Találatok a következő kifejezésre: A hetvegin a baratnommel mit tegyek (3 db)

A barátnőm minden hétvégén részegen jön haza. Eltiltani nem akarom. Mit tegyek, ti mit csinálnátok?

Azzal indult, hogy elment először egyszer csaj buliba egy hónapban. Fél év alatt az lett belőle hogy minden hétvégén legalább egy, de sokszor mindkét estét a barátnőkkel tölti és minden alkalommal részegen esik haza. Amikor régebben én mentem volna a haverokkal, mindig otthon marasztalt, szexszel meg egyéb női taktikákkal kiharcolta mindig hogy ne menjek. Sőt mostanában kiderült hogy több barátommal direkt ugrasztott össze, hogy ne járjak el velük sehova mert féltékeny volt nehogy "becsajozzak" (eszembe sem volt soha, de tényleg volt egy-két lány haver a társaságban). Õ soha nem akart velünk jönni. Szóval most kb. én otthon várom amíg hazatámolyog. 6 hónapja vettünk közös lakást, minden rendben ment úgyhogy ez most nagyon váratlan tőle. Régen nem is ivott semmit. Azt tudni kell hogy a barátnői a legnagyobb k*rvák, mindnek komoly kapcsolata van, de ennek ellenére már a 3-ból 2 megcsalta többször is a barátját. De a maradék egy is állandóan flörtöl minden sráccal, meg húzzák az agyukat. A pasijaikkal nem tudok beszélni, mert minket is teljesen egymás ellen hangoltak, de amúgy szerintem ők is ugyanabban a helyzetben vannak mint én, csak talán még nem esett le nekik a dolog. Próbáltam már vele beszélni erről, ilyenkor jön azzal, hogy "én otthon akarom fogni" meg "be akarsz zárni, nem mehetek el a barátnőimmel?" és ilyenkor fűnek fának panaszkodik hogy én korlátozni akarom, meg milyen vagyok. Próbáltam már hogy mondtam, elmegyek velük én is, de akkor néma csend volt végig, kólát iszogattak és mindenki lelépett már 11-kor mert fáradt (persze szerintem folytatták valahol a bulizást a barátnőm nélkül) Erre a barátnőm kikelt magából hogy én elrontottam az estét meg stb. a többiek se hozzák a pasijukat, így megszavazták hogy én se menjek. Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon elkeseredett vagyok már, itt az új lakás, közös életet terveztünk már 2 éve (3 éve vagyunk együtt), gyerek is szóba került többször. Nem erre kéne vágynia egy nőnek? Ezt akarta eddig ... És ti lányok mit gondoltok erről a helyzetről? Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy ő is megcsal. Rábeszélték a barátnők. Pedig mindent megadok neki. Beszéltem az egyik haver csajjal, ő azt mondta hogy ennyi idősen (24) más nő örülne ha "itt tartana" nem pedig járná az éjszakát. F/24

Legjobb válasz: ....nem tudom, de szerintem tuti 99% az esély rá, hogy 1*-2*megcsalt. a többit nem tudom.....

....nem tudom, de szerintem tuti 99% az esély rá, hogy 1*-2*megcsalt. a többit nem tudom.....
Én is láttam csajoktól ilyen viselkedést, korábban húgom dolgozott egy olyan multinál ahol õ és barátnõi is 25-30 körüli menedzser csajok voltak, céges kocsival, jó fizetéssel, jellemzõen mindegyiknek szolidabb srác volt a barátja. Ha elmentek bulizni vadul ittak, pasiztak, sokszor annyira hogy a porta ki is rakta õket, ilyenkor meg rájuk hívták a zsarukat (jogászok is voltak köztük, így rendõrök sem merték lepattintani õket). Állítólag annyira hajszolt, stresszes volt a melójuk, hogy ez kellett nekik ahhoz, hogy levezessék a feszültséget. Srácaik meg azért tûrtek, mert eleve olyanokat választottak (szolidabbakat, akik kiskutyaként imádták õket, sokszor anyagilag is függtek tõlük).
Megcsal.
Valasztas ele allitanam, Vagy en vagy kotrodik... Ilyet nem jatszunk... Havi 1 csajos este oke, de tobb nem!!! 25N
Ha hamarosan nem változik meg akkor te változtass. Nem rajta, hanem a személyén. Szépen kiteszed és keresel olyat aki partnerként kezel nem valami házikedvencként aki eltartja, meg kinyalja a s*ggét. A csaj barátnõi rossz hatással vannak rá, de ha nem akar ebbõl kilépni akkor nem fog, és ha tiltod csak magad ellen hangolod. És nem lennék benne biztos, hogy nem csalt meg. Ha tényleg képes hajnali hatkor hazatámolyogni... Szerintem itt az ideje, hogy kitedd. Nem veszi komolyan a kapcsolatotokat.
Kapd ki a környezetébõl az illetõt+elvonó. És nézd meg ezt a filmet: Ha egy férfi igazán szeret egy nõt.Meg Ryan játsza a nõi fõszerepet.
de papucs vagy hallod.
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem a legjobb csaj haverommal, mondtam neki hogy õszintén mondja el a véleményét. Szerinte 99% hogy megcsal, azt hiszi hogy azért mert én megteremtettem mindent magunknak, összekötöttük az életünket egy lakással, õ most már bármit megtehet én úgyis tûrni fogok :( 7# szóról-szóra ugyanez a helyzet, csak itt nem áll fennt anyagi függés egyik részrõl sem, csupán "ingatlani". De minden másban teljesen megegyezik minden. Menedzser, 24 éves, céges kocsi, telefon, ingyen ebédek, bulik, minden. Írhatnál valamit hogy a húgodnál végülis mi lett a dologból, nagyon érdekelne! Most ha kidobom akkor a legjobb esetben is kiadjuk a lakást (hitel van rajta és abból fizetnénk) és mindenki megy a maga útján, a hitelt meg törlesztjük még évekig. Addig is elpazaroltam egy csomó idõt, a "hitelkeretemet" mindent. Így ha megismerek véletlenül valakit akkor hol fogok tartani. Nem beszélve arról hogy én ilyet nem is feltételeztem róla, akkor hogy bízzak meg majd másban. Az majd egy gyerek után fog otthagyni? (rossz példa Német Kristóf - BK Géza felesége)
Szia, most mennem kell, de délután majd leírom. #7 36F
Le tudtam állítani, pár év múlva elõjött a piálás (harminc felett). Hülye voltál ennyi idõsen lekötni magad. :(
én a helyedben tuti elmennék és meglesném, hogy mit csinál.. (megcsal-e vagy nem) csak észre ne vegyen..

Barátnőm szüleinek van nyaralójuk a tónál. Megbeszéltük hogy hétvégén lemegyünk egyet szórakozni. De anyáék nemengednek el. Mit tegyek? 18/L

anya azt mondta hogy biztos csak inni fogunk ott aztán meg fiúkkal hancúrozni

Legjobb válasz: hát ha ezt vonja ki belõled anyukád,akkor lehet h ilyen vagy.próbáld meg megbeszélni vele h 1-2 óránként felhívod

hát ha ezt vonja ki belõled anyukád, akkor lehet h ilyen vagy.próbáld meg megbeszélni vele h 1-2 óránként felhívod
Amíg valaki az édesanyjával lakik, az a legkevesebb hogy kikéri a véleményét. Ez a 18 elmúltam duma általában nem vezet jóra. Próbáld megbeszélni vele, mond hogy csak ismerõsök lesznek, és bármikor felhívhat, és te is hívod, és maximum söröztök.
Ha történt már hasonló eset veled (buli+fiúk+ivás) és otthon kiderült, igaza van anyukádnak, fogadd el és ne háborogj. Ha ok nélkül feltételez rólad ilyeneket, mondd el neki, hogy mennyire rosszul esik neked, hogy ilyen véleményt formál rólad, amikor nem is szolgáltál rá, és hogy itt az ideje, hogy megbízzon benned. De csak olyat ígérj meg neki, amit be is tudsz tartani.
Ha egyedül, vagy a párjával lakna, nem parázna azon hogy az ANYUKÁJA nem fogja elengedni. Nem rosszból mondom, de ha azzal jön valaki hogy elmúlt 18, az csak akkor ér valamit, ha már le is tett valamit az asztalra. Amíg anyja eteti itatja, iskoláztatja, addig függésben van, és ez a "már nem vagyok gyerek" duma bizonyos szülõket kifejezetten idegesít.
Nem akarlak megbántani, de anyukád már nem parancsolhat neked.18 éves vagy!Megmondod neki, hogy anya 18 vagyok had éljem az életem, nem fogunk inni csak egy kicsit.
Tegnap 22:14!Honnan tudod, hogy az anyjával lakik??
Ez tetszik! "Anyáék nem engednek el 18/L"
Igazatok van abban, hogy elvileg 18 év felett a szülõk már nem "parancsolhatnak", és a fiatalok "azt csinálnak, amit akarnak". Ne törõdjön a szülõ tiltásával, véleményével, menjen, hiszen elmúlt 18... De van az éremnek egy másik oldala. Miután a gyerek elmúlt 18, a szülõ törvényileg már nem felelõs érte. Nem lenne muszáj szállást adnia neked, megvenni neked a kaját, ruhát, suliba felszerelést, stb... Elvileg elküldhet otthonról. Ugyanúgy, mint ahogy elvileg te szabad vagy. De amíg együtt éltek, amíg tõle függsz, amíg õ fizeti a megélhetésedet (úgy, hogy törvényileg már nem kellene, hiszen független, szabad 18 éves vagy), addig szerintem te is tartozol neki annyival, hogy az ilyen dolgokban még engedelmeskedsz neki. Amúgy engem elengedett anyukám a barátnõimmel szórakozni a Balatonra ennyi idõsen. Azért, mert nem is feltételezte rólam, hogy csak inni fogunk és pasizni. Mert ismer, mert bízik bennem. Nálatok ez hiányzik, elgondolkoznék rajta, hogy miért...

A hetvegin lefekszem a baratnommel mit tegyek?

voltmar eleg szexualis kapcsolatom elotte de a baratnom szuz

Legjobb válasz: szia! nekem nagyon szimpi,amit írsz, komolyan mondom,h ha minden fiú így gondolkodna,ahogy te az elsõ elõtt, semmi baj nem lenne...örülhet barátnõd,h te vagy a párja! sok szerencsét,és boldog percet! /szuz csaj/

szia! nekem nagyon szimpi, amit írsz, komolyan mondom, h ha minden fiú így gondolkodna, ahogy te az elsõ elõtt, semmi baj nem lenne...örülhet barátnõd, h te vagy a párja! sok szerencsét, és boldog percet! /szuz csaj/
Azt mondod ki vagy éhezve egy jó kis szexre. Na erre ne számíts. Legjobb lenne ha elõtte önkielégítenél, hogy ne legyél úgy kiéhez. Mindenképpen fontos az elõjáték, jó hosszú, és legyél nagyon gyengéd és nem árt ha síkosítóval is rásegítesz a behatolásnál. Mindenképpen védekezzetek és jobb lenne ha nem a sátorozáskor történne meg, hanem olyan helyen ahol nem kell félni hogy valaki rátok "nyit" vagy meghall benneteket.
Egyszerûen állj meg ha õ azt mondja. Valószínûleg elsõre fájni fog neki, meg kérdéses hogy elég tág-e szóval túl sok jóra ne számíts. Lényeg hogy ne durván :) idõvel sokkal de sokkal jobb és élvezhetõ lesz neki utcsó hozzászólónak üzenem hogy azért szerencsére vagyunk páran :)
18-19?az kemény dio:D amugy sátorozás lehet nem a legmegfelelõbb alkalom nem akarlak elkeseríteni, de szükõs a hely meg minde kihallatszodik:D de mindenképp legyél ovatos , gondolom tövig ugyse fog menni azt ne is eröltesd.nagyon figyelj rá , ha az arckifejezése torzul akkor hagyd abba vagy csináld finomabban.biztos nem fogod elveszíteni emiatt:)
Drága Jó Istenem! Tanulj meg írni, beszélni, mert ahogy látom, még az sem megy. "Hetvegin" meg hasonlók... Volt már elég szexuális kapcsolatod? Ahogy írsz, abból olyan 14-15 évesnek tippellek, és egy éve együtt vagytok... gondolom mennyi szexuális kapcsolatod lehetett...
Szia. Hát csak óvatosan vigyázz a lányra ha fáj neki akkor csökkents a tempón. az is lehet h. egy mentettel elég elõször próbálkozni ne nyüstöld h. legyen több esetlreg. Hát a sátorozás szülõkkel nem biztos h. jó alkalom erre mondjuk attól függ h. mennyire vagytok hangosak. Inkább mnejetek el valamerre sétálni este én keresetek v. kietlen de szép helyet és próbáljátok ott meg
Szerintem hívjátok be a szülõket is, az egyik tartsa a lámpát, a másik kamerázzon. Örök élmény marad.
A kérdező hozzászólása: az utolso ket hozza szolonak kapja be a f****** es ha ieneket irtok akko inkabb maradnatok csendbe es ha nix valami komoly velemenyetek akko nekem ne is irjatok es a tobbinek peddig kosszonom xepen ja es nem a satorba akkarom henem egy kilometernyire van egy to es oda akkarom elvinni:D s vedekezzni zedekezek en arran gondoltam h ha o lex felul akkor erzi h menyi kell xerintetek ugy jo ha o van felul????
A kérdező hozzászólása: kosszonok mindent mindenkinek a tegnap meg tortent a dolog s naon jo volt es csak nehe fajt neki miko beljeb es beljebb hatoltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!