Találatok a következő kifejezésre: A hazugságvizsgálók működnek (1 db)

A hazugságvizsgálók hogyan működnek?

Legjobb válasz: Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.

Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.
amikor hazudsz, a szervezeted "stresszel", ezért biológiai változások következnek be. a pupilla tágul, verejtékezés, szaporább pulzus, magasabb vérnyomás. na persze egyéntõl függõ mértékben. ezeket a paramétereket méri a gép, és szakértõk elemzik ki, de itt is vannak szabályok. van, hogy akkor is bejelez, mikor valaki nem hazudik, de a kérdés kínosan érinti, stb. ahány ember, annyi reakció. ezért a szabályozások. és persze magasan képzett emberek (ügynökök, elit katonák) át is tudják verni a gépet, tehát némileg tanulható a tünetek kontrollálása.
akkor lehet hiteles egy hazugság vizsgáló, ha minimum 3 órán keresztül ül benne az egyén, maximum 14 kérdést tehetnek fel neki, és minimum 3x kell egy kérdést külömbözö modon feltenni. így elvileg pontos eredményt ad. de ha valaki megtanul hazudni, vagy bele éli magát valamibe annyira hogy már megtörténtnek véli akkor nem ér semmit.
Azért egy igen fontos dolgot nem mondtatok el: a hazugságvizsgáló összehasonlító vizsgálat. Azaz kell produkálni egy "hazug" kérdést, ahhoz, hogy a reakciók minõsége mérhetõ legyen. És van aki itt veri már át kapásból a gépet... Amúgy nem a hazugságvizsgáló mûködése az érdekes, hanem az azt kiértékelõ orvos vagy orvoscsapat munkája. Hiszen nem a gép mondja meg, hogy "hazudott", hanem egy igen kvalifikált személy vagy brigád.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha nekem csak internet kell úgy is elő lehet fizetni?

Telefon nem kell, arra ott a mobil, kártyás, ha van pénzem beszélek, ha nincs akkor mások beszélnek. TV-t nagyon ritkán, amik vannak sorozatok fent vannak a neten, mikor egyedül voltam sose néztem. Egyszóval csak net kell. Olcsóbb úgy, hogy csak netem van?

4

Android 4.3? táblagépre?

goclever r76.2.

3

Milyen számitógépet érdemes venni?

Szeretnék egy komplett gépcserét de olyat szeretnék ami olcsó és jó a mai játékokhoz képest. Szerintetek milyet vegyek, nem tudom milyen árakban vannak a jó gépek.

14

Valaki megtudja oldani?

Az összes ismerősöm csődöt mondott!
Valaki le tudja tölteni ezeket.:
----3gp formátumban?
ha igen el tudja küldeni az emailomra???
SegÍtség!

2

A Dominó D már megszünt tévésorozat?

0

Ki tud war thunder-re hacket? (olyan kéne amiben van aimbot)

0

Szerintetek megéri ez a laptop v túl drága? Hp pavilion g6 használt ( kb 2 éves 90ezer ft)

kb 2 éves 90 ezerért adják. a tulajdonságai a kövik:
Intel core ie3110
2.40 ghz( virtuálisan felhúzva 4 magosra)
4gb ram
vga: asszem 1gb
újonnan mennyi egy ilyen? ennyiért megéri használtan? v drága? jó minőség?.

3

Távirányítós garázskapunk önállósította magát, akkor emelkedik vagy ereszkedik amikor kedve van, általában két naponként! Mitől lehet? A távirányító leellenőrizve!

0

Milyen videokártyát vegyek az AMD FX 8350-es processzorhoz?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy milyen videokàrtyàt vegyek az AMD FX 8350-es processzorhoz?
AMD Radeon HD 7950-et, vagy NVIDIA GeForce GTX660-at?
Előre is köszi a vàlaszokat! :)

1

Ez a napelem halálos is lehet?

http://epitkezes-kert.vatera.hu/epitkezes_felujitas/epuletge..

Persze úgy értem, hogy süt a nap és lefogom a 2 végét.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!