Találatok a következő kifejezésre: A hazugságvizsgálók működnek (1 db)

A hazugságvizsgálók hogyan működnek?

Legjobb válasz: Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.

Mérik a vérnyomást, pulzust, az ujjak verejtékezését. Ha hazudik a vizsgálóra között személy, akkor magasabbak az értékek.
amikor hazudsz, a szervezeted "stresszel", ezért biológiai változások következnek be. a pupilla tágul, verejtékezés, szaporább pulzus, magasabb vérnyomás. na persze egyéntõl függõ mértékben. ezeket a paramétereket méri a gép, és szakértõk elemzik ki, de itt is vannak szabályok. van, hogy akkor is bejelez, mikor valaki nem hazudik, de a kérdés kínosan érinti, stb. ahány ember, annyi reakció. ezért a szabályozások. és persze magasan képzett emberek (ügynökök, elit katonák) át is tudják verni a gépet, tehát némileg tanulható a tünetek kontrollálása.
akkor lehet hiteles egy hazugság vizsgáló, ha minimum 3 órán keresztül ül benne az egyén, maximum 14 kérdést tehetnek fel neki, és minimum 3x kell egy kérdést külömbözö modon feltenni. így elvileg pontos eredményt ad. de ha valaki megtanul hazudni, vagy bele éli magát valamibe annyira hogy már megtörténtnek véli akkor nem ér semmit.
Azért egy igen fontos dolgot nem mondtatok el: a hazugságvizsgáló összehasonlító vizsgálat. Azaz kell produkálni egy "hazug" kérdést, ahhoz, hogy a reakciók minõsége mérhetõ legyen. És van aki itt veri már át kapásból a gépet... Amúgy nem a hazugságvizsgáló mûködése az érdekes, hanem az azt kiértékelõ orvos vagy orvoscsapat munkája. Hiszen nem a gép mondja meg, hogy "hazudott", hanem egy igen kvalifikált személy vagy brigád.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek erről?

http://kepfeltoltes.hu/130930/20130930168_www.kepfeltoltes.h..
Enyhén barkácsolt hajszárító, és működik. :)

0

Elektromos gitárba szeretnék saját készítésű LED sort bekötni, mint ütemvillogó?

Tranzisztorral próbálkoztam, TIP31-es tranyóra vittem rá (próbáltam kisebb teljesítmény leadására képes BD139-el is) a gitár kimeneti jack-ről a jelet, de a LEDek nem villantak fel, akárhogy állítom a hangerőt. 10k potival állítottam be a munkapontot, de nem jártam sikerrel. Tápforrás egy 9V elem. Gondolom az egyenfeszültség hiánya lehet a probléma, mert ahogy tudom jobbára váltakozó feszültség "futkozik" a gitárokban.

3

Hogyam lehet csinálni gömböt a SketchUp8-ban?

Nemrég töltöttem le és szeretnék csinálni gömböket.

1

Hogyan tudnék fejlesztő lenni a google playben?

3

Lehet hogy gáz lesz a kérdés de minek a rövidítése a LOL? Nem az a fajta vagyok aki ilyen rövidítéseket használ, szerintetek az gáz?

4

Hol lehet kapni elektromos rajztáblát?

1

Melyik digitális alkohol szintmérő szondát éri megvenni?

Olcsó legyen de megbízható. A vàlaszokat előre is köszönöm.

0

A sharp el-531xh számológép jó lesz közgázra? (egyetem)

azon belül Nemzetközi Gazdálkozás

0

Hol kaphatok? Mennyiért?

sziasztok:) szintetizátort szeretnék venni nem annyira értek hozzá olyan 40e körül gondolnám ha lehet kapni ennyiért annyi legyen benne h billentyűérzékeny legyen és legyen rajta sok oktáv meg rendes piano hangot utánozzon. előre is köszönöm!

0

Csökkentett módban hogyan lehet játszani?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!