Találatok a következő kifejezésre: A hcg hogyan (137 db)

Az AFP tesztem negatív. Viszont a HCG értékhez odaírták, hogy feltűnően alacsony (Hcg 0.33, AFP 0.77, uE3 1.26). Úgy tudom, hogy 0.7-2.5 MoM tartományba kéne esnie. Baj lehet az alacsony HCG szint? Mit jelent?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem az egész egy megbízhatatlan, már-már "jóslás" kategóriába tartozó vizsgálat. ( saját tapasztalatból mondom). De nekem azt mondta a dokim, hogy akkor nagyobb a kockázata valamilyen rendellenességnek, ha a hcg magas, vagyis 2,5 fölött van. Ne aggódj, az egész csak arra jó, hogy feleslegesen stresszeljék a kismamákat! Jó egészséget nektek! 23.hetes kismama

Szia! Szerintem az egész egy megbízhatatlan, már-már "jóslás" kategóriába tartozó vizsgálat. ( saját tapasztalatból mondom). De nekem azt mondta a dokim, hogy akkor nagyobb a kockázata valamilyen rendellenességnek, ha a hcg magas, vagyis 2, 5 fölött van. Ne aggódj, az egész csak arra jó, hogy feleslegesen stresszeljék a kismamákat! Jó egészséget nektek! 23.hetes kismama

Ha a hcg-teszten a 2. vonal erősödik, akkor az azt jelenti, hogy van embrió a petezsákban? Vagy üres petezsáknál is emelkedik a hcg szintje?

Els?sorban azok a kismamik válaszoljanak, akik 6-7. héten is csináltak terhességi tesztet. Köszönöm!

Legjobb válasz: Én tesztet is csináltam a 6. héttõl többet is, erõsödött, és a vérbõl is nézték a hcg-t, az is növekedett, 1200, 3000, 16000, majd a 9. héten 200-at csökkent, és a terhességet be kellett fejezni. Közben pedig UH-on csak üres petezsákot láttunk végig! Szóval, igen, akkor is emelkedik a hcg, ha a petezsák üres! Remélem, nálad nem lesz ilyen!

Én tesztet is csináltam a 6. héttõl többet is, erõsödött, és a vérbõl is nézték a hcg-t, az is növekedett, 1200, 3000, 16000, majd a 9. héten 200-at csökkent, és a terhességet be kellett fejezni. Közben pedig UH-on csak üres petezsákot láttunk végig! Szóval, igen, akkor is emelkedik a hcg, ha a petezsák üres! Remélem, nálad nem lesz ilyen!
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Ma este megyek uh-ra.

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

Ha az orvos megállapította a terhességet, hogy lehet, hogy a vérkép nem mutatja a Hcg-t?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama

Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama
Megint elsõ vagyok: amikor én voltam a dokinál az én babámnak sem volt még szívhangja, még sem kért a doki hcg-t. Ma már 18 hetes vagyok és szépen fejlõdik a baba!
Ezt nem nagyon értem! Hogyan állapította meg? Uh-val? Hány hetes terhességet állapított meg?
A kérdező hozzászólása: Igen, Uh-val, 5 heteset. Aztán rá egy napra mentem vérvételre, de az eredményben nem látok ilyet, h Hcg..pedig elvileg kellene legyen, nem?
kell, de mit mondott? mert a barátnömnél volt olyan hogy látott valamit az orvos vérvételre küldte (ismétldöröe 2 nap múlva megint) és mivel egy alacsony hcg szint volt de nem növekedett ezért egy elhalt magzata volt, ami sima menstruációval távozott kb egy hétre rá. szóval a doki felelötlenül jelentette ki hogy egy életképes terhesség, mert 5 hetesen tuti nem volt szívhang sem még.
A kérdező hozzászólása: Azt nem is mondta, h van szívhang, csak annyit, h 5 mm-es gesztációs zsákot lát. Ráadásul semmi tünetem nincs, úgy értem, sem mellfeszülés, sem hányinger, semmi...Egyszóval nem értem. És csak jövõ héten tudok visszamenni hozzá.
Szia! A vérvétel eredményében csak akkor szerepel, a hcg szó is, ha a doki kérte ezt a hormon vizsgálatot. Lehet a Tied nem kérte, mert nem a terhesség tényét vizsgálta, hiszen látja a babát, hanem csak az állapotodra volt kíváncsi...vas...stb. Gratulálok amúgy :)
Szia! Igaza van 12:21-nek, ha már elõtte nap megállapította, akkor nem feltétlen kért HCG-t, csak ugye amúgy is kérnek vérvételt, ha kiderül, hogy terhes vagy. Legalábbis nálunk így volt, aztán amikor olyan vérvételre küldött, hogy konkrétan a HCG-t nézte, na akkor rajta volt a papíron, hogy Béta-hcg, illetve az értéket is feltüntették. Remélem segítettem. Üdv.
Ha a doki megállapítja a terhességet, akkor nem kér HCG-t. Csak akkor, ha odamész, hogy volt pozi teszted, de õ mégsem lát semmit!

Mitől lehet, hogy valaki sorozatosan negatívat tesztel és/vagy menstruál és közben mégis terhes? Ilyenkor vérből is negatív a teszt? Lehet, hogy csak nem választja ki a veséje a hcg-t?

ha lehet azok, akik ilyet még nem tapasztaltak ne írják meg, hogy ha negatív a teszt és menstruál valaki, az tuti nem terhes, mert

Legjobb válasz: Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.

Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.
Én sem hallottam még ilyet, viszont olyanról már hallottam, hogy valakinek a veséje nem választott ki bizonyos anyagokat, így akár a hcg-vel is elõfordulhat, hogy nem választja ki. Viszont a vérbõl ilyenkor is ki kell mutatnia, mert ha terhesség van, akkor hcg is van. Lehet valami endokrin rendellenesség vagy hasonló.
Lehet, van valami betegség, rá is írják a tesztekre, mikor lehet álnegatív az eredmény. De a vérvétel biztos, már egész korán is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: ahhoz, hogy valami a vizeletben kimutatható legyen a vesének (szerintem) ki kell választania...
Most találtam errõl tájékoztatot. Akkor álnegatív, ha még korán tesztel az illetõ. Vesebetegség esetén álpozitív lehet a teszt.

Az igaz, hogy a hcg csak a nemvárt után kezd el gyorsabban termelődni?

Tehát,hogy utána duplázódik csak naponta?

Legjobb válasz: A hcg nem tudja, mikorra nem várod:) A beágyazódás a 12. napon fejezõdik be, a 13. naptól termelõdik (általában, persze vannak kivételek) a hcg. És innentõl minden nap duplázódik.

A hcg nem tudja, mikorra nem várod:) A beágyazódás a 12. napon fejezõdik be, a 13. naptól termelõdik (általában, persze vannak kivételek) a hcg. És innentõl minden nap duplázódik.
A menstruációval szerintem sincs összefüggésben, csak éppen annyi, hogy a napok száma megegyezik (amikor meg kellene jönnie és amikor elkezd termelõdni a hcg).

Mennyi az esélye annak, hogy vetélés után a teszt kimutatja a hcg-t?

Legjobb válasz: szia! Korai vetélés esetén , vagy mikor? Koraterheségben , fõleg ha spontán vetélés volt , akkor még napokig , hetekig benne marad a szervezetben a hcg, csak alacsonyodik folymatosan a szintje. Ha meg arra írányul a kérdés, hogyha vetélés után teherbe esel , és akkor is van -e hcg , arra meg a logikus válasz: igen , hiszen ez a terhességi hormon:)

szia! Korai vetélés esetén , vagy mikor? Koraterheségben , fõleg ha spontán vetélés volt , akkor még napokig , hetekig benne marad a szervezetben a hcg, csak alacsonyodik folymatosan a szintje. Ha meg arra írányul a kérdés, hogyha vetélés után teherbe esel , és akkor is van -e hcg , arra meg a logikus válasz: igen , hiszen ez a terhességi hormon:)
Ha a vetélés több, mint 30 napja volt, akkor vagy valamit nem jól csináltak a mûtétkor, vagy újabb baba van... (mármint ha pozitív a teszt)
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert nekem évek óta rendszerint reggel és nagy görcsökkel jött meg ebben a hónapban pedig most délután jött meg de alig van görcs és vérzés igaz tegnap együtt voltunk az esetleg befolyásoló tényezõ???? és ha esetleg veszek egy tesztet az kimutatná??? és nem is menzi szerû görcs hanem inkább szúrkálós ami már több napja van és eléggé kellemetlen is
2. vagyok. Tesztelj! Ha eltérõ a mensi, akkor lehet, hogy baba van! Reggeli elsõbõl próbáld meg, és ha pozitív, akkor menj hamar dokihoz, és mondd el neki a vérzést, mert a biztonság kedvéért felír neked progeszteronpótlást!
A kérdező hozzászólása: biztos h nem baba mert a mensi olyan mint szokott sajna de köszönöm a biztatást

Ma voltam laboron, a HCG szintem 25mIU/ml feletti volt, tehát, pozitív. Pénteken is voltam, akkor is ez volt az eredmény. Akkor most valószínű, hogy nem vagyok terhes, hiszen nem nőt a HCG szint?

Legjobb válasz: A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?

A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?
A kérdező hozzászólása: igen, ettõl féltem:-((( a dokival sajna csak holnap találkozom. azért köszi.
azért ne add fel, hátha te kivétel vagy, ugyanis létezik olyan, hogy valakinek lassabban nõ a hcg-szintje... szorítok!

Miert van az hogy tegnap leesett a hcg-m es ma reggel meg hanyingerem van?

Legjobb válasz: honnan tudod, hogy leesett a hcg-d? jársz vérvételre? hány hetes vagy?

honnan tudod, hogy leesett a hcg-d? jársz vérvételre? hány hetes vagy?
Azért ha fáj a hasad inkább menj el dokihoz, azért ennyire nem szokott egy vetélés sem elhúzódni. Inkább nézzenek meg uh-on. Sajnos lehet még méhen kívüli is. Én elmennék, mert nekem ha idõben észrevették volna a méhen kívülit akkor nem kellett volna kivenni a petevezetékem. Jó, hogy sikerült utána is a baba, de akkor is... azért csak meg kellett mûteni, nem mindegy... Ilyen fájdalommal ne várj keddig.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendesek vagytok...elvagyok keseredve de azert picit jon meg a kedvem, hogy ezutan fogekonyabb leszek..a doki adott duphastont azt szedem..ha nagyon eros lesz este a fajdalom akkor bemegyek az elsoseglyre..csak az a baj, hogy szlovakiaban olyan az elsosegly mintha otthon lennek meg lehet jobb is...de ha nyagony eros lesz akkor bemegyek
hogy vagy? van valami változás?
A kérdező hozzászólása: hat koszi nagy valtozas nincs..csupan annyi hogy most estere mar piros jon nem barna..szerinted a menzi??
igen, akkor sajnos az kezdõdik valszeg. Sajnos nem tudsz mit tenni.
A kérdező hozzászólása: amugy lehet, hogy jobb is mert akkor az az jelenti, hogy kitisztultam ott lent ...ugye??es akkor nem kell orvosi beavatkozas .....mert ha kellene akkor nehezebben termekenyulok meg....igaz?
A kérdező hozzászólása: basszus most meg megint barna..mi lehet ez?
A kérdező hozzászólása: hát kérdezted, hogy van-e valami valtozás...eddig nem volt most már van...sajnos egy orája elment a baba rendesen láttam a wc-be, hogy ott van..csak gondolotam megirem...
Sajnálom. Te mindent megtettél. HA a gyógyszer ellenére elment akkor sajnos életképtelen volt, fõleg, hogy csökkent a hcg, így biztos, hogy elhalt a terhesség. De ne keseredj el nagyon, mert a következõ terhesség biztosan hamar összejön, és így lehet, hogy nem kell mûtét sem, hogy kijött. Minden jót kívánok, és menjél vissza mindenképpen kedden a dokihoz, hogy megnézze minden kijött-e, mert most már csak ez a legfontosabb, hogy Veled minden oké legyen.
A kérdező hozzászólása: Hát igen..mindenkeppen megyek keden 9orakor a dokihoz....aztan majd irom hogy mit mondot..remelem minden rendbe lesz...de annyira rossz volt latni jaj istenem olyan 5cm-es lehettt szegenykem..hat igen ahogy mondod en mindent megtettem sajnos igy lett de remelem a kovetkezo mar eletképes lesz...koszonom, hogy irsz nekem
A kérdező hozzászólása: na most ertem haza...hala istennek nem kell orvosi beavatkozas ugyhogy kitisztultam..de az a baj, hoy nekem kronikus manduagyulladasom van es az is okozhatta ezt..ugyhogy ugy nez ki hogy ki kell szedni a mandullamat:( holnap megyek torletre meg vervetelre...aztan csutortokon kiderul, hogy ki-e kell vagy nem...szoritsatok
Ne keseredj el!!! Ha most mégse jön össze, akkor innentõl még fogékonyabb leszel teherbe esni! Mi is egy évig próbálkoztunk utána 2 vetélésem is volt, és most várom a babámat.. szóval fél év alatt 3x voltam terhes.. elõtte meg nem akart összejönni! Ha zselés cucc volt, akkor az lehet, hogy a nyálkahártya, vagy petezsák.. sajnos... nekem is a fõorvos mondta, hogy figyeljem az ilyen szövetszerû dolgokat... De még nincs veszve minden! Pihenj, próbálj aludni... de ha erõsödik a görcs akkor jobb ha bemész... addig is próbálj bevenni vagy 500 mg magne+b6-ot!!! az enyhíti a görcsöket, de ha az se segít, akkor irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Koszike nagyon rendes vagy kedden mindenkeppen irok, hogy mit mondott a doki..azt tudom mondani hogy nagon faj a hasam.fekudni nem tudok mert akkor meg jobban faj ha jarkalok akkor nem erzem meg ha ulok..barna folyasom van de mar az sem annyira eros mint volt, de olyan 11ora korul elmentem wc-re es olyan mintha zselatin jott volna ki barna, de hala istennek meg piros verzesem nem volt....amugy mar nagyon szerettuk volna a kisbabat mar 1eve probalkozunk...nagyon elvagyunk keseredve..:(
Mibõl tudod, hogy leesett? Vért vettek? Uh.on voltál? Ugyanis nekem méhen kívül terhességem volt. Össze-vissza ingadozott a hcg-ém, mert ugye nem volt túl sok a véremben, de mégis mindig 1000 felett volt, és ez lett gyanús, még két hét után is, de baba sehol nem volt látható, mert baromira elnézte a dokim a dolgokat. Nekem is volt hányingerem, de inkább csak az idegességtõl szerintem, mert ahhoz azért nekem elég alacsony volt a hcg szintem, hogy hányingert okozzon. Hány nap volt a két vérvétel között?
A kérdező hozzászólása: Volt barna folyasom elmentem a dokiho vettek vert es eddig 200-volt tegnap meg csak 80..ma meg hanyingerem van:(
hát gondolom ezzel visszarendelt mára, vagy holnapra. akkor kiderül, sajnos nem jelent jót, de hátha nincs baj. hányingered meg attól még lehet.
A kérdező hozzászólása: hat kedden kell vissza mennem..de eddig nem volt hanyingerem meg nem szedultem mostmeg igen...de elobb olyan erdekes barna zseles valami ment el tolem...:(
Sajnos valószínûleg elvetéltél. Gondolom majd csinálnak uh-ot, és ott látszik majd, hogy maradt-e bent valami, de ilyen hcg mellett nem hiszem. Legalább akkor nem kell mûtét. Sajnálom, hogy ez történt...
A kérdező hozzászólása: es ha igen mikor lehetne ujjra probalkozni???
Figyu, mi méhen kívüli után, hogy meg is mûtöttek nem hagytunk ki csak egy menszit, és utána 2. hónapban már terhes voltam, és tök egészséges a lányom, most is itt pakolgat, szóval tapasztalat. Nekem a dokim mondta, hogy ne várjunk, mert a legújabb felfogás szerint akkor ha hamarabb összejön a terhesség akkor a szervezet még tudja mit kell tenni, és elég jó arányban ilyenkor egészséges terhességek jönnek. Hát, nekünk bejött:) ) Viszont egyik ismerõsöm dokija mondta nekik, hogy várjanak méhen kívüli után még fél évet azóta sincs baba... Ez most már több mint egy éve. Lehet nem ezzel van összefüggésben, de én hittem a dokimnak, pedig én várni akartam mellesleg megjegyzem, mert nekem a méhen kívüli véletlen terhesség volt, és még nem akartuk azonnal a babát, mert még akkor 1 éves volt a nagyobbik lányom. Szóval mi csak éppen nem védekeztünk utána, de nem figyeltünk semmit..
A kérdező hozzászólása: Koszike..nagyon rendes vagy most egy kicsit megnyugtattal most kedden megyek orvoshoz megneznek es ha tenyleg elveteltem akkor probalkozunk ujra:)
Ne várj keddig !!! Ha méhen kívüli terhesség , nem szabad várni-életveszélyes Menj el egy maszek dokihoz UHra , ott azonnal fogadnak. Az is lehet hogy rosz helyen tapadt és ha kapsz rá gyógyszert megmarad. MENJ ORVOSHOZ MINÉL HAMARABB
A kérdező hozzászólása: es az lehet, hogy elveteltem és utana még 2csik marad a teszten?
persze lehet 2 csíkos a teszt! Hiszen az egy dolog hogy csökken a hcg de nem ürült még ki teljesen... Én azt javaslom, hogy figyeld magad, pihenj nagyon sokat, és ha véletlen nagyon görcsölnél, vagy vérezni kezdenél akkor inkább hívj mentõt! Én úgy vetéltem el, hogy 1. nap teszt pozitív, dokinál még nem láttak semmit! 2. nap görcsölgettem, egyszer csak elöntött a vér még a törcsi se tartotta meg... Mentõvel vittek be, mert nagyon véreztem... egyébként kb. 2-3 óra alatt lezajlott a dolog, utána még fájt a hasam, de már nem volt olyan vészes! Nekünk 3 hónapra rá az elsõ próbálkozós hónapban összejött a baba! A lényeg, hogy pihenj sokat, és ha bármi különöset érzel, menj az ügyeletre, vagy hívj mentõt!! Majd írj kedden, hogy mi volt! Szurkolok! 22hkm
De jó, hogy nincs komoly baj, és nem kell mûtét. Viszont a manduládat jobb kivenni, ha még bent van, mert terhesség alatt is sok gonoszságot okozhat, ha már nagyobb a magzat. Könnyebben elkapsz mindent, mert a mandulán gyûlik a baci. Sok sikert kívánok Nektek, hogy hamar sikerüljön újra a baba, de tényleg vágj neki a mandulamûtétnek, mert jobb lesz utána, bár pár napig tuti nem lesz kellemes, de a végeredmény jobb lesz. Majd írjál, ha van valami fejlemény. Írhatsz priviben is, ha gondolod:) Minden jót!!!

A vérképem azt mutatja, hogy a HCG szintem 83, 8 U/L. Mennyi ideje lehetek terhes, ha ez a HCG eredmény?

Az orvosom jövõhétig nem elérhetõ, és akkor lesz az ultrahang is.

Legjobb válasz: Ebbõl az adatból nem lehet pontos hetet megállapítani.De abból hogy mikor jött meg utoljára igen.

Ebbõl az adatból nem lehet pontos hetet megállapítani.De abból hogy mikor jött meg utoljára igen.
Számold ki magadnak... utolso menzesz elsõ napjától kell számitani....
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg méhen kívüli terhesség. Végig menstruáltam, erõs görcseim vannak, elájultam és hánytam a fájdalmaktól és a vizeletsugaras teszt nem mutatta ki csak a vérkép. Ez alapján nem tudom kiszámolni.
Sajnálom :( De hogyhogy méhen kívüli gyanúval nem ultrahangoznak azonnal? Ez nem játék, hanem sürgõs beavatkozást igénylõ állapot! (Egyébként méhen kívülinél a Hcg termelõdés, úgy tudom, más, mint a méhen belül lévõ terhességnél.) Drukkolok, meg aggtódom is :( Írd meg, mi lett!
A kérdező hozzászólása: azért nem ultrahangoztak meg, mert a tb-m nincs befizetve és igy akihez tegnapra beutaltak az elküldött , miszerint õt nem érdekli, hogy mivan velem majd ha lesz tb, akkor ellát. Patkányok. Ez nem játék.. Azt se tudom, hogy hol van és azt se, hogy mennyi ideje van ott az a pici.. Emellett még életveszélyes is.. Köszönöm magyar egészségügy!
Ha fizetõsre mész? Nem megoldható?
nekem a ciklus 23. napján a HCG 40 U/L volt, rá 4 napra 380 lett. jó lenne nézni egy pár nap múlva megint értéket, mert méhenkívülinél jelentõsen lassabban emelkedik a hormonszint. a pontos terhességi kort úgy is az UH alapján nézik majd.
Kérdezõ! Azonnal keresd fel a betegjogi képviselõt! Magyarországon a terhesgondozás ingyenes, akkoris, ha nincs tb-d. Az más kérdés, hogy különben is el kellene látniuk, majd a nav behajtja a tb tartozásod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!