Találatok a következő kifejezésre: A hasmenés a terhesség egyik (6 db)

A hasmenés egy terhességre utaló tünet?

Legjobb válasz: Ha csak ez a bajod, akkor ne nõgyógyászhoz menj, hanem belgyógyászhoz. Önmagában ez fertõzésre utal ,vagy valami gyomor problémára, nem terhességre. Ha más tüneted is van, pl: mellfeszülés, hányinger, szédülés,gyomorégés, sûrû pisilés, akkor lehet igen. De van akinek ezen tünetek mellett van még hasmenése, mert a terhesség meg változtathatja a bél mûködést is. nekem speciel szorulásom volt a terhességek alatt.

Ha csak ez a bajod, akkor ne nõgyógyászhoz menj, hanem belgyógyászhoz. Önmagában ez fertõzésre utal , vagy valami gyomor problémára, nem terhességre. Ha más tüneted is van, pl: mellfeszülés, hányinger, szédülés, gyomorégés, sûrû pisilés, akkor lehet igen. De van akinek ezen tünetek mellett van még hasmenése, mert a terhesség meg változtathatja a bél mûködést is. nekem speciel szorulásom volt a terhességek alatt.
megsúgok valamit: ha ezt a teherbeesés témakörbe írtad volna, sokkal segítõkészebb válaszokat kapsz. ez a tapasztalatom. nem teljesen ugyanaz a réteg ír ide és oda. ott valami miatt sokkal kedvesebbek az emberek. az okát nem tudom, de így van.
Éppenséggel az is lehet...
Jajj anyám...
:D:D:D:D:D:D
Hát az biztos, hogy a terhességnek vannak más egyértelmûbb jelei is!:)
van akinek igen, de van, hogy pont az ellenkezõje. sajnos egy tünetre önmagában nem lehet alapozni. biztosat csak a terhességi teszt mond
Az ok egyszerû, s itt nem is kedvességrõl, vagy annak hiányáról van szó, hanem tapasztalatról! Egyszerûen már tudjuk azt, amit õk csak sejtenek, vagy remélnek, hogy babára utal!
de akkor azt is tudniuk kell, hogy kimaradt menzesz elõtt nincs jelentõsebb egyértelmû tünet. tehát még lehet babás is akár

6hetes terhességnél előfordulhat hasmenés? A terhesség okozhatja? Nem vészes egy napi tartóra gondlok!

Legjobb válasz: nézdd 4-5 hetesen totál székrekedés. heti 1 nagydolog. erre 6. hetet töltötem kedden azóta hasmenésem van:D

nézdd 4-5 hetesen totál székrekedés. heti 1 nagydolog. erre 6. hetet töltötem kedden azóta hasmenésem van:D
A kérdező hozzászólása: ok:D Akkor van iylen:DA hányingerrel együtt oylan már minrt egy virusfertõzés....:)
Ne aggódj ilyenen mert akkor még nekem is csak hasmenésem volt hányással együtt.Én már 15hetes vagyok és már székrekedésem van.De ha esetleg legközelebb mész a védõnõhöz akkor ezt azért említsd meg neki.Jobb a biztonság!Veszíteni nem veszítesz vele.És elvileg megvan a védõnõ száma ilyennel is bármikor felhívhatod hiszen azért vannak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) de mitõl lehet a hányingertrt megértem, tudom!Na de ezt?:)
Valakinek székrekedése van terhesség alatt, van akinek hasmenés szerû. Nálam az elejétõl inkább hasmenés van, napi 3-4 szer is, de már hozzászoktam. 28 hetes
Nekem is néha hasmenés, néha meg semmmi..... 8+1 km. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszike mkinek:) Am kisfiút v kislányt vártok?csak kiváncsiskodom!
Mi nem nézetjük meg.Meglepi lesz!!:)
A kérdező hozzászólása: Most én sem teszem:)

Segítség! Normális, hogy 9 hetesen megy a hasam? Vízfolyás szerűen, és már kb. egy hete. Naponta 4-5 alkalommal rámtör a hascsikarás, és a hasmenés. Ez hozzátartozhat a terhességhez? Lehet a vitamintól esetleg? (Hipp Natal) Nagyon zavaró.

Legjobb válasz: Ha idõben összefügg, lehet a vitamintól. Próbálj mást és kiderül. A hasmenés elõfordul terhességben, de az ilyen vizes jellegû nem jó jel. Lehet, hogy vírus. Pótold a folyadékot és kérdezd meg az orvost.

Ha idõben összefügg, lehet a vitamintól. Próbálj mást és kiderül. A hasmenés elõfordul terhességben, de az ilyen vizes jellegû nem jó jel. Lehet, hogy vírus. Pótold a folyadékot és kérdezd meg az orvost.
Nekem azt mondta a dokim, ha napi 3-nál többször van híg székletem akkor azonnal menjek hozzá
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak: Miért, az már veszélyes? Árthat a babának is? Mit mondott a dokid? Egyébként iszok rendesen folyadékot, csak az étvágyam nem az igazi, fogytam is pár kg-ot.:( De görcsölni nem görcsöl a hasam, más bajom sincs.


18 hetes terhesen kaptam egy hányás-hasmenés vírust. Nekem több napos erős hasmenés jutott, abból pedig vastagbélgyulladás lett. Félek, hogy a babának valami baja lett. Volt másnak is ilyesmi a terhessége alatt? Egészséges a baba?

Legjobb válasz: A magzatot károsító vírusok aránya kb 5 %, olyanok mint, rubeola,és ezek is leginkább az elsõ trimeszterben veszélyesek. Mivel te a 2. trimeszterben betegedtél meg,szerintem ne aggódj, nem lett baja a babádnak. Gondolom a gyógyszereket amiket szedned kellett, úgy írták fel, hogy figyelembe vették az állapotodat. Nézd meg ezt az oldalt: http://www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvPropertie.. További jó egészséget kívánok nektek és sok boldogságot a születendõ babához.

A magzatot károsító vírusok aránya kb 5 %, olyanok mint, rubeola, és ezek is leginkább az elsõ trimeszterben veszélyesek. Mivel te a 2. trimeszterben betegedtél meg, szerintem ne aggódj, nem lett baja a babádnak. Gondolom a gyógyszereket amiket szedned kellett, úgy írták fel, hogy figyelembe vették az állapotodat. Nézd meg ezt az oldalt: http://www.doktorinfo.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvPropertie.. További jó egészséget kívánok nektek és sok boldogságot a születendõ babához.

A hasmenés lehet a terhesség egyik jele?

Legjobb válasz: nekem szorulásom szokot lenni.

nekem szorulásom szokot lenni.
Gyomorrontás jele
Szia! Nekem a sógornõmnek amikor már tudtuk, hogy babócája lesz, akkor ment folyamatosan a hasa. nagyon sokat fogyott is terhességének az elsõ haramadában, de aztán hála Istennek elmúlt és szépen hízott ahogy terhesség alatt nem árt.

Terhesség egyik tünete lehet a hasmenés, vagy éppen ellenkezőleg a székrekedés?

Legjobb válasz: Nem feltétel sem ez sem az.Ha nincs más tüneted ezeket bármi okozhatja.

Nem feltétel sem ez sem az.Ha nincs más tüneted ezeket bármi okozhatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!