Találatok a következő kifejezésre: A homeopátiás hogy kell szedni és (3 db)

A homeopátiás tejserkentőket hogy kell szedni és mennyi idő után jön meg a hatásuk?

Vizzel kell bevenni v el kell szopogatni, evés ivás el?tt után közben? Segitsetek.

Legjobb válasz: Csodát ne várj, úgy lesz hatása, ha közben nem idegeskedsz, gyakrabban szoptatsz, eszel-iszol rendesen!

Csodát ne várj, úgy lesz hatása, ha közben nem idegeskedsz, gyakrabban szoptatsz, eszel-iszol rendesen!
Szopogatni kell, egyszerre 5 golyócskát és elõtte-utána fél órával enni-inni tilos! Napi 2x-3x használd. Arra figyelj még, hogy ezekbõl a szerekbõl CSAK alacsony potenciájút vegyél (5CH, vagy D4, D6), ha ennél magasabb potenciát adnának a gyógyszertárban, nehogy megvedd, fõleg be ne szedd, mert az már apasztja a tejet! Viszont nyugodtan szedhetsz többfélét egyszerre! Én az Urtica Urens -t és a Ricinus Communis -t ajánlom a fentebb említett potenciákban. Egyszerre is nyugodtan elszopogathatod a kétféle szerbõl az 5 - 5 golyócskát. Sok sikert!
vizet ihatsz abban az egy órában!

Hogy kell szedni a homeopátiás caulphyllum ch 5-öt és cimicifuga ch30-at?

tudom hogy sokszor volt már ez a kérdés, de egyszer?en nem igazodok ki hogy melyikb?l hányat szedjek és mikor.

Legjobb válasz: szia! én mind a kettõbõl a 15ch-sat szedem,és úgy h (minden nap ugyanabban az idõben pl 18:30)egyik nap egyikbõl 5-öt másnap másikból 5-öt. nekem a szülésznõ mondta így tehát ugyanazt a gyógyszert 2 naponta szedem,és vinni kell majd ha beindul a szülés,mert vajúdás közben is szedni kell! 38+4 km

szia! én mind a kettõbõl a 15ch-sat szedem, és úgy h (minden nap ugyanabban az idõben pl 18:30)egyik nap egyikbõl 5-öt másnap másikból 5-öt. nekem a szülésznõ mondta így tehát ugyanazt a gyógyszert 2 naponta szedem, és vinni kell majd ha beindul a szülés, mert vajúdás közben is szedni kell! 38+4 km

35 hetes terhes vagyok szedhetem-e a homeopátiás Cimicifuga Racemosa 30 CH-t és ha igen akkor hogy kell szedni?

Legjobb válasz: már ezt én is kérdeztem egyszer. bemásolom Neked a választ: 36. héttõl caulophyllum 30ch a méh könnyebb és gyorsabb tágulására(napi 5 golyócska), cimicifuga 30 ch õrjítõ fájdalmak esetén a vajúdásra(szintén napi 5), és a szülés után 2 órával staphysagria 200ch, a húgyuti trauma helyreállítására és a vérzés csökkentésére. Utóbbiból csak egyszer kell bevenni 5-öt, és max 2 nap múlva 5-öt, mert ez erõsebb. Én ezeket szedtem és málnalevél teát ittam, így lett egy nagyon gyors és kevésbeé fájdalmas szülésem. Annyira nem volt fájdalmam, hogy két percesekkel értem be a kórházba, de akkor is csak tompán fájt, és nem hittem, hogy én már szülni fogok. És akkor már bõ 3 ujjnyi voltam!!! Nem is kaptam edát sem! 1 óra múlva már a kezemben volt a baba, aki kb 5perc alatt (sem) bújt ki 3 tolásból.

már ezt én is kérdeztem egyszer. bemásolom Neked a választ: 36. héttõl caulophyllum 30ch a méh könnyebb és gyorsabb tágulására(napi 5 golyócska), cimicifuga 30 ch õrjítõ fájdalmak esetén a vajúdásra(szintén napi 5), és a szülés után 2 órával staphysagria 200ch, a húgyuti trauma helyreállítására és a vérzés csökkentésére. Utóbbiból csak egyszer kell bevenni 5-öt, és max 2 nap múlva 5-öt, mert ez erõsebb. Én ezeket szedtem és málnalevél teát ittam, így lett egy nagyon gyors és kevésbeé fájdalmas szülésem. Annyira nem volt fájdalmam, hogy két percesekkel értem be a kórházba, de akkor is csak tompán fájt, és nem hittem, hogy én már szülni fogok. És akkor már bõ 3 ujjnyi voltam!!! Nem is kaptam edát sem! 1 óra múlva már a kezemben volt a baba, aki kb 5perc alatt (sem) bújt ki 3 tolásból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!