Találatok a következő kifejezésre: A hetvegin a baratnommel mit (25 db)

Szerintetek miért van az, hogy hétvégén a barátnőm mikor együtt vagyunk, nagyon szerelmes, suliközben meg fogalmazhatjuk úgy, hogy leszar!? Szombattól vasárnapig együtt vagyunk, majd szépen hétfő kedd szerda elteltével, nem nagyon foglalkozik velem.

A csaj ha ideges azon vezeti le a feszültségét akit legjobban szeret. Én vagyok mindig az akin levezeti.

Legjobb válasz: ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..

ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..
legyél vele türelmes, az én barátnõm is általában kibírhatatlanul stresszes hisztérika hétköznap, de ráhagyom, mert tudom, hogy csak fáradt/ideges
A kérdező hozzászólása: meg sokszor csalódott már, nem tudja azt felfogni hogy én nem olyan pasi vagyok aki hazudik neki, nem olyan vagyok hogy kib**** vele! múltban él szerintem! :
A kérdező hozzászólása: Eléggé feszül, másik pasi nincs a dologban (szerintem) mert mondja h szeretlek meg minden. Lehet hogy befolyásolják az osztársai is, nagyon sok az elvárása, én adok de nagyon keveset kapok vissza.
Szerintem nem szeret igazán, ha suliban "leszar". Igazából engem nem zavart a párom, és a jövendõbelim sem, sõt. Szerintem lehet h vmi másik pasi is van a dologban. Nem lehet h folyton feszült hétközben. Ez azért egy kicsit furcsa, nem?
sztem nem szeret eléggé, ha beszéltél már vele errõl és nem változik sztem hagyd a lányt, keress olyat aki normálisan bánik veled. Nézz körül biztos akad néhány leányzó akinek bejössz:)
A kérdező hozzászólása: ááá... miért van az h én elviseljem hogy õ szemre hány, de ha én akarok valamit mondani, megsértõdik és én vagyok a f... , ezt nem értettem soha!
A kérdező hozzászólása: Hétvégén mikor ketten együtt vagyunk, az maga a mámor! Akkor érzem rajta hogy nagyon szerelmes, de hétköznap... egy suliba járok vele és ez is megnehezíti. nagyon sokat vár el tõlem : S
A kérdező hozzászólása: Nagy rajta a nyomás, én mindig támogatom ott vagyok. Néha olyan dolgokat vág a fejemhez, teljesen jogtalanul, hogy nem tudok kiigazodni rajta, szokott olyanokat mondani, hogy biztos nem szeretem meg ehhez hasonlóakat. Valamikor direkt idegesít, ha éppen olyan kedvében van. Én a magánéletemet és a kapcsolatomat sohasem gyûrtem össze, külön külön kezeltem mind a kettõt. Nála minden egybe.
oh. 19:34-es hozzászólásodra reagálva: akkor meg kellene találnod az arany középutat. Nem rajta lógni, de nem elhanyagolni. 1-2 sms hétköznap, pár perc beszélgetés telefonon, elémész a sulihoz és elviszed sütizni... Viszont ez nincs összhangban a kérdéseddel: hétköznap nem foglalkozik veled... a legtisztább mégis csak az lenne, ha elmondanád neki, mi aggaszt, és kérnéd, hogy segítsen megoldást találni.
Szerintem csak nagy rajta a nyomás. Hétköznap ne lógj rajta, várd, míg õ keres, ne legyél vele erõszakos. Szóval szerintem itt csak azzal van gond, hogy túl nagy a stressz rajta, és még téged is púpnak érez a hátán. Támogatni úgy is tudod, ha mellette maradsz lelkileg, ha biztosítod a szeretetedrõl, ha ott vagy neki biztos támaszként, akihez akármikor fordulhat. Nem kell folyton egymás nyakán lógni. Hétköznap várd, míg keres õ, hétvégén meg aztán úgyis minden rendbe jön, nem? Csak légy türelmes. Találj magadnak elfoglaltságot. :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges, mert én nagyon szeretem, de próbáltam már fékezni, mert mondta hogy megfújtom a szerelmemmel : S ilyenkor visszább vettem és akkor meg az volt a baj h elhanyagolom. én azt akarom hogy minden jó legyen!
Én lány vagyok, nekem a barátom csinálja pontosan ugyanezt... sok biztatót nem tudok mondani, valószínûleg nem szeret igazán vagy nem annyira mint te:((
Ne izgulj. Simán nõ! Ez a veszekedés a génjeibe van.
A kérdező hozzászólása: mindig mindent megbeszélünk, segíteni akarok, megoldást erre az egészre, de hát minden felidegesíti, nem tudom. én próbálok pozitívan hozzá állni, megérteni, de háát...
Uhh szívás, erre nem nagyon tudok mit mondani... Talán beszéld meg vele.
Én is ugyaebben a cipõben járok, csak nekem a pasim csinálja ezt mindig velem. Az is baj hogy én nem vagyok türelmes. Szerintem az jó módszer hogy õ keresse a te társaságod ne pedig te az övét. Ahogy írtad eddig te kerested mindig õt, most keressen õ téged. Ha megteszi ezt akkor tutira érdekled, tehát szeret. Ha pedig nem akkor ez nem a számodra megfelelõ csaj, tovább kell lépni akkor sajnos, bmilyen rossz. Az is lehet, hogy majd késõbb rájön hogy te mennyit is törõdtél vele, akkor meg majd hiányozni fogsz neki. De kit tudja, akkor már téged nem biztos hogy fog õ érdekelni. De ilyen az élet. Próbáld ki, ez jó módszer, a többit meg rád bízom.

Mit csinájak hétvégén a barátnőmmel?

Legjobb válasz: szeretkezz

szeretkezz
támogatom az elsõt, de elmehettek kirándulni, moziba, állatkertbe
OMG, ezt tõlünk vadidegenektõl kell megkérdezni? Itt nagy bajok lesznek..
Amit elmulasztottál egész héten.Mamlasz.

Mit csináljunk hétvégén a barátnőmmel? 13/L

Hétvégére nincsen semmi programunk, ötleteket szeretnék! Valami közösségi helyre mennénk! De hova? Mit csináljunk? FILMNÉZÉS SZÓBA SEM JÖHET, UTÁLJUK A FILMEKET!

Legjobb válasz: Menjetek korcsolyázni, karácsonyi vásárba.

Menjetek korcsolyázni, karácsonyi vásárba.
kori, pláza, mozi gondolom nem ha utáljátok a filmeket....

Hétvégén átjön a barátnőm mit ajánlotok?

A barátn?mmel 9hónapja járunk,hétvégenként átjön hozzánk de most szeretnénk filmet nézni de valami romantikusat vagy olyant amiben van egy kis romantika is milyen filmet tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: Péntek 13.

Péntek 13.
Twilight.
Aludj csak én álmodom, Csodás álmok jönnek, Angyalok városa, Elfújta a szél, A szerelem hullámhosszán, Szerelmünk lapjai, Amélie csodálatos élete, West Side Story, Vágy és vezeklés, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Brokeback Mountain, Ghost, Annie Hall, Titanic, Casablanca, Francia csók, Igazából szerelem Remélem valamelyik tetszik. Ha inkább a gagyibb filmek kellenek, mint pl. a Spanom csaja, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam :)
Igazából szerelem Nagyon jó sztori, szuper (neves) színészi alakítások. Lehet rajta nevetni/elérzékenyülni/gondolkodni/utána jókat beszélgetni róla...
Szenvedélyek viharában, Angyalok városa.

A barátnőmmel csak hétvégén szoktunk szexuálisan együtt lenni, és ma kijelentette, hogy most neki nincs kedve, meg nem kell azt minden hétvégén. Mi lehet a gond? Barátnőm nem kíván engem?

Legjobb válasz: Lehet hogy neki nem az fontos szexeljen veled minden hétvégén, hanem csak hogy "veled" legyen. Törõdj vele ilyenkor is sokat, csinálj valami jó kis programot,menjetek moziba,sétáljatok vagy maradjatok otthon nézzetek meg egy filmet bújjatok össze és örüljetek egymásnak. És lehet hogy közben megjön a kedve a szexhez és nyert ügyed van.

az is lehet h megjött neki és fél elmondani ...ugyhogy ne aggódj...próbáld kedvesen felfogni és kedvesen, õszintén megbeszélni vele... ne a farkad irányítson hanem a szíved...
Lehet hogy neki nem az fontos szexeljen veled minden hétvégén, hanem csak hogy "veled" legyen. Törõdj vele ilyenkor is sokat, csinálj valami jó kis programot, menjetek moziba, sétáljatok vagy maradjatok otthon nézzetek meg egy filmet bújjatok össze és örüljetek egymásnak. És lehet hogy közben megjön a kedve a szexhez és nyert ügyed van.
Nem hinném, hogy egybõl a legrosszabbra kéne gondolnod(nem kíván stb.)Mivel csak hétvégén tudtok szeretkezni ezért megértem, hogy neked nagyon fontos-persze neki is, de nem vagyunk gépek és az nem törvényszerû , hogy hú szombat van és rohanjunk az ágyba.Valószínû nem volt kedve hozzá, vagy csak jól esett neki volna összebújni veled, újra érezni a kezdeti varázst.Szerintem légy vele megértõ és soha sem tudhatod, hogy egy összebújásnak-nevetésnek-filmnézésnek mi lesz a vége.Lehet pont aközben kíván meg.De ha ez téged nagyon zavar akkor beszéld meg vele
de igen is lehet olyan h nincs kedve! miért ne lehetne? (mondjuk nekem sztem még nem volt olyan..) de simán lehet ha emg nicns kedve ne erõltesd emrt neki csak rosszabb lesz! igaza van h nem muszáj mindig
Szia.Szerintem nincsen semmi gond.Annyi az egész hogy akkor pont nem akarta a szexet.Ezen ne kezdj el agyalni, hogy most miért nem akarta.Ne vond kérdõre mert abból csak veszekedés lesz és esetleg a jövõheti is elmarad :D Ha tényleg nagyon zavar akkor kérdezz rá óvatosan hogy mi a gond. Amúgy meg légy figyelmes és ha a barátnõd nem akarja a szexet, akkor ne erõltesd, lényeg hogy mindig legyél vele nagyon figyelmes. Hidd el értékelni fogja. Sok sikert
Beszéld meg vele. Mi sajnos nem tudjuk.
ilyen nincsen h nincs kedve. vagy menstruál, és titkolja mert szégyenli. De lehet h meg bántottad! nekem volt egy fium akivel hasonló elyzetben voltam, ritán jutottunk ágyba, de én már alig vártam azt a helyzetet, és meg örültem érte, a buszon meg a suliba is, kishijján letéptem a gatyót rola! ugy h deritsd ki ah mi van vele lehet az is h fájt neki az utolso és azért, vagy látott egy mutogatos bácsit és elment a kedve. sok fajta oka lehet! ha van még kérdésed ird meg nekem személyesen és én válaszolok neked! [email protected] az oldalam ami még készül: segitseg.oldal.biz
Lehet h csak a mikulás bácsi van nála....
MEGCSAL
Lehet olyan, hogy nincs kedve, és ne erõltesd, mert akkor még a jövõ HAVI is elmaradhat. És még az is lehet, hogy közben tényleg csak összebújni akart. De próbáld meg megbeszélni vele.
Semmi gond szerintem nincs. Nálunk is van olyan, hogy 1 hétig semmi, aztán meg egy éjszaka 4-5 alkalom. Lehet következõ hétvégén mikor találkoztok, csak leszakítja rólad a ruhát, úgy kíván.

Ma beszélgettem a barátnőmmel msn-en lehet, hogy hétvégén ott alszok nála és azt mondta nekem, délután megy venni valamit, ezt most mire érthette?

Mert semmi névnap szulinap és nem is mondta el h mit akar venni csak anyit h megyek délután venni valamit.

Legjobb válasz: Lehet készül a hétvégére:)

Lehet készül a hétvégére:)
Attól h õ lány vehet óvszert. Lehet úgy gondolja h esetleg te nem készülsz vele, így hát h ne legyen fennakadás megelõzi ezt:)
majd megírod, hogy végülis mi volt az a "valami"? :D
Egy kiló kenyeret? Miért nem kérdezted meg? (tudom, nem illik kérdésre kérdéssel...)
hmmm esetleg óvszert? vagy ehhez hasonlót?
lehet h sima vasarlas es te ertetted rosszul. :P vagy keszul :)
A kérdező hozzászólása: jóó kérdéés:D most igy belegondolni mijen kis rafinált egy barátnõm van :) na de nem baj majd megtudjuk hétvégén:)
A kérdező hozzászólása: Na ma megint beszéltem vele és aztmondta h a szobatársával ment cipõt venni mert amit õ akart azt nem tudott venni, de nem mondta h mit.
Mindenképp úgy menjél oda a lányhoz, hogy van nálad óvszer, lehet, hogy kelleni fog, lehet, hogy nem, de ha most nem, majd késõbb. Amikor én még szégyenlõs voltam ilyen tekintetben, bementem a TES**-ba, vettem más dolgokat is, meg persze az óvszert (nem a pénztárnál veszed le a polcról, hanem szépen hátul, suttyomban az illatszeres részlegnél). A pénztárnál beálltam a legrandább vén nyanyához akit találtam, beraktam a dobozt egy doboz tej meg egy üdítõ közé, stb... Szóval volt para rendesen, de nincs mitõl tartani, simán beütik, mintha egy csokit vennél és kész. Hogy milyet vegyél? Hát, te tudod a méretedet, de ha nem extrém nagy, akkor vegyél egy normál méretû Durexet (kékeszöld doboz, 3 db-os, kb. 800.- Ft asszem). Mivel még gondolom nem is próbálkoztál ilyesmivel, otthon érdemes egyet kibontani, felpróbálni, hogy ne akkor legyen gond, amikor már "helyzet van", és fekszik széttárt lábakkal a csaj, csak te szerencsétlenkedsz ott. :) Ja, és ne csak óvszert vegyél, hanem virágot és valami szép ajándékot is, mert lehet, hogy õ is azt vett neked, és ciki, ha nem tudod viszonozni. Ha semmi nem jut eszedbe, egy doboz bonbon bár sablonos, de elfogadható ajándék. Remélem segítettem. :)
Lehet hogy vesz valami revolvert.... kilyukasztja vele az irhádat :DD
A kérdező hozzászólása: Hát jo arra nem is gondoltam h nem :D azért az durva lenne, na meg az h védekezés nelkül az csak annka jo aki keresi a bajt meg aki természetesen egy megbeszélt várt utódot szeretne :D még mi ehez fiatalok vagyunk:)
egy normális spermicides meg teszi.....márka: durex vagy lifestyle :) De mindenképp védekezzetek heh :P
A kérdező hozzászólása: ennek az oldalnak valamenyire az õszinteség is lényeges:) hát én még soha nem vettem óvszert.. tehát... érdekesnek tartanám egy doboz vételét:) szerintetek elsõ alkalommal miet kellene venni?
A kérdező hozzászólása: mennyi az esélye h óvszert vesz?:)
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle egyet smást :D de azt vicnek vette :D mert elég humorosak tudunk mi lenni egymással :D
Mondd neki, hogy esetleg segítesz neki megvenni amit szeretett volna. vagy megveszed te, csak mondja meg mi az.
mire fel?
Vidd el kajálni, moziba, színházba. Vagy csinálj neki te valami finomat, halk zene, fürdõ masszáz, stb stb
-egy csokor/szál virág -közös fürdõzés -pezsgõzés -mozizás -fõzz neki valami finomságot, csinálj valami szívecskés sütit:D, vagy ha van kedvence, azt -masszázs -simogatás (nem feltétlen erotikus, én pl azt is szeretem, ha sokáig simogatja pl a hátam, nyakam, lábam..) -ha szex, akkor hosszú, nem rögtön a lényegre törõ elõjáték, és szex után is simogatás, kényeztetés -ha olyan típusúak vagytok, akkor írj neki egy verset, vagy egy szerelmi vallomást, amiben leírod mit jelent neked Õ, és a kapcsolat, stb. A következõ lehet, hogy elcsépeltnek hangzik, mert sokszor hallottad már, meg láttad filmekben, de megvalósítani, és ott lenni, igazán más érzés.. Szóval: gyertyák meggyújtva a szobában, ti meg összebújhattok, és az olyan szép..vagy vacsora közben gyertyák. Ezekrõl én is azt hittem hogy unalmas, meg erõltetett, de amikor kipróbáltuk, hátttt tökéletes volt :) hirtelen ennyi jutott eszembe :) 17/l
eddig mindenki ien tök romantikus nyálas izéket írt...mi van ha a bnõje pörgõsebb?menjetek el kajálni abban egyetértek, v el is mehettek bulizni:D:Da színházat meg nem mindenki szereti ahogy én észrevettem(én igen:D)és am se csinálj olyat amit te nem élvezel...:D

Mit csináljunk barátnőmmel a hétvégén?

Hétköznap az egyetem miatt nem tudunk találkozni, csak hétvégente ( másik városban lakik 1,5 óra busszal). És ötleteket szeretnék kérdezni, hogy mit csináljunk ? :) Õ azt mondja unalmas a város ahol lakik (Eger) , és ott nem lehet semmit sem csinálni... ( jó persze szexelünk meg filmezünk, meg beszélgetünk, de ezeken kívül mit tudnánk csinálni? )

Legjobb válasz: Még több szex! :)

Még több szex! :)
:)
hat kv-zás egy kv-zóban, vizipipázás.. nem tudom:D
Eger minden csak nem unalmas..
paintball, mozi, lovardába, valami meccs
Játszatok asztalifocit, az vicces :D
Meglepö, de egy muzeum is jo randi tud lenni, föleg telen. PL: Elmentek egyet setalni park vagy hasonlo (bar meg hideg van), bementek utana egy muzeumba (valami olyan ami talan titeket erdekel, vagy legalabb az egyikötöket), kifele megint pici seta es beülni pl Pizzazni. Muzeumozni több fele keppen lehet. PL: - erdeklödve: - elmentek valahova amiben picit is jartas vagy (tudomany, hadtörteneti muzeum, vagyis pancelok, kardok), ha ismered ezeket siman tudsz meselni a csajnak, hogy mi hogyan müködik es mikor mit hasznaltak, csajok azt szeretik ha atellessel meselsz valamit. - ugyanaz csak csaj erdeklödese. - nem erdeklödve: Ez az abszolut muzeum utaloknak van, ami abbol al, hogy elmentek mondjuk szepmüveszetibe es vegigröhögitek a pucer festmenyeket, ki tud nyomibb fejet talalni, melyik szobor a legszexibb, melyiknek van a legnagyobb farka es egyeb.

A barátnőm minden hétvégén részegen jön haza. Eltiltani nem akarom. Mit tegyek, ti mit csinálnátok?

Azzal indult, hogy elment először egyszer csaj buliba egy hónapban. Fél év alatt az lett belőle hogy minden hétvégén legalább egy, de sokszor mindkét estét a barátnőkkel tölti és minden alkalommal részegen esik haza. Amikor régebben én mentem volna a haverokkal, mindig otthon marasztalt, szexszel meg egyéb női taktikákkal kiharcolta mindig hogy ne menjek. Sőt mostanában kiderült hogy több barátommal direkt ugrasztott össze, hogy ne járjak el velük sehova mert féltékeny volt nehogy "becsajozzak" (eszembe sem volt soha, de tényleg volt egy-két lány haver a társaságban). Õ soha nem akart velünk jönni. Szóval most kb. én otthon várom amíg hazatámolyog. 6 hónapja vettünk közös lakást, minden rendben ment úgyhogy ez most nagyon váratlan tőle. Régen nem is ivott semmit. Azt tudni kell hogy a barátnői a legnagyobb k*rvák, mindnek komoly kapcsolata van, de ennek ellenére már a 3-ból 2 megcsalta többször is a barátját. De a maradék egy is állandóan flörtöl minden sráccal, meg húzzák az agyukat. A pasijaikkal nem tudok beszélni, mert minket is teljesen egymás ellen hangoltak, de amúgy szerintem ők is ugyanabban a helyzetben vannak mint én, csak talán még nem esett le nekik a dolog. Próbáltam már vele beszélni erről, ilyenkor jön azzal, hogy "én otthon akarom fogni" meg "be akarsz zárni, nem mehetek el a barátnőimmel?" és ilyenkor fűnek fának panaszkodik hogy én korlátozni akarom, meg milyen vagyok. Próbáltam már hogy mondtam, elmegyek velük én is, de akkor néma csend volt végig, kólát iszogattak és mindenki lelépett már 11-kor mert fáradt (persze szerintem folytatták valahol a bulizást a barátnőm nélkül) Erre a barátnőm kikelt magából hogy én elrontottam az estét meg stb. a többiek se hozzák a pasijukat, így megszavazták hogy én se menjek. Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon elkeseredett vagyok már, itt az új lakás, közös életet terveztünk már 2 éve (3 éve vagyunk együtt), gyerek is szóba került többször. Nem erre kéne vágynia egy nőnek? Ezt akarta eddig ... És ti lányok mit gondoltok erről a helyzetről? Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy ő is megcsal. Rábeszélték a barátnők. Pedig mindent megadok neki. Beszéltem az egyik haver csajjal, ő azt mondta hogy ennyi idősen (24) más nő örülne ha "itt tartana" nem pedig járná az éjszakát. F/24

Legjobb válasz: ....nem tudom, de szerintem tuti 99% az esély rá, hogy 1*-2*megcsalt. a többit nem tudom.....

....nem tudom, de szerintem tuti 99% az esély rá, hogy 1*-2*megcsalt. a többit nem tudom.....
Én is láttam csajoktól ilyen viselkedést, korábban húgom dolgozott egy olyan multinál ahol õ és barátnõi is 25-30 körüli menedzser csajok voltak, céges kocsival, jó fizetéssel, jellemzõen mindegyiknek szolidabb srác volt a barátja. Ha elmentek bulizni vadul ittak, pasiztak, sokszor annyira hogy a porta ki is rakta õket, ilyenkor meg rájuk hívták a zsarukat (jogászok is voltak köztük, így rendõrök sem merték lepattintani õket). Állítólag annyira hajszolt, stresszes volt a melójuk, hogy ez kellett nekik ahhoz, hogy levezessék a feszültséget. Srácaik meg azért tûrtek, mert eleve olyanokat választottak (szolidabbakat, akik kiskutyaként imádták õket, sokszor anyagilag is függtek tõlük).
Megcsal.
Valasztas ele allitanam, Vagy en vagy kotrodik... Ilyet nem jatszunk... Havi 1 csajos este oke, de tobb nem!!! 25N
Ha hamarosan nem változik meg akkor te változtass. Nem rajta, hanem a személyén. Szépen kiteszed és keresel olyat aki partnerként kezel nem valami házikedvencként aki eltartja, meg kinyalja a s*ggét. A csaj barátnõi rossz hatással vannak rá, de ha nem akar ebbõl kilépni akkor nem fog, és ha tiltod csak magad ellen hangolod. És nem lennék benne biztos, hogy nem csalt meg. Ha tényleg képes hajnali hatkor hazatámolyogni... Szerintem itt az ideje, hogy kitedd. Nem veszi komolyan a kapcsolatotokat.
Kapd ki a környezetébõl az illetõt+elvonó. És nézd meg ezt a filmet: Ha egy férfi igazán szeret egy nõt.Meg Ryan játsza a nõi fõszerepet.
de papucs vagy hallod.
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem a legjobb csaj haverommal, mondtam neki hogy õszintén mondja el a véleményét. Szerinte 99% hogy megcsal, azt hiszi hogy azért mert én megteremtettem mindent magunknak, összekötöttük az életünket egy lakással, õ most már bármit megtehet én úgyis tûrni fogok :( 7# szóról-szóra ugyanez a helyzet, csak itt nem áll fennt anyagi függés egyik részrõl sem, csupán "ingatlani". De minden másban teljesen megegyezik minden. Menedzser, 24 éves, céges kocsi, telefon, ingyen ebédek, bulik, minden. Írhatnál valamit hogy a húgodnál végülis mi lett a dologból, nagyon érdekelne! Most ha kidobom akkor a legjobb esetben is kiadjuk a lakást (hitel van rajta és abból fizetnénk) és mindenki megy a maga útján, a hitelt meg törlesztjük még évekig. Addig is elpazaroltam egy csomó idõt, a "hitelkeretemet" mindent. Így ha megismerek véletlenül valakit akkor hol fogok tartani. Nem beszélve arról hogy én ilyet nem is feltételeztem róla, akkor hogy bízzak meg majd másban. Az majd egy gyerek után fog otthagyni? (rossz példa Német Kristóf - BK Géza felesége)
Szia, most mennem kell, de délután majd leírom. #7 36F
Le tudtam állítani, pár év múlva elõjött a piálás (harminc felett). Hülye voltál ennyi idõsen lekötni magad. :(
én a helyedben tuti elmennék és meglesném, hogy mit csinál.. (megcsal-e vagy nem) csak észre ne vegyen..

Koliba vagyok. Herpeszem van a számon. Már lassan egy hete, most kicsit fáj, meg sárga. Tettem rá fogkrémet. Pénteken találkozok a barátnőmmel, egész hétvégére. MIT TEHETEK HOGY ELMÚLJON MINNÉL ELÖBB?

vagy el fog addig mulni?:(

Legjobb válasz: Ha elötte is volt herpeszed ( Márpedigbiztosvolt ) akkor kb ugyan annyi idõ után mint elötte. Nekem mindig ugyan annyi nap után szokott elmúlni.

Ha elötte is volt herpeszed ( Márpedigbiztosvolt ) akkor kb ugyan annyi idõ után mint elötte. Nekem mindig ugyan annyi nap után szokott elmúlni.
Szia! én aszkorbinsavat szoktam rátenni (patikában kapsz, C vitamin...) elég hamar elmúlik tõle 2-3 nap ált., de ha nem válik be semmi, akkor herpesztapasz még jól tud jönni:) )
A kérdező hozzászólása: már sárgás a felszíne és ha végighuzom a nyelvem nem érzek kitüremkedést. nemtom kenjem-e fogkrémmel eddig azzal kentem. azt meg sajna nem tom mennyi idõ alatt mult el utoljára, nem néztem:(
hevizossal kezeld le. vagy vegyél valamit herpeszre. Nekem gyakran szokott leni ha fáradtabb vagyok és nálam 2-3 napnál megjelennek a hólyagok 5. nap már szárad és kb 1 hét míg már csak heg marad. Figyeld meg magadon, hogy múltkor meddig száradt le és ált ugyan úgy szokott leszáradni. Én ajánlom a citromfû teát hosszú távon sokat segít.
a herpesz fertõz még akkor is, ha a pörk leszáradt és már csak a heg van ott. Saját magadat is megfertõzheted, ha hozzányúlsz az ujjaddal, majd megvakarod a szemedet pl.. a herpesz bárhol kijöhet. ne csókolózzatok, és az orális témát is most felejtsétek el. gyakran moss kezet.
kend krémmel úgy gyorsabb a gyógyulás + c vitamin. fogkrém nem jó rá. magától is elmúlik nyomtalanul.
Már úgy két-három alkalommal herpesz jött ki a számon, de én vagy fogkrémmel vagy Rivanollal kenem.Rivanollal márpedig azért kenem, mert az sebkezelõ és leszáritja a herpeszt!!Van akinek nem válik be, de nekem már második alkalommal bevált!!
használj EGIFERONt!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!