Találatok a következő kifejezésre: A henna milyen (25 db)

A henna milyen alapanyagokból állítható össze?

ocsi tudom hogy rossz a témakör de nem tudtam hova irjam. :/

Legjobb válasz: cukor, citromlé, henna, eukaliptusz olaj.

cukor, citromlé, henna, eukaliptusz olaj.

Barna a hajam. Hennával milyen lenne?

Világosabb vagy sötétebb? És hogy kell befesteni vele? Milyen tartós lesz?

Legjobb válasz: Attól függ hogy milyen színû Hennával fested a hajad.Nem túl tartós,kb olyan hajszínezõ fílingû,de viszont ápolja a hajat.Hennát csak akkor használj, ha elhatároztad: egy életen át kitartasz mellette, vagy lenöveszted, ha megunod. A hennás hajat ugyanis utána a bolti festék nem fogja be!

Attól függ hogy milyen színû Hennával fested a hajad.Nem túl tartós, kb olyan hajszínezõ fílingû, de viszont ápolja a hajat.Hennát csak akkor használj, ha elhatároztad: egy életen át kitartasz mellette, vagy lenöveszted, ha megunod. A hennás hajat ugyanis utána a bolti festék nem fogja be!
szerintem azért ennek járj utána, hogy be fogja-e vagy nem. biztos jól tudja az elözõ válaszoló, de ha esetleg mégsem, akkor kipróbálhatod. mert a henna ápolja is hajat, szép fényt ad neki, csak természetes összetevõket tartalmaz és szép színt is ad, szerintem bármilyen-momdjuk inkább sötétebb árnyalatú barna hajnak.
A kérdező hozzászólása: nem fogja be utána a bolti? akkor inkább maradok a hagyományosnál! köszi! :) )))
de ha nem túl tartós, akkor miért kellene lenöveszteni?? ezt nem értem:D akkoj chak lekopik idõvel..mert ha nem, akkor tartós lenne...bocsi mááár..
Milyen buta ember lehetsz utolsó. Mi ez az igénytelen írás? :S

Festett vörös hajat milyen re fog be a henna hajfestek?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem, mert a henna a festett hajat nem fogja be...(kivéve ha hennával volt festve elõtte is)

Egyáltalán nem, mert a henna a festett hajat nem fogja be...(kivéve ha hennával volt festve elõtte is)
mint elõttem írták, nem fogja be, de ha rákened, akár roncsolhatja is... kémiai festés után legalább 2-3 hónapot kell várni a hennázással, és jobb, ha ezalatt samponból és balzsamból is káros anyagoktól mentesre (szóval természetes alapanyagúra) váltasz :)
Volt valaki aki kimerte próbálni a festékes hajra a hennát?! 3-4 hónapot azért kell várni vele, hogy a káros anyagok távozzanak. A henna a szintetikus anyaggal olyan kémiai reakcióba lép, hogy a haj elszárad tõle. Amúgy befogja a festett hajat is. Mert 3-4 hónap elteltével is még ottmarad a festett haj, csak éppen már a festék szintetikus hatóanyagi csökkennek. Ami már nem okoz jelentõsebb kárt a hajnak.
Három-négy hónap elteltével a henna hatására élénk vörös lesz. Körülbelül a harmadik alkalom után éred el, hogy a hajad csodás legyen. Akár hetente is felteheted a hennát. Utána olajos hajpakolást kell feltenni. (olívaolaj+citrom)


Ki festi hennával a haját? Milyen a változás hajfesték után? Hol (boltban), melyik fajtát veszitek?

Ahogy én utánanéztem a henné color drága,a henna classis középkategória a henna color pedig egész olcsó nemtudom mi a különbség köztük csak az árat látom mindegyik természetes alapanyagokból van elvileg. És ha nem válik be 1-2hó után vissza lehet térni a "rendes" hajfestékre? Mert az tudom hogy vegyi festék után 1 hót várni kell henna el?tt, utánna is elég ennyi? Remélem fodrászkellékben kapható!? Ja és mindegyiknek van vörös beütése? Mert én barnát szeretnék. Minden tapasztalat érdekel!

Legjobb válasz: Én elõször életembe hennával festettem be a hajamat mahagóni színnel.Nagyon szép vöröses barna lett tõle a hajam és több hónapig olyan színe volt bár tudom te barnát akarsz olyat válassz!Ezek a festékek erõsebbek,jobban befogják a hajadat,és nem károsítják mint a bolti tömegcuccok. Még annyit érdemes tudni hogy a fekete henna festékben vannak káros anyagok ugyhogy azt kerüld!Jah és én megvártam amíg lekopik a hennás hajfesték utána tértem át a boltira.Én gyógynövényes boltba szereztem be.Próbáld ki.Sok sikert!

Én elõször életembe hennával festettem be a hajamat mahagóni színnel.Nagyon szép vöröses barna lett tõle a hajam és több hónapig olyan színe volt bár tudom te barnát akarsz olyat válassz!Ezek a festékek erõsebbek, jobban befogják a hajadat, és nem károsítják mint a bolti tömegcuccok. Még annyit érdemes tudni hogy a fekete henna festékben vannak káros anyagok ugyhogy azt kerüld!Jah és én megvártam amíg lekopik a hennás hajfesték utána tértem át a boltira.Én gyógynövényes boltba szereztem be.Próbáld ki.Sok sikert!

Milyen lenne az én hajamra a henna?

viszonylag sötétbarna vállnál egy kicsit hosszabb hajam van és csak a haj alsó rétegét szeretném szeretném befesteni hennával. nem szeretném vörösre.

Legjobb válasz: a hennénak mindig lesz egy picit vöröses árnyalata, de a legtöbbnek csak ahogy a napfény eisk rá ugy lehet látni.

a hennénak mindig lesz egy picit vöröses árnyalata, de a legtöbbnek csak ahogy a napfény eisk rá ugy lehet látni.
A kérdező hozzászólása: az még nem olyan nagy gond (: köszönöm
A kérdező hozzászólása: értem bocsi félreértettem. köszönöm a válaszokat :)
Natúr hennával csak vöröses színre lehet festeni.
A kérdező hozzászólása: és a nem natúrral van valami baj? rossz mellékhatások vagy valami?
nekem nem volt gáz a színezettel, csak gyorsan kopik.
Nincs rossz mellékhatása, csak azt írtad, hogy vörösre nem szeretnéd. -.-"

Használna a hajamnak a henna? (bővebben lent) Milyen színűek vannak? Melyiket érdemes megvenni?

Hullámos hajam van és egyszer kimosható hajfestékkel befestettem de az mégis bennemaradt és kicsit még mindig vöröses néhány helyen. Eredetileg világosabb barna hajam van :) Milyen hennát vegyek? Jót tenne a hajamnak? :D Hányféle barna henna van?

Legjobb válasz: Tiszta hennából csak vörös van. A többi csak hennás hajfesték, ami ugyanúgy káros. A sima hennára nem is mindig lehet másik hajfestékkel ráfesteni, le kell növeszteni, mielõtt másik színt akarsz. Barnát csak ezekkel a vegyi hennás festékekkel lehet festeni, jót biztos nem tenne, sõt...

Tiszta hennából csak vörös van. A többi csak hennás hajfesték, ami ugyanúgy káros. A sima hennára nem is mindig lehet másik hajfestékkel ráfesteni, le kell növeszteni, mielõtt másik színt akarsz. Barnát csak ezekkel a vegyi hennás festékekkel lehet festeni, jót biztos nem tenne, sõt...

Milyen színűre fogja be a platina szőke hajamat a henna legszőkébb árnyalata?

Hallotta,hogy a henna hajfesték sokkal kíméletesebb,s?t ápolják a ahajat festés közben,de nemtudom milyen hatást fejtene,ki az én sz?ke hajamra festve.

Legjobb válasz: Én használtam henna hajfestéket.Hatása annyi volt hogy árnyalatnyival festette sötétebbre vagy világosabbra a hajam.Második hajmosásnál már észre se lehetett venni.Az igaz hogy nem árt se a fejbörnek,se a hajnak,jo hatásárol híres,és csillogossá teszi a hajat.

Én használtam henna hajfestéket.Hatása annyi volt hogy árnyalatnyival festette sötétebbre vagy világosabbra a hajam.Második hajmosásnál már észre se lehetett venni.Az igaz hogy nem árt se a fejbörnek, se a hajnak, jo hatásárol híres, és csillogossá teszi a hajat.

A henna hajszínező milyen sokáig marad rajta a hajon?

Nekem középbarna szin? hajam van és egy kicsit szeretném sötétebre beszinezni a töredezett hajszálak miatt, mennyi id? után kopna le egyenletesen?

Legjobb válasz: Volt hennával színezve a hajam, nekem három hajmosás után az eredeti hajszínem nézett vissza a tükörbõl... Szóval nem túl gazdaságos, lévén elég drága azért a hennafesték. :P Töredezett hajszálakra jobb megoldás az olló! :)

Volt hennával színezve a hajam, nekem három hajmosás után az eredeti hajszínem nézett vissza a tükörbõl... Szóval nem túl gazdaságos, lévén elég drága azért a hennafesték. :P Töredezett hajszálakra jobb megoldás az olló! :)
Sajnos azt kell mondanom, hogy a hennás hajfestés nem a legjobb. Egyrészt nagyon hamar kikopik, nekem kb. egy hétig tartott a színe, és ráadásul alig fog. Ha szõke vagy, tudsz sötétíteni vele, de nekem pl. középbarna hajam van és a vörös henna egyáltalán nem fogta meg. És ráadásul nem is fog egyenletesen, és utána nem nagyon tanácsos hagyományos hajfestékkel festeni, mert azt is le fogja dobni.
A natúr henna hajfesték, tehát nem a hennás(azaz csak henna tartalmú) nagyon sokáig megmarad a hajon. A színe fokozatosan halványodik és nem lesz csúnya lenövés mint a normál hajfestésnél. Ha hajat festesz csak natúr hennát használj, mivel ami csak tartalmaz hennát az nem sokkal jobb mint a sima hajfestékek.
Utolsó, tudnál ajánlani natúr hennafestéket?

A barna hennának milyen mellékhatásai vannak?

esetleg kialakulhat b?rhólyagosodás miatta ? (több helyen)

Legjobb válasz: Allergiás reakció. mosd le azonnal!

Allergiás reakció. mosd le azonnal!

Milyen a henna, tapasztalatok?

Tudnátok linkelni hennával festett vörös hajat, és lehet-e festeni hennával olyan hajat, ami korábban már volt festve rendes festékkel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!