Találatok a következő kifejezésre: A hipp mennyibe kerül, (5 db)

Hol -mennyibe kerül a Hipp Natal kismamavitamin?

Tudom hogy nagyon változó az ára, ezért érdekel hogy hol a legolcsóbb, hogy ne kelljen végigjárnom a boltokat. Köszi!

Legjobb válasz: Rossmanban láttam, azt hiszem 1999ft-ért.

Rossmanban láttam, azt hiszem 1999ft-ért.
A kérdező hozzászólása: Most kérdeztem meg egy gyógyszertárban: 2*200ml 2.420FT. A Rossmannban tényleg csak 1.990Ft ugyanez. Müller? Dm? stb?
Én ma vettem a Brendonban 1890 Ft-ért. A DM-ben, ha jól emlékszem 2100 Ft. Gyógyszertárakban meg se néztem, mert azt hallottam ott még drágább.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor a Dm nyert! Nekem Brendon nagyon messze van, de majd bevásárolok belõle ha megyünk.

Müllerben mennyibe kerül a Fisher price hipp-hopp zebra?

Legjobb válasz: Müllerben nem tudom, én Angliából rendeltem 37 GBP volt.

Müllerben nem tudom, én Angliából rendeltem 37 GBP volt.
Konkrét árat nem tudok, de a Müllerben nagyon drágák a játékok.
http://www.jatsszvelem.hu itt a legolcsóbb
20 ezer pitty-putty volt, épp nemrég néztem. Szerintem ott rohadt drága.


A hipp 2 tápszer a sima, ami 4 hós kortól adható, mennyibe kerül a gyógyszertárakban?

Legjobb válasz: 3500-3700,- körül mozog az ára, patikától függõen.

3500-3700, - körül mozog az ára, patikától függõen.

A hipp natal mennyibe kerül, hol lehet kapni és meddig elég, jobb mint a többi vitamin?

Legjobb válasz: Szia! Én is szedtem, és nagyon finom. A tea is , igaz azt csak a terhesség végén ajánlják, de a vitamin is jó és minden benn van , ami neked meg a babának kell! Gyógynövény boltba lehet beszerezni vagy talán gyógyszertárban is! Nem túl ocsó. Két kis üveg van egy dobozban ez 1700 ft körül van és 12 napra elég! 38 hetes kismama

Szia! Én is szedtem, és nagyon finom. A tea is , igaz azt csak a terhesség végén ajánlják, de a vitamin is jó és minden benn van , ami neked meg a babának kell! Gyógynövény boltba lehet beszerezni vagy talán gyógyszertárban is! Nem túl ocsó. Két kis üveg van egy dobozban ez 1700 ft körül van és 12 napra elég! 38 hetes kismama
Szia! Több fajta vtamint szedtem, de nem bírtam sajnos. A Hipp Natalt próbáltam meg végsõ elkeseredésemben és ezt bírom. Tiszta gyümölcsbõl van az egész. 2x 120ml-es üveg van a dobozban és 1 nap maximun 20 ml-t lehet inni belõle. A felbontott üveget 10 napig lehet hûtõben tárolni. Nagyobb gyógyszertárban meglehet venni. Van a sima Hipp Natal és a Hipp Natal Aktív ha jól tudom. Minden vitamin meg van benne természertesen és nem gyógyszertárilag összeállítot. Érdemes kipróbálni. Ja az ára kb 1400-1600 ft. 31 hetes kismama
Szia! Nekem bevált mert ez az egy volt amit nem hánytam /hányok ki.Bár az izétõl nem vagyok elalélva de ez csak lehet hogy az én finyáságom :-) Én a brendon bababoltba vettem 1000Ft ért azt hiszem ott a legolcsobb bár ez már kb 6 hete volt. Jó babavárást 22 hetes kismama
Szia! Én is ezt iszom, mert nem tudok gyógyszer formájú vitamint szedni. Tegnap vettem a rossmannban 900 Ft volt a 2x120 ml, ez 12 napig elég. Nagyon finom és benne van minden szükséges vitamin.
Szia! Én Elevit után tértem át rá mert jó esetben 4naponta mentem wcre. Hála Istennek a hipp natal rendezte a székletemet igy most minden nap wc és erõlködés nélkül.
Én is Elevitet szedtem de rosszul vagyok tõle.Kb 3 hete semmit nem szedek de így ez meg nem jó.De én is tartozkodom a gyógyszerformától.Elkezdhetem még most ezt a Hipp Natal nevezetû vitamint?Biztos minden van benne ami kell nekem és a babának semmivel nem kell pótolni?15 hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!