.Ha megtalálom belinkelem neked.
én együtt is szedtem, az alején, tea nélkül is, szerintem ezek a homeós dolgok sima placebók amúgy 2 éves szoptatok, a tea jó volt foyladék miatt, maúgy semmi más nem hatásos

Lehet egyszere szedni a homeopátiás szert és a mecsek tejszaporitót inni? Nem ütik egymásst?

Legjobb válasz: Szia, nekem a szülésznõm azt mondta, hogy vagy tea, vagy homeós bogyó, ne használjam egyszerre a kettõt

Szia, nekem a szülésznõm azt mondta, hogy vagy tea, vagy homeós bogyó, ne használjam egyszerre a kettõt
egyszerre a kettõ ne menjen
Én eleinte mindkettõt használtam, de a tea annyira felfújt, hogy elmehettem volna 26 hetes terhesnek... Maradt a homeós, az bevált.
Az én védõnõm azt mondta, hogy használhatom egyszerre. Bár nem sok hatása volt egyiknek sem. Vagy éppen amiatt, hogy egyszerre használtam?
A kérdező hozzászólása: köszönöm csak a homeós golyókat szedem.

Milyen gyógynövényt vagy homeopátiás szert lehet szedni, ami segíti megrepeszteni a tüszőt, vagy segíti a teherbeesést, és nem igényel orvosi beleegyezést?

Legjobb válasz: csak vitamint tudok ajánlani,én is most kezdem szedni.ez fekészíti a szervezeted a terhességre.Elevit,Gravida Érdeklõdj a patikában,gyógynövénybõl pedig a cickafark tea. Sok sikert

csak vitamint tudok ajánlani, én is most kezdem szedni.ez fekészíti a szervezeted a terhességre.Elevit, Gravida Érdeklõdj a patikában, gyógynövénybõl pedig a cickafark tea. Sok sikert
Mastodynon, Hormeel S cseppek, FLP Multi-Maca, cickafarktabletta vagy tea

Úgy érzem lappang bennem valami. Van ötletetek megelőzésre? Nem oltatok. A védőnő javasolt homeopátiás szereket. Echinacea bogyót és Engystol tablettát. Mind2 homeopátiás. Lehet ezeket folyamatosan szedni vagy csak 1-1 doboz? Ötlet? Jók ezek?

Legjobb válasz: Az Oscillococcinium kifejezettem az influenza megelõzésére és a tünetek kezelésére szolgál. Az Echinacea-ról már hallottam, hogy vírus ölõ, immunrendszer erõsítõ. De ha elmész egy patikába, ott biztos jobban értenek hozzá, hogy mit és mivel a legjobb, szerintem már mindenhol foglalkoznak homeopátiás termékekkel.

Az Oscillococcinium kifejezettem az influenza megelõzésére és a tünetek kezelésére szolgál. Az Echinacea-ról már hallottam, hogy vírus ölõ, immunrendszer erõsítõ. De ha elmész egy patikába, ott biztos jobban értenek hozzá, hogy mit és mivel a legjobb, szerintem már mindenhol foglalkoznak homeopátiás termékekkel.
Én is a homeopátiás szereket javaslom, valamint C és D vitamint, hagymateát, mézet, sok pihenést, fertõtlenítést.
Nekünk is a homeopátiás szereket ajánlotta a védõnõ, konkrétan a Schüssler féle bogyókat, van 3 fajtája ami a kezdõdõ betegségtõl a már súlyosabb tünetekig jó.Mi az elsõ kettõt vettük meg, ha kijönne a betegség, legyen otthol.a párom lett megfázva ezeket, szedte, és elmúlt neki.Ha gondolod megkereshetem pontosan a nevét .Én még a hársfateát javaslom, citrommal és mézzel, és sok gyümölcs.
Az elsõ gyógyszer ami kezdõdö megfázás esetén kell:Ferrum phosphoricum.A másik már mikor jobban megfáztál:Kalium chloratum.Állitólag lázat is csillapit, a páromnak nem volt, igy azt nem tudom.Ha nagyon kijön a betegség , akkor fél óránként lehet 1-1 szemet elszopogatni, kb 6 szem, utánna már csak 3*1 szem kell.Amúgy 1400 ft ba kerül.Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Megköszönném a nevét, kedves vagy!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Van valamilyen homeopátiás altato amit babáknak is lehet adni nagyritkán? Ha a foga miatt nem alszik egész éjjel csak a kezemben vagy félorákat az ágyában és nappal is minimális idöt alszik hiába adok fogzási fájdalomra gyogyszert.

Legjobb válasz: Adj neki Viburcolt(végbélkúp),az homeopátiás,lázzal,vagy láz nélkül járó nyugtalansági állapotok kezelésére,mint pl.fogzás.2 gyerekes anyuka

Adj neki Viburcolt(végbélkúp), az homeopátiás, lázzal, vagy láz nélkül járó nyugtalansági állapotok kezelésére, mint pl.fogzás.2 gyerekes anyuka
A viburcol kúp az nagyon bevált nekünk.
Camomilla 15 ch nálunk bevált.
Sedatif PC
Én Viburcol kúpot használtam, és bejött! Nekem a homeopátiás orvosom ajánlotta annak idején, és nem csak akkor jó, ha jön a baba foga, hanem ha valami más miatt nyugtalan. Ez az egyetlen homeopátiás szer, amit kúp formájában forgalmaznak.
Úgy add, h egy kevés folyadékban feloldod, és kanálba öntöd, vagy fecskendõbe felszívod.Ha kanállal adod, ne fémet használj, és ha több félét adsz, kb.fél óra eltéréssel add be neki.Azért, mert vkinél hasmenést okozott a kúp, egyáltalán nem biztos, h a te babádnál se fog beválni.De ez a felnõttekre is így van, mindenkire másként hatnak a szerek.
A kérdező hozzászólása: A sedatif ps nevü szert hogyan kell adni egy babánakhiszen ö még nem tudja elszopogatni illetve milyen adagban?A camomillát szedtük de nem használt(sajnos), a viborkul-rol már hallotam de sokan azt irták hogy hasmenést okoz a babájuknál ez nem lenne jo estére, vagy ez nem mindenkinél van?Köszi mindenkinek!!

Elhagyott a férjem, egy éves fisfiammal maradtunk. Tudtok ajánlai vmi nyugtatót/altatót ami szoptatás mellett szedhető, hogy egy pár napig segítsen? Csak homeopátiás lehet, a szoptatást most főleg nem akarom abbahagyni.

Utána talpra állok, ismerem magam és a fiam erőt ad mindenhez, de most észhez kell térnem és egyáltalán nem tudok aludni, nappal pedig nagyon feszült vagyok.

Legjobb válasz: Sedatif pc - ez homeopátiás nyugtató, és ihatsz citromfû teát is, ez az elalvásban segít. Sok erõt kívánok neked a kialakult helyzethez.

Sedatif pc - ez homeopátiás nyugtató, és ihatsz citromfû teát is, ez az elalvásban segít. Sok erõt kívánok neked a kialakult helyzethez.
Sedatif pc, homeopátiás szer.Kívánom, hogy mielõbb sikerüljön talpra állni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igyekszem. Csak kell valami áthidaló megoldás addig is, hogy a kicsi legalább ne érezze, mennyire nyomorult az anyukája. Ettõl a bogyótól nem leszek napközben kába? Vagy csak este kell bevenni? Nappali stresszre is jó?
Szia!Nem leszel tõle kába, de szerintem még a magne b6 is jó nagy dózisban 3szor 2 szem naponta.Kitartást
Nem, ez kifejezetten olyan, ami nem okoz kábaságot, fáradságot. Ezért érdemes esetleg estére citromfû teát is inni mellé (még reggel áztasd be a filtert), mert az meg segít elaludni. (1. voltam)
Fentieken kívül még a Magne B6 femina-t ajánlanám (pezsgõtabletta), ezt elsõdlegesen menstruáció közeledtével ajánlják, oldja a feszültséget, én arra próbáltam kimondottan nyugodtabb lettem tõle. Nagyon sok kitartást és sikert kívánok Neked, nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed. Ne is gondolj olyanra, hogy nyomorult vagy! A pici fiad nagyon szeret!
Mindenképp orvossal kontultálj! Szerintem ilyenkor nem lehet szedni ilyen szereket, vagyis addig fel kell függeszteni a szoptatást. A Magne B6 Extra viszont jó, azt szoptatás mellett is szedhetõ. Erre a problémára napi fél szem 0, 25-bõl Frontin lenne jó. De az mellett viszont nem szabad szoptatni. Minden jót! 4 gyerkõc anyukája
A fél frotintól se álmos, se kába nem leszel. A neuroptim van még, ami gyógynövényes szorongásoldó. De 4500 ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Mindenkinek.

Lombikos vagyok, beültetés után és mivel egész nap pihengetek, éjszaka nem tudok aludni és ez nagyon rossz. Létezik vmi homeopátiás vagy akármilyen szer, amit lehet szedni és nem árthat a babának?

Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Egy bogre kakao jo hatassal lehet, mast nem nagyon ajanlanek. Napkozben olvasgass, netezz, tv-z, csinalj barmit pihenes kozben, ami nem almosit, igy este tudsz aludni.

Egy bogre kakao jo hatassal lehet, mast nem nagyon ajanlanek. Napkozben olvasgass, netezz, tv-z, csinalj barmit pihenes kozben, ami nem almosit, igy este tudsz aludni.
Szia nekem is volt lombikom, de a doki azt mondta nem szabad egész nap feküdni vagy ülni. Szerintem sétálgass a friss levegõn és csinálj nem megerõltetõ házimunkát. Annyi az egész, hogy ha hajolni kell akkor csak legugolni szabad. Nem jó ha nagyon keveset mozogsz, csinálj olyan dolgot amiben örömed leled ha tudsz menj sétálni. Sok sikert.
Fáraszd el az agyadat magolással, nem jó nyugtatózni magad. Ha fizikailag nem fáraszthatod le magad, akkor legalább szellemileg legyél kimerült. Ha ragaszkodsz mégis valamilyen bódításhoz, akkor aromaterápiás készítményeket használj. Van néhány illat, amitõl teljesen "elájul" az ember, de ez mindenkinél más.
Pihenni a friss levegõn is lehet, nem tudom hol laksz, és milyen lehetõségeid vannak, de a levegõn töltött nap után az ember mindíg jobban alszik, akkor is ha nem sportolt vagy ilyesmi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!