Találatok a következő kifejezésre: A hason mikortól (49 db)

12 hetes terhes vagyok, és még nem gömbölyödik a hasam! Mikortól fog látszódni?

Legjobb válasz: Szia. Nem mindenkinél kezd korán göbölyödni a has.Van akinek egészen kis hasa van egész 9 ho´nap altt.Atto´l is függ,hogy milyen alkat vagy. Èn pl.a 13.he´ten járok,és ma´r megvettem a kismama nadra´got,mert nem kapok olyan nadrágot,ami jó. Ami jó a fenekemen,kicsi a hasamon. Szerintem egy két hét,és te is kezdesz gömbölyödni.

Szia. Nem mindenkinél kezd korán göbölyödni a has.Van akinek egészen kis hasa van egész 9 ho´nap altt.Atto´l is függ, hogy milyen alkat vagy. Èn pl.a 13.he´ten járok, és ma´r megvettem a kismama nadra´got, mert nem kapok olyan nadrágot, ami jó. Ami jó a fenekemen, kicsi a hasamon. Szerintem egy két hét, és te is kezdesz gömbölyödni.

Fogzáskor mehet a babának a hasa? Mikortól monhatjuk, hog hasmenése van a babának?

Kisfiam 9 hónapos és most jön fog kb 1 hete,és ma délután 5 x kakilt elég híg volt a széklete és a popóját is rendesen kicsípte,ez utalhat fogzásra,vagy pedig vírusra gyanakodjak?

Legjobb válasz: nekünk nem volt hasmenésünk,de a barátnõm kisfiának volt,Õ még lázas is letta foga miatt!Szerintem nézzd meg a kis ínyét látni lehet ha jön a fogacskája!De azért igyon sokat,nehogy baj legyen aztán ha nem szünik vidd el dokihoz!Jobbulást!

nekünk nem volt hasmenésünk, de a barátnõm kisfiának volt, Õ még lázas is letta foga miatt!Szerintem nézzd meg a kis ínyét látni lehet ha jön a fogacskája!De azért igyon sokat, nehogy baj legyen aztán ha nem szünik vidd el dokihoz!Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a meg-nyugtatást. A kis ínyén jól látszik, hogy a foga jön, hiszen már 2 foga félig kint van, tehát biztosan hogy az bántja. A széklete pedig nem vízes csak annyi hogy nagyon híg.

Mikortol fog hallani a babam? Mikortol no a hasam? 8 hetes vagyok. Talan mintha elkezdett volna mar.

Volt 7 honapja egy s.vetelesem.

Legjobb válasz: Szia!A kicsik a pocakon belül már 26 hetes koruktól hallanak,egy könyvben olvastam róla!A has növekedésérõl pedig mindenki mást tapasztal,így én is.Sok dologtól függ...a testalkatod is befolyásolja,bár ilyenkor még csak a puffadás miatt tûnik nagyobbnak.:( Üdv

Szia!A kicsik a pocakon belül már 26 hetes koruktól hallanak, egy könyvben olvastam róla!A has növekedésérõl pedig mindenki mást tapasztal, így én is.Sok dologtól függ...a testalkatod is befolyásolja, bár ilyenkor még csak a puffadás miatt tûnik nagyobbnak.:( Üdv
A 24. héttõl már hallanak a kicsik. A pocak meg változó, hogy kinek mikor nõ. Ilyenkor még a méhed egy citrom nagyságú, nagy változást a puffadás miatt tapasztalhatsz, mert terhesen rosszabbodik a kismama emésztése. Nekem a 17. héten kezdett el lassan-lassan, de nõni a pocak. Amíg van helye a méhnek a medencében, addig látványosan nem fogod látni a növekedését.


Inszeminácion voltam egy hete. A hasam felvan puffadva alig tudok lehajolni, fáj a derekam, szurkál a hasam alja. Lehet hogy terhes vagyok? Vagy csak beképzelem. Mikortól lehet érezni a terheségi tüneteket?

Legjobb válasz: Ha beképzeled, akkor pont ilyennek kell képzelni a terhességet. Hogy mikortól lehet érezni az szerintem egyénenként változik. Én nagyon hamar éreztem, csak az elsõ terhességemnél nem tudtam, hogy ez a terhesség jele, de a másodiknál már igen. Most 34. héten járok. Az elõzõ babánk kb 7 hetesen elment és mûteni kellett. Fémes ízt nem érzel mert az is jellemzõ. Nekem a csapvíz keserû volt :-) röhej nem? Remélem babát vársz! Szorítok!

Ha beképzeled, akkor pont ilyennek kell képzelni a terhességet. Hogy mikortól lehet érezni az szerintem egyénenként változik. Én nagyon hamar éreztem, csak az elsõ terhességemnél nem tudtam, hogy ez a terhesség jele, de a másodiknál már igen. Most 34. héten járok. Az elõzõ babánk kb 7 hetesen elment és mûteni kellett. Fémes ízt nem érzel mert az is jellemzõ. Nekem a csapvíz keserû volt :-) röhej nem? Remélem babát vársz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat! Én 5- e körül nem várnám , hogy megjöjjön, mi is már 2 éve propálkozunk hiába. Ez a második inszememem , rettegek minden hónapban hogy megjön vagy sem , de eddig mindig csalodnom kelett sajnos.
Nekem is egy hete volt az inszemem. A kérdést akár én is írhattam volna ugyanezeket érzem én is, annyi ha nehezebbet emelek le akar szakadni a hasam. Te mikorra nem várod? Remélem mindkettõnknek sikerül.Mi már nagyon régóta várunk a picire.

Milyen érzés az, amikor keményedik a has, és mikortól lehet érezni?

Legjobb válasz: Az egész méhed bekeményedik, de nem fáj. Hogy milyen érzés... nem lehet elmondani, mert igazán nem hasonlít semmire. Hogy mikortól érezhetõ, nagyon személyfüggõ. Van, aki csupán az utolsó hetekben érzi, más meg már félidõsen.

Az egész méhed bekeményedik, de nem fáj. Hogy milyen érzés... nem lehet elmondani, mert igazán nem hasonlít semmire. Hogy mikortól érezhetõ, nagyon személyfüggõ. Van, aki csupán az utolsó hetekben érzi, más meg már félidõsen.
Hat erezni az telleg egyenfuggo, de eleg latvanyos. Szabaly szerint olyan kemeny lesz a hasad mint egy dob.
Én a másodikkal vagyok 15. hétben és csodálkoznak rajtam mert én még sosem éreztem ilyet. Kérdezgetem én is sokaktól hogy milyen de nem tudják igazán elmagyarázni.
Én is éreztem nagyon korán. Kb. mikor elkezdett a baba mozogni, ami szintén korán volt. Van amikor a baba feszit be és attól érezni, de van amikor spontán az egész has. Kicsit kellemetlen. Tudni fogod. 33 km

Mikortól kezdtétek kézzel is érezni hogy rugdos a babátok vagy mikortól lehet látni hogy hullámzik a has?

Első babásokra gondolok mert gondolom többedik babánál hamarabb lehet:)

Legjobb válasz: Elõször a 16. héten éreztem, hogy rugdos, de olyan kis rafinált, hogy ha oda teszem a kezem, akkor abbahagyja. De kézzel olyan 20 hetesen érzetem. Akkor sem mozog, ha direkt figyelem, hogy hullámzik. Lehet, hogy megérzi :-D Olyan nagyon látványos mozgást olyan 24. héten lehetett elõször látni.

Elõször a 16. héten éreztem, hogy rugdos, de olyan kis rafinált, hogy ha oda teszem a kezem, akkor abbahagyja. De kézzel olyan 20 hetesen érzetem. Akkor sem mozog, ha direkt figyelem, hogy hullámzik. Lehet, hogy megérzi :-D Olyan nagyon látványos mozgást olyan 24. héten lehetett elõször látni.
én a 19.hét végén éreztem elõször, kezdetben csak apró mocorgást, aztán egyre erõsebben, hullámozni csak a 27.hét körül kezdett a hasam. elsõ babás 29 hkm

Mikortól látszik, hogy a baba rugdossa a hasam?

Hány hetes kórtól látszik?Most 19hetes elmúltam,én már érzem,hogy rugdos,és bukfencezik,de mikortól lesz látható?

Legjobb válasz: Nekem akkor már lehetett látni...beremegett a hasam olyankor =) Lehet alkattól is függ. Szerintem figyelgesd,bizti nemsokára láthatjátok majd! Apuka érzi?

Nekem akkor már lehetett látni...beremegett a hasam olyankor =) Lehet alkattól is függ. Szerintem figyelgesd, bizti nemsokára láthatjátok majd! Apuka érzi?
A kérdező hozzászólása: igen érzi:)
Szia Nekem elsõ baba 16 hetesen éreztem elõször mozogni és látni is lehetett ahogy ott rezgett a hasam
Nekem pont ma reggel lehetett látni, egy hete érzem a rúgásait a kis drágámnak, de eddig csak érezni lehetett ma hirtelen ébredtem egy telefoncsörgésre és megilyedtem, szerintem a babám is megriadt és intenzíven elkezdett rúgni ami már látható is volt, nagy örömöt okozott nekem, biztos te is hamarosan látni fogod, Boldog babavárást, 19 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: ja, és a hasnak mikor kell keményedni?
ez teljesen változó!!Kismama és terhessége válogatja!Valakinek nagy hasa lesz és már hamar látszik, valakinek kicsi és késõbb kezd el látszódni!Szóval változó-ezt így nem lehet megítélni!Én vékony voltam mégis a 16 hetes korig szinte semmi nem látszódott!Most is 37 hetesen-sincs óriási hasam.....pont jó így! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi, és boldog babvárást, és könnyû szülést neked:-)
A kérdező hozzászólása: bocsi, babavárást:-) elirtam neharagudj
En is 16 hetestol vettem eszre hogy novekszik, bar a szomszedok meg akkor sem vettek eszre, csak ha olyan ruhaban voltam.Amugy en is sovany alkat vagyok.Aki ducibb annak szerintem sokkal hamarabb latszik.Most 27 hetes vagyok es most sem nagy a hasam bar most jol latszik hogy babas vagyok.
Kemenyedni nekem eloszor 16-18 hetesen kezdett, de annyira valtozo van amikor egy heten egyszer es van mikor egy nap 5szor..de az majd kesobb..
És még egy észrevétel, csak egy korábbi hozzászólást szeretnék javítani. Nekem eddig olyan tapasztalataim vannak, hogy a vékony nõknek a pocak hamarabb kivehetõ, csak azért nem feltûnõ, mert általában csak oldalról látszik, szembõl, hátulról alig van változás. A duciknál pedig épp úgy vettem észre, hogy nagyon késõn kezd el látszódni a terhesség ténye, általában a mozgásukon és az utolsó egy-két hónapban a pocak formáján. Nekem volt munkatársnõm, akin bõven volt felesleg (alapesetben egy 25-30 kiló) és rajta 28. hétig még semmi sem látszott, még a mozgásán sem, mert elõtte is kicsit medve járású volt. Itt is sok duci kismama írta, hogy a hasuk jó ideig nem nõ, nem is nagyon híznak, csak annyit vesznek észre, hogy a pocakjuk már nem puha, hanem kemény, mint a terhespocak.

36. hét után tényleg lentebb száll a has és könnyebb lesz lélegezni, enni stb? Kb. mikortól könnyebb?

Legjobb válasz: Szia én tegnap voltam 37 hetes és pár napja észre vettem,hogy könnyebb a lélegzés meg az evés.Nézegetem a tükörben a hasamat és igen lehet,hogy egy kicsit lentebb van!

Szia én tegnap voltam 37 hetes és pár napja észre vettem, hogy könnyebb a lélegzés meg az evés.Nézegetem a tükörben a hasamat és igen lehet, hogy egy kicsit lentebb van!
Szia!Nekem nem ment lejjebb!61vm-is babát szültem, szóval szerintem neki nem volt hova lejebb menni :) Mikor elfolyt a vizem a szülésznõm megvizsgált, hogy be van e ékelõdve a feje, mert hogy nagyon fent van a feneke!ugyanúgy a mellem alatt volt!És akkor mondta, tuti hosszú kiscsaj lesz! Mostvárom a második kiscsajt, de a dokim szerint még hosszabb lesz, mint a 2 évesem volt!
Enyémnek is ott van a feneke és lány lesz.37 hetes vagyok de szerintem nem szállt le a hasam.
igen

Ha terhes vki, melyik részen kezd el nőni a has? Köldök alatt közvelen vagy leljebb sokkal? Mell mikortól feszül?

Legjobb válasz: A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.

A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!