Találatok a következő kifejezésre: A homeopátiás mennyit kell (15 db)

Homeopátia és mentolos cigi mennyire fér össze? Homeopátiás szer használatakor kerülni kell a mentolos dolgokat. A mentolos cigi is befolyásolhatja a homeopatiás szer hatását?

Legjobb válasz: semmilyen természetgyógyászati kezelésnél nem szabad dohányozni, mert akkor semmit nem használ. Nem a mentolos, hanem a cigi a baj.

semmilyen természetgyógyászati kezelésnél nem szabad dohányozni, mert akkor semmit nem használ. Nem a mentolos, hanem a cigi a baj.

Mennyit kell szedni a ricinus cimmunis homeopátiás bogyókból naponta?

Legjobb válasz: én 2x5 bogyót szedek naponta, reggel és este. elõtte és utána legalább fél óráig nem szabad enni, a nyelv alatt kell elszopogatni.

én 2x5 bogyót szedek naponta, reggel és este. elõtte és utána legalább fél óráig nem szabad enni, a nyelv alatt kell elszopogatni.

A homeopátiás bogyóból mennyit kell bevenni és hányszor 1 nap?

Legjobb válasz: Ha szoptatsz, akkor valószínûleg tejserkentésre kaptad, a következõkre tippelek: Urtica Urens, vagy Ricinus Communis, esetleg mindkettõ. Arra vigyázz, hogy bármelyikbõl CSAK 5CH-sat szedj, mert ami ennél nagyobb számú, az már apasztja a tejet!!! Ezeket akkor kell szedni, ha kevésnek érzed a tejed, napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, elõtte-utána fél órával enni-inni nem szabad. Ha úgy érzed, nõtt a tejmennyiség, abba kell hagyni! Ha tovább szeded, ellenkezõ hatást érhetsz el. Tehát folyamatosan szedni tilos! Ha megint kevesebbnek érzed a tejet, újra szedheted, amíg nem jobb, de folyamatosan semmiképp! Remélem, segítettem.

Ha szoptatsz, akkor valószínûleg tejserkentésre kaptad, a következõkre tippelek: Urtica Urens, vagy Ricinus Communis, esetleg mindkettõ. Arra vigyázz, hogy bármelyikbõl CSAK 5CH-sat szedj, mert ami ennél nagyobb számú, az már apasztja a tejet!!! Ezeket akkor kell szedni, ha kevésnek érzed a tejed, napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, elõtte-utána fél órával enni-inni nem szabad. Ha úgy érzed, nõtt a tejmennyiség, abba kell hagyni! Ha tovább szeded, ellenkezõ hatást érhetsz el. Tehát folyamatosan szedni tilos! Ha megint kevesebbnek érzed a tejet, újra szedheted, amíg nem jobb, de folyamatosan semmiképp! Remélem, segítettem.
Elõzõ vagyok. Arra is figyelj, hogy napi 2-3 litert igyál, mert ha kevés folyadékot fogyasztasz, akkor hiába bármilyen jó szer, nem tud a szervezeted elég tejet termelni.
melyik bogyóra gondolsz, mert sokféle van..kicsit pontosíts, mert félrevezetõ válaszokat kaphatsz.
A kérdező hozzászólása: Szotatok és arra kaptam csak nemtudom hogyan kell szedni!
ilyet még nem szedtem, de ha nincs mellé tájékoztató keresd meg a google-be, vagy ott kérdezd meg ahol vetted, nekik tudni kellene. Ezért nem tudok adagolásban segíteni, de remélem valaki tud!


Nagyon változó. Én 11000 Ft-ot fizettem Pesten érte.

Mennyi idő után kell szünetet tartani a homeopátiás chamomilla szedésében? Fogzásra használjuk minden este 5 golyót 2 hónapja.

Igazából nem tudom,milyen lenne nélküle,a 6 hónapos babám éjjel 3-4x ébred, hajnalban már óránként. Nem sír vigasztalhatatlanul,10 perc szopi után újra alszik. A nyála nagyon folyik,a foga még nem bújt ki. Nappal általában jókedv?.

Legjobb válasz: Dologéllel mi is kenegetjük idõnként. Az ínye alatt már 2 hónapja látszik alul 2 fog... Nappal ritkán alszik az ágyában,néha sírva ébred. Fõleg rajtam alszik fél-háromnegyed órákat szopi közben/után.

A kérdező hozzászólása: Dologéllel mi is kenegetjük idõnként. Az ínye alatt már 2 hónapja látszik alul 2 fog... Nappal ritkán alszik az ágyában, néha sírva ébred. Fõleg rajtam alszik fél-háromnegyed órákat szopi közben/után.
Másfél-két HÉTIG, majd ugyanennyi szünet, vagy amíg vissza nem térnek a tünetek. Minden homeós bogyó lényege ez lenne.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszertárban 3 hónapot mondtak...
Én a homeopátiás szakkönyvemben olvastam ezt. Sajnos a gyógyszertárosok többségének nincs homeopátiás szakképzése... De a lényeg: tarts szünetet, és meglátod, hogy mikor térnek vissza a tünetek. A homeopátia lényege az öngyógyítás. Ha a baba alkati szerét megtaláltátok, a tüneteket elmulasztotta, akkor tulajdonképpen "meggyógyította" saját magát, így a bogyó nélkül is minden rendben kell, hogy legyen. Ha visszatérnek a tünetek, akkor ismét tartasz egy kúrát, ismét elmúlnak a tünetek, és a többi és a többi...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Az a baj, hogy fogalmam sincs, miért kelünk éjjel annyiszor. Éhségre gyanakodtam, de este már kap a babám gabonapépet. Marad a fogzás...
Két hétnél tovább nem kellene adni, szünetet kell tartani.De miért használod már ilyen régóta, ha amúgy is sokszor ébred, és a fogára gyanakszol?A nappali alvásoknál nem zavarja a foga?Látod, hogy fehér vagy vöröses az ínye?Ha esetleg megtapintod, lehet hogy egy kis rece már kinn van.Szerintem ne használd tovább.Ez már nagyon sok idõ, és látod nem sokat ér, ha éjjel is sirdogál.Mi Dologélt, és Dentinoxot használtunk, persze csak 1-2 hétig.Bár azok sem értek sokat.

15 hós kötelező védőoltás (MMR) esetén alkalmazható homeopátiás bogyónak mi a neve? Mikor és mennyit kell adagolni? Használta közületek valaki? Eredmény?

Legjobb válasz: Mi szerdán kaptuk meg az oltást és semmi gondunk nem volt szerencsére. Te pontosan mire használnád a golyócskákat?

Mi szerdán kaptuk meg az oltást és semmi gondunk nem volt szerencsére. Te pontosan mire használnád a golyócskákat?
Nekünk egyedül a 15 hós oltással volt bajunk, belázasodott és kiütéses lett, 10 nappal oltás után várhatóak ezek a tünetek.Ha ezek megelõzésére használnád, nem sok értelmét látom.

A homeopátiás tejserkentőket hogy kell szedni és mennyi idő után jön meg a hatásuk?

Vizzel kell bevenni v el kell szopogatni, evés ivás el?tt után közben? Segitsetek.

Legjobb válasz: Csodát ne várj, úgy lesz hatása, ha közben nem idegeskedsz, gyakrabban szoptatsz, eszel-iszol rendesen!

Csodát ne várj, úgy lesz hatása, ha közben nem idegeskedsz, gyakrabban szoptatsz, eszel-iszol rendesen!
Szopogatni kell, egyszerre 5 golyócskát és elõtte-utána fél órával enni-inni tilos! Napi 2x-3x használd. Arra figyelj még, hogy ezekbõl a szerekbõl CSAK alacsony potenciájút vegyél (5CH, vagy D4, D6), ha ennél magasabb potenciát adnának a gyógyszertárban, nehogy megvedd, fõleg be ne szedd, mert az már apasztja a tejet! Viszont nyugodtan szedhetsz többfélét egyszerre! Én az Urtica Urens -t és a Ricinus Communis -t ajánlom a fentebb említett potenciákban. Egyszerre is nyugodtan elszopogathatod a kétféle szerbõl az 5 - 5 golyócskát. Sok sikert!
vizet ihatsz abban az egy órában!

Teherbe szeretnék esni immáron 5. éve. Milyen homeopátiás szerekel tudnék peteérést elősegíteni, hogy kell öket használni? És ezek a szerek mennyibe kerülnek és hol lehet öket beszerezni?

Legjobb válasz: 5. eve?? En a helyedben akkor mindenkeppen felkeresnem pl. a Kaali intezetet, ahol kivizsgalnak titeket, h miert nem jon a baba (5 ev az nagyon sok ido, ha mindket felnel minden oke, alt. 1 ev problakozast tekintenek normalisnak, utana kivizsgalas szukseges) Ha vmit talalnak, kezelik, vagy inszem, lombik.

5. eve?? En a helyedben akkor mindenkeppen felkeresnem pl. a Kaali intezetet, ahol kivizsgalnak titeket, h miert nem jon a baba (5 ev az nagyon sok ido, ha mindket felnel minden oke, alt. 1 ev problakozast tekintenek normalisnak, utana kivizsgalas szukseges) Ha vmit talalnak, kezelik, vagy inszem, lombik.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nem tudok orvosi kivizsgálásra menni mert munkaélküli vagy és nincs biztosításom.Amikor voltunk az 1.sz. klinikán gyakorlatilag nem csináltak semmit.A fizetös intézeteket meg nem tudom megfizetni.ezért gondoltam a homeopátiás szerekre.Valami megoldás csak lesz ha lesz munkahelyem de hátha adigra sikerül összehozni a babát.Nincs peteérésem ezt szeretném elõsegiteni.
Menj be a gyógyszertárba, e´s kérdezd meg, hogy mit tudnál szedni.Vannak serkentö teák is, azt is ott tudod megvenni.
Azért egy labort érdemes lenne csináltatnod, vérvételt valahogy, amibõl kiderül, hogy melyik hormonnal van baj. Mert ha pl. a prolaktin sok, akkor segít a barátcserje... Vagy ha a progeszteron kevés, akkor a cickafark vagy a Hormeel S csepp! Nekem ez utóbbi vált be, DM-ben is láttam már a gyógyszerespultnál, de gyógyszertárba is meghozzák, ha megrendeled! Nekem ettõl lett peteérésem! pedig elõtte évente kb 4-azer jött csak meg... Sok sikert!
ha csak egyszer elmész dokihoz az tuti ir fel neked peteérés elõsegitõt pl. clostit. de elkellene menned mivel a closti nem drága asziszem 600-700ft lehetés ilyen szerektõl nemesel teherbe 5 év tényleg sok idõ. én elhiszem hogy nincs pénzed ilyesmire mert sajna én is alig tudom összeapargatni a dokira a pénzt mert nekem is clostit kell szednem és most kell majd visszamennem.szoval. megértelek. de azok a szerek már neked nemfognak használni ezt hidd el. legalább probáld meg a dokit ha elõször ad neked clostti lehet már a következõ honapban már jön is a baba.

Tejserkentő homeopátiás bogyót szedek. Most az erősebbet kaptam a patikában a narancssárga színűt, mert eddig a zöldet szedtem. A neve Urtica Urens 15ch. Szed más is ilyet? Mennyit kell bevenni belőle?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól tudom a CH5-ös a tejserkentõ, a CH35-ös pedig az apasztó. A CH15-ös nem tudom mire való,de én biztosan rákérdeznék, hogy nehogy ellenkezõ hatást váltson ki.

Szia! Ha jól tudom a CH5-ös a tejserkentõ, a CH35-ös pedig az apasztó. A CH15-ös nem tudom mire való, de én biztosan rákérdeznék, hogy nehogy ellenkezõ hatást váltson ki.
A kérdező hozzászólása: Mondtam a patikában hogy tejserkentõ bogyót kérek, és hogy a múltkor zöld mûanyag dobozkában volt, de azt mondta hogy ez erõsebb mert az csak 5ch-s ez meg 15ch-s.Mondjuk tejem van tõle dögivel csak pontosan nem tudom mennyit kell belõle szedni.Ha valaki szed ilyet írja meg.Köszi elõre is.
Én úgy tudom, hogy csak az 5 Ch a tejserkentõ, a többi apasztó. Nálunk (egy kisvárosban élek, 5 gyógyszertár van) nem igazán ismerik a patikusok a homeopátiát, még ahol lehet kapni, ott sem tudják hogy hogyan kell alkalmazni õket, és ha mondjuk 5 Ch-t kérek, és nincs azt mondják jó a másik is, de nem így van, a gyerekorvos homeopata szakember is, õ mondta. És van egy könyvem is, és sok olyan bogyó van, aminél az egyik higítás teljesen más fajta hatást vált ki, mint a másik. Szóval óvatosan.
Utolsó vagyok. Egyébként 2/3*5 bogyót kell naponta szedni az 5Ch-ból. És a ricinus communis 5 Ch is tejserkentõ, lehet együtt is szedni a kettõt.
Nekem azt mondta a patikus, hpgy csak akkor kell szedni homeós bogyót, ha csökken tej mennyisége, ha van elég, akkor nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!