Találatok a következő kifejezésre: A helyzet hogy csak a szexen (4 db)

Soha nem volt hüvelyi orgazmusom. Eddig csak akkor tudtam elmenni, ha a csiklómat izgatták. De most az volt a helyzet, hogy szex közben izgattam, de belül is éreztem, hogy nagyon nagyon jó. Akkor ez most mi volt?

a bels? érzésre koncentráltam és el is mentem. Ez csak egy pózban sikerült. Amikor a barátom volt felül és picit felemelt. Igaz, hogy símogattam magam, de mégis azt éreztem, hogy ez a jó érzés inkább belülr?l jön. Akkor ez most milyen orgazmus volt?

Legjobb válasz: Hüvelyi, szerintem. Ugye milyen jó dolog??? Kis gyakorlattal a sokat emlegetett G-pontot is meg lehet találni, én legalábbis azt hiszem, nekem megvan.:-D

Hüvelyi, szerintem. Ugye milyen jó dolog??? Kis gyakorlattal a sokat emlegetett G-pontot is meg lehet találni, én legalábbis azt hiszem, nekem megvan.:-D
Valami jó dolog, minek töröd rajta a fejed? inkább élvezd és örülj neki.
Hát nem tom lehet mindkettõ, de sztem inkább belsõ, één is csak ugy tok elmenni ha eleinte apárom izgatja a sciklómat, mert jobban felpörget, ugyhogy ez más érzés is volt nem?MErt ha igen akkor ez hüvelyi volt :)
ez valószinüleg azért van mert régebben ha maszturbáltál akkor csak a csiklódat izgattad
Elõször is! vagy G-pontot ért a párod vagy csak simán akkorát élveztél, hogy szokatlan volt! Másodszor: a csikló olyan formájú, hogy az idegkötegek nem érnek véget a csikló kis gömb aalkú végénél, hanem a van két hosszúkás nyúlvány ami a hüvelybemeneten át a gátig fut végig!mintha két láb lenne. Ettõl lehet hüvelyi orgazmusod!

A helyzet az hogy csak a szexen jár az agyam... Mit tegyek?

koromnál fogva alég esélytelen még szexuális kapcsolatot létesítenem egy n?nem? egyeddel ( =) ) mivel még csak 14 éves vagyok... Akármit csinálok, sportolok , tanulok(/ nék ) zenét hallgatok " játtszok a gépen " csak azon jár az eszem....Jelenleg barátn?m sincs... És ilyen egyéjszakás bonyodalmat meg nem szeretnék.. van e tippetek hol ismerkedjek ( akár konkrét )... Tapasztalatom hogy a suliból nem érdemes csajt választani... ismeretlen lányokhoz meg nem tudok milyen szöveggel odamenni.. szóval "csajozós dumák " is jöhetnek... huh ez egy kicsit husszúra sikeredett

Legjobb válasz: Jársz szórakozni? Vagy csak a haverokkal lógni? Ha õk csajoznak, amikor ott vagy, akkor neked is menni fog. Amúgy ha találnál egy kicsivel idõsebb vagy tapasztaltabb barátnõt, akkor megoldódna a problémád.

Jársz szórakozni? Vagy csak a haverokkal lógni? Ha õk csajoznak, amikor ott vagy, akkor neked is menni fog. Amúgy ha találnál egy kicsivel idõsebb vagy tapasztaltabb barátnõt, akkor megoldódna a problémád.
A kérdező hozzászólása: csak lógunk a haverokkal=(
Azt mondod, tisztában vagy vele, hogy esélytelen. Akkor most mit is akarsz? Csajozni, vagy egy csajt találni, akit befûzhetsz? Mert ez most nem egyértelmû. A szexhez meg még van idõd. Természetes, hogy ez jár a fejedben, elvégre most kezdenek tombolni a hormonjaid, de inkább oldjad meg magadnak, hidd el ez lesz a legcélravezetõbb.
A kérdező hozzászólása: marok marcsi is unalmas:(
kérd meg a haverjaidat, hogy adjanak tanácsokat. ha normális haverjaid vannak tuti segítenek neked. ne búsúlj. gondolom ez a "szex utáni vágyakozás" sem tart örökké. Vagy ha már nagyon nem bírsz magaddal akkor csak a marok marcsát tudom ajánlani.
Kezdetnek nézd meg a Hangyák a gatyában c. filmet! Kb. errõl szól! Láthatsz néhány jó, és kevésbé jó próbálkozást! Meg, hogy mi az ami vérciki! :-)
Láttad a férfiagy felépítését? Van egy rajz valahol errõl... Akkor tudod, hogy ez teljesen természetes - fõleg ebben a korban. Próbálj meg kicsit idõsebb lánnyal ismerkedni: olyan anyás, gondoskodó típussal - majd õ tanít. De ne rohanj, és érzéssel bánjál vele. És legyél türelmes: ezt nem jó erõltetni.
Legegyszerûbb maszturbálni, az talán kicsit visszafog a vágyból... ismerkedõs szövegre meg szerintem kevés ez a hely... de a ha rákeresel neten elég sok ezzel foglalkozó oldalt találhatsz :) az elöttem szóló által említett képet meg megtaláltam itt : http://e-forwards.com/wp-content/uploads/2007/09/male_brain...
Hmh...a szexéhség normális...^^ De miez a szöveg h "koromnál fogva ... mivel még csak 14 éves vagyok" ??? Én is 14 vtam...csajozásról meg annyit h szemezel vele, odamész, és tied a pálya. Am ez a suliból ne feeling szar...mostani bnõmmel 2évig voltunk barátok suliban...aztán 1x...nem részletezem. Sok sikert!

Csak nekem kevés a heti 2-3 szex, ti hogy vagytok ezzel, nálatok mi a helyzet?

Legjobb válasz: Terhesség idején? Ez iszonyat vßaltozó, pl mi heti 1-2 alkalommal voltunk együtt régen, most meg havi 1-2 alkalom, én félek a sextöl most, igaz vérezgettem az elsö trimeszterben.

Terhesség idején? Ez iszonyat vßaltozó, pl mi heti 1-2 alkalommal voltunk együtt régen, most meg havi 1-2 alkalom, én félek a sextöl most, igaz vérezgettem az elsö trimeszterben.
mi minden nap szeretkezünk.
Hát mi 2 havonat 1x vagyunk együtt. Örülök ha aludhatok
De jó neked, hogy szexelhetsz! nekem nem engedi a doki :( már 3 és fél hónapja semmi :(
A kérdező hozzászólása: ezaz, nálunk is mindennapos volt, de most valahogy ritkul egy ideje...:-(
Mi is le vagyunk tiltva a szexrõl. Már úgy sajnálom néha a férjemet és hát hazudnék ha nem hiányozna nekem is...én boldog lennék a heti 2-3-al ha lehetne...
Mi is kb. 2-3 naponta vagyunk együtt, de nekem elég is. Ilyen téren nem vagyok annyira kívánós.És nem is baj, hogy kimaradnak napok, mert utána annál jobb.Persze a férjemet szoktam kényeztetni szinte minden nap, mert tudom, hogy õ igényli, és az õ hormonjai ugyanúgy dolgoznak.Azt észrevettem, hogy a szexet õ is kevésbé kívánja.Terhességem elõtt pl. soha nem hivatkozott fáradtságra. Szerintem tudat alatt félti a kislányunkat.Pedig lehetne, nem vagyunk eltiltva, és problémamentes a terhességem.De valahogy most én sem vagyok a régi.
Mi van, nektek nincs TV-tek?
A kérdező hozzászólása: Van, bár én speciel boldogab lennék nélküle.
Ha nem tudsz vele beszélgetni sem, akkor mi a pi**ának feküdtél le vele?? Hülyíted szegényt, hagyd ott ha nem jó vele.
Szerintem ez ne legyen kérdéses. Se érzelmi, se szexuális téren nem elégít ki....akkor meg mindek kell ez a kapcsolat? Egyértelmû mit kell tenned. Petranova
Külsõség és rajongás a válasz...majd csak megunod, mert így semmi értelme nincs az egésznek, elvégre egy kapcsolat errõl szólna. Hagyd el, hidd el találsz jobbat, akivel megtudod beszélni a dolgokat, és még a szex is jó lesz.Nem veszítesz semmit!
Ha meg ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor beszéld meg vele a problémákat. Próbáld jobban megismerni, mondd el neki, hogy szeretnéd, ha többet beszélgetnétek, erre lenne igényed - meglátod, hogy fogadja. és ami a szexet illeti, mondd el neki, miért nem jó Neked, mit hogyan szeretnél.
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom ( se vele se nélküle) Egy idõ után meguntam és közös megegyezéssel elváltak útjaink, mert még beszélgetni sem lehetett vele, nem volt közös témánk és nem volt saját véleménye sem semmirõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!