Találatok a következő kifejezésre: A hazugságvizsgálók működnek (1 db)

A hazugságvizsgálók hogyan működnek?

Legjobb válasz: Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.

Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.
amikor hazudsz, a szervezeted "stresszel", ezért biológiai változások következnek be. a pupilla tágul, verejtékezés, szaporább pulzus, magasabb vérnyomás. na persze egyéntõl függõ mértékben. ezeket a paramétereket méri a gép, és szakértõk elemzik ki, de itt is vannak szabályok. van, hogy akkor is bejelez, mikor valaki nem hazudik, de a kérdés kínosan érinti, stb. ahány ember, annyi reakció. ezért a szabályozások. és persze magasan képzett emberek (ügynökök, elit katonák) át is tudják verni a gépet, tehát némileg tanulható a tünetek kontrollálása.
akkor lehet hiteles egy hazugság vizsgáló, ha minimum 3 órán keresztül ül benne az egyén, maximum 14 kérdést tehetnek fel neki, és minimum 3x kell egy kérdést külömbözö modon feltenni. így elvileg pontos eredményt ad. de ha valaki megtanul hazudni, vagy bele éli magát valamibe annyira hogy már megtörténtnek véli akkor nem ér semmit.
Azért egy igen fontos dolgot nem mondtatok el: a hazugságvizsgáló összehasonlító vizsgálat. Azaz kell produkálni egy "hazug" kérdést, ahhoz, hogy a reakciók minõsége mérhetõ legyen. És van aki itt veri már át kapásból a gépet... Amúgy nem a hazugságvizsgáló mûködése az érdekes, hanem az azt kiértékelõ orvos vagy orvoscsapat munkája. Hiszen nem a gép mondja meg, hogy "hazudott", hanem egy igen kvalifikált személy vagy brigád.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

*Tud* valaki olyan jatekokat amiben a szereplonek (akivel vagyunk) lehet fejleszteni a ruhajat, fegyveret stb. es jo jatek is?

4

Szeretnék foglalkozni az Arduinoval Hogyan fogjak hozzá?

Milyen alaplapkát érdemes venni, vagy alap tanulókészletet?

3

Hány Kg réz van egy 5.5KW-os 380V-os villanymotorban? !

4

Mennyire minosegi hangszoro a logtiech Z-680?

3

Miért jó az, ha egy routernek nincs WAN portja?

Láttam egy rotert, ami rohadt drága... 800k felett volt, és elég furcsának találom, hogy nincs WAN portja.

2

Mikor 1A az áramerősség?

5

Hol, és milyen USB-s mikrofont vegyek ami OLCSÓ, és jó minőségbe vesz fel?

Zenét akarok vele csinálni, csak ilyen hobbi szinten, azért nem akarok olyan drágát.

0

Acer Iconia Tablet Mango A1-810 8GB vagy Samsung SM-T210 Galaxy Tab 3 7. 0 8GB?

0

Steamen, ha rendelek, akkor hogy érkezik meg a pénzem?

Van egy játék, amire van még 24óra leárazás.Nincs pénzem a játékra, mert nagyon drága, de most a leárazásnak hála megengedhetném magamnak, csak az a problémám, hogy nem tudom, hogy mikor érne oda a pénzem. Ez gond? Vagy nincs valami variáció még? Előre köszönöm a segítségeket.!

2

SOS! Van egy Sony trinitron kv-m2100k model számú tv-m, de csak univerzális távirányítóm van hozzá amin nem tudom, hogy kell behangolni a csatornákat. Hogyan tudom ezt megoldani?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!