Találatok a következő kifejezésre: A hideg- meleggyanta (3 db)

Miben jobb a meleggyanta, mint a hideg?

Ki szeretném próbálni a gyantát, csak nem tudom eldönteni, h meleggel vagy hideggel csináljam. Sokaktól hallottam hogy a meleggyanta jobb, mint a hideg. Ha ott szeretném teljesen leszedni gyantával használjak utána valamien krémet? Eddig borotváltam/krémmel sz?rtelenítettem. El?fordulhat h felszakad a b?r vagy h vérzik majd helyenként? Tudom sok a kérdés egyszerre, de el?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A meleggyanta hatékonyabban távolítja el aszõrt, mert"ráolvad" a bõrödre, viszont a hideggyanta hûsít és nem fáj annyira. Utána gyulladásgátló, ill. szõrbenövésgátló krémmel kell bekenni. Ha annyira nagyon érzékeny a bõröd, lehet hogy fog egy kicsit vérezni, de ez szerintem nem valószínû.

A meleggyanta hatékonyabban távolítja el aszõrt, mert"ráolvad" a bõrödre, viszont a hideggyanta hûsít és nem fáj annyira. Utána gyulladásgátló, ill. szõrbenövésgátló krémmel kell bekenni. Ha annyira nagyon érzékeny a bõröd, lehet hogy fog egy kicsit vérezni, de ez szerintem nem valószínû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

A hideg- vagy meleggyanta hatékonyabb?

Legjobb válasz: Egyértelmûen a meleg, mert az fellazítja a bõrt és igy a szõr könnyebb eltávolítani, nem kell a tv-nek hinni, a hideg csak beleszakitja, vagy megrántja, de nem huzza ki.

Egyértelmûen a meleg, mert az fellazítja a bõrt és igy a szõr könnyebb eltávolítani, nem kell a tv-nek hinni, a hideg csak beleszakitja, vagy megrántja, de nem huzza ki.
A meleg.
Nekem is a meleggyanta vált be.
A meleg a jobb, hiszen az jobban oldja a szûrtûszõt körbevevõ zsír és faggyú részeket és hát jobban is tapad.
nekem használt a hideggyanta is....Pedig elég erõs szõröm van

Melyik a jobb: hideg-/meleggyanta vagy krém/hab? Melyiket használod?

Legjobb válasz: ja és otthontra kell, hogy hamar készlegyek és tartósan és ez leszt az elsõ szõrtelenítésem(csak láb)

A kérdező hozzászólása: ja és otthontra kell, hogy hamar készlegyek és tartósan és ez leszt az elsõ szõrtelenítésem(csak láb)
Cukorgyanta.
A kérdező hozzászólása: és amivel csinálom az elsõt, azzal szerertném folytatni
A meleggyanta a legalaposabb.A hideg hagy szálat a krém meg a borotvával egyenlõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!