Találatok a következő kifejezésre: A hasmenés lehet (422 db)

A hasmenés lehet a gyomorégés következménye?

Legjobb válasz: A hasmenés és a gyomorégés is lehet rossz kajálás következménye.

A hasmenés és a gyomorégés is lehet rossz kajálás következménye.
Nem.

A hasmenés lehet a terhesség egyik jele?

Legjobb válasz: nekem szorulásom szokot lenni.

nekem szorulásom szokot lenni.
Gyomorrontás jele
Szia! Nekem a sógornõmnek amikor már tudtuk, hogy babócája lesz, akkor ment folyamatosan a hasa. nagyon sokat fogyott is terhességének az elsõ haramadában, de aztán hála Istennek elmúlt és szépen hízott ahogy terhesség alatt nem árt.
El lehet vinni az orvoshoz
Lehet, hogy allergiás valamelyik kajára. Doki tudná megmondani.
Adjál neki másik márkájú kaját, vidd el orvoshoz ha 1-2 nap alatt nem jön helyre a másik kajával, itasd sokat
Én nem hinném, hogy kaja váltja ki, fõleg ha egyébként is ugyanazt kapja mint eddig. Orvosnak kéne látnia mindenképp. Lehet valami kezdõdõ bélgyulladás vagy valami ilyesmi.
Próbáld mással etetni, vize most pláne nagyon fontos, hogy mindig legyen, és feltétlenül, mielõbb áldozni kell egy állatorvosi látogatásra. Érdeklõdj a környezetedben, hogy a városodban ki a megfizethetõ, de valamelyikhez vidd el.


Mitől lehet ez a hasmenés?

Kislányom 4 napja kapja a Smecta nev? port, mert hasmenése volt.A doktorn? azt mondta kicsit hólyagos a torka.Azóta hol rendben van a széklet, hol pedig híg hurutos.A véd?n? tanácsára csak tápszert kap enni.Mennyi id? alatt jöhet rendbe? Más is tapasztalt ilyet? Már tiszta ideg vagyok, hogy mi lehet a baj.Láza szerencsére nincs,nem is volt. 8 hónapos a kis drágám. Aloe Activátorral próbálkozhatom? Segíthet?

Legjobb válasz: Szia! Ha hólyagos a torka, simán lehet tõle hasmenése. Kisfiamnak is elõször hólyagos volt a torka, majd csúnyán begyulladt, a végén pedig hurutos lett, még a tüdeje is zörgött. Nekünk dokinéni mondta, hogy ne ijedjünk meg, ha hasmenése lesz, mivel õk a váladékot még nem köhögik fel, hanem lenyelik,és az a kakin megjelenhet. 2 és fél hét alatt gyógyult meg a kisfiam, és étvágya is alig volt, fogyott is negyed kilót.

Szia! Ha hólyagos a torka, simán lehet tõle hasmenése. Kisfiamnak is elõször hólyagos volt a torka, majd csúnyán begyulladt, a végén pedig hurutos lett, még a tüdeje is zörgött. Nekünk dokinéni mondta, hogy ne ijedjünk meg, ha hasmenése lesz, mivel õk a váladékot még nem köhögik fel, hanem lenyelik, és az a kakin megjelenhet. 2 és fél hét alatt gyógyult meg a kisfiam, és étvágya is alig volt, fogyott is negyed kilót.
Én Smecta és Normaflore mellé adtam Aloe Activátort és bevált

33 hetes terhes vagyok. 4 napja hasmenésem van. Lehetséges attól, hogy egybe szedem a vas tablettát a magnéziummal? Lehet széntablettát ilyenkor bevenni?

Azóta van hasmenésem(nem komoly),mióta egybe szedem a vitamint.

Legjobb válasz: Szia! Én is egybeszedem a magnéziumot és a vastablettát,és az elevitet is, de szerintem nem ez az oka a hasmenésednek!Igazából ne vegyél be széntablettát inkább beszélj az orvosoddal errõl, vagy a védõnõvel, mert lehet hogy más oka van a hasmenésednek!Igyál nagyon sokat nehogy baj legyen veletek!Jó gyógyulást és vigyázz magatokra!

Szia! Én is egybeszedem a magnéziumot és a vastablettát, és az elevitet is, de szerintem nem ez az oka a hasmenésednek!Igazából ne vegyél be széntablettát inkább beszélj az orvosoddal errõl, vagy a védõnõvel, mert lehet hogy más oka van a hasmenésednek!Igyál nagyon sokat nehogy baj legyen veletek!Jó gyógyulást és vigyázz magatokra!
A vas inkább szorulást szokott okozni és mással együtt szedve változhat a felszívódása. Azt nem tudom, hogy a magnézium ilyen-e, olvasd el a tájékoztatót. Szerintem ne szedj semmit a hasmenésre, egyrészt, mert csak a tünetet enyhíted, másrészt áteshetsz a ló másik oldalára. Inkább elõször próbáld külön zsedni a két gyógyszert, diétázz és kérdezd az orvost, hátha vírus okozza. Jobbulást!

4 napig hasmenésem volt, szedtem be LMODIUM-ot és megszűnt a hasmenés. Most meg még WC re se kell mennem. Sokat eszek de semmi nem jön ki most már napok óta! Mi lehet a baj?

Hasam sem fáj.étvágyam van. csak nem tudom mi a baj.

Legjobb válasz: Napokig tartó hasmenés után ez elõfordul, fõleg, ha olyan készítményt szedtél, ami megkeményíti a székletet. Remélhetõleg azért szorulásod nem lesz! Próbálj rostdúsan étkezni és sok folyadékot fogyasztani.

Napokig tartó hasmenés után ez elõfordul, fõleg, ha olyan készítményt szedtél, ami megkeményíti a székletet. Remélhetõleg azért szorulásod nem lesz! Próbálj rostdúsan étkezni és sok folyadékot fogyasztani.

Meddig lehet a fogzásra fogni a hasmenést? 1, 5-2 hete hasmenése van 9, 5 hós kisfiamnak. Szóljak orvosnak?

Legjobb válasz: szerintem mindenképpen. legalább telefonon kérj tanácsot! ha csak hígabb a kaki, nem valószínû, hogy gond van, de a vizes hasmenés nem igazán fogható a fogra (talán inkább az ilyenkor mással foglalkozó immunrendszer engedett át egy kisebb bélhurutot).

szerintem mindenképpen. legalább telefonon kérj tanácsot! ha csak hígabb a kaki, nem valószínû, hogy gond van, de a vizes hasmenés nem igazán fogható a fogra (talán inkább az ilyenkor mással foglalkozó immunrendszer engedett át egy kisebb bélhurutot).
Én biztos, hogy szólnék. Megvizsgálja és õ biztosabbra megtudja mondani, mint mi látatlanba. Meg Te is jobban megnyugszol, ha a doki látta.

A hasmenés szerű hígabb széklet napi 1x max 2x normális 1. trimeszterben? Mitől lehet?

Legjobb válasz: hát ha nem ettél ittál semmi szokatlant, akkor sajnos élettanilag ilyenkor elernyednek a simaizmok a testedben a méh simaizma miatt, hogy jól tudjon tapadni a magzat. Így aztán van akinek emiatt lassul a bélperisztaltika és szorulásos, puffad, van akiben meg nem sokat idõzik a kaja és átfut. De azért ha rendes korrekt hasmenésed van, akkor az nem ez, akkor menj dokihoz, mert a durva hasmenés nagyon ritkán vetéléshez is vezethet (nem akarlak riogatni)

hát ha nem ettél ittál semmi szokatlant, akkor sajnos élettanilag ilyenkor elernyednek a simaizmok a testedben a méh simaizma miatt, hogy jól tudjon tapadni a magzat. Így aztán van akinek emiatt lassul a bélperisztaltika és szorulásos, puffad, van akiben meg nem sokat idõzik a kaja és átfut. De azért ha rendes korrekt hasmenésed van, akkor az nem ez, akkor menj dokihoz, mert a durva hasmenés nagyon ritkán vetéléshez is vezethet (nem akarlak riogatni)
A kérdező hozzászólása: Napi egyszer van székletem, ritkán 2x, de akkor kevesebb. Ez még nem komoly hasmenés, ugye?
Szia, ez még nem hasmenés szerintem, az olyan 4-5 alkalom, meg amikor nem tudsz felállni a wc-rõl. Szerintem ne aggódj miatta, még mindig jobb, ha kicsit hígabb és könnyebben kijön, mintha szenvedned kellene vele. Nekem az ellenkezõjét váltotta ki a baba, erre szokták azt mondani, hogy a terhességben a legtöbb dolog normális.
Nekem a Magne b6-tól van hasmenésem a mai napig! 14+1hkm
A kérdező hozzászólása: Én is szedek Mg+B6-ot. Akkor megnyugodtam egy kicsit, hogy valószínû ettõl van. Köszönöm.

5 hónapos babámnak hasmenése van. Lehet, hogy jön a foga? Meddig tarthat ez a hasmenés? Nyálkás is lehet?

Honnan tudhatom, hogy a foga jön?

Legjobb válasz: Ha nyálkás,inkább vidd dokihoz,nehogy bélhurut legyen.

Ha nyálkás, inkább vidd dokihoz, nehogy bélhurut legyen.
Kettõ még nem okoz hasmenést. Annál azért több kell.
Általában a rágó nem csinál sem hasmenést , meg semmit, mivel nem kell lenyelni ! Én nem tudom hogy mit gondolsz sok rágotol hasmenés?? a rágot rágni kell, amugy te lenyelted ?? Lehet én vok értetlen ??
hasmenés nem, de a bigi tanárom mondta hogy nem valami jó dolog rágózni, mivel a szervezeted azt hiszi, hogy eszel is, mert hogy nyelsz-rágsz :) szal ekkor mûködik a gyomrod is... vagy nemtom már pontosan :D de sztem hasmenésed nem kellene h legyen tõle
Az is közrehójátszhat, ugyanis a rágógumik különbözõ ádesitõszereket tartalmaznak amiknek ez a mellékhatásuk, hát ha a rágón kivül még sok szaharinos terméket fogyasztasz, akkor biztosan attól van...
A ketto még nem sok, ha megennél 2 csomaggal, de akár eggyel is, az már inkább.
Olvastam valahol hogy nagyon kell figyelni a rago szavatossagi idejet is mert a lejart gumi nagyon veszelyes.Szerintemazert nem a ragotol megy a hasad.A fiam tiz eves es ha ragohoz jut, elfogyik egy pakk par ora alatt de kutya baja.
Olvasd csak el az Orbit rágók és cukorkák csomagolásán mit ír: valami olyasmit, hogy sok rágó hasmenést okozhat. Sajnos leszakítottam a csomagolását, úgyhogy nem tudok idézni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!