Találatok a következő kifejezésre: A helyzet hogy csak a (108 db)

Az a helyzet, hogy van egy srác a suliban, látszik rajta, hogy elég félénk. Nekem tetszik, de én is félénk vagyok ilyen téren, és nem tudom, hogy beszéljek vele, mert nem szeretnék odamenni csak úgy. Hogy kezdeményezzek?

mert haverjai is néznek,meg ? is volt,hogy nézett és szerintem nem az a tipus,aki odmegy simán egy lányhoz..csak hát én meg szeretnék beszélni vele,de nem tudom milyen ürüggyel..vagy hogy fussunk össze ketten valahol,ahol tudnánk dumálni..segítsetek,mert így rossz :(

Legjobb válasz: Kérj tõle kölcsön valamit és akkor vissza is kell adnod, egybõl kétszer tudtok összefutni. vagy,hogyha tudod,hogy esetleg valamibõl jó,akkor kérd meg,hogy korrepetáljon.

Kérj tõle kölcsön valamit és akkor vissza is kell adnod, egybõl kétszer tudtok összefutni. vagy, hogyha tudod, hogy esetleg valamibõl jó, akkor kérd meg, hogy korrepetáljon.
Hanyadikos vagy? a srác idõsebb nálad? kérdezhetsz tõle akár valamilyen kis hülyeséget is, vagy hogy hogy tetszik neki a suli(ha egykorúak vagytok) vagy, ha idõsebb, akkor azt, hogy mik a tapasztalatai a tanárokról, meg a suliról... vagy ha van büfé a suliban, akkor elmehetsz mellette szünetben a barátnõiddel, és közben mindha csak nekik mondanád, hogy menyjünk le a büfébe(vagy, hogy menyjünk valamit vásárolni)... ha bár ehhez nem mindig kell sok reményt fûzni, van, hogy én is pénz nélkül megyek suliba, és gondolom, másoknál is elõfordul... remélem tudtam segíteni
igaza van az elsõ válaszolónak, akár egy tollat is kölcsönkérhetsz tõle, azzal a kifogással, hogy dogát írtok, és senkinek sincs felesleges tolla az osztályban. vagy ha vannak képek a falon, vagy tablók, esetleg mehettek sorba az osztálytársaiddal, és közben akár már oda is kerülhetsz mellé, és elkezdhetsz vele beszélgetni, és innen már csak egy kis fantázia kell
A kérdező hozzászólása: Ezek jók..csak az a baj, hogy új a suliban, szerintem nem rég költöztek a városba, mert eddig nem láttam, pedig 10-es. Én 11-es vagyok. Büfébe meg nem szokott járni :(( Volt, hogy nézte a tablókat a falon, de még nagyon a elején volt, de majd megpróbálom hátha. Csak akkor sem tudom, mit mondhatnék neki. Mert egy lánynak azért más doamenni..fõleg ha nem tetszem neki...:S De nagyon félénk az tuti! Nem tudom, esetleg jó ötlet lenne, ha összefutunk az udvaron szünetben, hogy köszönök neki? Nem nézne hülyének, hogy nem is ismerem?
Köszönj neki nyugodtan! A köszönés az intelligenciához tartozik:) Én pl a napokban egy , , kiszemelt" lányt úgy szólítottam + a buszmgállóba, h eléggé távol áltam tõle, és elmentem megnéztem a menetrendet. Õ a tábla elõtt állt. félhangosan monddtam, h ilyen késõn jön a busz? köszöntem neki és megkérdeztem szintén arra a buszra vár-e? és innentõl kezdve végigbeszéltük az egész utat a buszon:) én is kicsit félénk vagyok e téren, de rájöttem h sokkal lazábban kell hozáállni, ki tudja, talán egyszer még összejöhet...:P
Ìgy elég nehéz megmondani, mivelmsemmi infot nem ìrtál, hogy mit csináltál, és hogy...menj továbbképzésre, ott segítenek

Nokia C6-00-ra letöltöttem a Foursquare alkalmazást, de az a helyzet, hogy csak az otthoni wifi-mel működik. Valakinek volt már hasonló helyzete?

A lényeg az, hogy így semmit nem ér, hiszen ha távol vagyok az otthonomtól, akkor nem tudok felmenni az alkalmazásra, mert azt írja : No internet Connection.. :/ netezés közben is próbáltam már felmenni rá (hogy rávoltam kapcsolódva a mobilnetre)de úgy sem ment :( van vkinek vmi ötlete? :) :/ el?re is köszi! :)

Szeretnék venni a szüleimnek és a testvéremnek karácsonyra ajándékot. Az a helyzet, hogy csak 1000 Ft-om van összessen. Tipp valami egyszerû de mégis nagyszerû ajira?

tudom nincs sok pénzem de azért szeretném meglepni õket valamivel. Tavaly dvd-t kaptak de most konkrétan kijelentették, hogy dvd ne legyen a fa alatt....

Legjobb válasz: Még van idõ karácsonyig, spórolj.

Még van idõ karácsonyig, spórolj.
Tudsz varrni? Ha igen, vegyél egy nagy csomag vattát (olyat, ami "tépõs") és a régi zoknikból, amik kicsik, vagy nincsen meg a párjuk, csinálj plüss majmot. Kb. így az egész 200 Ft-ból megvan, mert annyiba kerül egy nagyobb csomag vatta, hogyha van otthon tû, cérna, meg néhány gomb, akkor csak összedobod. Ha érdekel részletesen hogyan kell csinálni, írj privit :)
Az hogy FAKE. Keress hobbit, nyomoronc.
? ezt nem értem... ha rágod a körmöd, akkor elmész? vagy ha dug téged csak úgy mész el, h ha közbe rágod a körmöd? nem gondolod h kicsit kamu ez a kérdés? :D
hátulról rakjon amikor készülsz elmenni, és akkor nem látja, hogy rágod a körmöd.:Ddetényleg
Lol, ez most komoly? Ilyet se hallottam még? De mi köze van az orgazmusodhoz nem értem....
és ha túl rövid a körmöd nem is tudsz elmenni? XD elég fék jellegû, szasztokot nem szoktak lányok köszönni. szerintem olvass képregényeket, az a nekedvaló XD
Próbáld meg. Ne rágj körmöt. Egy idõ után le szoksz róla. Amúgy nincs ott a körmödnél semmi sem, ami ingerelni tudná a csiklódat. A barátodra koncentrálj és élvezd, amit csinál vele(körömrágás nélkül). Remélem segíthettem. 14/F
Azt a rohadt XD XD!! Ilyet se hallottam még jót röhögtünk a haverjaimmal köszi :D XD

Szeretnék venni egy új processzort és egy alaplapot . Csak kérdés hogy milyet az a helyzet hogy 40. 000ft-m van rá. Tudnátok adni tippeket?

AMD FX-6300 3.5GHz AM3+ Processzor erre a processzora gondoltam . ASUS M5A78L-M LX3 Alaplapra . Nem tudom hogy megvegyem e . Ezért szeretném megkérdezni a véleményeteket . Nem egy csúcs kategoriás gépet szeretnék hanem egy középszíntüt.

Legjobb válasz: FX procit csak 890fx,970,990FX,990X chipset-es alaplapba érdemes tenni. ASUS M5A78L-M 760G.

FX procit csak 890fx, 970, 990FX, 990X chipset-es alaplapba érdemes tenni. ASUS M5A78L-M 760G.
ASROCK FM2A88X Extreme4+ AMD Athlon II X4 760K 3.80GHz FM2 BOX Ez a kettõ, talán jobb választás.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
+1 az athlonos konfigra. vagy körülnézhetsz az LGA1150-es lapok körül is, és bele valami kétmagos pentium.

Hogy kell google-ben összefüggő mondatra keresni? Tudom, hogy általában kijön a mondat, ha beírom, de ezzel nem ez a helyzet, mert csak egyes szavaira ad ki keresést. Hogy kell jelezni hogy az egész tartományt akarom?

Legjobb válasz: Ha kettõnél több szót írsz be akkor mindegyikre keres. Ha idézõjelek között adod be akkor csak a kifejezésre. Próbáld csak ki beírod, h polgári légtér. Minden találatot kiad amiben szerepel az, h polgári vagy za ,h légtér akkor is ha nem függenek össze egymással. Ha idézõjelek között "polgári légtér" adod meg, akkor csak azokat hozza fel, amiben ez a kifejezés így szerepel.

Ha kettõnél több szót írsz be akkor mindegyikre keres. Ha idézõjelek között adod be akkor csak a kifejezésre. Próbáld csak ki beírod, h polgári légtér. Minden találatot kiad amiben szerepel az, h polgári vagy za , h légtér akkor is ha nem függenek össze egymással. Ha idézõjelek között "polgári légtér" adod meg, akkor csak azokat hozza fel, amiben ez a kifejezés így szerepel.
idézõjelekkel
A keresésénél éppen az a lényeg, hogy kulcsszavakat kell megadni, azokra jön ki a legtöbb találat. Egész mondatok is jönnek, próbáld csak meg!

Az a helyzet hogy nagyon tetszik nekem ( nem csak testileg) egy lány osztálytársam és nem tudom mit mondjak neki szerintetek hogyan közöljem vele hogy tetszik?

Legjobb válasz: ad egy: menj oda hozzá ad kettõ: hívd félre ad három: mond el neki, azt amit ide leírtál, pár bók kíséretében...

ad egy: menj oda hozzá ad kettõ: hívd félre ad három: mond el neki, azt amit ide leírtál, pár bók kíséretében...
Hány éves vagy? Ha 12 alatt adj neki cukorkát, csokit... Ha 13 vagy felette találkozzatok hívd el valahova...
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok :) és köszi a tippeket
szia szimpatikus vagy és szeretnélek megismerni ha normális lányról van szó akkor még örül is neki

Az a helyzet, hogy egy hónapig nem szedtem a fogamzásgátlót, rendesen meg is jött. Aztán ismét elkezdtem szedni és most nem úgy jött meg mint szokott, hanem csak barnázok. Ez mitől lehet?

Volt pár csepp vér is, de inkább úgy jött meg mintha már múlna el. Talán attól, hogy újra elkezdtem a gyógyszert és összezavarodtak a hormonjaim?

Legjobb válasz: Azért van, mert ez nem TicTac. Nincs ilyen, hogy egy hónapig szedem, egy hónapig nem... Ha szünetet akarsz, az minimum 6 hónap legyen, amúgy semmi értelme, csak ez történik.

Azért van, mert ez nem TicTac. Nincs ilyen, hogy egy hónapig szedem, egy hónapig nem... Ha szünetet akarsz, az minimum 6 hónap legyen, amúgy semmi értelme, csak ez történik.

Nagyon rossz magyar orszagon a helyzet innen csak menekulni lehet es szeretnenk ausztraliaban uj eletet kezdeni hogy fogad? Nem kuldenek haza? Es milyen arra az elet?

Legjobb válasz: Magyarország és Ausztrália, kezd ezek magtanulásával, aztán jöhet az összes többi.

Magyarország és Ausztrália, kezd ezek magtanulásával, aztán jöhet az összes többi.
Az Ausztrál letelepedéshez egy szigorú pontrendszeren kell teljesíteni egy adott pontszámot. Számít az életkortól kezdve az iskolai végzettség, szakma, nyelvtudás szintje, stb. A kérdésedet olvasva te a magyar letelepedéshez szükséges pontszámot sem érnéd el ha lenne ilyen.
Ilyen helyesírással persze, hogy rossz a helyzet Magyarországon. Gondolom az ausztrál emberek szívesen dolgoznak, hogy még egy bevándorlót eltarthassanak. Mindenesetre sok sikert!
Kérdésben nem Anglia van. Tisztában vagyok a repjegy árakkal. Arra írtam csak válaszul, hogy nagyon rossz a helyzet szerinte. Angolul tud, Ausztrál repjegyre és ottani élet kezdésre futja... Ez minden csak nem nagyon rossz helyzet. Persze mindennél van jobb is.
Angol nyelvtudas nelkul semki nem telepedhet le. Ezt kellene minden orszagban bevezetni es akkor a sok primitiv nem menne sehova, maxaz iskolaba.
Egyetértek az elõttem szólókkal, és azt tanácsolom, menekülj! Itthon nincs szükség tanulatlan emberekre. :-)
az ilyen buta ember el is mehet a fenébe. Legalább eggyel kevesebb ingyenélõt kell eltartani Magyarországon.
Milyen helyzet rossz? Annyira nem lehet rossz, ha a repjegyre valót sikerült félre tenni. Angol tudás megvan hozzá??
Már úgy értem ha pl Angliába menne, mivel Ausztrália a fent leírtak miatt elég esélytelen.
Utolsó, egy repülõjegy szerinted mennyibe kerül? Még zsebpénzbõl is meg lehet venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!