Találatok a következő kifejezésre: A helyzet hogy csak (110 db)

Nokia C6-00-ra letöltöttem a Foursquare alkalmazást, de az a helyzet, hogy csak az otthoni wifi-mel működik. Valakinek volt már hasonló helyzete?

A lényeg az, hogy így semmit nem ér, hiszen ha távol vagyok az otthonomtól, akkor nem tudok felmenni az alkalmazásra, mert azt írja : No internet Connection.. :/ netezés közben is próbáltam már felmenni rá (hogy rávoltam kapcsolódva a mobilnetre)de úgy sem ment :( van vkinek vmi ötlete? :) :/ el?re is köszi! :)

Szeretnék venni a szüleimnek és a testvéremnek karácsonyra ajándékot. Az a helyzet, hogy csak 1000 Ft-om van összessen. Tipp valami egyszerû de mégis nagyszerû ajira?

tudom nincs sok pénzem de azért szeretném meglepni õket valamivel. Tavaly dvd-t kaptak de most konkrétan kijelentették, hogy dvd ne legyen a fa alatt....

Legjobb válasz: Még van idõ karácsonyig, spórolj.

Még van idõ karácsonyig, spórolj.
Tudsz varrni? Ha igen, vegyél egy nagy csomag vattát (olyat, ami "tépõs") és a régi zoknikból, amik kicsik, vagy nincsen meg a párjuk, csinálj plüss majmot. Kb. így az egész 200 Ft-ból megvan, mert annyiba kerül egy nagyobb csomag vatta, hogyha van otthon tû, cérna, meg néhány gomb, akkor csak összedobod. Ha érdekel részletesen hogyan kell csinálni, írj privit :)
Az hogy FAKE. Keress hobbit, nyomoronc.
? ezt nem értem... ha rágod a körmöd, akkor elmész? vagy ha dug téged csak úgy mész el, h ha közbe rágod a körmöd? nem gondolod h kicsit kamu ez a kérdés? :D
hátulról rakjon amikor készülsz elmenni, és akkor nem látja, hogy rágod a körmöd.:Ddetényleg
Lol, ez most komoly? Ilyet se hallottam még? De mi köze van az orgazmusodhoz nem értem....
és ha túl rövid a körmöd nem is tudsz elmenni? XD elég fék jellegû, szasztokot nem szoktak lányok köszönni. szerintem olvass képregényeket, az a nekedvaló XD
Próbáld meg. Ne rágj körmöt. Egy idõ után le szoksz róla. Amúgy nincs ott a körmödnél semmi sem, ami ingerelni tudná a csiklódat. A barátodra koncentrálj és élvezd, amit csinál vele(körömrágás nélkül). Remélem segíthettem. 14/F
Azt a rohadt XD XD!! Ilyet se hallottam még jót röhögtünk a haverjaimmal köszi :D XD

Szeretnék venni egy új processzort és egy alaplapot . Csak kérdés hogy milyet az a helyzet hogy 40. 000ft-m van rá. Tudnátok adni tippeket?

AMD FX-6300 3.5GHz AM3+ Processzor erre a processzora gondoltam . ASUS M5A78L-M LX3 Alaplapra . Nem tudom hogy megvegyem e . Ezért szeretném megkérdezni a véleményeteket . Nem egy csúcs kategoriás gépet szeretnék hanem egy középszíntüt.

Legjobb válasz: FX procit csak 890fx,970,990FX,990X chipset-es alaplapba érdemes tenni. ASUS M5A78L-M 760G.

FX procit csak 890fx, 970, 990FX, 990X chipset-es alaplapba érdemes tenni. ASUS M5A78L-M 760G.
ASROCK FM2A88X Extreme4+ AMD Athlon II X4 760K 3.80GHz FM2 BOX Ez a kettõ, talán jobb választás.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
+1 az athlonos konfigra. vagy körülnézhetsz az LGA1150-es lapok körül is, és bele valami kétmagos pentium.

Az a helyzet hogy nagyon tetszik nekem ( nem csak testileg) egy lány osztálytársam és nem tudom mit mondjak neki szerintetek hogyan közöljem vele hogy tetszik?

Legjobb válasz: ad egy: menj oda hozzá ad kettõ: hívd félre ad három: mond el neki, azt amit ide leírtál, pár bók kíséretében...

ad egy: menj oda hozzá ad kettõ: hívd félre ad három: mond el neki, azt amit ide leírtál, pár bók kíséretében...
Hány éves vagy? Ha 12 alatt adj neki cukorkát, csokit... Ha 13 vagy felette találkozzatok hívd el valahova...
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok :) és köszi a tippeket
szia szimpatikus vagy és szeretnélek megismerni ha normális lányról van szó akkor még örül is neki

Az a helyzet, hogy egy hónapig nem szedtem a fogamzásgátlót, rendesen meg is jött. Aztán ismét elkezdtem szedni és most nem úgy jött meg mint szokott, hanem csak barnázok. Ez mitől lehet?

Volt pár csepp vér is, de inkább úgy jött meg mintha már múlna el. Talán attól, hogy újra elkezdtem a gyógyszert és összezavarodtak a hormonjaim?

Legjobb válasz: Azért van, mert ez nem TicTac. Nincs ilyen, hogy egy hónapig szedem, egy hónapig nem... Ha szünetet akarsz, az minimum 6 hónap legyen, amúgy semmi értelme, csak ez történik.

Azért van, mert ez nem TicTac. Nincs ilyen, hogy egy hónapig szedem, egy hónapig nem... Ha szünetet akarsz, az minimum 6 hónap legyen, amúgy semmi értelme, csak ez történik.

Az a helyzet hogy Július elejére le szeretnék fogyni 10kg-t. Csak azt nem tudom hogy hogyan. Tippek?

168cm magas,70kg és 16 éves lány vagyok.A barátaim szerint jo vagyok így,de én nem érzem jol magam a boromben :( Ezért kérnék olyan fogyokurás modszereket,amik bevállnak,mer nyári szunetre szeretném ha vékony lennék :) Sokan a sportot ajánlják,de az a helyzet h a szívem nem bírja a futást :/ és az is nagy hátrány,hogy 1,5 honapja mutotték a lábamat ezért nehéz lessz sportolni,de a feluléseket csinálom,naponta 100-at!!! Nyárig már csak 39 nap van hátra,és ezalatt kéne elérnem a 60 kg-t vagyis -10kg-t!! :/ Kérlek segítsetek :S.....Elore ish nagyon koszonom :)

Legjobb válasz: Felüléssel nem érsz el semmit. Diéta+kardio segithet ,de azzal is legalább 2 hónap leadni 10 kg-t. Késõn kezdtél el ezen gondolkodni.

Felüléssel nem érsz el semmit. Diéta+kardio segithet , de azzal is legalább 2 hónap leadni 10 kg-t. Késõn kezdtél el ezen gondolkodni.
hát már késõ
...A mai napig is 60 és 65 kiló között mozgok (karácsony után pl. 65 kiló vagyok ált.) Igyekszem tartani ezt az étrendet azóta is + táncolok, meg mozgok mindennap egy keveset). Néha közbe jön egy-egy mozi vagy ilyesmi, akkor megengedem magamnak, hogy popcornt vagy pizzát egyek a párommal. Szóval ÉLETMÓD váltás. :) Ennyi az egész. :)
A kérdező hozzászólása: jajj mindenkinek nagyon koszonom, már hétfotol csinálom ezt az életmodváltás :) eddig már 2nap alatt 1kg mínusz :) remélem sikerulni fog ez az álmom :)

Hogy kell google-ben összefüggő mondatra keresni? Tudom, hogy általában kijön a mondat, ha beírom, de ezzel nem ez a helyzet, mert csak egyes szavaira ad ki keresést. Hogy kell jelezni hogy az egész tartományt akarom?

Legjobb válasz: Ha kettõnél több szót írsz be akkor mindegyikre keres. Ha idézõjelek között adod be akkor csak a kifejezésre. Próbáld csak ki beírod, h polgári légtér. Minden találatot kiad amiben szerepel az, h polgári vagy za ,h légtér akkor is ha nem függenek össze egymással. Ha idézõjelek között "polgári légtér" adod meg, akkor csak azokat hozza fel, amiben ez a kifejezés így szerepel.

Ha kettõnél több szót írsz be akkor mindegyikre keres. Ha idézõjelek között adod be akkor csak a kifejezésre. Próbáld csak ki beírod, h polgári légtér. Minden találatot kiad amiben szerepel az, h polgári vagy za , h légtér akkor is ha nem függenek össze egymással. Ha idézõjelek között "polgári légtér" adod meg, akkor csak azokat hozza fel, amiben ez a kifejezés így szerepel.
idézõjelekkel
A keresésénél éppen az a lényeg, hogy kulcsszavakat kell megadni, azokra jön ki a legtöbb találat. Egész mondatok is jönnek, próbáld csak meg!

Nagyon rossz magyar orszagon a helyzet innen csak menekulni lehet es szeretnenk ausztraliaban uj eletet kezdeni hogy fogad? Nem kuldenek haza? Es milyen arra az elet?

Legjobb válasz: Magyarország és Ausztrália, kezd ezek magtanulásával, aztán jöhet az összes többi.

Magyarország és Ausztrália, kezd ezek magtanulásával, aztán jöhet az összes többi.
Az Ausztrál letelepedéshez egy szigorú pontrendszeren kell teljesíteni egy adott pontszámot. Számít az életkortól kezdve az iskolai végzettség, szakma, nyelvtudás szintje, stb. A kérdésedet olvasva te a magyar letelepedéshez szükséges pontszámot sem érnéd el ha lenne ilyen.
Ilyen helyesírással persze, hogy rossz a helyzet Magyarországon. Gondolom az ausztrál emberek szívesen dolgoznak, hogy még egy bevándorlót eltarthassanak. Mindenesetre sok sikert!
Kérdésben nem Anglia van. Tisztában vagyok a repjegy árakkal. Arra írtam csak válaszul, hogy nagyon rossz a helyzet szerinte. Angolul tud, Ausztrál repjegyre és ottani élet kezdésre futja... Ez minden csak nem nagyon rossz helyzet. Persze mindennél van jobb is.
Angol nyelvtudas nelkul semki nem telepedhet le. Ezt kellene minden orszagban bevezetni es akkor a sok primitiv nem menne sehova, maxaz iskolaba.
Egyetértek az elõttem szólókkal, és azt tanácsolom, menekülj! Itthon nincs szükség tanulatlan emberekre. :-)
az ilyen buta ember el is mehet a fenébe. Legalább eggyel kevesebb ingyenélõt kell eltartani Magyarországon.
Milyen helyzet rossz? Annyira nem lehet rossz, ha a repjegyre valót sikerült félre tenni. Angol tudás megvan hozzá??
Már úgy értem ha pl Angliába menne, mivel Ausztrália a fent leírtak miatt elég esélytelen.
Utolsó, egy repülõjegy szerinted mennyibe kerül? Még zsebpénzbõl is meg lehet venni.
Köszönéskor két puszi, ha csókot akar, úgyis észre fogod venni.
Na, találkoztatok azóta?Mi volt?:)
két puszi legyen: D de a második kicsit jobban a szája mellé sikerüljön véletlen: D ez a kettõ között van sztem tök megfelelõ lenne ebben a helyzetben:D
A kérdező hozzászólása: úgy látom itt nem fogok elõrébb jutni :D
Szerintem attól függ hogy váltatok el egymástól.De ha újra találkoztok, szerintem nyugodtan smárold le, nyilván nem barátkozni akar...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!
Ami a bulin történik az a buliban is marad :) Hacsak nem viszitek tovább, de ezt meg kell erõsíteni. Vagyis én amondó vagyok maradjon a köszönéskor a normális 2 puszi aztán majd meglátjátok hogy tovább! 22/F
semmiképpen se smárold le rögtön... valószínûleg õ is agyal azon, hogyan fog lezajlani a találkozás, de attól még, h kavartatok, még nem jártok, nem léptetek élbõl kapcsolatba, azon még dolgozni kell, és nem azzal, hogy már a köszönésnél is csókolóztok. tapasztalatból mondom, h én nem örülnék neki. (és nem is örültem, ha így közeledtek felém a fiúk, akikkel elõzõ este kicsit összefejeltünk.) 24/N
sztem is rögtön csók mert ha találkozik veled ezt akarja, nem barátkozni...
smárold le helybe, légy férfi!
A kérdező hozzászólása: kösz :D
két puszi és figyeld. Ha lehet többet, úgyis látni fogod. De attól, h egy buliban kavartatok, még nem biztos, h célszerû azonnal ledugnod a nyelved a torkán.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!