Találatok a következő kifejezésre: A hazugságvizsgálók működnek (1 db)

A hazugságvizsgálók hogyan működnek?

Legjobb válasz: Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.

Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.
amikor hazudsz, a szervezeted "stresszel", ezért biológiai változások következnek be. a pupilla tágul, verejtékezés, szaporább pulzus, magasabb vérnyomás. na persze egyéntõl függõ mértékben. ezeket a paramétereket méri a gép, és szakértõk elemzik ki, de itt is vannak szabályok. van, hogy akkor is bejelez, mikor valaki nem hazudik, de a kérdés kínosan érinti, stb. ahány ember, annyi reakció. ezért a szabályozások. és persze magasan képzett emberek (ügynökök, elit katonák) át is tudják verni a gépet, tehát némileg tanulható a tünetek kontrollálása.
akkor lehet hiteles egy hazugság vizsgáló, ha minimum 3 órán keresztül ül benne az egyén, maximum 14 kérdést tehetnek fel neki, és minimum 3x kell egy kérdést külömbözö modon feltenni. így elvileg pontos eredményt ad. de ha valaki megtanul hazudni, vagy bele éli magát valamibe annyira hogy már megtörténtnek véli akkor nem ér semmit.
Azért egy igen fontos dolgot nem mondtatok el: a hazugságvizsgáló összehasonlító vizsgálat. Azaz kell produkálni egy "hazug" kérdést, ahhoz, hogy a reakciók minõsége mérhetõ legyen. És van aki itt veri már át kapásból a gépet... Amúgy nem a hazugságvizsgáló mûködése az érdekes, hanem az azt kiértékelõ orvos vagy orvoscsapat munkája. Hiszen nem a gép mondja meg, hogy "hazudott", hanem egy igen kvalifikált személy vagy brigád.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Prestigio PMP5080pro tableten az IP címet regisztrálni hogyan kell?

0

Szerintetek cool?

A cool.hu. Mi az? Egyre többen lájkolják facen, de semmi érdekes nincs ott. A google is csak valami eladó domainokat hoz ki. Miért lájkolják? Átverés? Vagy valami alkalmazáshoz kell?

2

A régi tipusu 15A-os (kétgombos) kismegszakitóval, tudom-e üzemeltetni a 2.2kw-os, 2850-es fordulatu egyfázisu villanymotort?

2

2N3904 tranzisztort mivel birom helyettesíteni?

2

Új, fél éves savas akkut fel lehet turbózni?

12v-5.8A nem rég vettem, csak feltöltöttem savval, mert úgy volt lesz robogóm, majd leraktam és állt magában... Így most 12.5v-on van és nem veszi a töltést! Hallottam olyanról, hogy nagyobb volttal és áramerővel ha megcsapatjuk, akkor ledobja az oxidációt a rudakról a savban! Hány volttal kellene? Én hegesztőtrafóról hallottam! Tippek?

2

Használható utazó adapterrel elosztó?

Készülök külföldre menni, és a kérdésem az lenne, hogy sima, többemenetes elosztót bele lehet-e dugni feszültéget át nem alakító adapterbe (ami töltőkhöz, laptopokhoz jó), hogy egy adapterrel tudjak használni egyszerre több dolgot? Csak mert ne feltétlenül szeretnék minden töltőhöz külön adaptert venni, vagy egyszerre csak egyet használni.

4

Nektek a minecraftban a sódernek melyik textúrája volt a job az 1.3.1 előtti vagy az 1.3.1 utáni?

2

Létezik ez a program?

Egyszer láttam egy filmet, ahol a nő úgy írta a könyvét, hogy egy mikrofonba beszélt, ami rá volt csatlakoztatva a gépre és amit mondott azt word-be vagy mibe leírta. Létezik ez a program? Ha igen, milyen néven találhatom meg?

4

Van egy ilyen: www.hestore.hu/prod_10028566. html kit-tem de nem tudom hogy hogyan kéne rákötni a tápfeszültséget?

10

Igaz az, hogy az ERSTE bankautomatánál ingyenes a k&h-soknak is a pénzfelvétel?

Azt hallottam, hogy olyan szerződése van a két banknak, hogy lehet, hogy nem ingyenes a felvétel, de ugyanannyiba kerül, mintha k&h-s ATM-nél venném fel a pénzt.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!