Találatok a következő kifejezésre: A hekket vagy (4 db)

A hekk tenyésztéséről hallott valaki hasonlokat mint a pangasiusról? Vagy a hekk még nem tartozik a túl tenyésztett halakhoz?

Legjobb válasz: A hekket nem tenyésztik, hanem az Atlanti-óceánból halásszák. Van élettere bõven.

A hekket nem tenyésztik, hanem az Atlanti-óceánból halásszák. Van élettere bõven.

A hekket hirelen, vagy lassan, és kb hány percig kell sütni?

Legjobb válasz: Szia! Bõ Forro olajba szoktam,es fedot teszek ,hogy a kozepe se maradjon nyers,megforditom .Mikor mindket oldala szep sult akkor kesz!! JO ETVAGYAT!!

Szia! Bõ Forro olajba szoktam, es fedot teszek , hogy a kozepe se maradjon nyers, megforditom .Mikor mindket oldala szep sult akkor kesz!! JO ETVAGYAT!!
Szia! Egyet értek az elõttem szólóval...(Balatonon büfében dolgozok). Még annyit tennék hozzá, hogy kb. 10 perc, de függ a hal nagyságától!
Ha hekket sütök akár egészben, akár filézettet, sosem teszek rá fedõt.A filézettet kevés olajban sütöm és gyorsan, így nem esik szét és jó ropogós lesz.4-5 perc elég egy oldalhoz, de ha látod hogy szépen pirul, fordítsd meg.Fedõ alatt atomjaira szétesik a hal, ugyhogy fordítani sem tudod.


Melyikben több a fehérje 1kiló hekk hal vagy 1kiló csirkemell?

Legjobb válasz: Csirkemell 100g/24,7g fehérje, heck 100/20,2g fehérje.

Csirkemell 100g/24, 7g fehérje, heck 100/20, 2g fehérje.
A kérdező hozzászólása: és mennyivel több ha valamelyikben nagyobb a mennyiségee


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!