Találatok a következő kifejezésre: A használt milyen országból (1 db)

A használt ruhát milyen országból hozzák?

keresked? vagyok. nagykert szeretnék.

Legjobb válasz: legtöbbet német orszagbol,de akad svajcbol,meg ausztriabol is.vàltozo,cégtöl függöen.én külföldön élek,itt havonta hoz a posta egy zsakot amibe beletehetjük megunt darabjainkat,és azt tovàbbitjàk eladàsra màs orszagba,pl:m.orszag,viszont jut ebböl a vöröskeresztnek,meg minden jotékony célu szervezetnek

legtöbbet német orszagbol, de akad svajcbol, meg ausztriabol is.vàltozo, cégtöl függöen.én külföldön élek, itt havonta hoz a posta egy zsakot amibe beletehetjük megunt darabjainkat, és azt tovàbbitjàk eladàsra màs orszagba, pl:m.orszag, viszont jut ebböl a vöröskeresztnek, meg minden jotékony célu szervezetnek
én is ott élek azt hittem hogy az csak jótékonyság.
Nálunk van angol turi. Mondjuk azt nem tudom, hogy csak reklámból van-e rajta hogy angol ruhák.
http://www.hadakft.hu Õk jó minõségû angol ruhát hoznak be (mindig tõlük vásárolok). Kereskedõknek bálás ruhát is árulnak, van kis- és nagykerük is, a honlapon mindent megtalálsz, ha még aktuális.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

12 lepedőből mennyit lehet még szerezni?

Tudom, nem sok, de jól jönne még pénz, munkát nem tudok vállalni, részvényekhez nem értek és ennyiből nem is igazán érné meg, habár, ha valaki tud olyan oldalt, ahol neten leírják, hogyan lehet, főleg valutákkal, annak örülnék (bár nem tudom 18 év alatt kiadnak-e valutát?). Ja, és nem olyanra lennék kíváncsi, hogy vásárolj be öreg embereknek, meg ilyesmi, sem olyanra, hogy adj el cuccokat, hanem olyanra, amihez pénz kell, de nem olyan sok. Pár rugó keresése is jól jönne.

4

Mennyire nyereséges egy étterem?

Mennyire nyereséges egy étterem? Tudom, hogy sok dologtól függ, de úgy kb.
- egy kifőzde forgalmas helyen
- egy középkategóriás étterem forgalmas helyen
- egy felső kategóriás étterem a Belvárosban
- egy átlagos étterem a Balatonnál

7

Egy induló vállalkozás mely étrend kiegészítőket gyárt és forgalmaz milyen támogatásokhoz juthat?

Milyen támogatásokhoz lehet jutni egy új vállalkozásnak? Legyen szó alacsony kamatú hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról!

Köszönöm előre is!

0

Hogyan tudok egy vállalkozást elindítani?

Nagyon alapszinten vagyok , most akarok egy pékséget nyitni de nem tudom hogy kezdjek bele, még vállalkozási engedélyem sincs. Tud valaki segíteni hogyan vágjak neki az egésznek?
Elegem van a minimálbéres bérből, meg a sok bunkó főnökből, a magam útját szeretném járni.

14

Ha magántanárként szeretnék tanítani, akkor kell adóznom vagy egy bt. -t létrehoznom?

5

Azt szeretnem tudni, hogy egy uj ruhazati bolt nyitásánál milyen engedelyek szükségesek?

0

Mivel éri meg Ebay-en kereskedni?

Milyen tárgyakra, illetve termékekre van a legnagyobb kereslet Ebay-en, illetve miket lehet a legjobban, legkönnyebben eladni? A válaszokat előre is köszönöm.

5

Weboldalakat lehet priváton készíteni legálisan?

Hallottam olyanról, hogy saját szoftverek pénzért való eladása legális, ha nem sért semmilyen jogot, és semmilyen másolt adat nincs benne. Nos én értek egy kicsit a weboldalak programozásához és szeretnék egy kis pénzt keresni vele. Mivel először is fizetnem kellene egy tárhelyet, ahol tárolom az adatokat, ez benne van az árban. Tehát egy tárhely, plusz a weboldal ára lenne, amit elosztanék egy bizonyos arányban, így mindenki ugyanolyan árat fizetne. A weboldalaim semmilyen sértő információt nem tartalmaznának, csupán hirdetés, blog, kibeszélés, bemutatkozás, vagy esetleg dokumentáció. Engem tulajdonképpen főként a Szerbiára vonatkozó szabályok érdekelnének (szerbiai vagyok), tehát, hogy jelen esetben szabad e hirdetni magam, hogy weboldalakat készítek cégeknek, személyeknek, privátul, havi oldalfizetéssel? A választ előre is köszönöm!

4

Termékfényképezésre vállalkozást csinálni megérné?

Van egy spéci ága a termékek fényképezésének: amikor 360 fokban forgatva kell több képet csinálni és végül a neten lehet majd körbeforgatni a tárgyat. Erre szeretnék egy vállalkozást nyitni. Tudom hogy van már ilyesmi, de ha a környezetemben keresem akkor egyet sem találok, ergo betömhetném a réspiacot...
Mivel az ilyesmit fizikailag helyben kell csinálni, az utazás miatt olcsóbban jönne ki a munkám mintha messzebről hívnak rá valakit. Fényképezéshez a tudásom megvan hozzá, csak az eszközök kellenek.

3

Mi a véleményetek, lehet pénzt keresni a hálózatépítéssel? Ti belevágnátok egy ilyen jellegű munkába?

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!