Találatok a következő kifejezésre: A hasmenés lehet tünete a terhességnek (2 db)

Terhesség egyik tünete lehet a hasmenés, vagy éppen ellenkezőleg a székrekedés?

Legjobb válasz: Nem feltétel sem ez sem az.Ha nincs más tüneted ezeket bármi okozhatja.

Nem feltétel sem ez sem az.Ha nincs más tüneted ezeket bármi okozhatja.

A hasmenés is lehet tünete a terhességnek?

Még az els? trimeszterben vagyok, de most már harmadik napja er?s hasmenésem van. Egészségesen étkezem (sok gyümölcs, tejtermékek, naponta több liter ásványvíz) nem ettem semmi olyat, amit korábban nem, beteg sem vagyok, és semmi más panaszom sincs, csak ez a fránya hasmenés. Volt akinél szintén el?fordult?

Legjobb válasz: Nekem vitamintól volt eleinte, késõbb meg székrekedésem. A tartós hasmenés nem jó, mert ásványi anyagok ürülnek vele. Orvost kérdezz, mi állhat a hátterében, hátha kezelni kell. Jobbulást.

Nekem vitamintól volt eleinte, késõbb meg székrekedésem. A tartós hasmenés nem jó, mert ásványi anyagok ürülnek vele. Orvost kérdezz, mi állhat a hátterében, hátha kezelni kell. Jobbulást.
Nos, lehet a rengeteg rosttól(gyümi) és sok folyadék.Meg a tejecske és a gyümi sokakakt meghajt együtt._Nekem is volt ilyen, és azzal tudtam megszüntetni, h a napi több mint egy kiló gyümit meg zöldséget lecsökkentettem. Próbáld meg az enyhén sós fõtt krumplit, szigorúan magánban.Az megfogja a hasad.(Ropit most nem ajánlom, mert ki tudja mibõl van.)
Van, akinél ilyen tüneteket produkál a terhesség. Igyál sok folyadékot, mert a hasmenés nagy folyadékveszteséggel jár, és próbáld ki a mentateát, és ehetsz egy kis étcsokit, de csak mértékkel:-)
szia nekem is volt két napig az elején, de sztem ez a sok gyümitõl, meg hogy hülye párosítású kajákat ettem, de jól esett amúgy.ha sokáig tatr keressd fel az osvost mert sok nyomelem kiürül a szervezetedbõl s az más árthat a babának.gratula a picihez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!