Találatok a következő kifejezésre: A hcg és (131 db)

Mi a különbség a HCG és a Béta HCG között?

Már ha egyáltlán van különbség. Vérvételen melyiket nézik, ha arrak íváncsiak, hogy feljődik-e a terhesség? Vagy egy és ugyanaz, és mind a kettő nagyjából két naponta duplázódik?

Legjobb válasz: Ha sima hcg vizsgalat, akkor pisibom nezik a terhesseget, ha beta hcg, akkor vervetel es verbol nezik.

Ha sima hcg vizsgalat, akkor pisibom nezik a terhesseget, ha beta hcg, akkor vervetel es verbol nezik.
A kérdező hozzászólása: Ahh köszi.
A terhesség fejlõdésénél vérbõl mindkettõt nézik, mindkettõ releváns, attól függ, hogy az adott intézmény melyiket csinálja. A legalkalmasabb a béta HCG erre. Mert a sima, össz HCG emelkedése a tumoros betegeknél is megfigyelhetõ ha olyan az adott daganat típusa -de ez csak plusz info -.Ezért van különbség közöttük. De a terhesség fejlõdésének üteme megállapítására mindkettõ alkalmas.

Lombik program! Kinek volt olyan hogy az ET után 10. napon a vérből megállapitották hogy terhes (84hcg) és a 14. napon pedig azt mondtak hogy csökkent a hcg és elment a baba?

Már tegnaptól nem szedem az utrogestant és az estrofent, de nem vérzek, lehet még valami reményem?Ez az első lombikom, 9 petesejtem volt, 8 sikerült.Ebből 2-t mindjárt másnap lefagyasztottak, 6-ot figyeltek.Hosszabb kultivációt választottunk.A beültetéskor már csak 4 volt életben.Úgy döntöttünk 1-t teszünk vissza.Az embriológus azt mondta hogy az az egy kitűnik a többi közül, nagyon nagy esély van a teherbemaradásnak.3-t lefagyasztottak 5 naposan.Beültetés után 4 napig voltam itthon, sokat pihentem feküdtem, utána dolgozni jártam.A 7. napon csináltam tesztet ami negativ lett.Úgy mentem 10.napon vérvételre hogy nem sikerült és lám délután jött a jó hír, ön terhes.Úszkáltunk a boldogságban, de a 14.-ik napi vérvételen már rossz híreket mondtak nem növekedett a hcg, hanem csökkent, elhagyott minket a picurkánk, hagyjak ki minden gyógyszert, de nem jön meg a vérzés.Szerintetek a gyógyszerektől lehet?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom.azért ismételj egy terhes tesztet a héten.

Nagyon sajnálom.azért ismételj egy terhes tesztet a héten.
Ha sok progit szedtél kell vagy 3 nap hogy megjöjjön a vérzés. Ha csökkent a hcg sajnos már nincs esély. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Sajnos, ma csináltam tesztet és negatív.Nem tudok megbékélni a gondolattal, hogy elment.Jövõ hét pénteken megyünk az orvoshoz, szeretném a fagyi babákat minnél hamarább felolvasztani és újra próbálni.
Nekem is volt ilyen 2x is, bár alacsonyabb volt a hcg-m.
A kérdező hozzászólása: Neked mikor jött meg a vérzés?Mert nekem még mindig nincs semmi, de még csak jele sincs, hogy meg akarna jönni.

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

6+4 hetes terhes vagyok és a vérvételen a HCG nagyobb mint 5000 mIU/ml lett. Jó ez az eredmény?

Legjobb válasz: Konkrét számot nem tudsz? Amúgy semmit nem jelent ennyi idõsen már inkább az UH a mérvadó. A HCG növekedése akkor jó, ha kb két naponta duplázódik, csak a követéses hcg vérvételnek van értelme. Uh-n voltál már?

Konkrét számot nem tudsz? Amúgy semmit nem jelent ennyi idõsen már inkább az UH a mérvadó. A HCG növekedése akkor jó, ha kb két naponta duplázódik, csak a követéses hcg vérvételnek van értelme. Uh-n voltál már?
Amúgy itt van egy oldal, itt mindent leírnak, elég tág a tartomány, szóval tényleg semmitmondó egyszeri érték. http://www.baby2see.com/preconception/hcg.html
A kérdező hozzászólása: szept.23-án voltam UH-on, akkor 8mm-es petezsák volt és benne egy pici embrió :) De még nem vert a szívecskéje, akkor voltam 5.hetes. Ma megyek megint, ma már látnom kell, hogy ver a kis szíve. Ma vagyok 6+5 hetes terhes :)
Akkor biztos minden rendben lesz, ne foglalkozz a hcg-vel, mert nincs jelentõsége, ha van UH. Sok sikert:)
Mizujs? Mi volt uh.-n?
A kérdező hozzászólása: Ma megyek fél 3-ra, írok majd, hogy mit láttunk :)
A kérdező hozzászólása: 6mm-es a kisbabánk és szépen ver a kis szívecskéje :) petezsák, szikhólyag mérete tökéletes, úgyhogy minden rendben van :)

Mitől lehet, hogy valaki sorozatosan negatívat tesztel és/vagy menstruál és közben mégis terhes? Ilyenkor vérből is negatív a teszt? Lehet, hogy csak nem választja ki a veséje a hcg-t?

ha lehet azok, akik ilyet még nem tapasztaltak ne írják meg, hogy ha negatív a teszt és menstruál valaki, az tuti nem terhes, mert

Legjobb válasz: Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.

Mi köze van a HCG-nek a veséhez? A HCG-t a beágyazódott pete sejtjei, késõbb a méhlepény vélasztja ki. Tehát, ha terhes vagy, ki kell mutatnia a tesztnek, és a vérvételnek mindeképpen! Ha negatívat tesztel valaki és menstruál is nagyon ritka, hogy kiderül, hogy mégis terhes. Mert a vérzés még ok, de a tesztnek mutatnia kell. Ha gyanakszol arra, hogy a menstruálás és a negatív tesztek ellenére is terhes vagy, akkor ne várj vele, mindenképp menj el orvoshoz, aki már biztos, hogy meg tudja állapítani, hogy terhes vagy. Mert a vérzés a terhesség során álatalában nem jelent jót, így minél elõbb érdemes az orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy gyógyszert kell szedni, hogy megmaradjon a terhesség.
Én sem hallottam még ilyet, viszont olyanról már hallottam, hogy valakinek a veséje nem választott ki bizonyos anyagokat, így akár a hcg-vel is elõfordulhat, hogy nem választja ki. Viszont a vérbõl ilyenkor is ki kell mutatnia, mert ha terhesség van, akkor hcg is van. Lehet valami endokrin rendellenesség vagy hasonló.
Lehet, van valami betegség, rá is írják a tesztekre, mikor lehet álnegatív az eredmény. De a vérvétel biztos, már egész korán is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: ahhoz, hogy valami a vizeletben kimutatható legyen a vesének (szerintem) ki kell választania...
Most találtam errõl tájékoztatot. Akkor álnegatív, ha még korán tesztel az illetõ. Vesebetegség esetén álpozitív lehet a teszt.

A hcg szint és a rosszullétek, tünetek összhangban vannak? A menzim késik 2 napja.

...a h?m 37 fok reggel, a derekam fáj, meg a hasam is húz nyom szúr, a cicim egy picit érzékeny, émelygek, hányingerem van de a teszt negatív. Mégsem vagyok terhes? Vagy csak kevés a hcg?

Legjobb válasz: Ez akkor derül ki, ha pár nap múlva csinálsz tesztet, addigra nõ a hcg-d is, ha van baba, márpedig szerintem van. A hcg megemelkedése esetenként (mondjuk sok esetben) okoz rosszullétet, hányást, stb. ... úgyhogy türelem!

Ez akkor derül ki, ha pár nap múlva csinálsz tesztet, addigra nõ a hcg-d is, ha van baba, márpedig szerintem van. A hcg megemelkedése esetenként (mondjuk sok esetben) okoz rosszullétet, hányást, stb. ... úgyhogy türelem!
Szia! Nekem 5 napja késik, és még mindig negatívak a tesztek. Minden tünetem jelentkezett már, amit valaha olvastam, és mégsem mutatja ki a teszt... Várj pár napot, és ne idegeskedj. Puszi
nekem is volt pont ilyen. és mégsem baba volt. pedig annyira szerettem volna:(

Lombikosok, van olyan, hogy ha 2 embrio megtapad és az egyik baba elmegy, akkor visszaesik a hcg?

A kérdésemet ugy értem h volt egy jó pár pozi tesztem,és a mai már negatív.Et+10.napon vagyok.Lehet még pozi tesztem?Mármint lehet h azért visszaesik a hcg mert elmegy az egyik,de majd ujratermelõdik?

Legjobb válasz: legjobb lenne elmenned egy HCG vérvétlere. Sajnos gyakran van kémiai terhesség vagyis elindul valami de sajnos aztán mégsem marad meg. Beszélj a meddõségi intézettel ahol csinálták. remélem minden rendben lesz és lesz baba...

legjobb lenne elmenned egy HCG vérvétlere. Sajnos gyakran van kémiai terhesség vagyis elindul valami de sajnos aztán mégsem marad meg. Beszélj a meddõségi intézettel ahol csinálták. remélem minden rendben lesz és lesz baba...
A kérdező hozzászólása: köszi, h írtál.De nem tudom h reménykedhetek e.
Nem esik vissza, es a teszt sem lesz negatív. Tényleg jo lenne egy vervetel, hívd fel a meddosegidet szerintem is!
A kérdező hozzászólása: a dokim nálunk csak beülti után a 21.napon rendel vissza uh-ra.
Nálunk a beultetes utáni 14. vagy 12. napon mindig vervetel van (attól függ, hány naposan ültetnek vissza) Csak ezért írtam. Ugyanolyan tesztet használtal? Ugyanakkor kb?
A kérdező hozzászólása: egészen vasárnapig egy kazettás 10-es tesztet, végig kimutatta halványan.szombaton a digitális is kimutatta.vasárnap másik fajta nem mutatta.a kazettás tesztem elfogyott, vasárnap volt az utolsó.És h megnyugodjak csináltam egy digitálisat ma ami nega lett ami szombaton pozitiv.
Én úgy jártam, hogy egyszercsak elkezdtem vérezni, azonnal ügyelet. Ott látszott a méhben egy 10 mm-es petezsák. Hazaküldtek, hogy pihenjek, magnézium, egy hét múlva kontroll. Másnap halványabb lett a teszt. Aztán utána is minden nap halvány, de pozitív volt a teszt. Kiderült, hogy a másik méhen kívül volt. De a teszt végig pozitív volt, csak halványabban. Szerintem is biokémiai lesz nálad, olyanom is volt, akkor eleinte erõsödött, majd halványult a teszt, és egyszer csak negatív lett, vérzés nem volt, csak pár nappal az után indult meg, hogy abbahagytam a progeszteront.

Miert van az hogy tegnap leesett a hcg-m es ma reggel meg hanyingerem van?

Legjobb válasz: honnan tudod, hogy leesett a hcg-d? jársz vérvételre? hány hetes vagy?

honnan tudod, hogy leesett a hcg-d? jársz vérvételre? hány hetes vagy?
Azért ha fáj a hasad inkább menj el dokihoz, azért ennyire nem szokott egy vetélés sem elhúzódni. Inkább nézzenek meg uh-on. Sajnos lehet még méhen kívüli is. Én elmennék, mert nekem ha idõben észrevették volna a méhen kívülit akkor nem kellett volna kivenni a petevezetékem. Jó, hogy sikerült utána is a baba, de akkor is... azért csak meg kellett mûteni, nem mindegy... Ilyen fájdalommal ne várj keddig.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendesek vagytok...elvagyok keseredve de azert picit jon meg a kedvem, hogy ezutan fogekonyabb leszek..a doki adott duphastont azt szedem..ha nagyon eros lesz este a fajdalom akkor bemegyek az elsoseglyre..csak az a baj, hogy szlovakiaban olyan az elsosegly mintha otthon lennek meg lehet jobb is...de ha nyagony eros lesz akkor bemegyek
hogy vagy? van valami változás?
A kérdező hozzászólása: hat koszi nagy valtozas nincs..csupan annyi hogy most estere mar piros jon nem barna..szerinted a menzi??
igen, akkor sajnos az kezdõdik valszeg. Sajnos nem tudsz mit tenni.
A kérdező hozzászólása: amugy lehet, hogy jobb is mert akkor az az jelenti, hogy kitisztultam ott lent ...ugye??es akkor nem kell orvosi beavatkozas .....mert ha kellene akkor nehezebben termekenyulok meg....igaz?
A kérdező hozzászólása: basszus most meg megint barna..mi lehet ez?
A kérdező hozzászólása: hát kérdezted, hogy van-e valami valtozás...eddig nem volt most már van...sajnos egy orája elment a baba rendesen láttam a wc-be, hogy ott van..csak gondolotam megirem...
Sajnálom. Te mindent megtettél. HA a gyógyszer ellenére elment akkor sajnos életképtelen volt, fõleg, hogy csökkent a hcg, így biztos, hogy elhalt a terhesség. De ne keseredj el nagyon, mert a következõ terhesség biztosan hamar összejön, és így lehet, hogy nem kell mûtét sem, hogy kijött. Minden jót kívánok, és menjél vissza mindenképpen kedden a dokihoz, hogy megnézze minden kijött-e, mert most már csak ez a legfontosabb, hogy Veled minden oké legyen.
A kérdező hozzászólása: Hát igen..mindenkeppen megyek keden 9orakor a dokihoz....aztan majd irom hogy mit mondot..remelem minden rendbe lesz...de annyira rossz volt latni jaj istenem olyan 5cm-es lehettt szegenykem..hat igen ahogy mondod en mindent megtettem sajnos igy lett de remelem a kovetkezo mar eletképes lesz...koszonom, hogy irsz nekem
A kérdező hozzászólása: na most ertem haza...hala istennek nem kell orvosi beavatkozas ugyhogy kitisztultam..de az a baj, hoy nekem kronikus manduagyulladasom van es az is okozhatta ezt..ugyhogy ugy nez ki hogy ki kell szedni a mandullamat:( holnap megyek torletre meg vervetelre...aztan csutortokon kiderul, hogy ki-e kell vagy nem...szoritsatok
Ne keseredj el!!! Ha most mégse jön össze, akkor innentõl még fogékonyabb leszel teherbe esni! Mi is egy évig próbálkoztunk utána 2 vetélésem is volt, és most várom a babámat.. szóval fél év alatt 3x voltam terhes.. elõtte meg nem akart összejönni! Ha zselés cucc volt, akkor az lehet, hogy a nyálkahártya, vagy petezsák.. sajnos... nekem is a fõorvos mondta, hogy figyeljem az ilyen szövetszerû dolgokat... De még nincs veszve minden! Pihenj, próbálj aludni... de ha erõsödik a görcs akkor jobb ha bemész... addig is próbálj bevenni vagy 500 mg magne+b6-ot!!! az enyhíti a görcsöket, de ha az se segít, akkor irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Koszike nagyon rendes vagy kedden mindenkeppen irok, hogy mit mondott a doki..azt tudom mondani hogy nagon faj a hasam.fekudni nem tudok mert akkor meg jobban faj ha jarkalok akkor nem erzem meg ha ulok..barna folyasom van de mar az sem annyira eros mint volt, de olyan 11ora korul elmentem wc-re es olyan mintha zselatin jott volna ki barna, de hala istennek meg piros verzesem nem volt....amugy mar nagyon szerettuk volna a kisbabat mar 1eve probalkozunk...nagyon elvagyunk keseredve..:(
Mibõl tudod, hogy leesett? Vért vettek? Uh.on voltál? Ugyanis nekem méhen kívül terhességem volt. Össze-vissza ingadozott a hcg-ém, mert ugye nem volt túl sok a véremben, de mégis mindig 1000 felett volt, és ez lett gyanús, még két hét után is, de baba sehol nem volt látható, mert baromira elnézte a dokim a dolgokat. Nekem is volt hányingerem, de inkább csak az idegességtõl szerintem, mert ahhoz azért nekem elég alacsony volt a hcg szintem, hogy hányingert okozzon. Hány nap volt a két vérvétel között?
A kérdező hozzászólása: Volt barna folyasom elmentem a dokiho vettek vert es eddig 200-volt tegnap meg csak 80..ma meg hanyingerem van:(
hát gondolom ezzel visszarendelt mára, vagy holnapra. akkor kiderül, sajnos nem jelent jót, de hátha nincs baj. hányingered meg attól még lehet.
A kérdező hozzászólása: hat kedden kell vissza mennem..de eddig nem volt hanyingerem meg nem szedultem mostmeg igen...de elobb olyan erdekes barna zseles valami ment el tolem...:(
Sajnos valószínûleg elvetéltél. Gondolom majd csinálnak uh-ot, és ott látszik majd, hogy maradt-e bent valami, de ilyen hcg mellett nem hiszem. Legalább akkor nem kell mûtét. Sajnálom, hogy ez történt...
A kérdező hozzászólása: es ha igen mikor lehetne ujjra probalkozni???
Figyu, mi méhen kívüli után, hogy meg is mûtöttek nem hagytunk ki csak egy menszit, és utána 2. hónapban már terhes voltam, és tök egészséges a lányom, most is itt pakolgat, szóval tapasztalat. Nekem a dokim mondta, hogy ne várjunk, mert a legújabb felfogás szerint akkor ha hamarabb összejön a terhesség akkor a szervezet még tudja mit kell tenni, és elég jó arányban ilyenkor egészséges terhességek jönnek. Hát, nekünk bejött:) ) Viszont egyik ismerõsöm dokija mondta nekik, hogy várjanak méhen kívüli után még fél évet azóta sincs baba... Ez most már több mint egy éve. Lehet nem ezzel van összefüggésben, de én hittem a dokimnak, pedig én várni akartam mellesleg megjegyzem, mert nekem a méhen kívüli véletlen terhesség volt, és még nem akartuk azonnal a babát, mert még akkor 1 éves volt a nagyobbik lányom. Szóval mi csak éppen nem védekeztünk utána, de nem figyeltünk semmit..
A kérdező hozzászólása: Koszike..nagyon rendes vagy most egy kicsit megnyugtattal most kedden megyek orvoshoz megneznek es ha tenyleg elveteltem akkor probalkozunk ujra:)
Ne várj keddig !!! Ha méhen kívüli terhesség , nem szabad várni-életveszélyes Menj el egy maszek dokihoz UHra , ott azonnal fogadnak. Az is lehet hogy rosz helyen tapadt és ha kapsz rá gyógyszert megmarad. MENJ ORVOSHOZ MINÉL HAMARABB
A kérdező hozzászólása: es az lehet, hogy elveteltem és utana még 2csik marad a teszten?
persze lehet 2 csíkos a teszt! Hiszen az egy dolog hogy csökken a hcg de nem ürült még ki teljesen... Én azt javaslom, hogy figyeld magad, pihenj nagyon sokat, és ha véletlen nagyon görcsölnél, vagy vérezni kezdenél akkor inkább hívj mentõt! Én úgy vetéltem el, hogy 1. nap teszt pozitív, dokinál még nem láttak semmit! 2. nap görcsölgettem, egyszer csak elöntött a vér még a törcsi se tartotta meg... Mentõvel vittek be, mert nagyon véreztem... egyébként kb. 2-3 óra alatt lezajlott a dolog, utána még fájt a hasam, de már nem volt olyan vészes! Nekünk 3 hónapra rá az elsõ próbálkozós hónapban összejött a baba! A lényeg, hogy pihenj sokat, és ha bármi különöset érzel, menj az ügyeletre, vagy hívj mentõt!! Majd írj kedden, hogy mi volt! Szurkolok! 22hkm
De jó, hogy nincs komoly baj, és nem kell mûtét. Viszont a manduládat jobb kivenni, ha még bent van, mert terhesség alatt is sok gonoszságot okozhat, ha már nagyobb a magzat. Könnyebben elkapsz mindent, mert a mandulán gyûlik a baci. Sok sikert kívánok Nektek, hogy hamar sikerüljön újra a baba, de tényleg vágj neki a mandulamûtétnek, mert jobb lesz utána, bár pár napig tuti nem lesz kellemes, de a végeredmény jobb lesz. Majd írjál, ha van valami fejlemény. Írhatsz priviben is, ha gondolod:) Minden jót!!!
hCG??? :O
Mi az hogy kiürült??? Ha volt is csík, az a szuritól volt. Az a hcg, amire te vársz, majd késõbb lesz látható csak. Ha lesz...Sosem értem mire jó ilyen korán tesztelni, csak fölöslegesen agyalsz, és kombinálsz.Majd ha késik a mensid, akkor tesztelj! Nem ártana elolvasnod a teszt használati útmutatóját!
ha szombaton tüszõrepesztõ szurit kaptál akkor nyilván ovulációs teszt lehetne csak pozitív. Hcg tesztet majd akkor kell csinálnod, ha késik a menzeszed, vagy a mndjuk a tüszõrepesztõ szuri után legalább 14 nappal. Most kell együtt lennetek és majd kb két hét múlva tesztelgess.

Hahó! Készítettem ma egy terhességi tesztet, miután a párommal együtt voltunk, ez 2 hete történt. Túl korán készítettem, és azért halvány a 2. csík, mert alacsony a HCG-szint?

Nagyon halványan kirajzolódott egy második csík, de menstruáció el?tti tüneteim vannak. Tényleg igaz a mondás, hogy a halvány csík is csík? Akkor miért vannak a menstruációs tünetek? Kétségbe vagyok esve, szeretném, ha baba lenne!

Legjobb válasz: igen ha van csík akkor van hcg,és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne,még betétet is raktam be. 37hkm

igen ha van csík akkor van hcg, és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne, még betétet is raktam be. 37hkm
A görcsölgetés normális, a vérzés nem. ha elkezdesz vérezni menj el orvoshoz (akár ügyeletre is!). A pozitív teszt két csíkos. A két csík erõssége a koraterhességben nem egyforma. Ha látod a második csíkot, biztosra látod, akkor pozitív, mégha halványabb is. A pici görcsök természetesek, majd kapsz rá magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már nagyon aggódtam, azért elmegyek dokihoz 2 hét múlva!
A halvány csík is csík! Amikor terhes lettem, de még nem tudtuk biztosra, akkor én is görcsölgettem picit, de nem jött meg a szokott idõben, csak barnázgattam. A teszt még egy hét után is negatív volt. De mivel továbbra is görcsölgettem-barnáztam, hát megismételtem a tesztet, és pozitív lett, nagyon halványan! El se hittem, hogy végre!!! Két nap múlva egyértelmû volt a két csík. Pár nap múlva kaptam idõpontot a dokihoz, örömömben mindennap csináltam tesztet, de aggasztott a barnázás. A doki a hüvelyi ultrahangon közölte: nincs petezsák, semmi terhességre utaló jel, tehát nem vagyok terhes. A pozitív hcg lehet hormonzavar, vagy méhen kívüli is, ki kell vizsgálni. Két nap múlva, az ismételt ultrahangon megállapították, hogy hat hetes terhes vagyok! Mégis van gyerek. Azóta majdnem egy éves az én gyönyörû, makk egészséges lányom!
Ilyenkor nekem is halványabb volt a csík, csak 5 hetesen lett ugyanolyan erõs, mint a kontroll. Valamint folyton azt hittem meg fog jönni, és a nemvárt napján még pár csepp barnám is volt, nagyon megijedtem, szaladtam a dokihoz, de még semmit sem látott. Azóta 15 hetes vagyok. :)
elõször isgratula:) amúgy a szervezeted emlékszik, h ilyenkor meg kell jönnie.én is görcsöltem mindig, sõt mert napra pontos volt így volt mikor már a kis fájdalomcsillapítom is bevettem, h túléljem a napot és csak másnap esett le, h nem jött meg.2 naponta dupplázódik a hcg így csinálj újabb tesztet ha nem vagy biztos:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!