Találatok a következő kifejezésre: A hetvegin a baratnommel (78 db)

A hétvégén a barátnőm bemutat a szüleinek. Adtok pár tanácsot?

Ez lesz az első ilyen alkalom és nagyon töketlennek érzem magam,mert miután megtörténik a bemutatkozás semmi ötletem nincs,segitenétek? F

Legjobb válasz: nem kell túlreagálni, annyi az egész, hogy csókolom, örülök hogy megismerhetem önöket. add önmagad

nem kell túlreagálni, annyi az egész, hogy csókolom, örülök hogy megismerhetem önöket. add önmagad
bocs ez a szülõn is múlik ha minden jól megy akkor tudnak Veled beszélgetni egyébként a barátnõdnek is át kell ezt hidalni, szóval ne úgy képzeld már odamész és Neked kell egy folytában dumálni ja és ne fossál, csak legyél laza és adjad önmagadat nem tudom, nekem még soha nem volt gondom egyik gyerekem haverjával sem, baráttal sem N
Miért ezek a kulcsszavak? :)
kedvenc filmem az apádra és a vejedre ütök hát amikor nálam az ismerkedés megtörtént, még szerencsétlenebb voltam mint a csávó a filmben...
Betegedj le! Ez a legjobb tanácsom!
Vigyél bort apukának, virágot anyukának, legyél laza és ne félj "rosszat" mondani, ebbõl látják majd, hogy õszinte vagy. Amúgy kifaggathatod a barátnõdet is, hogy milyen témák érdeklik a szülõket, milyen kaliberûek, hogy fel tudj készülni egy kicsit... Csak hajrá! ;)

A hétvégén a barátnőmhöz utazom, és éppen megjön majd a menstruációm. Lehet, hogy nem tudok majd annyit WC-re járni, amennyit saját megnyugtatásomra szoktam. Tudtok tanácsot adni ez ügyben? Ha véletlenül sok lesz a vérzésem, trükkök?

Legjobb válasz: emelt adag c- vitamin, és nem hangzik szépen, de ha nem iszol annyit( két litert kéne), szóval ha ebédhez csak egy pohár valami, és este reggel sem két három bögrényi a folyadék, akkor kevesebb a vér mennyisége. aztán semmi kávé, tea, azok is fokozzák a vérzést. Ilyenekre tudsz figyelni.

emelt adag c- vitamin, és nem hangzik szépen, de ha nem iszol annyit( két litert kéne), szóval ha ebédhez csak egy pohár valami, és este reggel sem két három bögrényi a folyadék, akkor kevesebb a vér mennyisége. aztán semmi kávé, tea, azok is fokozzák a vérzést. Ilyenekre tudsz figyelni.
Super plus tampon + éjszakai betét
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!
Használj erõsebb tampont/nagyobb nedvszívó-képességû betétet. Ha tampont használsz a mensi alatt, akkor tegyél be egy tisztasági betétet a bugyidba :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Hétvégén a barátnőmmel elszeretnénk menni túrázni a Gemenc erdőbe. Valaki ajánlani valami jó túraútvonalat vagy pár tippet?

Legjobb válasz: Az elõrejelzések szerint nem igazán lesz szép, túrázásra való idõ a hétvégén, inkább válasszatok valami mást, vagy más, közelebbi helyszint, ahol tehetnétek egy sétát!

Az elõrejelzések szerint nem igazán lesz szép, túrázásra való idõ a hétvégén, inkább válasszatok valami mást, vagy más, közelebbi helyszint, ahol tehetnétek egy sétát!
Zuhogni fog az esõ, tehát esõkabátot vigyetek.

Mit csinájak hétvégén a barátnőmmel?

Legjobb válasz: szeretkezz

szeretkezz
támogatom az elsõt, de elmehettek kirándulni, moziba, állatkertbe
OMG, ezt tõlünk vadidegenektõl kell megkérdezni? Itt nagy bajok lesznek..
Amit elmulasztottál egész héten.Mamlasz.

Mit csináljunk hétvégén a barátnőmmel? 13/L

Hétvégére nincsen semmi programunk, ötleteket szeretnék! Valami közösségi helyre mennénk! De hova? Mit csináljunk? FILMNÉZÉS SZÓBA SEM JÖHET, UTÁLJUK A FILMEKET!

Legjobb válasz: Menjetek korcsolyázni, karácsonyi vásárba.

Menjetek korcsolyázni, karácsonyi vásárba.
kori, pláza, mozi gondolom nem ha utáljátok a filmeket....

Szerintetek miért van az, hogy hétvégén a barátnőm mikor együtt vagyunk, nagyon szerelmes, suliközben meg fogalmazhatjuk úgy, hogy leszar!? Szombattól vasárnapig együtt vagyunk, majd szépen hétfő kedd szerda elteltével, nem nagyon foglalkozik velem.

A csaj ha ideges azon vezeti le a feszültségét akit legjobban szeret. Én vagyok mindig az akin levezeti.

Legjobb válasz: ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..

ilyen ez a szakma.. :S nálam is ez van.. mondhatom ez van..
legyél vele türelmes, az én barátnõm is általában kibírhatatlanul stresszes hisztérika hétköznap, de ráhagyom, mert tudom, hogy csak fáradt/ideges
A kérdező hozzászólása: meg sokszor csalódott már, nem tudja azt felfogni hogy én nem olyan pasi vagyok aki hazudik neki, nem olyan vagyok hogy kib**** vele! múltban él szerintem! :
A kérdező hozzászólása: Eléggé feszül, másik pasi nincs a dologban (szerintem) mert mondja h szeretlek meg minden. Lehet hogy befolyásolják az osztársai is, nagyon sok az elvárása, én adok de nagyon keveset kapok vissza.
Szerintem nem szeret igazán, ha suliban "leszar". Igazából engem nem zavart a párom, és a jövendõbelim sem, sõt. Szerintem lehet h vmi másik pasi is van a dologban. Nem lehet h folyton feszült hétközben. Ez azért egy kicsit furcsa, nem?
sztem nem szeret eléggé, ha beszéltél már vele errõl és nem változik sztem hagyd a lányt, keress olyat aki normálisan bánik veled. Nézz körül biztos akad néhány leányzó akinek bejössz:)
A kérdező hozzászólása: ááá... miért van az h én elviseljem hogy õ szemre hány, de ha én akarok valamit mondani, megsértõdik és én vagyok a f... , ezt nem értettem soha!
A kérdező hozzászólása: Hétvégén mikor ketten együtt vagyunk, az maga a mámor! Akkor érzem rajta hogy nagyon szerelmes, de hétköznap... egy suliba járok vele és ez is megnehezíti. nagyon sokat vár el tõlem : S
A kérdező hozzászólása: Nagy rajta a nyomás, én mindig támogatom ott vagyok. Néha olyan dolgokat vág a fejemhez, teljesen jogtalanul, hogy nem tudok kiigazodni rajta, szokott olyanokat mondani, hogy biztos nem szeretem meg ehhez hasonlóakat. Valamikor direkt idegesít, ha éppen olyan kedvében van. Én a magánéletemet és a kapcsolatomat sohasem gyûrtem össze, külön külön kezeltem mind a kettõt. Nála minden egybe.
oh. 19:34-es hozzászólásodra reagálva: akkor meg kellene találnod az arany középutat. Nem rajta lógni, de nem elhanyagolni. 1-2 sms hétköznap, pár perc beszélgetés telefonon, elémész a sulihoz és elviszed sütizni... Viszont ez nincs összhangban a kérdéseddel: hétköznap nem foglalkozik veled... a legtisztább mégis csak az lenne, ha elmondanád neki, mi aggaszt, és kérnéd, hogy segítsen megoldást találni.
Szerintem csak nagy rajta a nyomás. Hétköznap ne lógj rajta, várd, míg õ keres, ne legyél vele erõszakos. Szóval szerintem itt csak azzal van gond, hogy túl nagy a stressz rajta, és még téged is púpnak érez a hátán. Támogatni úgy is tudod, ha mellette maradsz lelkileg, ha biztosítod a szeretetedrõl, ha ott vagy neki biztos támaszként, akihez akármikor fordulhat. Nem kell folyton egymás nyakán lógni. Hétköznap várd, míg keres õ, hétvégén meg aztán úgyis minden rendbe jön, nem? Csak légy türelmes. Találj magadnak elfoglaltságot. :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges, mert én nagyon szeretem, de próbáltam már fékezni, mert mondta hogy megfújtom a szerelmemmel : S ilyenkor visszább vettem és akkor meg az volt a baj h elhanyagolom. én azt akarom hogy minden jó legyen!
Én lány vagyok, nekem a barátom csinálja pontosan ugyanezt... sok biztatót nem tudok mondani, valószínûleg nem szeret igazán vagy nem annyira mint te:((
Ne izgulj. Simán nõ! Ez a veszekedés a génjeibe van.
A kérdező hozzászólása: mindig mindent megbeszélünk, segíteni akarok, megoldást erre az egészre, de hát minden felidegesíti, nem tudom. én próbálok pozitívan hozzá állni, megérteni, de háát...
Uhh szívás, erre nem nagyon tudok mit mondani... Talán beszéld meg vele.
Én is ugyaebben a cipõben járok, csak nekem a pasim csinálja ezt mindig velem. Az is baj hogy én nem vagyok türelmes. Szerintem az jó módszer hogy õ keresse a te társaságod ne pedig te az övét. Ahogy írtad eddig te kerested mindig õt, most keressen õ téged. Ha megteszi ezt akkor tutira érdekled, tehát szeret. Ha pedig nem akkor ez nem a számodra megfelelõ csaj, tovább kell lépni akkor sajnos, bmilyen rossz. Az is lehet, hogy majd késõbb rájön hogy te mennyit is törõdtél vele, akkor meg majd hiányozni fogsz neki. De kit tudja, akkor már téged nem biztos hogy fog õ érdekelni. De ilyen az élet. Próbáld ki, ez jó módszer, a többit meg rád bízom.

Az egész hétvégét a barátnőmmel töltöttem és lett utána egy kis egészségügyi problémám odalent, eléggé megduzzadt a bőr a sokszori "játszadozás" miatt gondolom. Valakinek volt már ilyet?

Szóval, 3 napot voltunk együtt és 3 nap alatt négyszer elégített ki orálisan. Nem használtunk semmiféle külső dolgot a "jobb csúszás" érdekében szóval kicsit kellemetlen volt, ahogy csinálta a dolgát. A 2. nap után már éreztem, hogy fáj a péniszem a bőr és kicsit meg is volt duzzadva, de azért a 3. nap reggelén még egyszer játszadozott vele és mikor hazaértem már nagyon megvolt duzzadva rajta a bőr/fityma. Ez még mindig fent áll, parázok hogy el fog-e múlni magától. Valakinek volt már ilyet? Kicsit idiótán néz ki mivel a vége van egy kicsit megduzzadva és a közepe szóval amíg ez nem múlik el addig nem csinálhatok semmit. És tényleg kib*szottul fájdalmas egy dolog ez, kéretik nem röhögni rajta.

Legjobb válasz: nyugi, elmúlik

nyugi, elmúlik
Figyelj ezt komolyan mondom ... valami baj van nem lenne szabad igy reagáljon ... menj el orvoshoz Az én barátnõm amikor ott aludtam nálla nap 3 szor játszott vele ...(nem kellett az engedélyem) Menj dokihoz
A kérdező hozzászólása: remélem is, hogy elmúlik. Igazából nem tudom, hogy hogy kéne reagálnia .. ennyire "megviselt" hétvégém még nem volt senkivel, fõleg nem valami segédanyag nélkül, kicsit kellemetlen volt így. Várok 2-3 napot és ha nem múlik, akkor doki.
az én páromnál is volt ilyen...gyógyszertárban lehet kapni gynoxin hüvelykrémet-ne aggódj, a nevével ellentétben férfiak is használhatják-azt hiszem benne is van az útmutatóban.Nekünk is van egy tubussal, nekem is, a páromnak is nagyon hamar segít.szinte már az elsõ használat után enyhít-bár ez inkább gombás fertõzésekre van, de szerintem más irritáló dologra se rossz.Ha kellemetlen megvenned, kérd meg a barátnõdet.

A barátnőmmel csak hétvégén szoktunk szexuálisan együtt lenni, és ma kijelentette, hogy most neki nincs kedve, meg nem kell azt minden hétvégén. Mi lehet a gond? Barátnőm nem kíván engem?

Legjobb válasz: Lehet hogy neki nem az fontos szexeljen veled minden hétvégén, hanem csak hogy "veled" legyen. Törõdj vele ilyenkor is sokat, csinálj valami jó kis programot,menjetek moziba,sétáljatok vagy maradjatok otthon nézzetek meg egy filmet bújjatok össze és örüljetek egymásnak. És lehet hogy közben megjön a kedve a szexhez és nyert ügyed van.

az is lehet h megjött neki és fél elmondani ...ugyhogy ne aggódj...próbáld kedvesen felfogni és kedvesen, õszintén megbeszélni vele... ne a farkad irányítson hanem a szíved...
Lehet hogy neki nem az fontos szexeljen veled minden hétvégén, hanem csak hogy "veled" legyen. Törõdj vele ilyenkor is sokat, csinálj valami jó kis programot, menjetek moziba, sétáljatok vagy maradjatok otthon nézzetek meg egy filmet bújjatok össze és örüljetek egymásnak. És lehet hogy közben megjön a kedve a szexhez és nyert ügyed van.
Nem hinném, hogy egybõl a legrosszabbra kéne gondolnod(nem kíván stb.)Mivel csak hétvégén tudtok szeretkezni ezért megértem, hogy neked nagyon fontos-persze neki is, de nem vagyunk gépek és az nem törvényszerû , hogy hú szombat van és rohanjunk az ágyba.Valószínû nem volt kedve hozzá, vagy csak jól esett neki volna összebújni veled, újra érezni a kezdeti varázst.Szerintem légy vele megértõ és soha sem tudhatod, hogy egy összebújásnak-nevetésnek-filmnézésnek mi lesz a vége.Lehet pont aközben kíván meg.De ha ez téged nagyon zavar akkor beszéld meg vele
de igen is lehet olyan h nincs kedve! miért ne lehetne? (mondjuk nekem sztem még nem volt olyan..) de simán lehet ha emg nicns kedve ne erõltesd emrt neki csak rosszabb lesz! igaza van h nem muszáj mindig
Szia.Szerintem nincsen semmi gond.Annyi az egész hogy akkor pont nem akarta a szexet.Ezen ne kezdj el agyalni, hogy most miért nem akarta.Ne vond kérdõre mert abból csak veszekedés lesz és esetleg a jövõheti is elmarad :D Ha tényleg nagyon zavar akkor kérdezz rá óvatosan hogy mi a gond. Amúgy meg légy figyelmes és ha a barátnõd nem akarja a szexet, akkor ne erõltesd, lényeg hogy mindig legyél vele nagyon figyelmes. Hidd el értékelni fogja. Sok sikert
Beszéld meg vele. Mi sajnos nem tudjuk.
ilyen nincsen h nincs kedve. vagy menstruál, és titkolja mert szégyenli. De lehet h meg bántottad! nekem volt egy fium akivel hasonló elyzetben voltam, ritán jutottunk ágyba, de én már alig vártam azt a helyzetet, és meg örültem érte, a buszon meg a suliba is, kishijján letéptem a gatyót rola! ugy h deritsd ki ah mi van vele lehet az is h fájt neki az utolso és azért, vagy látott egy mutogatos bácsit és elment a kedve. sok fajta oka lehet! ha van még kérdésed ird meg nekem személyesen és én válaszolok neked! [email protected] az oldalam ami még készül: segitseg.oldal.biz
Lehet h csak a mikulás bácsi van nála....
MEGCSAL
Lehet olyan, hogy nincs kedve, és ne erõltesd, mert akkor még a jövõ HAVI is elmaradhat. És még az is lehet, hogy közben tényleg csak összebújni akart. De próbáld meg megbeszélni vele.
Semmi gond szerintem nincs. Nálunk is van olyan, hogy 1 hétig semmi, aztán meg egy éjszaka 4-5 alkalom. Lehet következõ hétvégén mikor találkoztok, csak leszakítja rólad a ruhát, úgy kíván.

Mennyi idő alatt lehet kigyógyulni a vírusos hasmenésből és egész napos hányásból? Hétvégén utaznánk el és a barátnőm tegnap egész nap hányt és ment a hasa.

Legjobb válasz: Lehet hogy õ ki fog belõle kászálódni hétvégére, viszont ilyenkor az egy családban, háztartásban élõkön is át szokott menni, úgyhogy lehet hogy majd pont te esel bele hétvégére. Nem tudni. Általában az ilyen fertõzések 1-2 nap, max. 3-4 napig szoktak tartani, de vannak extrém esetek, amikor 1 hétig is elhúzódhat akár. Mindenesetre diétázni kell ilyenkor, sok folyadékot inni, tejet vagy kakaót mellõzni, lehet venni probiotikumot, hányinger ellen is van gyógyszer, azt is lehet bevenni.

Lehet hogy õ ki fog belõle kászálódni hétvégére, viszont ilyenkor az egy családban, háztartásban élõkön is át szokott menni, úgyhogy lehet hogy majd pont te esel bele hétvégére. Nem tudni. Általában az ilyen fertõzések 1-2 nap, max. 3-4 napig szoktak tartani, de vannak extrém esetek, amikor 1 hétig is elhúzódhat akár. Mindenesetre diétázni kell ilyenkor, sok folyadékot inni, tejet vagy kakaót mellõzni, lehet venni probiotikumot, hányinger ellen is van gyógyszer, azt is lehet bevenni.
Mások az igényeitek. Késõbb még gond lesz. :/
Heti egyre nemet mond? Mi lesz ha 10 éves vagytok házasok? Csak ünnepnapokon? Ez a lány nem kicsit nem szeret szexelni, ez igy nem lesz jó. Meg lehet mondani neki, hogy a napi 1 sem ritka pároknál :)
Telhetetlen?! XD Napi 3, az telhetetlen! Vagy te csinálsz valamit nagyon rosszul, vagy kifogtál egy fapinát.
Itt komoly gondok vannak, ha heti 1-nél többet nem igényel, kivéve persze, ha mindketten 60 évesek vagytok. Fogalmam sincs miért mondott nemet de szerintem nincs igaza. Ha így folytatódik akkor a házasság után örülj, ha az évfordulótokon egyszer orgazmust színlel és azzal kell kihúznod egy évig. Vagy, ha megbeszélitek és ezt õ el tudja fogadni akkor járj hivatásoshoz vagy tarts szeretõt.
heti egy az sok??? én két év után is minden nap vágytam a páromra... volt h többször is :)
én 22éves vagyok barátnõm 23, 4 éve vagyunk együtt de még mindig sûrûn szexelünk kb. heti 6 napot!
Ha jól értem a hétvégente 2 szex már sok?
A kérdező hozzászólása: hogyan beszeljem meg ezt a baratnomel
Elég egyértelmû, de némi segitség. "ne haragudj, de én sokkal többször kivánlak, és nekem nagy szenvedés ha nem szeretkezhetek veled, legalább hetente egyszer"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!