Találatok a következő kifejezésre: A holland tyúk Hollandiából (1 db)

A holland bóbitás tyúk Hollandiából származik?

Legjobb válasz: szerintem igen,máskülönben miért hívnák hollandnak??

szerintem igen, máskülönben miért hívnák hollandnak??
SPPPPPT!!!!! Errõl nem beszélünk nyílvánosan, meglátják a bevándorlási hivatalban! Még ennyitse tudsz?? -.-
Szerintem az Antarktiszról.. biztos azért hollandi a neve..
Nem, ahogy a panama kalap sem panamarol kapta a nevet.
ÖÖÖ???? Petsz!!!!!!
és a hamburger se Hamburgról...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi legyen a madárka neve?

A barátnőmnek vagy egy varjúja, de nem tudjuk hogy nevezzük el.
Tudnátok adni jó névötleteket?
Választokat előre is köszönjük! :-)

3

Mennyit kell fglalkozni1hullámosal 1 nap? Már kézen ül és nagyon bátor vidám meg minden. Csak nem nagyon érek rá. Mondani valamit? Pl egy orát játszunk mert hallgatom zenét torna közben akkorcsipg. Nincs egyedül van ember a közelében mindig

1

Mentettünk egy verébfiókát a macska karmai közül. Szerintetek megmarad? Többi lent

Fészket a környéken sehol nem láttunk, és kicsit bágyadt sérültnek tűnt így hazahoztuk. Utánanéztünk mit eszik. Kétszer evett már valamennyit és ivott is. Most már a hangját is hallatta két csippantásnyit.

2

A hullámos papagájom elpusztult.1 óra alatt . Először lebénult a lába utána a szárnya is és mozdulni se tudott és elpusztult. Mindez 1 óra alatt. Mi baja lehetett? Aki tudja légyszives irja le.

0

Problémát okoz?

Nimfa papagájoknál gond ha egy röpdében mindkét papagáj azonos nemű ?
Illetve ha két különböző nemű van a röpdében, de nincs kotló odú, akkor is van rá esély, hogy tojást raknak ?

2

A kiscsibém hamarosan elmegy. Mit tehetek hogy abbahagyjam szenvedését?

Az édesapám állatorvos, megnéztük, de tudjuk hogy itt a vége... Erős a pici még próbál erőt gyűjteni és mindíg rúg egy kicsit... de el fog menni. Mit csináljak hogy abbahagyjam fájdalmát?

3

Mekkora kalitkában fér el egy nimfa egy énekes és két hullámos?

2

Kis dolmányos varjú nem akar enni! Mit tegyek?

Ma délelőtt találtam a kapunkon, úgy néz ki, a szülei elhagyták. Betettem egy ketrecünkbe, adtam neki összevágott húst, gilisztát, csontkukacot, de egyiket sem ette meg. Próbáltam kézből, csipesszel, tálkából, de semmi. Az egyetlen ami működött, az az volt hogy kiskanálba tettem vizet, és bele búzamagokat, úgy evett néhányat, meg ugyanígy áztatott kenyeret (de nagyon keveset).

Nem fióka már, nagyjából 30 centi hosszú, és nincs megsérülve sem. Nagyon érdeklődő, az emberektől nem fél, ma délután vagy negyed óráig mászkált rajtam, simogatni is hagyja magát. Repülni még csak 1-2 métert tud, de a magasságot nem tudja tartani, mindig a földön végzi.

Egyszer-kétszer majdnem sikerült a szájába tenni a gilisztát, mikor kitátotta a csőrét (szinte azonnal be is csukta), de nem tudom hogy mitől tátotta ki. Próbáltam hogy az ujjammal a csőréhez érek, vagy hozzáérintem az ételt, de ez sem váltja ki azt hogy kitátsa a csőrét és úgy is hagyja.

3

Mit eszik egy vadkacsa fióka?

Tegnap találtunk egyet és nem tudunk venni darát,mert nincs időnk elmenni.Addig is miket lehet,kell neki adni ezeken kívül?Kalapáccsal török kukoricát,búzát.Csipegetek füvet és főtt tojássárgáját adtam.Gilisztát eszik?

9

Hogy fogjak meg egy törött szárnyú rigót?

A macskáim megsebasítettek egy rigót, eltörték a szárnyátt. Telefonáltam a Madártani Egyesületnek, ők azt mondták, hoy vigyem az állatkertbe, ott ellátják. A gond csak az hogy a madárka felugrált egy fenyőfára. Három fenyő áll szorosan egymás mellett, mindig átugrik a másikra.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!